хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Батьки "довели"

Батьки "довели"! Довелось битись головою. Не знаю, які будуть наслідки. Здається, є якісь дивні відчуття важкості, але пофіг. Бо думки про самовипилювання не полишають. Якщо спочатку думав відправити на той світ незнайомих людей, то тепер більше схиляюсь до батьків. Бо якщо псувати життя, то всім одразу, а не комусь одному. Бо самі нариваються. Замість того, щоб заспокоїти лише більше роздратовують. А мені ще навалили купу роботи! Плюс — треба опублікувати один матеріал і думати про наступні, якщо не загребуть у поліцію чи військомат. Одним словом, на нервах.

А ще нещодавно ставив над собою експерименти: два дні їв лише один раз на добу, не вживав ліки. Тяжко, але в процесі голодування з'являється відчуття сп'яніння.

Вважаю, що треба взяти перерву на роботі і декілька днів нічого не робити. Може тоді полегшає.
2

Коментарі

11.05.24, 15:44

Тiкай вiд них

    21.05.24, 20:27

    Батьки, самі того не розуміючи, зберігають в собі залишки інстинкту, притаманного дикій природі. Він полягає в тому, щоб викинути доросле пташеня з гнізда, чи видігнати назавжди від себе доросле теля, яке здатне до самостійного існування. Так що твої батьки роблять важливу і природню роботу, закладену в них природою.
    Гірше, коли вони підступно намагаються дорослу дитину втримати поруч, тим самим полишаючи її змоги своєчасно освоїти доросле самостійне життя.

      31.05.24, 22:32

      От чого ти сидиш біля них, якщо тобі з ними так зле? Відселяйся, поки вони ще в силі самі себе обслуговувати. Чогось мені здається, що тобі вистачило б грошей зняти недорогу квартиру (хату, кімнату). Як ото кажуть: щоб у твоєму житті з'явилось те, чого раніше не було, треба зробити те, чого раніше не робив. Вдалих пошуків!

        42.05.24, 04:24

        З'їжджайте від батьків, поки не пізно. Раз усе заходить настільки далеко...

          52.05.24, 15:02Відповідь на 2 від Микола Казкар

          Мабуть так і є.

            62.05.24, 15:03Відповідь на 3 від nasinynka

            От чого ти сидиш біля них, якщо тобі з ними так зле?Грошей не вистачить надовго. Та й за оренду треба платити наперед. А якщо не сподобається? Ніхто ж повертати гроші не буде.

              72.05.24, 15:04Відповідь на 4 від Nech sa paci

              З'їжджайте від батьків, поки не пізно. Раз усе заходить настільки далеко...З липня багатьох можуть відселити в казарми або окопи.

                82.05.24, 15:14Відповідь на 7 від Makcімаліст



                З іншого боку, зараз "на свободі" ходять не менше 5 млн відносно здорових чоловіків. Із них у цьому році до армії заберуть не більше десятої частини.

                  92.05.24, 15:17Відповідь на 8 від Nech sa paci



                  З іншого боку, зараз "на свободі" ходять не менше 5 млн відносно здорових чоловіків. Із них у цьому році до армії заберуть не більше десятої частини.
                  Скільки з них заброньованих? Півмільйона точно, якщо не більше.

                    102.05.24, 15:18Відповідь на 9 від Makcімаліст

                    А інші?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна