Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Сучасний український націоналізм має бути понадпартійним?

Спільнота патріотів України на своєму сайті проводить опитування: Чи згодні ви з тим, що сучасний український націоналізм має бути понадпартійним?

Проголосувати може будь-хто, завітавши на сайт http://upu.org.ua/ , або безпосередньо на сторінку опитування http://upu.org.ua/content/chi-zgodni-vi-z-tim-shcho-suchasnii-ukrajinskii-natsionalizm-maje-buti-ponadpartiinim Реєстрація не потрібна.

Кого праві сили реально можуть підтримати на виборах Президента?

Спільнота патріотів України на своєму сайті проводить опитування: Кого праві сили реально можуть підтримати на виборах Президента України?

Пропонуються такі кандидати: Ющенко, Тимошенко, Тягнибок, Яценюк.

Проголосувати може будь-хто, завітавши на сайт http://upu.org.ua/ , або безпосередньо на сторінку опитування http://upu.org.ua/content/kogo-pravi-sili-realno-mozhut-pidtrimati-na-viborakh-prezidenta-ukrajini Реєстрація не потрібна.

16 Форум видавців у Львові (дубль2)

Завтра (12 вересня) їду до Львова на Форум видавців.

З 10 години чергуватиму біля стенду № 246.
Це стенд видавництва “Навчальна книга –Богдан”.
(Популяризація книг, бачте, ПЕРШ ЗА Все).

А от із 15 години розпочинається найцікавіший відрізок часу у Львові
(задля чого я взагалі у свій законний вихідний день туди
тарабанюсь!!!!!).

Отже, о 15 годині у Голубому залі палацу Потоцьких відбудеться об’єднана Презентація книг
Редьярда Кіплінга «Такі собі казки» й «Межичасся: Поетичні твори»
Та збірки поезій
Ганни Осадко «Та, що перевертає пінгвінів»

Про ці новинки нашого видавництва я багато говорила у своєму блозі
(декому, мабуть, геть зовсім набридла своїми теревенями). Та, повірте,
ці книги того варті. Отож, мерщій збирайтеся до Львова й завітайте на
цю епохальну презентацію у палац Потоцьких!!!!!!!!!!!
Хочу зауважити, що до творів із вищезазначених видань вінницька поетеса і бард-співачка Юлія Броварна написала музику.
Тому ця унікальна презентація, на якій органічно поєднається Англія,
Індія та Антарктида, проходитиме із музичним супроводом ( можливо з
танцями, це якщо народ заведеться добряче)!!!!!!!

Далі у програмі заходів червоним жирним курсивом накреслюється таке:


О 17.00 –Презентація збірки поезій Ганни Осадко «Та, що перевертає пінгвінів»
У залі Управління праці та соціального захисту, вул. Митрополита Андрея, 10 (біля церкви Св. Юра).


Приходьте і Ви зможете:
• зустрітися з улюбленою поетесою;
• почути давно знайомі поезії в авторському виконанні;
• дізнатися про тонкощі професії «перевертачки пінгвінів»;
• придбати збірку «Та, що перевертає пінгвінів» і отримати автограф авторки!

УВАГА: поспішайте, тираж обмежений, лише 200 екземплярів!

Звертаю увагу шанованого товариства на таке:
 у межах 16 Форумі видавців у Львові буде презентуватися книга Льюїса Керрола "Пригоди Аліси в Дивокраї, що їх автор переповів для малят"разом з книгами "Алісині пригоди у Дивокраї . Аліса у Задзеркаллі», що вже вийшли в нашому видавництві минулого року.
Презентація відбудеться 12 вересня о 16 годині в приміщенні Львівської державної обласної бібліотеки для дітей.

Новий порядок набору міжміських та міжнародних номерів

Згідно з Наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 29.09.2008 №1200 "Про затвердження Плану переходу
на перспективну систему нумерації телефонної мережі загального користування України" 14 жовтня 2009 року змінюється порядок набору міжміських та міжнародних номерів для абонентів мобільного та фіксованого зв’язку. Щоб вийти на міжміську телефонну мережу, потрібно замість міжміського префікса "8" набирати префікс "0", а для виходу на міжнародну телефонну мережу замість міжнародного префікса "8-10" – префікс "0-0".


Наприклад, щоб зателефонувати на міський телефон до Маріуполя, слід набирати номер наступним чином:

0 – Код міста (без першої цифри "0" в існуючому коді ) – Номер телефону абонента (0-629-123456).


Аналогічний порядок набору діє при здійсненні дзвінків на номери абонентів мобільних операторів України:

0 – Код мережі оператора (без першої цифри "0" в існуючому коді ) – Номер телефону абонента (0-67-1234567).

Для абонентів мобільного зв’язку порядок набору міжміських номерів у міжнародному форматі (через "+380") зберігається.


За кордон (міжнародний дзвінок):

0 – 0 – Код країни – Код міста/Мережі оператора – Номер телефону абонента


Наприклад, телефонуючи на міський телефон до Москви, слід набирати 0-0-7-495-1234567.

Для абонентів мобільного зв’язку порядок набору міжнародних номерів через "+" зберігається.

Зверніть, будь ласка, увагу: для Київської області вводиться новий власний код 45 замість коду 044. Наприклад, телефонуючи до м. Бровари, слід набирати 0-4594 та номер телефону абонента.

МА «Арт-Вертеп» представляє:

Радимо відвідати: 2-21 вересня, м. Київ – Виставка живопису Тіберія Сільваші

«Горизонт — Вступ» 10 вересня, м. Львів – Проект «Гоголь народився…» Сергія Якутовича 10-13 вересня, м. Львів – ПРЕЗЕНТАЦІЯ АНТОЛОГІЇ КВІР-ЛІТЕРАТУРИ «120 СТОРІНОК СОДОМУ» 10-13 вересня, м. Коктебель – Міжнародний музичний фестиваль Коктебель-2009 10-13 вересня, м. Львів – Форум видавців у Львові 10 вересня-5 листопада, м. Івано-Франківськ – Літературні вечори в «Химері»: Тарас Прохасько, Юрій Андрухович , Василь Кожелянко , Василь Герасим’юк , Гапа Н. Карпа та інші 11-13 вересня, м. Дніпропетровськ – Виставка «Творці прекрасного» 11-13 вересня, м. Ворохта – Свято грибів у Ворохті 11 вересня, м. Дніпропетровськ – Вечір фламенко (Flamenco party) 11-24 вересня, м. Івано-Франківськ – Фотопроект Катерини Радченко «Погляд крізь стіну» 11-27 вересня, м. Київ – ГОГОЛЬFEST`2009 12 вересня, м. Львів – «Кожелянко-Покальчук-Римарук-Гончар. З нами і посеред нас» 12 вересня, м. Дніпропетровськ – Nu Dnipropetrovsk або Небачений Катеринослав + 80-е Italo Disko 13 вересня, м. Львів – Сучасні литовська каліграфія і типографіка в проекті «Подорожуючі літери» 14-16 вересня, м. Київ – Ольга Токарчук (Польща) у Києві 15 вересня, м. Дніпропетровськ – Презентація книги Максима Кавуна «Сади і парки в історії Дніпропетровська» 16-20 вересня, м. Чернівці – Червона Рута - 2009 17 вересня, м. Дніпропетровськ – Фрік-кабаре-бенд «Серебряная свадьба» в Дніпропетровську! 18 вересня, м. Донецьк – Серебрянная Свадьба (Minsk, Belarus) 18 вересня, м. Івано-Франківськ – У "Химері" блюз-етно-рок від гурту "Verlibena" 19 вересня-1 жовтня, Німеччина, м. Гамбург – Новий погляд: фотографія з України та про Україну в Гамбурзі 25-27 вересня, Дніпропетровськ, Київ – Майстер-класи Петра Ловигіна в Україні 24 жовтня, м. Харків – Гурт Lюk з презентацією альбому «Мамина Юність» у Харкові

Інші події: 28 серпня – 28 вересня – Фонд

«Україна 3000» оголошує другий конкурс у рамках щорічної програми підтримки невеликих культурно-мистецьких ініціатив 1-30 вересня, м. Дніпропетрвоськ – Майстерня джазу. Маестро Дмитро Соловйов 9-11 вересня, м. Дніпропетровськ – Семінар «Внутрішній художник» 10 вересня, м. Київ – Сестри Тельнюк у Золотих воротах 10-24 вересня, м. Київ – Виставка малюнків Гійома Ренара «Совьєтленд. Тисячі предметів з однієї подорожі.» 11-13 вересня, м. Дніпропетровськ – Семінар «Джазовий біг або біг сили» 11-20 вересня, м. Київ – Виставка видатного українського митця Василя Седляра (1899-1937) 12 вересня, м. Київ – Фестиваль «Діти Ночі: Чорна Рада 6» 12-13 вересня, м. Дніпропетровськ – Молодіжний проект «Жива історія» 30 вересня – 4 жовтня, м. Київ – Антонич-фест збирає глядачів 5-11 жовтня – «Великий антикварний салон-2009»

Ющенко-Тимошенко-Яценюк-Тягнибок:Кого Ви протиставите Януковичу?

Кого ви реально можете протиставити Януковичу у 2010 році?

