хочу сюди!

Ксения

39 років, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-52 років

Президент України не може...

...передавати свої повноваження іншим особам або органам.
Стаття 106 Конституції України

6

Коментарі

11.12.22, 19:25

Ну і? В чому питання? Президент поклав виконання своїх обов'язків на кого?

22.12.22, 11:14Відповідь на 1 від Воланд

Тобі лупу дати?

32.12.22, 11:37

В нас на Конституцію чхають кому не ліньки
      Вистачить згадати статтю 10

42.12.22, 13:01Відповідь на 3 від Стрийко Зеник

Нічо, нічо. Київ заговорив українською, я не думала, що доживу. Обслуговування теж в основному українською. Є затяті, тоді я кажу "Досвідос!", я придбаю в іншому місці, у Києві, принаймі, є вибір.

52.12.22, 17:31

А як ще згадати статтю про безкоштовну медицину
          Вона взагалі як знущання

66.12.22, 21:26Відповідь на 2 від Inna_19

Тобі лупу дати?А тобі що дати? Без образ.. Якщо президент прийшов на засідання якогось іншого колегіального органу, чи взагалі ... Він повинен вигнати когось зі глави столу? Я так розумію? Чи в мене "маргарин в голові" та я "не бачу всієї картини"?

76.12.22, 21:32Відповідь на 4 від Inna_19

Нічо, нічо. Київ заговорив українською, я не думала, що доживу. Обслуговування теж в основному українською. Є затяті, тоді я кажу "Досвідос!", я придбаю в іншому місці, у Києві, принаймі, є вибір.А ти нормальна? До лікаря сходи. У тебе трабли через мову? Я особисто пропагандую спілкування тільки українською на рідному запоріжжі, але відкрию тобі світ. У Швейцарії їх (мов) державних п'ять, у Канаді дві, у США - жодної... Війна через те що нас бажають знищіти як вид... мова - це просто один з месенджів роісі. А ти ведешся?...

86.12.22, 21:35

Скільки ти знаєшь мов - стільки ти й людина (без засіхань на вірність викладеного мною справжнім словам Тараса ШЕВЧЕНКО).

97.12.22, 03:44Відповідь на 7 від Воланд

Я, звичайно ж, ненормальна. А ти в бані, просто тому, що ти мені не треба на моєму блозі, не сприймай як утиск свободи слова, бо своїми безцінними ідеями ти можеш поділитись на власному блозі, на який я навіть не зайду.