хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

The Times: Путін кинув виклик ЄС, а не Києву

Як пише The Times, газова війна не дає Кремлю бажаних результатів. Перекривши вчора постачання повністю, Володимир Путін "кинув виклик ЄС", а не Києву. "Російський прем`єр не робить секрету з того, що він має намір використовувати державну газову монополію як зброю, - пише автор статті Бронуен Меддокс, - а спроби представити це як чисто економічну суперечку між постачальником і споживачем виглядають смішно".

На думку журналіста видання, Путін переслідує дві цілі: покарати український уряд за бажання вступити в НАТО і в цілому дати зрозуміти країнам Східної Європи, що не варто повертатися до Росії спиною.

Щоб задовольнити вимогу Москви про подвоєння ціни, довелося б витратити майже весь 16-мільярдний кредит, виданий МВФ Україні два місяці тому, йдеться в статті. Жоден український політик не може піти на цей крок в умовах нинішньої внутрішньополітичної кризи.

У результаті, пише Меддокс, Росія може втратити підтримку деяких європейських країн, які раніше займали обережну позицію і не допустили вступу України і Грузії в НАТО. Очевидно також, що Євросоюз думатиме про подолання газової залежності від Москви.

УНІАН

Стаття в оригіналі англійською мовою - тут:
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article5469584.ece

Майдан.
20

Коментарі

18.01.09, 18:45

Тебе надо с дедом Морозом (Ryurik ом). что статейки тискает с другой стороны объединиться и на пару работать. Тогда и комментов не нужно. Будет тихо и весело.

    28.01.09, 18:47Відповідь на 1 від Коринфянин

    ти краще статтю прокоментуй

      38.01.09, 18:51Відповідь на 2 від Тарас Токар

      Нее. Не интересно мне это. Рюрик прокомментит пусть. Он на эти темы все время статьи копирует.
      Мне нравится больше о Любви, доброте, дружбе, терпимости... Еще стихи некоторые. Хотя их мало бывает хороших.
      А рассир..ся друг с другом - не хочу. С кем бы то ни было. Не дело это.

        48.01.09, 18:57

        в тихому болоті чорти водяться. це про нас, Українців
        а взагалі потужностей ядерних станцій вдостьаль щоб забезпечити населення дешевою енергією. + відновлювальні джерела. а власного газу ще вистачить на добрі два-три десятки років для промисловаості.

          Гість: vsenamalna

          58.01.09, 18:57

          Ваще то с этим газом какой то детсат получился трудно себе представить, что высокоинтеллектуальные главные мегачекисты Кремля придумали этот дешевый фраярский трюк с газовыми краниками ваще плеваться хочется, кроме самообсиранием никак не выглядит Мля, это какая то дешевая игра в сторожа на водокачке, мол перекрываем и ржем беломор покуривая

            анонім

            68.01.09, 18:59

              78.01.09, 18:59Відповідь на 4 від gam-ua

              і ще, путів кинув не виклик, а просто кинув. євросоюз і всіх інших. а украйна жопою не повернулась і ненагнулась за милом. а раші видать і так натикають. пардон за фразеологізм

                88.01.09, 19:02

                та та, за Рюриком твоя замітка плаче

                  98.01.09, 19:15Відповідь на 4 від gam-ua

                  а взагалі потужностей ядерних станцій вдостьаль щоб забезпечити населення дешевою енергією. + відновлювальні джерела. а власного газу ще вистачить на добрі два-три десятки років для промисловаості.Скажімо так: не все так просто, як здається. Потенціал відновлюваних джерел енергії в Україні не достатній аби повністю перекрити споживання енергії. Лише в Криму відновлюваних ресурсів достатньо, аби перекрити власні потреби.

                  Однак, для того ж Криму, аби скористатись відновлюваними ресурсами треба побудувати відповідну інфраструктуру, впровадити відповідні технології, тощо. І цим треба займатись, а займатись цим не так просто як воювати проти сотоНАТО чи проти "насільствєнной українізациї".

                  Хто це робитиме, коли, і яким коштом?

                    108.01.09, 19:19

                    Я бачу в цій газовій кампанії спробу переконати захід в тому що ми маєм стати остаточно територією впливу суто росії, адже для заходу буде менше проблем - це факт і такий сценарій чую прокатить. Готуймося до тотальної експансії - це вже невідворотно! До того ж будуть буть які впирання трактувати як злісну диверсію проти економіки європи й росії- результат - мотивоана військова кампанія з реальною мовчанкою Європи.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна