Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

В сучасній Україні немає ні губернаторів, ні губерній

Останнім часом все частіше в повідомленнях прес-служб Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, обласних державних адміністрацій та різних ЗМІ можна зустріти терміни “губернатор”, “губернатори”, “губернатором”.

Дивує і обурює те, що ці терміни поширює не бульварна преса, а високопрофесійні журналісти – працівники найвищих органів влади в Україні.

Шановні “пресовики”, в сучасній Україні немає ні губернаторів, ні губерній. Є голови обласних державних адміністрацій і є області. Переконаний у тому, що Україна найближчим часом не стане губернією сусідньої держави, тому прошу вас більше не використовувати вищезгадані терміни у своїх повідомленнях.

З мого блоґу на сайті "Майдан".

Рада провалила закони про статус російської мови і позаблоковіст

Верховна Рада не підтримала законопроекти про засади внутрішньої і зовнішньої політики України, які внесені були народними депутатами Петром СИМОНЕНКОМ (фракція КПУ) та Валерієм КОНОВАЛЮКОМ (фракція Партії регіонів).

Як передає кореспондент УНІАН, за законопроект П.СИМОНЕНКА проголосувало 46 із 434 народних депутатів, зареєстрованих у залі.

За законопроект В.КОНОВАЛЮКА проголосувало 128 народних депутатів із 434, зареєстрованих у залі.

Законопроектом П.СИМОНЕНКА передбачалося, що, «враховуючи реальне застосування в українському суспільстві російської мови, її значення у повсякденному житті народу, російській мові має бути наданий статус державної на всій території України».

Крім того, планувалося затвердити позаблоковий нейтральний статус України.

Також передбачалося поглиблення відносин «стратегічного партнерства з країнами СНД, перш за все Російською Федерацією, країнами, які є сусідами, державами європейської і світової спільноти.

Законопроектом В.КОНОВАЛЮКА планувалося за невиконання засад внутрішньої та зовнішньої політики до вищих посадових осіб держави застосовувати «політичну відповідальність – відставку із займаної посади».

Цим законопроектом передбачалося зростання конкурентоспроможності національної економіки.

За матеріалом УНІАН.

Хто з них найкращий????

В усій цій передвиборчій  веремії  я довго не могла зрозуміти, який же імідж має бути в майбутнього Президента України. Я вважала, що жоден із кандидатів не достойний цього звання.
( Взагалі-то, воно так і є насправді).
Та оце днями, знову подумавши над даним питанням, я
збагнула, що ми обираємо Президента незрозуміло, за які такі заслуги  перед Батьківщиною та які такі достоїнства. Янукович - особа з кримінальним минулим, Тимошенко - хитра лисиця, Ющенко - неспроможний втримати набуте, Яценюк - оце не зрозуміло, з якого дива вигулькнув на передвиборчій арені... Та саме мусолення кандидатури Яценюка, як можливої кандидатури Президента України, наштовхнуло мене та те, що нарешті я визначилась із своїм кандидатом.
Я зрозуміла–Президента потрібно вибирати за зовнішнім принципом
(американці довго думають над зовнішнім імеджем свого, Американського, президента) - мужнє обличчя, сувора постава, красива впевнена зовнішність, глибокий вдумливий погляд очей, у нашому випадку ще й розмовляє виключно українською мовою.
Під ці параметри вдало підходить Олег Тягнибок.

І тому я вибрала ТЯГНИБОКА

 За критеріями зовнішності Тягнибок - найкращий із кандидатів.

Ви тільки-но уявіть його на баскому коні, в шапці бирці, в червоних чоботях, з булавою в руках.
Справжній гетьман!!!
Крім того, правильно говорить українською мовою. Не закликає "галасувати", а
говорить "голосувати", бо знає, що галасувати - то просто кричати й
репетувати, а голосувати - віддавати свій голос за когось.
Я вважаю, нам треба спробувати голосувати за зовнішнім принципом, бо інші вже були випробувані нами самими, й призвели до повної нашої зневіри, а цей ще не проходив апробації.
І зрештою, що нам втрачати??? Можна ризикнути!
От американці обирають Президента за зовнішньою красою, і нічого - їм ведеться, а ми що - гірші???

57%, 16 голосів

25%, 7 голосів

18%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Істинна реальність політики (про серйозне через гумор)

Маленький хлопчик спитав у татка: - Тату, а що таке політика? - Ну як тобі пояснити, синку. От на прикладі нашої сім’ї. Я приношу в дім гроші. Я - міністерство фінансів. Мама керує порядком в домі і мною, тобто міністерством фінансів, - вона уряд. Наша хатня робітниця - робітничий клас. Дідусь слідкує за тим, щоб їй вчасно видавали зарплату і не ображали на роботі, дідусь - профспілки. Все що ми робимо, ми робимо для тебе - ти народ, а твій маленький братик - майбутнє. Зрозумів? - Ні. - Ну тоді йди спати. Вночі хлопчик прокидається від крику свого меншого братика. Після безуспішних спроб розбудити маму, він пішов на кухню. Там тато займався сексом з хатньою робітницею, а дідусь підглядав за ними через щілину. Не добившись ні від кого нічого він пішов спати. Вранці хлопчик каже татові: - Я зрозумів що таке політика. - Правда? І що ж це? - Це коли міністерство фінансів трахає робітничий клас, уряд при цьому спить, профспілки стоять осторонь. На народ всім наплювати, а майбутнє в лайні!!!

Запозичено з сайту "Україна понад усе!".

АНОНС: Збудуємо Велику Українську стіну навколо ВРУ

09.06.2009 року о 17-00 біля огорожі Верховної Ради Україні буде закладено підмурки Великої Української стіни.

Мета акції: повідомити владу про спроможність громадян України консолідованими зусиллями громадськості убезпечити українське суспільство і країну від злочинних дій депутатів Верховної Ради України шляхом будівництва навколо огорожі Верховної Ради цегляного муру заввишки 2 метри методом «народного будівництва», аби таким чином ізолювати злочинну владу від суспільства. Закладання 1-ї цеглини муру є початковим етапом будівництва і превентивним заходом, котрий може бути подовжено у будь-який день з достатнім розмахом.

Контакти:
Вікторія Омельченко 8-097-876-80-69
Олександр Мальцев «Воля народа» 8-066-8470006

"Майдан".

“Ширка”: хто кого взує - Тимошенко чи Янукович?

Головне, виявилося у формуванні широкої коаліції Партії регіонів і Блоку Юлії Тимошенко - розподіл портфелів, а не, наприклад, вихід країни з кризового стану.

“Розмінним” став, на жаль, Юрій Луценко. Зрозуміло, що віддати “регіоналам” МВС для Тимошенко - це наближення її політичного кінця. Але “регіонали” наполегливо наполягають на цьому, розуміючи ціну того крісла для своєї політичної сили.

І це не одне спірне питання у стосунках між ПР і БЮТ. Бо якби воно було одне, то вони вже давно створили “широку коаліцію” і розповідали своїм виборцям та всьому українському народові через “прихватизовані” ЗМІ про необхідність її створення.

А так… Ми чекаємо чим закінчаться перемовини двох політичних монстрів - шлюбом чи взаємознищенням.

З мого блоґу на сайті "Майдан".

У містах масово відключають гарячу воду. Уряд мовчить

Хвиля відключень подачі гарячої води охопила, практично, всю Україну. Цей процес відбувається незалежно від того, хто керує містами - “нашоукраїнці”, “бютівці”, “регіонали” чи хтось інший.

Народ доведений до відчаю. Свіжий випадок у Донецьку є тому підтвердженням - коли людина почала стрільбу по працівникам водоканалу, які прийшли відключати йому воду.

Уряд декларує нам майже щодня, що постачання газу в Україну відбувається у нормальному режимі і розрахунки з постачальниками ведуться вчасно.

То ж чому не припиняється ганебне та злочинне явище з відключенням подачі гарячої води?

З мого блоґу на сайті "Майдан".

Житель Донецька відкрив стрільбу по працівниках водоканалу

Житель Донецька відкрив стрілянину по працівниках водоканалу, які приїхали до нього додому відключати воду за борги.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомляється на комунальному порталі Донецької міської ради.

Згідно з повідомленням, борг за цією адресою в приватному секторі Пролетарського району становить майже 1,5 тис. грн., тому співробітники підприємства КП «Донецькміськводоканал» приїхали відключати будинок неплатника від подачі води.

Щойно комунальники приступили до робіт з відключення водопостачання, в них полетіли кулі. Співробітники міліції, які супроводжували комунальників, не змогли домовитися з боржником і викликали дільничного міліціонера. Роботи з відключення продовжили після того, як до вікон абонента був поставлений автомобіль «ЗІЛ» КП «Донецькміськводоканал». Незабаром співробітники міліції вилучили у боржника зброю, ніхто не постраждав.

За даними комунального порталу, у квітні рівень оплати населення за надані послуги КП «Донецькміськводоканал» склав лише 84%. На кінець травня жителі Донецька недоплатили водоканалу понад 50 млн. грн.

УНІАН.