RnR

RnR

Заборона жінкам МКП

  • 30.08.11, 22:55

Сьогодні вранці нічого особливого не відбувалося, шлях на роботу як завжди. Тільки заїхав до мами зранку, чим порушив звичний хід пересування на роботу. Під"їжджаючи до чергового світлофора, звернув увагу на ауді середньої пошарпаності попереду, з  каблучком в середині трикутничка на задньому склі, різними подушечками  та подібною характерною фігнею там же. В голові миттєво промайнула фраза - "тех.інтервал"... Їхав по правій, повертати праворуч, а ліва полоса було щільно забита автівками. Справа тротуар з багатьма пішоходами, які чекали на зелене світло. Тут якраз загорілась моя права зелена стрілка, ауді смикнулося....я напружився.... Ауді ще раз грізно шарпнулося, підстрибнуло і впало прямо на перехід...завмерло... Потім раптово вмикається задня, я миттєво дивлюсь в дзеркало - позаду нікого немає - це дуже незвично взагалі для тієї полоси, тим паче зранку - це ДОЛЯ....я миттєво рвонув назад, метрів на 15... В той самий час ауді з шустрістю ферарі гицьнуло назад, і заклякло саме на тому місці, де секунду тому був мій бампер.  Я впрів, бо якраз ззаду мене підперло таксо. От млять, що за звичка в тих таксистів, прямо підлазити під задній бампер, мудаки... Загорілась ліва стрілка, ліва полоса чинно рушила в свою сторону, зупинилась, пішли пішоходи. Тут ауді знову весело підстрибує і  буквально стрибаючи накидується на пішоходів. Пішоходи в нас кмітливі та прудкі, повтікали всі. Я холодний...чекаю задньої у ауді і уявляю, що станеться з її заднім бампером коли вона вріжеться в мою залізяку. Але шумахєр в ауді виявився нє так прост, автівка знову підстрибує і буквально летить в колону машин на головній, адже в них зелений...в нас-то червоний... Ну, як виявилося, водії в нас теж дуже приткі та кмітливі...Ауді, повертаючи по досить великому півколу, чомусь повертається до бровки своє сторони, грізно продирає диски по ній і шурує далі... Саме цікаве, що бряцнула вона дисками по бровці саме біля.........ага -  ДАІшників та їхної автівки, які весело(!) ржучи спостерігали всі ці маневри з самого початку.

ВИСНОВОК - треба ініціювати заборону користування жінками автівками з механічною КП.

RnR

RnR

Присвячую товаришу

  • 22.08.11, 21:25

Послухайте гарну пісню Ticket To The Moon в виконанні ELO (Electric Light Orchestra).

 

Занадто довільний переклад відомої пісні присвячую товаришу. Я знаю, що він думає приблизно так. Нехай йому ТАМ буде добре....

Ти пам"ятаєш радісний 2005-й ?
Коли все починалося так просто й чудово ?
І я хотів би повернутись,
І щоб усе було спочатку , й знову, й знову...

Але у мене є квиток в Канаду,
Поїду звідси я ото-от, скоренько.
Так, є квиток, і саме у Канаду,
Але волів би я побачити світанок, в очах твоїх, о Україно-ненько...

Квиток в Канаду є у мене,
Та досить скоро літаком майну у небо,
Сльозиночки мої впадуть  з очей дощем на грішну землю,
І будуть падати за вікнами твоїми Україно,
Але ти так і не пізнаєш цього, бо тобі байдуже...

Квиток в Канаду
Квиток в Канаду
Квиток в Канаду

Лети, лети крізь бурі-буревії,
До світу нового, до сяйва неземного

І з висоти польоту над роками,
Пронизуючи таємниці всі прийдешні,
Я сумно усвідомлюю ночами,
Що вороття назад немає,
Дороги в нашому бутті лиш в один бік кладуться.

Квиток в Канаду,
Відліт призначено і саме на сьогодні,
Я заплатив за все, далеко не грошима.
Що ще сказати, та й кому воно потрібно.
Одна дорога, та і в один кінець оплата.

*******************************************************************************

Бог суддя всім хто покинув Батьківщину.

