хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Балога дав на пам’ятник Мазепі 160 тисяч гривень

Про це повідомив Народний депутат України (фракція НУ-НС, депутатська група «За Україну», голова полтавської «Просвіти») Микола Кульчинський в ефірі Першого національного каналу. «Я хочу подякувати усім жертводавцям, хто на сьогодні здав великі суми грошей: це фракція НУНС, яка майже повністю здала гроші, це Владислав Кириченко («Наш Формат»). Це - глава Секретаріату Президента Балога, який дав 160 тисяч грошей», - сказав Кульчинський. Також депутат повідомив, що «на підході» найближчим часом ще 200 тис. грн. Як уточнили Новинам Полтавщини у товаристві "Просвіта", на сьогодні сума зібраних коштів складає 228 700 грн.

Також Кульчинський закликав усіх українців долучитись до збирання коштів. «Я хочу звернутися до всіх громадян України, які не є гнилими, так би мовити, … «не дай боже гнилою колодою по світу валятися», які зберегли українські почуття, український дух, попри все зробити так, щоб у Полтаві пам’ятник гетьману стояв. Інакше це буде сором перед нашими нащадками…» , - сказав народний депутат.

«Просвітяни» переконані, що пам'ятник Мазепі стоятиме на Соборному майдані у Полтаві, а імена всіх жертводавців викарбують на спеціальній дошці перед монументом.

"Майдан".

13

Коментарі

Гість: ННП

118.02.09, 11:32

Діти без хліба, а мама нову сукню купила. Дивіться діточки і ставайте ситіші від споглядання. Кому криза, а кому й пам'ятники потрібно ставити за вміння дурманити народ.

    218.02.09, 11:52

    Даа..Уже ворованные деньги сдавать на довольно спорные памятники считается благодетелью. Куда катимся? Этот Балога – ученый, бизнесмен, деятель искусства? Откуда у него такие деньги? Чем их заработал? Он же – госчиновник. Должен жить на зарплату! Если порядочный человек.. Ну да то о порядочных…Какие памятники, такие и жертвователи…Гнилье!

      318.02.09, 11:54

      Загальна вартість пам’ятника 1,5 млн. грн. З них 1млн. 164 тис. – вартість скульптури та гонорари скульптору і архітектору, постамент – 336 тис., упоряджувальні роботи та виготовлення проектної документації – за рахунок коштів місцевої влади.

      Класні цифри, правда?

      Кульчинський (та й усі Просвітяни і хто там ще є ініціатором спорудження пам'ятника?) би краще займався пошуком безкорисливих патріотів. А замість цього ходить збирає кошти на гонорар скульптору та архітектору, а заодно і піариться.

        Гість: Pacificus

        418.02.09, 16:39

        Згоден з думкою про те, що не тим займаються і не на те гроші збирають....
        Те більше, що Мазепа зрадив Петра І тільки коли Шведи були вже під Полтавою, а до цього моменту був його фаворитом і другом. Він боровся за владу, а не за Україну, але трохи помилився у виборі коня – не на того ставку зробив ....

          519.02.09, 08:00Відповідь на 3 від NATALI_YA

          а ти б писала не чужі висловлювання, а свої
          і на відміну від Кульчинського ти не робиш нічого ні для країни, ні для рідного міста
          а тільки - гав-гав

            619.02.09, 08:49Відповідь на 5 від блогер

            а ти б писала не чужі висловлювання, а свої
            і на відміну від Кульчинського ти не робиш нічого ні для країни, ні для рідного міста
            а тільки - гав-гав
            а я завжди пишу свої висловлювання
            а ти краще б, не розібравшись, не писав гидоти про мене особисто.

              Гість: братЧортомлик

              719.02.09, 10:54

              ну. що молодець тільки було би правильніше на ці кошти підтримати просвітян Полтащіни, аби самі полтавці знайшли гроші на цей пам"ятник