15%, 10 голосів

27%, 18 голосів

44%, 29 голосів

14%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ред’ярд Кіплінг. “Такі собі казки”

Тернопільське видавництво “Навчальна книга – Богдан” презентує  читачам книгу Ред’ярда Кіплінга “Такі собі казки”:

http://www.bohdan-books.com/catalog/book_156_2185/

Книга “Такі собі казки” –це нові переклади знаменитих казок Р. Кіплінга, які здійснено молодими перекладачами Володимиром Чернишенком, Наталією Дьомовою та Іриною Сав’юк. Тлумачі знайшли у собі мужність і натхнення удосконалити переклад і зробити його максимально наближеним до оригіналу. Тому цілком впевнено дане видання можна назвати автентичним перекладом. Адже не секрет, що за радянської доби навіть казки Кіплінга піддавалися серйозним купюрам.
Як відомо, Р. Кіплінг супроводжував свої казки власними ілюстраціями з дотепними підписами, які в Україні ще ніколи не публікувалися. 
 І от нарешті ці малюнки й веселі віршики, що писав Кіплінг до кожного з них, побачать світ у новітній публікації “Таких собі казок”.




Отож, ЛЮДИ, читайте, насолоджуйтесь і відкривайте для себе заново такого знайомого вам з дитинства і такого незнаного Ред’ярда Кіплінга.

І приходьте 12 вересня о 15 годині на презентацію цієї книги у Голубий зал Палацу Потоцьких у Львові в рамках 16 Форуму видавців.

Створити єдиний виборчий блок і висунути єдиного кандидата

- закликає Спільнота патріотів України всі праві партії, рухи та громадські організації під час виборів Президента України у 2010 році

Звернення Спільноти патріотів України до всіх правих партій, рухів та громадських організацій про створення єдиного виборчого блоку та висунення єдиного кандидата під час виборів Президента України у 2010 році

Сьогодні Україна стоїть на порозі вибору. Вибору, який залежить від кожного з нас. Здобувши незалежність у 1991 році та відстоявши демократію у 2004-му, народ показав, що більше ніколи українець не буде рабом. І в 91-му, і в 04-му були продажні політикани, куплені Москвою, але скуштувавши смак свободи, ніколи не погодишся на неволю. Однак використовуючи шалені гроші, безкарність, інтриги та підтримку іноземних спецслужб, мафія хоче повернути собі все. А Росія - повернути колишню "житніцу СССР".

Основа тодішніх перемог - згуртування проукраїнських сил навколо спільної мети. Чи можуть праві політики-націоналісти наступити на горлянку своїм амбіціям задля порятунку Батьківщини? Певні, що зможуть, адже робили це і в 91-му, і в 04-му. Саме зараз настав час єднатися, час стискати пальці у кулак. І якщо об'єднання в один фронт у сучасних умовах виглядає утопією, сили національного спрямування отримали шанс.

Спільнота патріотів України закликає всі праві партії, рухи, громадські організації винести уроки з історії, об'єднатися в єдиному виборчому блоці та висунути єдиного кандидата в президенти України. Це непросте, але таке необхідне рішення для майбутнього кожного українця закладе цеглинку нової України - країни, де мафія не є владою, бандити сидять у тюрмах, а український народ панує на своїй Богом даній землі. Звичайно, до цього лежить тривалий шлях, який не буде ані простим, ані безпечним. Та як казав поет: "Борітеся - поборете!".

Ми, Спільнота патріотів України, переконані, що навіть сам факт висунення єдиного кандидата змусить тремтіти коліна найвпевненіших товстошкурів (не)української політики, а також викличе значну підтримку у населення. Ми звертаємося як до партій, так і до громадських організацій національного спрямування з ініціативою розпочати консультації з приводу обрання людини, яка б представляла весь правий фронт на майбутніх президентських виборах.

Україна понад усе!
Слава Україні!

6 вересня 2009 року

Джерело: upu.org.ua

Посада Прем'єр-міністра в Україні не потрібна?

США обходиться без посади Прем'єр-міністра. Уряд формує Президент. Відповідальність за діяльність Уряду несе Президент. Зберігається вертикаль влади.

Тож, чи підтримуєте ви думку, що посада Прем'єр-міністра в Україні не потрібна? Відповідь на це запитання дайте проголосувавши на головній сторінці мого блогу: http://tarastokar.blogspot.com/

Друже Шелест, З Днем народження!!!!!!!!!!!

  • 03.09.09, 09:17
Сьогодні у Друга Шелеста (він же Друг Хмара) День народження!!!!!!!

Я Вітаю його із цим знаменним Днем!!!!!!!!

Та от, налаштувавшись на симпатичну листівочку і написавши кілька вітальних слів своєму другові, я  опинилась на межі сильного здивування - система i.ua викинула мені мальнькими буковками таке: користувача з таким ніком Друг Шелест у ній не існує.....

Як виявилося, він самоліквідувався, так що прошу у адміністрації i.ua вибачення за те, що я її несправедливо підозрбвала в упередженому ставленні до Друга Шелеста.