Додаю опитавання, так, заради цікавості. Чи змогли б ви НАЗАВЖДИ виїхати з України, якби знали, що при умові подальшого розвитку подій в подібному руслі, ні ВИ, ні ВАШІ ДІТИ..... не побачили б нормального та достойного життя тут. А статки та ситуація дозволяють непогано влаштуватися ТАМ.

Постарайтесь не кривити душею, хоч перед самим собою. Можна аргументувати, але бажано без пафосу та патетики.


42%, 18 голосов

58%, 25 голосов
Авторизируйтесь, чтобы проголосовать.

RnR

RnR

Подяка ГЕВАРЫЧУ

  • 18.08.11, 23:55

Організаційний комітет конкурсу "УКРАЇНА ЦЕ МИ" та Рада громадського об"єднання БС висловлює щиру подяку користувачу Геварыч за вагомий вклад в пропагуванні конкурсу "УКРАЇНА це МИ" особливо в номінації ВІДЕО. Своїм вдалим піарним ходом(замітка "Ну что ж. Пошалим чучуть.") він зумів привернути увагу багатьох інфантильних та байдужо-недалеких користувачів порталу, які раніше ігнорували конкурс, до голосування за дійсно цікавий та гарний відео матеріал. 

RnR

RnR

Що за "хрєнь" ?

  • 17.08.11, 19:10

Вчора їхав додому з роботи і вирішив купити кавуна та диню. По дорозі , майже біля шосе стоять будки-палатки, в яких ари торгують цими дарами Півдня. Справа в тому, що вже брав в одного урюка кавуни та дині, все пройшло* нормально, тому і під"їхав саме до нього. Після звичних "здрастэ, как дэла" придбав кавунчик та диню і поїхав далі...

Ввечері, після обрізання* кавуна чекав цікавий сюприз - по всьому периметру зрізу, практично на зовнішній межі шкірки виступили капельки тягучої,желатиноподібної рідини брудного кольору...

За консистенцією ці крапельки нагадували желе. Та й колір не додавав впевненості в завтрашньому дні:

Ці крапельки прилипали до пальців, нагадували суміш клею та желатину, а колір нагадував рідину, яка виливається з зомбі в дешевому фільмі страшків...і взагалі, крапельки нічим не виказували свою приналежність до ароматного кавуна, та поводили себе досить підозріло ...

У всьому іншому нічого незвичного не було. Справа в тому, що попередній кавун придбаний у того ж ари був цілком адекватний та прийнятний до споживання. Був вжитий без неочікуваних наслідків.. а очікувані наслідки все ж були, але це нормальна реакція організму на споживання подібних кормів...

Кавун був відставлений в сторону, до прийняття відповідних рішень. Диня виявилася нормальною з вигляду, та чудовою на смак. Зате потім... Відчуття такі, неначе наковтався гумових кульок, які почали роздуватися при потраплянні в шлунок....і так далі, не буду описувати це "так далі"...

Досвід цікава штука.... Досвід підказував, що треба брати товар в того ж ари, бо попередня спроба виявилася вдалою. Але як казала управдом з "Бріліантової рукі" - "людям можна вєріть только в самом крайнєм случає"... Дуалізм буття б"є навіть по шлунку...

Мораль - активоване вугілля ніколи не буде зайвим в аптечці.

RnR

RnR

Необхідна підтримка.

  • 09.08.11, 23:13

*******************************

******************************

*****************************

*****************************

На порталі є користувач http://narod.i.ua/user/2070566/profile/  , це інвалід, він без ноги. В стадії опановки цього простору. Було б непогано висловити йому хоч мінімальну моральну підтримку, типу +2 , деяких коментів в гостьовій, на фото і тепе. Хто ж це зробить як не ми...адже це теж необхідна частина наших рухів тут !..... Він з Донецька, тому наша увага буде дуже суттєвою та необхідною.

Дякую за увагу.

