Школа, школа, ностальжи )))

Не знаю хто як, а я любила ходити до школи. Насамперед мені подобалось спілкування з однокласниками, мабуть ще зі школи подобалось спостерігати за людьми, за їх вчинками і аналізувати. Хоча і навчатись мені подобалось. Можливо був якийсь цікавий азарт. Хотілось більше чогось нового взнати. Особливо чекала коли роздадуть нові підручники і можна буде їх скоріше полистати. Найбільше подобалась географія, історія, геометрія, біологія у всіх її проявах (ботаніка, ...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Часник у нашому фен-шуй )))

Ну звичайно зараз ХХІ століття на дворі і деякі традиції явно ми використовувати точно не станемо, як наприклад, натирати тіло часником Бо уявляю собі наших попутників на роботу, після нашого такого вранішнього фокусу для захисту душі Але все ж таки цікаво поринути в старовину і помислити що і для чого могло використовуватись.Чому часник міг бути оберегом - тому що дійсно його властивості дезинфікуючі, лікувальні. Він добре допомогає у боротьбі з шафовими шкідниками, а саме...

Читати далі...

Згадаєм молодість, школу, екзамени? ;)

Мы все учились понемногу &nbsp...

Читати далі...

[Приєднане голосування]

Привіт від Ектора! )))

Цей рецепт вийшов не скажу вдало, особливо на вигляд ))) але смаки гарні. Може ми не дуже звичні до таких поєднань смаків, а може зроблений був не досконало. Та і презентація похромала Отже, на наш смак, скуштувавши цей шедевр кулінарного мистецтва ми прийшли до висновку, що його краще їсти окремо начинку від оболонки.Як завжди картинка з книжечки [Приєднана картинка] &nbsp...

Читати далі...

Рулет із серця

В якійсь передачі колись записала рецептик. Пару раз робила, а потім забула про нього. І ось знову захотілось посмакувати. І з вами ділюсь. Може комусь прийдеться до вподоби Рулет із серцяІнгредієнти:Серце теляче - 800 грамМасло - 100 грамСир твердий - 70 грамЯйця - 2 шт.Горіхи - 3 столові ложкиБуьйон - 5 столових ложокСметана - 1 столова ложкаСухарі білі - 50 грамЧасник - 1-2 зубчикаЖелатин - 8 грамСпеції та сіль за смакомОливки зелені - 50 грамПриготування:- Серце відварити, трохи остудити...

Читати далі...

Український Фен-шуй ;)

Одного часу стало дуже популярно облаштовувати свій будинок/квартиру за правилами фен-шуй. Люди розуміють, що знаходячись в гармонії з навколишнім світом, розуміючи закони природи, можна вже на духовному рівні «замовити» собі і своїм рідним краще життя. У магазинчиках з усякою китайським символічним начинням за допомогою своїх товарів нам пропонують вирішити чи не всі домашні негаразди. Мудрість Китаю де-хто закріплює в...

Читати далі...

Минуло 140 років...

Але майже нічого не змінилось. Лише методи і ставки змінились....* * * Минуло чимало років після панщини. Громада трохи заворушилась і почала встоювать за свою вигоду, за своє громадське право. Тим часом громада почала діло з жидом. Один багатий жид з містечка заплатив панові добрі гроші й купив собі право поставить в селі на панській землі шинки. Він заквітчав своїми шинками село з чотирьох боків і пустив горілку по дешевшій ціні, ніж в громадському шинку. Люди кинулись ...

Читати далі...

Творожна пасочка

З недавнього часу майже не їмо дріжджового тіста. Отже знайшла рецептик бездріжджової пасочки і вже 2 роки вдало його використовую.Інгредієнти:500 грам творога (я беру базарний), 1 склянка цукру (за смаком можна і менше), 4 яйця, 200 грам масла, 1 склянка борошна, 1 чайна ложка соди + оцет, щіпка соли, ваніль, 50 грам родзинок.Приготування:Творог перетерти на сито. Змішати творог, яйця, цукор, сіль і ваніль.Додати розм"якшене масло (не розтоплене!)Соду погасити оцтом і додати в суміш...

Читати далі...

Ну яка різниця?

Хто в чому одягнеться і як буде в цьому одязі виглядати?Чужі лосіни, труси, носки, кеди??? Навіщо Вам таке в голові?Головне не те, що зверху, а те, що в середині! Головне те, яка душа у людини, яке її наповнення . Головне не лосіни, чи носки в босоніжках, а головне те, що людина в цих лосінах робить, Її вчинки! Живіть своїм життям і своїми лосінами [Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка]Добра Вам люди!