Тут будуть люди, які вміють думати



Співтовариство "Антикомуніст" (засноване 22.08.2008):
http://blog.i.ua/community/1086/info/


Сюди писатимуть:
- ті, хто вважає комуністичний режим злочинним;
- ті, хто не хоче повернення до імперії зла - СССР;
- ті, хто хоче заборонити діяльність Комуністичної партії України, а комуністичну ідеологію прирівняти до фашизму.

http://blog.i.ua/community/1086/

"Майдан" вітає Українців з Днем Незалежности

Шановні читачі "Майдану", пані та панове Українці

"Майдан" вітає всіх Вас і себе з Днем Незалежности України.

Цього року відомі події, що припали майже на наше Свято, ще раз нагадують нам, що справжні Незалежність і Свобода не даються легко, вони мають бути виборотими нацією.

Наша лінія оборони пролягає не тільки по державному кордону України, вона проходить і по невидимому інформаційному полю і у взаєминах з власною владою, котру ми маємо змусити бути справді Українською владою, відповідальною перед народом.

Оборонити ці наші барикади, Незалежність і Свободу ми можемо тільки спільними зусиллями, тож, Українці, не дамо нас роз'єднати - ні ФСБ, ні нерозумним політикам, ні своїй нетерпимости до іншої думки. Ми всі Українці, ми - вільні люди вільної України і ми - переможемо.

За нашу Свободу, за нашу Незалежність!

Слава Україні!




Майдан


Я приєднуюся до привітань і приєдную від себе до цього привітання пісню гурту "Мандри" - "Не спи моя рідна земля".

Державний Прапор об'єднує всі регіони в єдину соборну Україну








Президент Віктор Ющенко взяв участь у церемонії підняття Державного прапора України, що відбулася на Майдані Незалежності на честь свята цього символу Української держави. Такий захід відбувся вперше.

"Історична справедливість звершилася в доленосному 1991 році. З синьо-жовтим прапором ми вибороли незалежність й відновили свою державність.  З ним увійдемо до об'єднаної сім'ї європейських народів. Синьо-жовтий стяг - це символ наших перемог", - заявив Президент України.

Він повідомив, що у цей урочистий день з Майдану незалежності національні прапори вирушають з Києва у всі регіони України.

"Ці великі знамена майорітимуть у місцях звитяг українського духу та зброї по всій Вітчизні.

"Наш Прапор об'єднує всі регіони в єдину соборну Україну. Він об'єднує нас у великий український народ. Любімо й шануймо його як найдорогоціннішу національну святиню", - закликав Президент.

Після виступу Глава держави вручив паспорти громадян України двадцяти сімом дівчатам та юнаків віком 16 років, які представляють регіони країни.

"Я щиро вірю в вас. Гідно несіть у майбутнє наш рідний прапор. Служіть Україні вірою й правдою, живіть заради неї", - закликав їх Президент.

ДОВІДКОВО: Вже другий рік поспіль Президент України реалізує загальнонаціональний проект «Український прапор у кожну родину». Цей проект запланований на три роки і розрахований на чотири етапи. Нині проходить третій етап - забезпечення прапорами державних установ, навчальних закладів міст та обласних центрів. Четвертий етап передбачає передачу прапора у кожну українську родину. На думку Віктора Ющенка, ця акція має на меті за три роки зробити все можливе, щоб український прапор прийшов у кожну українську родину, кожну оселю, дім, установу.

Прес-служба Президента України Віктора Ющенка.

У Віталія Кличка китайська митниця відібрала сало



Відомого боксера Віталія Кличка у Китаї спіткала невдача - cуворі митники конфіскували у нього кілька кілограмів сала. “Постраждалий” поскаржився журналістам: працівники аеропорту залишилися невблаганними, довелося вибачатися перед друзями, які так чекали боксера з гостинцем з Батьківщини, повідомляє 5 канал.

Депутаты пустили Мазепу в Полтаву

На сессии Полтавского горсовета сегодня принято решение, что памятник гетману Ивану Мазепе будет установлен в центре города.

28-ю голосами (всего депкорпус горсовета насчитывает 50 человек) депутаты проголосовали за то, чтобы поставить памятник на Соборной площади Полтавы (напомним, что предлагался вариант установить его на поле Полтавской битвы). Поддержал такое решение и мэр города.

Коммунисты и социалисты, собравшиeся у здания горсовета в знак протеста против установки памятника Мазепе, расходятся с криками «ганьба».

