хочу сюди!

Ирина

37 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 31-43 років

Про пиво

"Оболонь" (яку я не люблю) почала випускать серію пив, що імітують європейські назви. Тільки дрібним шрифтом, що то "Оболонь".

.
4

Коментарі

118.03.23, 19:12

Карлсберг -Славутич мав франшизи з багатьма європейськими пивними марками.
Оболонь був чудовий за мера Омельченка , коли на день Києва він наливав безкоштовно і було безкоштовне метро. Плюс концерт. Дуже свіже пиво було, навіть пахло дріжджами. Аль Козлов, покійний гуру ай юа, казав "для бидла". 1, 30 грн за літр на розлив , памятаю ціну

218.03.23, 21:13Відповідь на 1 від NoTaRь

"Оболонь" не люблю і, по наївності, хотіла взяти щось європейське (мене так легко обдурити). Литовське зараз, до речі, продається немало і смачне воно. "Zibert" в банках люблю. Та і Чернігівське, Львівське мені смакують, але не "Оболонь".
    За Омельченка - це давно і неправда. Я тоді ще не була такою алкоголічкою

319.03.23, 08:34

1) Схоже Оболонь перейняла досвід китайців, які виробляли копії товарів відомих марок.
      Щоправда, китайці свідомо робили малопомітну помилку у назві
      (що дозволяло уникнути переслідування за плагіат...)...

2) Торгова марка "Оболонь" хвалиться тим, що бере воду із однієї (??!) скважини...
      Жахливе визнання, враховуючи об"єми забору води...

Не поважаю якість "Оболоні"...

419.03.23, 10:56

Тільки один раз в житті цікавилась пивом, коли хотіла приготувати качку в пиві

519.03.23, 11:45Відповідь на 3 від Mykolaj_58

Це не підробка здається, таких марок, крім як у нас , більше немає. Просто закос під закордон, досить примітивний.
          І преміум пива бувають досить дивними, або напіврозведеними. Особливо цим грішать середземноморські країни- у практично все пиво солодке, схоже на наш Янтарь