Тігіпко і жувачка (Стіх і відєо)

не таку вже і ошибку совєршив сергій тігіпко от якщо б він в носа палець як якись неандерталець всунув – ну тоді звичайно розкритикувать негайно! а жувачка, шо ж такого ну скажіть зараді бога? чи ж наприклад у вбиральні сцить він прямо в умивальник? або місце у транваї він жінкам не уступає? чи говорить нецензурно або смітить мімо урни? або дома кулаками б’є дружину з дітлахами? НІ!!!! а жуйка це дрібниця шо й не варто мєлочицця

http://pl.com.ua/?pid=34&artid=23472


0%, 0 голосів

82%, 14 голосів

18%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Колесніков купив 20 українських швидких по 1 млн.грн.

То хто корупціонер? Колесніков купив 20 українських швидких по 1 млн.грн Тимошенко - по 140 тис.грн.

Компанія «Львівський автобусний заводи» (ЛАЗ) підписала угоду з Національним агентством з підготовки та проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року про постачання 20 машин швидкої допомоги за 17 млн.грн. на потреби ЧЄ-2012.

Як відомо, на Тимошенко кримінальну справу завели за закупівлю «швидких допомог» вартістю 12 з половиною тисяч євро, причому прокуратура ще й звинувачувала уряд у завищенні закупівельної ціни на 20% ...


40%, 12 голосів

50%, 15 голосів

10%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Вояки Радянської армії і УПА: від Перемоги до примирення

Подивіться документи Гестапо, хто в Німеччині бореться проти Гітлера: там немає комуністичного антигітлерівського підпілля, але чітко простежується розгалужене ОУНівське підпілля.

Комунізм це політика брехні й знущання над полеглими воїнами в другій світовій війні, яких скоти як скот гнали на смерть, але й з їх смерті зробили собі свято перемоги над загиблими. Поки 9 травня свято, доти триває приниження комуністами загиблих й знущання з живих. Нормальні люди шанують і пам'ятають цю страшну трагедію, для них це день скорботи, а для кпрс звичайно це велікая пабєда над рештками глузду здорових людей, що війна що голодомори й геноцид мали на меті велікую пабєду кпрс над простими людьми, от і вся правда.

9 травня, що для Вас означає ? 


5%, 2 голоси

3%, 1 голос

92%, 34 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Яке свято 9 травня, знищення 15 млн. людей свято ??

Яке свято 9 травня, що святкує нечисть, знищення 15 млн людей (з обох сторін) ? Це хіба свято жертвоприношення людей заради амбіцій політиків, це криваве свято для маніяків комуністів? ЩО СВЯТКУЄ НЕЧИСТЬ ???

"День пам'яті по загиблих" ось як всі нормальні люди вшановують загиблих, а не святкують.

Нажіратся в такое большой празнік абізательна, как нє атметіть 15 млн. жертв, слава срусру !

Поляглий московський істинний патріот комуніст-революціонер, чтобі не забіть как єта біло. А може це день пам'яті ? (не для лежачого бидла звичайно)

9 травня, що для Вас означає ?


3%, 1 голос

94%, 32 голоси

0%, 0 голосів

3%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Кому потрібна тотальна дибілізація Українців ?

Ви помічаєте як завзято й натхненно проводять політику дебілізації українського суспільства ? Якщо скажете, що так само по собі виходить я дуже здивуюсь низькому рівню Вашого доступу до інформації, Ви ж не заперечуватимете:

1. Реформа освіти не провальна, а дуже успішна якщо метою її є дебілізація молоді. От скажіть навіщо переходити на 12 річний термін навчання ? Пам'ятаю навчався в школі, а потім в ліцеї 11 річну освіту закінчив в 98 році, часу було вагон, завжди ходив на один або два гуртки, гуляв як всі діти, навантаження ніякого в школі й не відчував, то навіщо ще на рік подовжувати термін навчання ? При підході міносвіти останнє десятиріччя до зниження інформаційного навантаження на школяра, зменшенні начитки фактичного матеріалу, розвитку комп'ютерної техніки (в десять раз прискорення й спрощення навчання), знищення навчання та розвиток дітей в гуртках (це 2-3 години в день вивільняється на байдикування чи пиво в кабаку) скорочувати ще рік навчання потрібно (!) а не додавати ще один рік навчання психічно здоровим дітям ?! 

Відміна залишення за неуспішність дітей в попередньому класі (щоб тотальний провал не засвітився) й відміна можливості впливу вчителя на учня, само собою призвела до того що у вчителів опустились руки й неможливо нічого зробити учневі який сміється (або й посилає) з вчителя знаючи, що його переведуть в наступний клас. Також це добре маскування реального стану української освіти й як хитро вчителя викинуто з процесу навчання, от як продумано вдало прибрано всі перепони для успішної дебілізації майбутнього ПРастого електорату.

2. Колосальна дебілізація українського інформаційного простору, більше половини українських каналів працюють без будь якої інтелектуальної нагрузки на глядача (решта з мінімальною) , активно пропагуючи куріння, спиртне, й примітивні інстинкти. Безкорисні шоу де танцють, печуть, показують фокуси та беруться заполонили ефір, от скажіть ВАМ РАНІШЕ БУЛО ЦІКАВО ЯК ВИ ЖАРИЛИ ЯЙЦЯ !? - зараз вся Україна переживає, хіба не дибілізація ? Та сидіть в неті й дивіться все життя "пріколи" як ваша доля бути дебілом, а народ в чому винен ?

На концерті якщо артист не зняв штани а співачка не розділась то це провал, ящо артист не вміє співати то він значить дуже крутий попер чи рипер, культура плінтуса накриває нас з екранів. Стаття нижче тому підтвердження. Новини в Україні це тотальні вбивства, зґвалтування, насилля, таке враження, що не в Україні а в Сомалі живемо.

3. Окремим важливим кроком успішної деградації населення є нищення української історії і культури, а серед молоді це першочергово (совок старше покоління обробив - зек презик тому підтвердження) тому такі напрямки очолюють людці типу Табачнікав - дійсно хороший фахівець по успішній дебілізації, одразу береться за історію, голод заперечується (неуркожай ПРастой), боротьба за незалежність - каллабараціаназм, суцільна меншовартість й смиренність ... Бояться молоді, бо думаюча людина розуміє, що жодна пострадянська країна без люстрації не мала б  економічного розвитку й майбутнього, а це значить кінець заїждженій лебединій комуно-бандитській пісні, как карошо била в савке как плоха чічас, тому що прибалти, поляки тільки з острахом згадують "те карашо в савке"...

4. Політики власним прикладом виховують повагу до низів суспільства та його культури (шансон, мат, брехня, криміналітет, феня) пропагуючи неповагу до людей праці та інтелігенції. Нав'язують домінування примітивних людських інстинктів, страх, жадоба, істерія, хамство, насильство ...

ЧОМУ ВЛАДІ В УКРАЇНІ ТЕПЕР НА ВСІЙ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ ПОТРІБНІ ДЕБІЛИ ? (як приклад вибори 2010р., а ви не задумувались хто може голосувати за злочинців.)


69%, 18 голосів

19%, 5 голосів

12%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Обсяги блокування користувачів на сайті

Дивно як надійно заблоковано доступ в  "Найбільш обговорювані" "ТОП" й "тему години" на сайті, й як багато людей поблокували. Два роки тому пам'ятаю  " Найбільш обговорювані " на сайті на 95% був заповнено політичними темами (на 30% українофобськими ющ тоді постарався). "Популярні співтовариства" половину з них становили патріотичні співтовариства, другу половину співтовариства на загальну тематику, українофобських співтовариств не було й в першій п'ятдесятці. 

Чому українцям перестала бути цікавою політика на сайті ? Чому на інших сайтах користувачам цікава боротьба опозиції й влади, а зараз тільки про це мова, тут нічого не відбувається, кому це вигідно (не можеш контролювати то заблокуй) ?  По кому ж завдано інформаційний удар ? А головне за яким законом, чи за які порушення заблоковано ? Хто вважає що має право промивати мізки українцям, й беззаконно займатись цензурою ? Чому зміна влади призвела до грубого впливу й зміни інформаційної політики ?

* Сподіваюсь при зміні влади на сайті хтось розмістить вибачення, за теперішнє хамське відношення до користувачів.

Найбільш обговорювані зараз на сайті (тенденція перевірена, про авторів мовчу, кому це потрібно самі вирішуйте): Я - мама! (отредактировано) Убей меня! tanjuwa посвящается Женюсь! Кому я ещё не давала???))) Политическое о здоровье. Или наоборот... Если ушел любимый... овечки .... по моему страшно... я люблю людей) Завтра... (Депрессия) Под вуалью ночи... Дві волохаті фотозагадки. Посвящение


80%, 12 голосів

7%, 1 голос

13%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Недолугий помічник гірше ворога

Тимошенко кто-то "методично избивал" на протяжении полугода - нардеп от Партии регионов Вадим Колесниченко

Або як на сайті polemika.com.ua помагають партії ПРастих данєцкіх пацанов хоч якось надати пристойного вигляду.

Коротко напишу висновок так детально аргументований депутатом Каллісніченком, навіть не висновок а розкриття очей собі й своїм виборцям на ситуацію з здоров'ям засудженої ЮВТ:

- Получается, что "спонтанные синяки" были у Тимошенко минимум с августа. И только сейчас штаб БЮТ "догадался" поставить своему лидеру "правильный диагноз", укутав его в "политическую информационную провокацию". В версии "избиение Тимошенко в тюрьме" многие сомневаются в Украине, но сигнал точно поймали за рубежом. Это означает, что она добилась своей цели. Но до каких пор будут верить в ее ложь?" - спрашивает политик.

От скажіть є в партії ПРастих данецкіх пацанов думаючі люди (назвіть хоч пару)? Я все більше переконуюсь, що їх там взагалі нема, це ж яким потрібно бути генієм-е щоб пів року стверджувати, що ЮВТ здорова й ніяких синяків нема, після визнання наявності синяків на тілі ЮВТ адміністрацією колонії, лікарем в колонії, омбудсменом, заявити, що вона пів року мала синяки в результаті побиття, ну є логіка у дєпутата ?

Що він хотів довести ? Що синяки на тілі це нормально в колонії ? Що синяки ЮВТ фальшиві ? Що синяки від задоволення ? Що ЮВТ обманула відеоспостереження в камері й сама себе регулярно била ?

Що в голові в ПРастого парня, що він намагався донести своїм виборцям, на який рівень інтелекту тоді орієнтована партія ПР, бо я не розумію звинувачень ПРастого парня в сторону своїх вождів, його партія повинна дружно опустити Каллісніченка після цього в рейтингу партійної довіри.

Про писанину на саті  polemika.com.ua я вже писав, ось ще одне джерело натхнення ПР писаки


85%, 11 голосів

8%, 1 голос

8%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

10* простих відповідей про побиття і голодування Тимошенко

10 наивных вопросов об избиении и голодовке - питання настільки примітивні що причетність автора до партії районів не викликає сумнівів. 

В общем, остался ряд непроясненных вопросов, и, поскольку День сумасшедшего подходит к концу, хочется все-таки получить на них ответы: - дійсно сумашедшим народ України скоро реалізує заповіт Шевченка тоді вже настане кінець приниження і початок розвитку України.  1. Почему Юлия Владимировна так легко лоханулась и поверила, что ее повезут в Германию? При ее власти хоть одного заключенного лечили заграницей? - ЮВТ немає ніякого вибору у грі зеків, вона бореться з режимом знищуючи  його як належить патріоту України (от цікаво, що роблять найпатріотичніші патріоти ЗУ, де противсіхи ??). Щоб відвести в'язня в лікарню потрібна згода або загроза іншим ув'язненим, якщо ЮВТ взагалі не давала згоди на лікування (раз його нема на режимному об'єкті то його ЮВТ не давала, а значить її права й закон вже порушено при тюремному самоуправстві - розжовую для електорату ПР) то про яке лікування в Німеччині й віру в це ЮВТ може йти річ? А лохотрон наперсточний дійсно відбувся (питання ці тому підтвердження), тільки пролошили електорат ПР, що задає такі питання. 2. Зачем тюремщикам избивать заключенную непосредственно перед отправкой в больницу, где шила в мешке не утаить, и где она может беспрепятственно показать гематомы каждой санитарке и врачебному консилиуму? - Ув'язнені не повинні й не мають права показувати синяки й жалітись ніякому персоналу лікарні ні санітаркам, ні перехожим ... факт наявності гематом за заявою ув'язненої повинен зафіксувати лікар в'язниці, що ним й було зроблено, також цей факт зафіксовано омбудсменом його довіреною особою, та наявність синяків визнано керівництвом колонії. Навіщо тюремникам порушувати закон й насильно (факт насильства підтвердило керівництво сізо) кудись возити в'язня, на що вони не мають прав, не є судовими виконавцями, лікарями невідкладної допомоги, хто дав команду на порушення закону цими людьми ось в чому питання ?  3. Почему только что зверски избитая Тимошенко лежит на носилках без признаков страдания на лице, а, напротив, приветливо и улыбчиво машет рукой с кольцом на большом пальце соратникам возле забора колонии, в чес смогли убедиться все, кто просмотрел съемку с места событий? - Напевно автору дуже хочеться побачити виплюнуті зуби ЮВТ й її всю в крові повзучу до ніг Януковича для лобизання (не дочекається, не зламати її), типова логіка донецького катали наперсточника 90-х - "галава же нє отрєзанная какоє ізбієніє ви мне сшйотє начальніка". ЮВТ мужньо тримається, чудовий приклад чоловікам політикам, не дискредитує себе перед українцями соплями й скигленням як ющ робив постійно ( часто навіть без підстав на те). 3*. Почему о голодовке нам было объявлено только во вторник, если началась она в субботу? - через санітарні й вихідні дні в колонії (заздалегідь сплановане прикриття наслідків самоуправства в колонії), мобільні телефони заборонено у в'язниці (електорату ПР це повинно добре бути відомо), а ніяких відвідувачів в ці дні не пускали до ЮВТ, як інформація про голодування могла потрапити до громадськості ? 4. Каким образом можно голодать без официального заявления и рядом с холодильником, полным вкусной и полезной еды, но без замка на дверце? - як без згоди керівництва колонії так оперативно фотографії з камери ЮВТ, (тим паче холодильника) на об'єкті куди принесення засобів зв'язку та фото і відео-фіксації заборонено,  можуть попадати в пресу, що за підпільна фото-банда так довго працює на території колонії, коли встановлять контроль над колонією правоохоронні органи, ось цікаве питання ? Голодувати можна як завгодно й це право кожного громадянина, що не працює в ПР. 5. Почему Тимошенко отказывается продемонстрировать огромные (8-10 см в диаметре, со слов дочери Евгении) гематомы на животе судебно-медицинским экспертам и медикам колонии? - синяки зафіксовано лікарем колонії й факт їх наявності визнано керівником колонії на передачі 5 каналі 25.04.12р., ЮВТ обмежена в своїх діях, тому показувати синяки коли й кому хоче вона не може, для цього є відповідна процедура й ЮВТ її пройшла. 6. Почему ранее возникавшие синяки на теле Тимошенко, о которых сообщал нам все тот же Власенко, не объявлялись следствиями избиений, а лишь грозными симптомами мистических болезней? - не в компетенції нібито незалежного писаки вирішувати які синяки й як появлялись, на те є фахівці. Раніше порушуючи закон насильно ЮВТ не возили нікуди тому автору такого питання або бракує логіки або він не знає про порушення закону, прав людини й самоуправстві персоналу в'язниці при вивезенні кудись ЮВТ. Якщо автор не володіє інформацією то який з нього журналіст. 7. Была ли драка Тимошенко с соседкой по камере и фальшивое интервью? - чомусь перевели сусідку ЮВТ й не показали її омбудсмену, при наявності бійки "по версії обманутих прихильників ПР" факт бійки був б широко розрекламований лакеями ПР, раз нема фото-фактів підпільної й дуже оперативної фото-банди на території колонії то бійки не було, і синяки ЮВТ нічим спростувати лакеям ПР. 8. Как должны поступать тюремщики, если заключенный оказывает сопротивление? - персонал ні в якому випадку не має права порушувати закон, про порушення закону чи примусу до його порушення персонал повинен повідомити письмово керівництво колонії, а у випадку порушення керівництвом колонії й не прийняття ним заходів по усуненню порушення прав людини, виконати свій громадянський обов'язок й звернутись в міліцію й далі по інстанції. 9. Что из рассказов Тимошенко является правдой, а что плодом фантазии психосоматической больной? - при наявності добре організованої та оперативно працюючої підпільної банди фото-репортерів на території колонії, й відсутності зазвичай оперативного спростування ними слів ЮВТ, можна не сумніватись що ЮВТ говорить правду, плюс факт насильницького транспортування та синяки на тілі ЮВТ,визнані керівництвом колонії, не дають права сумніватись в справедливості слів ЮВТ, психосоматичні хворі, вражені абстинентним та прихильники ПР звичайно будуть сумніватись, бо ніякими фактами їм нічого не докажеш.

10. Почему прогрессивное международное человечество с полным доверием относится к любым, даже самым диким и неправдоподобным, заявлениям Тимошенко и немедленно усиливает бесцеремонное давление на суверенное государство? - Знаючи ситуацію з свободою преси в Україні, економічним занепадом, розкраданням ПРастоолігархами прибуткових підприємств, вимиранням українців, імміграцією, корупцією, беззаконням та свавіллям влади питання "Чому так м'яко реагує світова громадськість на події в Україні й так жорстко на події в Білорусі?" - повинні задавати громадяни Білорусі, а не незалежні ПР писаки в Україні. Пропущенное мною допишите сами, я же предлагаю в этот святой праздник разрешить продажу аминазина без рецепта. - дійсно скоро вибори і прихильнику ПР дуже важко без аміназину буде переконати себе, що ПРості донецькі парні ПРасті удачні бізнесмени, проффесори, письменники, співаки, поети ... Нюра Н.Берг, специально для Полемики - Степан, спецально для розблокування мізків у людей.

ПС - а де той ПРодвинутий бидлохторат, що з дитинства хотів б сам на зоні сидіти в таких умовах як ЮВТ ? Подайте голос !

http://korrespondent.net/ukraine/politics/1344536-v-internet-popali-foto-gematom-timoshenko   -от і вияснилось, а хочаб на вибачення ПРастам мізків та сміливості вистачить ?


11%, 2 голоси

79%, 15 голосів

5%, 1 голос

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Мінкультури України займається шапкозакиданням

Міністр культури під тиском громадськості змушений був підтвердити, що картини Глущенка в Кабміні - підробки.

"Ці 2 картини виявилися копіями. Експертиза показала, що ці картини зроблені на початку 21 століття", - розповів Кулиняк журналістам.

Крім того, міністр зазначив, що Мінкультури зобов'язало всі музеї  для перевірки подати точний реєстр і список художніх творів, що розміщені в будівлях адміністративних органів, особливу увагу звертати на предмети історико-культурної спадщини в вигляді шапок.

Здається скоро вся Україна мала дізнається про талановитого художника їхпресіоніста Ямуковича.

А за завдання шкоди іміджу відомого українського митця 5 квітня Кулиняк звільнив з посади директора Національного художнього музею України Анатолія Мельника, який заявляв про зникнення картин з Кабміну. Відповідаючи на питання про причини звільнення директора музею, міністр згадав, що "до Мельника були претензії щодо завдання шкоди іміджу музею та відомих митців", за словами міністра - найнижчий показник в Україні.

Свіжий анекдот на цю тему  http://prikol.i.ua/user/323465/ 


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

11%, 1 голос

89%, 8 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

У кого ліцензія на вбивства в Україні

Я сподіваюсь всі ми позбулись ілюзій, що до реального лиця й мети бандитів при владі, бандит завжди буде діяти бандитськими методами. Нікого не дивує чому убивають бізнесменів та кримінальних авторитетів в Україні, серед білого дня, в офісах, під'їжджаючи на велосипедах, в центрі міст, також дуже цікава географія вбивств навіть 2012 року. Пошукайте новини з запитом "убили кримінально авторитета, чи бізнесмена " також цікава статистика убивств в Україні "адвокатів, журналістів, правозахисників..." але зараз про криміналітет.

Сподіваюсь нікого в Україні вже не потрібно знайомити з поняттями кримінального світу, головне правило це ніхто не має права займатись "безпрєделом" на території, що належить бандформуванню, тільки банда має право на злодіяння на підконтрольній їй території. Безпредельщики місцеву мафію бояться набагато більше любої міліції, а тим паче коли міліція підконтрольна мафії, тож:

1. Чи є банди в Україні здатні займатись вбивствами та розправами над бізнесменами та авторитетами ?

2. Головна банда України може забезпечити безнаказаність та впевненість своїм кілерам ? (про відкритість убивств)

3. Кому не потрібні конкуренти (джерело небезпеки) кримінальні авторитети та непоступливі бізнесмени ?

4. Чому в Донецькій області тепер не убивають або вже нема неугодних бізнесменів та кримінальних авторитетів ?

5. Хто активно зачищає під себе територію України та видає ліцензії на вбивства ?

Деякі резонансні злочини української банди початку 2012 року, на справді їх набагато тисяч раз більше:

У Дніпропетровську застрелили відомого підприємця У Львові застрелили бізнесмена В центрі Запоріжжя розстріляли кримінального авторитета Під Луганськом застрелили кримінального авторитета

У Донецьку серед білого дня розстріляли адвоката


75%, 3 голоси

25%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.