RnR

RnR

Суп грибний

  • 08.08.11, 19:00

На прохання друзів зроблю коротенький опис власної версії приготування(типу рецепт) СУПУ ГРИБНОГО, зі свіжих грибів. Взагалі то, ГРИБИ це мій улюболений продукт харчування, і не тільки завдяки смаковим властивостям, а ще й завдяки можливості добряче відпочити при добуванні цього харчу, так зване "тихе полювання". Власне якби моя воля, то гриби були б неодмінною складовою практично всіх страв... lol

Отже, необхідно такі складові - ГРИБИ свіжі(будь які, найкраще - асорті з різних видів), свині РЕБЕРЦЯ(попередньо розрубані на невеликі кавалки), КАРТОПЛЯ, РИС, ЦИБУЛЯ, МОРКВА, олія, масло вершкове, сіль, перець(приправи та спеції по смаку, але краще без них).

Свіжі гриби, привезені додому, необхідно замочити в солоній воді, це для того, щоб з них під дією солі повилазили лісові мешканці, які живуть там і харчуються грибами(хробачки, тощо...). Також сіль сприяє відкриттю пор, що в свою чергу дуже допомагає в якісному промиванні грибів від піску, хвої та ін. Потім гриби необхідно приварити(хв 5-10) та знову добре промити. Після цього можна їх зберігати декілька днів в холодильнику і за потребою використовувати при приготуванні різних страв. Беремо підготовлені гриби, до речі, історія цих грибів не така проста ... Саме ці гриби не власного збору, а придбані під час чергової подорожі Україною, в Вінницькій області. Біля траси продавали багато грибів, і я не втримався від такої спокуси. Та і діалоги з бабцями завжди цікаві та повчальні... Отже, беремо підготовлені попередньо гриби:

Тут різні гриби, основа звісно боровики, так звані БІЛІ гриби. Є також лисички, польські та моховики. От моховики мені особисто дуже подобаються, особливо маленькі. При попредньому відварюванні та подальшому приготуванні вони залишаються дуже світлими та приємними на вигляд, і не розлазяться*, а тримаються купи... Прив"ялюємо гриби на сковорідці з додаванням невеликої кількості вершкового масла:

Тут справа смаку, я люблю більше прив"ялені, вони потім віддають досить цікавий смак до супу. Після готовності висипаємо гриби в каструлю, власне починаємо варити суп, і приступаємо до підготовки реберець. Свині реберця, попередньо порубані на невеликі шматочки, очищаємо від надлишкового сала. Кладем в сковорідку:

 При великій темперетурі, постійно перевертаючи, надаємо їм можливість зарум"янитись:

Викладаємо готові реберця в каструлю до грибів...суп вариться і пахне на всю хату чудовими грибними ароматами... Далі беремо моркву, тремо на дрібну соломку та кладемо в сковорідку для пасерування. Моркву просто мусово пасерувати на вершковому маслі:

Далі беремо цибулю та тремо в кашку, на деруновій терці. Кашка досить непривабливого вигляду, але так треба. Коли морква вже практично доходить до готовності, то її відгрібаємо трохи в сторону і на вільне місце поміщуємо кашку з цибулі. Обов"язково треба додати соняшникової олії при смаженні цибулі:

Суп вариться вже близько години...може трохи більше. Беремо картоплю і знову сковорідка:

При великій температурі даємо картоплі зарум"янитись:

Викладаємо картоплю в каструлю з супом, а також підготовлену моркву з цибулею. Додаємо РИС. Все, фінішна пряма. Ще варимо суп десь до 30-40 хвилин. За п"ять-десять хвилин до закінчення додаємо сіль та перець, можна якесь зілля* по бажанню. Суп варити НЕ МЕНШЕ півтори години ! Не менше. Отримаємо густий, наваристий та ароматний суп з цікавим присмаком, це завдяки попередній обжарці продуктів. Всі продукти для приготування супу прості та доступні, мають власний неповторний аромат, так що не варто псувати страву добавлянням різних порошково-хімічних приправ.

СМАЧНОГО !

********************************************************************************************************************************

Гриби продукт досить цікавий, можуть бути як окремою стравою, так і органічним компонентом до дуже багатьох страв. Певна доля ризику в вживанні грибів вносить деяку частинку інтриги та відповідно робить процес смакування неповторним lol  Це щось на кшалт риби фугу(іглобрюх, скалозуб тощо) у японців, тільки це наше. Згадався дуже давній фільм(середина 1970-х) - "Грибна людина", сюжет там досить "мильний", адже все мексиканське - і автор, і режисер, і події, і місце зйомок... , але є цікава фішка - "грибною людиною"  називався слуга, який дегустував КОЖЕН вид зібраних грибів перед подачею на стіл. Не дивно, що плинність цих слуг в той час була досить суттєвою... І все ж гриби вважалися бажаним делікатесом на будь якому столі, в будь який час.

 

RnR

RnR

Качка БЕЗ яблук

  • 07.08.11, 00:35

Типу рецепт.

Вчора розжився файним продуктом - СПРАВЖНЯ домашня качка вирощена не на різних хімікатах. Та і з першого погляду було явно видно - качка стероїдів не вживала, а прожила довгий та качино-щасливий вік в постійному пошуку різної натуральної поживи на заливних лужках десь біля водойм. Розміром приблизно з метиса голуба переростка та хазяйської курки... жирку практично не було, він весь згорів при душевних переживаннях у постійному пошуку поживи. Та власне мова не про це, а про спосіб адаптації цієї качки до обіднього столу, т-то про рецепт приготування.

Ще з вечора думки мляво вертілися навколо приготування обідньої страви, але нічого путнього окрім запікання качки фаршированої чимось-там наявним в в буфеті/холодильнику не придумав.  Зате знав одне - ГРИБИ там будуть точно. А так як в наявності були сушені гриби, ще звечора замочив їх в воді. Взагалі-то, необхідно сушені гриби замочувати в воді напередодні приготувння. Це робиться з багатьох причин. Зранку розкислі гриби, в яких повідкривалися пори, декілька разів промив в гарячій воді та поставив приваритися, хвилин на 30-40.

В голові крутилася "гречка, гречка, гречка"....але гречки не знайшов...зате був рис, що теж непогано. Отже, необхідні складові - власне сама качка з потрошками(важливо), сушені гриби, рис, олія чи оливкова, чи соняшникова, сіль, перець і можна якісь трави, по смаку...і головне БАЖАННЯ приготувати.

Гриби вже приварюються, далі беремо потрошки та ставимо відваритися хвилин на 20-30, причому вкидаємо їх в гарячу воду. Ріжемо цибулю та ставимо пасерувати. Бажано налити в пательню багато олії, цибуля виходить типу "фрі", а надлишок олії після готовності цибульки треба просто злити. Отже на плиті вже шкварчить та вариться:

Гриби вже приварилися, зливаємо воду і знову добряче промиваємо їх. Відсутність скрипучого піску на зубах буде достойною нагородою всім цим багатьом промивкам:

На місце грибів ставимо відварюватися рис, як варити рис знають всі, причому у кожного своє бачення процесу. так що просто "ставимо варитися рис" без лишньої писанини. Вже підходить* цибуля, вона має засмажитись до золотавого кольору:

Одночасно подрібнюємо гриби:

Рис вже доварився, практично всі складові "фаршу" готові. Залишились потрошки - їх необхідно подрібнити, т-то розмолоти/перемолоти в будь якому пристрої який є в наявності. ОТЖЕ, складові "фаршу" готові:

Звалюємо ці всі складові в одну миску та перемішуємо. Я добавляю тільки СІЛЬ та СУМІШ ПЕРЦІВ, цього досить, адже продукти-складові і самі мають досить цікавий смак та аромат.

Тепер сама качка...добре вимити недостатньо...Вся ця птиця покрита щетиною* з обсмаленого пір"я. Коли Вам кажуть - смалена соломою, то знайте - птаха просто попалили на палаючій соломі, його ніхто ТОЛКОМ не общипував ! З усіх частин качки стирчать чорні струпаки*, які не додають естетики та апетиту... От тут доречний помічник з пінцетом, за що йому велике дякую... та і за усунення розрухи на кухні після приготування страви теж низький уклін, але про це потім. Отже пінцет та марудне вищипування чорних струпаків*...справа довга та не вельми цікава, зете дуже необхідна. Через певний час птах готовий до підготовчих робіт:

Знову ж сіль та суміш перців, але тут можна добавити суміш трав, але з травами натирати тільки ЗЗОВНІ ! Готово:

Пакуємо готовий "фарш" в середину качки. Далі - важлива деталь, птаха будемо запікати в харчовому "рукаві". При такому запікання відбувається повне пропікання, аромати залишаються разом з стравою і не буде згорання виступаючих частин:

Загружаємо "виріб" в пічку, готувати півтори години при температурі 150 цельсіїв*...

Аромати розповзаються по хаті...але півтори години мусово витерпіти. Дістаємо готову страву з пічки, виймаємо з "рукава"....ну, подаємо на стіл.

СМАЧНОГО...страва дуже смачна і дуже ситна, хоч і відносно проста в приготуванні.

******************************************************************************************************

АЛЕ...кожна справа має і зворотню сторону....За кулісами лишився безлад та розруха на кухні:

 І так далі і тому подібне. Справа в тому, що коли чоловік творить на кухні(а робить він це не так вже і часто), то він повністю віддається ПРОЦЕСУ...вкладує в нього вміння, а головне - душу. Душевний підхід до справи. А це значить, що на різні дрібниці типу створення робочого безладу та повного рейваху він не звертає уваги. Головне ж - ПРОЦЕС, який веде до бажаного РЕЗУЛЬТАТУ... І відповідно якість та оригінальність забезпечені. А в момент повного розгрому та розрухи на допомогу в знешкодженні* збитків при ваянні приходить Жінка... Колективна праця завжди приносить бажані РЕЗУЛЬТАТИ...та і сам ПРОЦЕС при колективній праці( будь якій...) завжди веселіший та цікавіший... podmig  

 

 

 

 

 

RnR

RnR

Обід в селі. Типу РЕЦЕПТ.

  • 19.06.11, 19:40

Живу я зараз в селі, офіційно це село зі своєю давньою назвою та всіма необхідними для сільського життя атрибутами. Збирався приготувати обід і потім викласти процес приготування сюди. ЗНАЧИТЬ - заголовок обрано правдивий та не упереджений.

Для сьогоднішнього обіду вирішив приготувати СЬОМГУ(риба, червона) на грілі, та тушковані овочі&шампіньони. Для приготування риби-гріль та тушкованих овочів необхідні сільські прибамбаси, заголовок же "обід в СЕЛІ". Це гріль та звичайна сільська плита на два "кружальця". Прошу, в наявності:

Раз село, значить традиційно треба готувати на дровах. Для риби обираємо дрова з фруктових дерев, при згоранні вони дають ледве відчутній фруктовий аромат, та і власне кажучи, ВСІ страви гріль потребують дров з фруктових дерев. Древесне вугілля та інші замінники це просто альтернатива....
 

Для паління вогню в плиті обираємо дубові дрова, при згоранні вони дають добрячу температуру, та і процес виділення тепла в них досить довгий: 
 

Так, дров наносили, все підготували. Палити ще рано, займемося безпосередньо підготовкою продуктів. Для приготування сьомги гріль необхідно власне сама риба і плюс необхідні для попереднього маринування інгредієнти:


Необхідні складові для маринаду* - майонез, оливкова олія, яблучний оцет, білий та чорний перець, сіль і коктейль з трав, який називається "італійські трави"(розмарин, тим"ян, паприка, чабер, базилік, естрагон). Все це в довільних, по смаку, пропорціях вивалюємо в мисочку: 
 

Перемішуємо до однорідної субстанції:

Добряче, душевно натираємо рибку приготованою сумішшю та відставляємо заготовку, тільки не в холодильник.

Далі займемося овочами та шампіньйонами:

Необхідні складові - помідори, болгарський перець, цибулька і власне шампіньйони. З приправ та спецій - сіль, суміш перців та так звані "Прованські трави", т-то суміш сформовану з душиці, майорану, базиліку, розмарину, м"яти, тим"яну, чаберу та шавлії(досить вдала суміш для овочевих страв). Готувати найкраще на суміші оливкової та соняшникової олії. Цибуля пасерується окремо, та додається до страви наприкінці готування:

Смажимо цибулю до золотистого кольору. Овочі та гриби позбавляємо* непотрібної вологи та засмажуємо до відповідного вигляду:

Повернемося до риби. Попередньо розпаливши мангал:
Дочекаємось до перегорання дров в тліюче вугілля:

Тепер необхідно прикрити нижнє піддувало, та верхню витяжну засувку. Беремо підготовлену рибку:
Та починаємо смажити на тліючому вугіллі. Так як сьомга досить жирна риба, то жир буде стікати на вугілля. А вугілля в свою чергу буде починати горіти яскравим полум"ям. Цього допускати не можна. Рішення просте - беремо пластикову пляшку з-під мінералки, робимо дірочку в кришці, пляшку наповнюємо водою. Засіб локального гасіння полум"я готовий.

Смажимо до готовності:

Готовий продукт має приблизно такий вигляд:

 Накладаємо рибу та овочі в тарілки порційно:

Подаємо на стіл. СМАЧНОГО:

 

Приготування смачних страв вимагає душевного підходу та не терпить метушні. ВСЮ увагу треба сконцентрувати на продуктах та приготуванні. Тут вже не до чистоти навколишньої території.... lol  Але ж це поправимо, зате страва вийде смачною та належної якості ... podmig  І Ваш організм вдячно відповість за таку калорію безперебійною та ефективною роботою всіх органів...lol  

RnR

RnR

Ботано-зоологічний детективчик )))

  • 06.06.11, 18:25


Нарешті взяв себе в руки та вирішив зробити по-людськи клумбу перед терасою. Заїхав в магазин "Сад-город" вибрати ботанічні причандали для оформлення клумби. Відразу зазначу - я ботанік ще той...Всі посаджені мною рослинки, за все життя(а було їх небагато, т-то геть мало) чомусь мляво та сумно загинались. Причому навіть тоді, коли процес втикання в грунт якоїсь туї чи іншої зелені проходив під наглядом та керівництвом бувалого ботана. Видно так треба, хоча, з зоологією зовсім інша ситуація. Але зараз не про це. Так от, вибрав я трійку різних деревець, якихось кущиків прикольних, та точно знаю назву однієї з зелені - ПЛЮЩ...а також взяв зілля типу плюща, але щось там не вічнозелене, а тра-ля-ля...Продавець багато наплів всякого, але я такого не запам"ятовую... Хочу зазначити, це важливо для подальшого визначення ступеня вини обвинуваченого, що ціни - мляяяяяяяя.... За все добро, плюс мішок землі та мішок кори заплатив близько 1500 гривень(одна тисяча п"ятсот). Клумба геть невеличка, тому і вартість матеріалів, т-то зілля для посадки, видалась значною. От буржуї, деруть останню копійку з трудового люду...

На місці все сам розпланував та розставив зілля для посадки по місцях. Процес колупання в грунті та втикання зелені в ями доручив самому толковому з робочих. Сам не робив, пояснення на початку замітки. Невдовзі все було завершено...Результат порадував...

Основна частина:

 

Та невеличка смужка вздовж тераси:


Ввечері, при поливанні, ще раз порадувався новому утворенню на подвір"ї.... Уявлялося, як плющі та та фігня, що між плющами, з часом розростеться, заплете відкриту терасу...як розростуться дерева, кущі..........................

********************************************************************************************************************************************


Вранці, а це була неділя, прокинувся та посунув на перший поверх до вікна щоб помилуватися новою клумбою. З вікна відкрився величний вигляд розрухи на клумбі:



Та смужка вздовж тераси:


Деревця та кущики були брутально видерті з землі разом з корінням.... Видовище досить жахливе та вражаюче...

********************************************************************************************************************************************* 

Це зробив тільки хтось* зі своїх, бо чужий навряд чи зміг непомітно та безнаказано проникнути на територію. Отже, підозрюваних ТРОЄ:

1.   - котяра Матеус, відомий в загалі як МОТЯ. Хоча, це припущення було відкинуте майже відразу. Мотя виступає по зоології - ловить та зносить під двері кухні мишей, щурів, птахів, ящірок, кротів........ і теде і тепе..... Йому до ботаніки немає ніякого діла, та й вирвати з коренем дерево і просунути його по клумбі у нього не вистачить здоров"я. МОТЯ відпадає.

2.  Маламут Роккі, відомий серед своїх як КУКІ. Був неодноразово помічений в копанні траншей та окопів по території, а особливо в себе в вольєрі. АЛЕ має залізне алібі - в ніч злочину був замкнений в себе в вольєрі, де дрих до ранку. Слідів злому хвіртки вольєра не помічено, лапи біленькі та чистенькі, брудних слідів в сторону вольєра не помічено. Відпадає.

3.  і нарешті РЕКСА, нині відома серед зграї як БОТАНІК. До цього випадку вже знищина ДВІ клумби з квітками. Поламала бузок в третій клумбі. Була неодноразово помічена в перелазінні через паркан клумб. Зимою згризла нафіг ТРИ плодових деревця та безліч плодових кущиків в саду. На ранок після після злочину її брудні лапи, всі в чорноземі, винуватий та підлабузницький погляд говорили самі за себе. І головне, на місці її улюбленого перелазу в цю клумбу, на ранок після злочину, було виявлено основний доказ:  

  - відбитки копит* на камені повністю співпадали з її брудними лапами, які були вимурзані в чорноземі.

Отже, ЗЛОЧИНЦЯ встановлено. Розмір збитків відомий. Залишилось з допомогою відкритого процесу та суду присяжних - ВАС, моїх друзів, визначити кару, яка б в повній мірі відповідала проступку. Злочинець чекає ВАШОГО рішення:





 

RnR

RnR

Святкові кулінарні креативчики

  • 09.05.11, 00:35

УВАГА!

Ці перли кулінарного оформлення НЕ мої, а взяті на різних публічних та відкритих для загалу мацкальських сайтах.

Хоч автору замітки подобаються ці шедеври uhmylka , але відповідальності за за можливі наслідки споглядання цих естетичних вишуканостей кулінарного оформлення нести не буду.

 


Кура так збудилася, аж шия задерлася...видно хазяюшці шкода було відрізати шию...птічку раптом шкода стало.

Мутовані куро-матрьошки з натяком на сніговиків дійсно виглядають досить погрозливо... Страшно навіть подувати - з чого і як їх забацали....

 

Млять...це мандєц... Пофіг що уснувша уточка сира та гидка на вигляд, головне киданути оберемок зілля зверху...а  мандарини та портюша ставлять жирну крапку в польоті фантазії хазяюшки.

 

"Бичок на порозі"..нда... брутально спотворена курка ще й з оберемками картопляних троянд під пахвою, і під правою ногою... А пика в цього бичка якась погрозлива, але досить тупенька...Ще й укроп воно жує майонезними губками, і це все якраз на порозі...

Ноу комент. Гурмани оцінять.

 

Принцеса нямок...Ванесса....млять....

 


Не зовсім мумії...другий зліва он як збудився, та хтиво поглядає на праву сусідку, чи сусіда... Хоча дилячись по губам це вона, але збудилась..видно гермафродитне якесь... Самого лівого це гермафродитне явно зацікавило, осоловіло геть.. Зате самого правого видно нудить від цього креативу...

Шпрототигр нах*... Цікаво, за що йому вуха горіхами заліпили... А композиція весела вийшла, ще й так ніжно сиром по контуру присипали....

Я розумію, всяке може статися...про**бати термін готовності може кожен. Але нафуя таким
хвалитися ?....

А це мандєц повний.... Ця туша з розкаряченими лапками та роздутою головою, що тупо зирить вверх - ЧЕРЕПАХА !!! В крайному випадку авторка шедевра так уявляє черепах. Очі - це видно фішка, натуралізм повний...повний...мандєц. Весь вигляд та жалібний погляд так і говорить - ЗА ЩО ????? 

 

Ще по темі, досить весело:

http://prikol.i.ua/view/385137/


http://prikol.i.ua/view/638803/

В тему, але політизовано, не мною а авторами шедеврів -  http://blog.i.ua/user/2716829/702981/