ОБКОМ


Проблема вирішена. Вітаю мудре рішення депутатів Полтавської міської ради!

Мазепа не був комуністом. Комуністи - проти Мазепи

Комуністи завтра пікетуватимуть Полтавську міськраду. Таким чином представники Компартії висловлять протест проти розгляду питання щодо зведення в Полтаві пам’ятника українському гетьманові Іванові Мазепі на 30-й сесії міськради, яку запланували завтра на 10:00. На ній розглянуть лише одне питання, яке стосується спорудження пам’ятника Мазепі. В свою чергу, за даними НСНУ, 4126 полтавців поставили свої підписи під зверненнями до депутатів Полтавської міської ради про встановлення пам’ятника Мазепі на Соборному майдані. Підписи передані голові постійної комісії з питань освіти і культури, фізкультури, спорту та молодіжної політики Полтавської міської ради Білоус Ганні - для врахування думки полтавців під час розгляду питання щодо встановлення пам’ятника на позачерговій сесії міськради 22 серпня.

Майдан.

Президент відзначив полтавців

Президент України Віктор Ющенко нагородив низку мешканців Полтавщини державними народами з нагоди Дня Незалежності. Про це йдеться в Указі Президента України 726/2008 "Про відзначення державними нагородами України працівників підприємств, установ та організацій з нагоди Дня Незалежності України" Тож, за значний особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення та з нагоди 17-ї річниці незалежності України нагороджено: орденом «За заслуги» ІІІ ступеня ГНІТЬКА Володимира Івановича - співголову Полтавського обласного товариства політичних в'язнів і репресованих

орденом княгині Ольги ІІІ ступеня ПРОСЯНИК Тамару Дмитрівну - головного редактора газети «Інформаційний бюлетень», м.Кременчук Присвоїти почесні звання: «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЕНЕРГЕТИК УКРАЇНИ» МИХАЙЛИКУ Василю Васильовичу - начальникові управління акціонерного товариства «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат». «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЛІКАР УКРАЇНИ» ІГНАТЕНКУ Василю Ларіоновичу - лікареві санаторію «Полтава» акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів «Миргородкурорт». «ЗАСЛУЖЕНИЙ МАШИНОБУДІВНИК УКРАЇНИ» ГРИГОРЕНКУ Олександру Михайловичу - голові правління акціонерного товариства «Полтавамаш» КОРШУНОВУ Олександру Олександровичу - голові правління - генеральному директору акціонерного товариства «Кременчуцький колісний завод». «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК КУЛЬТУРИ УКРАЇНИ» ДЕМЧЕНКУ Миколі Михайловичу - директорові Полтавського музичного училища та КРЮЧЕНКО Надії Василівні - начальникові відділу культури і туризму Диканської районної державної адміністрації. «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ» ВЕРГАЛ Наталії Аркадіївні - директорові Полтавського міського ліцею № 1 імені І.П.Котляревського. «ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ» ЖИЛІНУ Сергію Вікторовичу - генеральному директорові товариства «Аргрофірма «Шишацька», Шишацький район СЬЙОРІ Івану Івановичу - директорові сільськогосподарського підприємства «Колос», Кременчуцький район.

Джерело: ІА "Новини Полтавщини".

Активіст ВГО Альянс "Майдан" Тарас Токар вітає всіх полтавців з нагородами і подвійно вітає Володимира Івановича Гнітька та Тамару Дмитрівну Просяник, які є активними учасниками розбудови незалежної України протягом багатьох років.

Майдан.

Україна котиться до прірви. Хто винен?

На моє тверде переконання, винен у цьому не народ, а влада (вчорашня-сьогоднішня-завтрашня). Вона незмінна. Змінюються тільки посади, а прізвища - ні. У нас сьогодні одна і та ж людина може бути міністром однієї галузі, а завтра - іншої.

При владі залишаються люди з совковим мисленням. Це - вчорашні члени КПСС та їхні діти. Потім діти передадуть владу своїм дітям. І так буде, мабуть, ще довго. Змінивши цю формулу, можна сподіватися на якісь зміни до кращого життя. А зараз в Україні проходять через кожні чотири-п'ять років вибори без вибору.

А як вважаєте Ви: хто винен більше? У своїх коментарях поясніть свою позицію.

43%, 15 голосів

57%, 20 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.