хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Україна рулить! Дорогу – молодим!

Попри те, що Україною і досі править комуно-комсомольська «еліта» переважно сільського походження, яка продовжує знищувати наш Краї, кількість патріотично налаштованих громадян в Україні зростає з кожним роком.

На жаль, Помаранчева революція не змогла скинути вищезгадану еліту. Але Помаранчева революція має і своє досягнення – наш народ прокинувся. У нього почала з’являтися свідомість, яка пробудила любов до рідного Краю, що раніше десь надто глибоко переховувалася у душах громадян.

Народ почав розуміти, що з нинішнім владним режимом помітних змін у нашій державі не буде. Замість впровадження кардинальних реформ, відбувається політика взаємних звинувачень. Ця політика є згубною і вона може привести до катастрофи, якщо при владі ще хоч трохи буде той політичний розклад, який є зараз. Політики-реформатори продовжують опиняються у меншості і отримують шалений опір від кримінально-олігархічного світу.

Єдиним виходом з тупикового стану є прихід у політику нових людей. Таких людей в Україні достатньо. Це молодь. Молодь у якої влада відбирає майбутнє, примушуючи до жебрацтва та рабства, має встати з колін. Молодь має запроторити державних знищувачів за грати, повернути державі награбоване майно і розпочати розбудову сучасної європейської держави. Політиків, які зараз при владі в Україні треба раз і назавжди відправити на політичну пенсію.

Нову сучасну європейську Україну мають будувати нові люди. Країна потребує швидких і радикальних змін. Гуртуймося заради нашого з вами майбутнього! Не дамо політикам-старцям докрасти те, що належить нам. Зупинімо руйнівні процеси, починаймо наш шлях. Україна рулить! Дорогу – молодим!

Тарас Токар.
16

Коментарі

13.11.08, 08:58

Для учасників співтовариства "Украина - Четвертый Рим" повідомляю: я повернувся до цього співтовариства з метою пошуку конструктиву та припинення інформаційних війн.

    23.11.08, 08:58

    Это Ахметов-то старец?

      33.11.08, 09:00Відповідь на 2 від CKB

      у політиці - вже так

        43.11.08, 09:01Відповідь на 3 від Тарас Токар

        у політиці - вже такНе смеши народ
        Посмотри на зарубежных политиков - какой там средний возраст?

          53.11.08, 09:05Відповідь на 4 від CKB

          взагалі то, я мав на увазі "старі" - не за віком, а за мисленням

            63.11.08, 09:09

            я також це говорив ще двадцять років тому, вже постарішав, а розумніший не став - так само думаю...

              73.11.08, 09:18Відповідь на 6 від PORA

              Я поважаю Левка Лук'яненка за його діяльність у радянські часи і діяльність на початку 90-х років. А зараз я не можу дати оцінку його нинішньої діяльності, бо її просто немає. Але, як мудра людина, він зрозумів, що пора залишити політику, його час минув. І він її залишив.

                83.11.08, 09:21Відповідь на 5 від Тарас Токар

                взагалі то, я мав на увазі "старі" - не за віком, а за мисленнямО, это как в библии - написано одно, подразумевается другое
                Одно могу сказать - "молодь" со своим теперешним полным отсутствием образования, кругозора и опыта может таких дров наломать, что костей не соберешь

                  93.11.08, 09:23

                  гарно сказано! можна використати як промову перед молодю новоствореної молодіжної органзіції?

                    103.11.08, 09:29Відповідь на 8 від CKB

                    взагалі то, я мав на увазі "старі" - не за віком, а за мисленнямО, это как в библии - написано одно, подразумевается другое
                    Одно могу сказать - "молодь" со своим теперешним полным отсутствием образования, кругозора и опыта может таких дров наломать, что костей не соберешь
                    ломать не строить

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна