хочу сюди!
 

іРуся

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-58 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

сюжет

  • 29.04.24, 22:17
сюжет избит два свежих фонаря
сияют медным налом у аптеки
листая бюллетень календаря
вновь лихорадит алая заря
постапокалиптическим навеки

Цветочки ИИ.

  • 29.04.24, 20:06

smoke Дело было так: какой-то чудик в тырнетах с помощью Искусственного Интеллекта смастырил эти самые цветочки. Люди обрадовались и даже начали спрашивать, где купить семена?! И тут же в американском сегменте  интернета появился сайт...по продаже семян этих цветиков lol 
look  Но красиво получилось, скажи?! podmig



 

Тут навіть майдан ні до чого. Імперські амбіціі.

Теми тут кожен собі обирає. Я не політолог. Просто люблю читати історію Російської імперіі-СРСР-СНД і звісно ж України. Дивлюсь звісно виступи політологів. Але з одної подіі робляться геть різні висновки.

Тут просто радянський імперіаліст дєдушка Алксніс пробовкався. Та виказав властивості імперіалістичної колоніальної держави, доречі у найгіршому прояві, близько до нацизму та фашизму.

хто забуває історію, той іі повторить у найгіршому світі.
******
Із стенограми останнього засідання Верховної Ради СРСР 17 грудня 1991 року. 8 грудня були підписані Біловезькі угоди об ліквідації Радянського Союзу і союзні органи влади втратили свої повноваження.
З виступу народного депутата СРСР В.Алксниса :
". Я не драматизую ситуацію: нас ведуть на смерть, нас ведуть на бійню. І я знаю, що рано чи пізно, скажімо, Єльцин пошле російських солдатів воювати проти українців, а Кравчук пошле українців воювати проти росіян. Це неминуче - все одно до цього прийде".
***********
Про "краще у світі" з Радянського Союзу:

Кожного разу, коли хтось в істериці розповідає вам, що *назва будь-якого продукту* була в СРСР краще у світі, просто ставте зустрічне питання - куди це поділося?

Ну тобто розвалився СРСР, залишилися заводи, фабрики, верстати, виробничі лінії. І чому ж вони не продовжили випускати саме краще мороженное/лимонад/пиво/колбасу/технику і так далі?

І ось тоді співрозмовник почне говорити про рептилойдах, массонах, англосаксах. Загалом про що завгодно, тільки не про те, що ніхто при повному розумі, включаючи його самого, не став би жерти і пити хрючево з СРСР, коли прилавки ломляться від товарів Глобального ринку (це і доводить той факт, що більше цих товарів немає на ринку). (Ні, Ну чого ж, на базарі бачу пострадянські шкарпетки, труси, навіть обув. А Європа навіть боїться українського зерна. От свої авто дійсно "так собі" ).

В принципі нічого від трусів до автомобілів з СРСР виявилося НАХ НЕ ТРЕБА в лічені місяці - просто з'явилася альтернатива. При чому якщо раніше альтернатива теж була, але доступна вона була дипломатам, партійним працівникам, перекладачам і так далі

(західні товари хотіли все, але дозволити собі дістати їх міг не кожен), те з розвалом нормальна їжа, напої, техніка, текстиль - сталі доступні усім.

Тому і виходить, що "кращі у світі" речі з СРСР нікому нахуй не здалися. Звідси тотальне банкрутство виробництва. Адже виробництва очолювали споживачі ще одного "кращого у світі" РАДЯНСЬКОЇ ОСВІТИ! В принципі призери олімпіад по математиці, фізиці, іншим наукам, як з'ясувалося, взагалі не розуміли, як влаштовано життя у всьому світі.

Від оподаткування до Світової торгівлі - це були недосяжні речі для випускника радянського Внз. Люди знали, як довести сотні теорем і вирішити тисячі рівнянь, але йшли в ступор при слові "ефективна процентна ставка" або "Інфляційний ризик"

І не розуміти це може тільки людина, що ніколи не цікавилася цими питаннями. Тобто якщо людина розповідаємо вам про "краще у світі" з СРСР, і при цьому він в нім НЕ ЖИВ, то він просто безглуздий, бо повірив на слова комусь і не став розбиратися в ситуації далі за форум "Назад в СРСР" в Однокласниках.

Якщо ж, що стверджує це, жив (у свідомому ДОРОСЛОМУ віці) в СРСР, то він ще гірший. Він той самий плід "кращої у світі" освіти.
Тобто щонайповніший дегенерат, що не розуміє елементарних речей, простих істин від базових законів економіки до елементарних фактів з історії. Саме це варіант любителів "кращого у світі" самий відбитий. Тому що що-небудь пояснювати марно, бо "Хто ти такий, шмаркач, із старшими сперечатись".

Самарско-пермский медвежонок, лейтенант Бадрутдинов Ильяс Ильдусович из Кизела любил чутка подрочить на совок, что 25/03/24 и довело его до цугундера на Рубежном кладбище.

А ведмідь, доречі саме недолуге і дурне з тварин. Його фото бачите? Оце такими часто бувають совкодрочери. І все частіше з рашки.






Ну і це туди ж.


Ссыкливые твари времен вкусного мороженого.
Замминистра энергетики СССР Алексей Макухин отправляет в ЦК КПСС срочное донесение. Он сообщает, что эвакуация из Припяти не требуется.

 


Українська музика 2530







0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Новый Иерусалим!

  • 29.04.24, 12:20
Иерусалим! сними с себя одежду плача и озлобления твоего и оденься в благолепие славы от Бога навеки.
Облекись в одежду правды от Бога, возложи на голову твою венец славы Вечного,
ибо Бог покажет всей поднебесной славу твою. Навек наречется от Бога имя тебе: «мир правды и слава благочестия».
Встань, Иерусалим, и стань на высоте, и обратись на восток, и посмотри на детей твоих, собранных от запада солнца до востока словом Святаго, радующихся о Божием воспоминании о них. Они вышли от тебя пешие, будучи ведомы врагами, а приведет к тебе их Бог возносимых со славою, как царских сыновей;
ибо Бог определил, чтобы всякая высокая гора и вечные холмы понизились, а долины наполнились, для уравнения земли, чтобы Израиль шел твердо, со славою Божиею,
а леса и всякое благовонное дерево осеняли Израиля по повелению Божию.
Бог будет с радостью предводить Израиля светом славы Своей, с милостью и правдою Своею.

Поздравляю Украинскую Вангу с днём рождения

  • 29.04.24, 10:59
И желаю ей стократно того же, что она желала нам.

У Кремлі заявили, що долю Зеленського "вирішено"

  • 29.04.24, 01:51
я так розумію, що тут є пуцінолюби, пуцінождуни = парашоботи, чи не так??

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
43526
попередня
наступна