Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Заява Спільноти патріотів України щодо об'єднання ОУН та ОУН(р)

Більше ніж півсторіччя українські націоналісти мельниківського та бандерівського таборів були розділені. Вони боролися за незалежність України кожен своїм шляхом й таки вибороли її. В ті часи існували протиріччя, якими методами українському народу здобувати волю? Однак в умовах сьогодення, коли в нашій державі втілений політичний плюралізм, свобода думки та можливість вільно утворювати об’єднання громадян, питання методів боротьби втрачає свою актуальність. Натомість виникає крайня необхідність згуртувати всі національні сили в потужне праве крило - задля майбутнього нас та наших дітей. На підставі викладеного вище Спільнота патріотів України закликає Організацію українських націоналістів та Організацію українських націоналістів (революційну) зробити перший крок - об’єднатися. Переконані, що це стане гідним прикладом патріотичним рухам і партіям, як долати внутрішні протиріччя заради спільної мети.

Хай живе Україна!
Слава Україні!

1 жовтня 2009 року

http://upu.org.ua/content/zayava-spilnoti-patriotiv-ukrajini-shchodo-objednannya-oun-ta-ounr

Вона

  • 30.09.09, 16:41

(Пародія на пісню "Вона")

Завтра прийдуть депутати
Знову Раду блокувати,
Будуть блокувати дотемна...
Будуть знову руйнувати,
Зраджувати й балакати,
Проїдати наші гроші, а вона...


Лиш вона, лиш вона
Працює, як дурна,
Шахтарям дала зарплату,
Алкоголікам – вина.
Я співатиму про неї-
Просто так, не за медаль,
А вона сама тим часом
Виплавля чавун і сталь.


В Україні знову горе
Чергові прийшли вибори,
Кандидатів знову, як гівна...
Але з кого вибирати,
Як усі-дегенерати,
Всі дегенерати, крім Вона...


Лиш вона, лиш вона
Працюватиме одна,
Без Юща і без Тігіпка,
Без Балоги й Литвина.
Наша дівчинко печальна,
Наша вОна золота,
Ти-розумна, геніальна
І святіша за Христа!

осьо: http://www.youtube.com/watch?v=GsWL70bJWAk 

    КОКА ЧЕРКАСЬКИЙ

Нас зомбують!!!!!!!!!!!!!!

  • 30.09.09, 09:35

Ось яка пропозиція надійшла мені в переліку вакансій:

Ведущий-экстрасенс, г. Киев
29.09.2009 :: Киев
Наш клиент – общенациональная телевизионная сеть, которая транслируется на всей территории Украины, объявляет конкурс на замещение вакантной должности Ведущий - экстрасенс, г. Киев Основные функциональные обязанности: - Ведение телепередачи в режиме прямого эфира; - Общение с телезрителями впрямом эфире...

 

Виходить, нас зомбують, а ми тому раді-радісінькі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В Днепропетровске горит центр города!

  • 24.09.09, 20:52
По соседству с ним, буквально в трех шагах, расположена автозаправка! До ближайших жилых домов - не более 10 метров. Еще чуть поодаль - центральный рынок, знаменитая "Озерка".

- Что у вас там творится?! - звонят знакомым днепропетровцам из расположенных неподалеку от города, километрах в 20-ти, Днепродзержинске и Новомосковске. - Нам даже сюда видно, как над вами поднимается огромный столб черного дыма.

Хакеры в сети уже поговаривают, что пожарище видно даже из космоса! Пожарные (а их сейчас работает возле рынка в страшной тесноте десятки машин) о причинах возгорания пока помалкивают. Не говорят ничего и медики ("скорых" тоже сюда согнано десятки бортов). Очевидцы, правда, рассказывают, что торговцы действительно успели разбежаться с базара еще до того, как огонь поглотил все без остатка. Благо, здесь было четыре выхода. Жильцов из близлежащих домов милиция срочно эвакуирует. Эти люди рассказывают, кстати, что за несколько секунд перед тем, как появилось пламя, они слышали какой-то хлопок (как будто небольшой взрыв). Слышны были хлопки и позже - спустя час после начала пожара. В центре города паника: люди думают, что это уже начала взрываться автозаправка.

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко вірить у другий шанс перемоги!

  • 24.09.09, 20:43
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко вірить у другий шанс перемоги демократії в Україні. Про це вона заявила, виступаючи на Майдані Незалежності у Києві під час Всеукраїнського туру «З Україною в серці!».

Юлія Тимошенко відзначила, що піднімаючись сьогодні на Майдан, вона пригадала, як свого часу на цьому ж Майдані билося серце потужних перетворень: «Ми любимо Майдан, ми віримо у нього, і сьогодні прокидаються наші серця. Я переконана, що ніякі розчарування, ніякі зневіри не оселяться у наших серцях, і якщо з першої спроби у нас не вийшло, то вийде з другої , тому що спортсменам дається три спроби, а у нас все буде з другої, тому не можна дати загинути або зменшитися тим мріям, тим надіям і тому потужному імпульсу, який пішов з цього Майдану декілька років тому».

Юлія Тимошенко переконана, що сьогодні Україна чекає на команду, яка може відновити надії, мрії та сподівання людей на кращі перетворення. «І саме для цього ми з вами сьогодні тут «З Україною в серці!», - наголосила Прем’єр-міністр.

It’s very good joke

  • 24.09.09, 09:46


   СВОБОДУ ЗНЕДОЛЕНИМ ЖІНКАМ СХОДУ!!!!!!

Вітаю Україну зі Святами

По-перше, сьогодні День Народження Пречистої Богородиці Діви Марії




По-друге, сьогодні Всесвітній День МИРУ!
 ( http://blog.i.ua/community/1548/322372/ )


Международный день мира


Унікальний День - унікальні вібрації!
Всім Миру, Злагоди, Любові !!!




Чи мають комуністи шанси на перемогу???

  • 21.09.09, 16:50

Оце щойно почула виступ пана Симоненка по радіо, і подумала, а був же час коли він і партія комуністів України конкурували у двобої за президентство.

І от подумалось, а якби сьогодні комуністи дорвалися до влади, щоб вони запропонували своєму відданому електорату?


42%, 13 голосів

6%, 2 голоси

0%, 0 голосів

6%, 2 голоси

23%, 7 голосів

13%, 4 голоси

10%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ви хочете жити в державі, в якій...

Ви хочете жити в державі, в якій на економіку впливатимуть не політики, а господарники?

71%, 29 голосів

29%, 12 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Сучасний український націоналізм має бути понадпартійним?

Спільнота патріотів України на своєму сайті проводить опитування: Чи згодні ви з тим, що сучасний український націоналізм має бути понадпартійним?

Проголосувати може будь-хто, завітавши на сайт http://upu.org.ua/ , або безпосередньо на сторінку опитування http://upu.org.ua/content/chi-zgodni-vi-z-tim-shcho-suchasnii-ukrajinskii-natsionalizm-maje-buti-ponadpartiinim Реєстрація не потрібна.