"Четвертий Рим" падає...

...так само, як і перший, другий і третій.

І мене це не дивує. Бо все тимчасове має бути тимчасовим. А все постійне має бути вічним. Слава Україні!!!

Російська опозиція зажадала відставки уряду Путіна

Опозиційний рух "Солідарність" провів мітинг з вимогами відставки уряду Володимира ПУТІНА і проведення вільних виборів.

За інформацією інтернет-газети «Каспаров.ру», на мітинг зібралося близько 400 чоловік, які представляють рухи "Солідарність", Об`єднаний громадянський фронт (ОГФ), Російський народно-демократичний союз (РНДС) екс-прем`єра Михайла КАСЬЯНОВА, "Оборона", "Зміна", московське відділення СПС, "Вільні радикали" і "ТІГР".

Під час мітингу активісти молодіжної організації "Росія молода" спробували влаштувати провокацію, проте за кілька хвилин вони були затримані співробітниками міліції. Сім активістів прокремлівського руху забралися на дах однієї з будівель на Чистопрудному бульварі, неподалік від місця проведення мітингу, і спробували розгорнути банер "Досить розгойдувати човен".

Акція опозиції дозволена владою.

Під час акції прозвучав гімн руху – пісня Віктора Цоя "Змін!".

6 лютого "Солідарність" представило власну антикризову програму з першочерговим завданням - відправити у відставку уряд Росії на чолі з прем`єр-міністром Володимиром ПУТІНИМ.

Російський ліберально-демократичний опозиційний рух «Об`єднаний демократичний рух «Солідарність» створений 12 грудня 2008 року. Рух відстоює європейські ліберальні і демократичні цінності та має намір об`єднати різні демократичні організації.

Як головний політичний принцип «Солідарності» делегати засновницького з`їзду проголосили відмову від співпраці з нинішньою владою. Об`єднаний демократичний рух ставить за мету прихід до влади. Програма руху — проект «300 кроків до свободи».

Головними організаторами «Солідарності» і розробниками її ідеології є Гарі КАСПАРОВ, Володимир МІЛОВ, Борис НЕМЦОВ, Ілля ЯШИН і Владлен МАКСИМОВ. Організатори не виключають перетворення руху в партію.

УНІАН.

"Міс Україна-Всесвіт"



Переможниця конкурсу краси "Міс Україна-Всесвіт" Христина Коц-Готліб
радіє перемозі на конкурсі, в Києві, у п'ятницю, 20 лютого 2009 року.

Вона вам подобається?

29%, 11 голосів

71%, 27 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Вєра Брєжнєва - сама сексуальна жінка України


Більше фото тут: http://tarastokar.uaforums.net/--vt102.html


31%, 19 голосів

69%, 43 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Полтавці стурбовані подорожчанням презервативів

В умовах економічної кризи за цей товар доводиться платити удвічі більше. Насторожує таке подорожчання й лікарів, вони очікують сплеску венеричних захворювань та СНІДу. Останнім часом ми стаємо свідками зростання цін на лікарські засоби вцілому і на контрацептиви зокрема. Так, ще восени стандартна упаковка з трьох презервативів закордонного виробництва коштувала 6-8 гривень, зараз її продають за ціною за 18-25. Олег Бєлоножко, власник аптеки зазначив, що зростання курсу долару провокує подальший ріст цін на внутрішньому ринку, адже імпортують майже 80% асортименту аптек. Презервативи подорожчали на 10-50% залежно від виробника, натомість в аптеках стали частіше купувати тести на вагітність.

В обласному Центрі по боротьбі зі СНІДом завідуюча центром Людмила Іванова пояснила, що зрештою все залежить від самої людини. Якщо вона знає про шляхи передачі вірусу і усвідомлює необхідність берегти своє здоров'я - вона буде захищатися. Відтак, переконана спеціаліст, на підвищення рівня захворюваності подорожчання презервативів не вплине. До того ж організації, які займаються профілактикою ВІЛ/СНІДу, продовжують проводити свої акції із безкоштовною роздачею презервативів в молодіжних організація та вузах.

"Новини Полтавщини".

Балога дав на пам’ятник Мазепі 160 тисяч гривень

Про це повідомив Народний депутат України (фракція НУ-НС, депутатська група «За Україну», голова полтавської «Просвіти») Микола Кульчинський в ефірі Першого національного каналу. «Я хочу подякувати усім жертводавцям, хто на сьогодні здав великі суми грошей: це фракція НУНС, яка майже повністю здала гроші, це Владислав Кириченко («Наш Формат»). Це - глава Секретаріату Президента Балога, який дав 160 тисяч грошей», - сказав Кульчинський. Також депутат повідомив, що «на підході» найближчим часом ще 200 тис. грн. Як уточнили Новинам Полтавщини у товаристві "Просвіта", на сьогодні сума зібраних коштів складає 228 700 грн.

Також Кульчинський закликав усіх українців долучитись до збирання коштів. «Я хочу звернутися до всіх громадян України, які не є гнилими, так би мовити, … «не дай боже гнилою колодою по світу валятися», які зберегли українські почуття, український дух, попри все зробити так, щоб у Полтаві пам’ятник гетьману стояв. Інакше це буде сором перед нашими нащадками…» , - сказав народний депутат.

«Просвітяни» переконані, що пам'ятник Мазепі стоятиме на Соборному майдані у Полтаві, а імена всіх жертводавців викарбують на спеціальній дошці перед монументом.

"Майдан".

Новий сайт про "космос": www.chernovetskiy.com.ua :))


Девіз сайту - "Каждый имеет право жить лучше".

От Черновецький і живе краще за рахунок своїх "бабушек"...

Таке враження, що мер Києва серйозно готується до виборів Президента України.

Вибори Президента України: за кого ви голосуватимете?





Опитування-голосування: За кого ви голосуватимете, якщо на Президентських виборах у 2010 році буде двоє кандидатів - Тимошенко і Янукович?

39%, 28 голосів

15%, 11 голосів

8%, 6 голосів

37%, 26 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Опитування: Коли в Україні закінчиться політичний хаос?

Опитування-голосування: Коли в Україні закінчиться політичний хаос?


5%, 3 голоси

28%, 16 голосів

67%, 38 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Киевские библиотеки могут остаться без новых книг

В проекте киевского городского бюджета на 2009 год не предусмотрена закупка книг для муниципальных библиотек столицы. Об этом сообщил председатель комиссии Киевсовета по вопросам культуры и туризма, советник Премьер-министра Украины Александр Бригинец.

"В предварительном бюджете Киева, который в среду получили депутаты Киевсовета, много странных вещей. Но одна из самых поразительных - отказ КГГА покупать книги для муниципальных библиотек Киева", - отмечает А.Бригинец.

По его словам, если некоторые статьи бюджета из-за финансового кризиса сокращены на 10-30%, то строка о покупке книг в разделе "Культура" исчезла целиком.

ЛIГАБiзнесIнформ
Информационное агентство