Так, про художню та культурну цінність й мови нема - сюжет, знято та зіграно просто прекрасно. Але психологічно - тяжко на таке дивитися. Як, наприклад, на "Порятунок рядового Райана"
А...я не дивилась. "Піаніст" теж прогримів свого часу. Вміють євреї себе пожаліти. Але Голодомор організовували євреї. Був потрібен єврейський мозок, щоб таке організувать і він був використаний. Я не антисемітка, до всіх вибірково ставлюсь, але і святими їх не вважаю, як би талановито вони не знімали про свій геноцид.
Голодомор організовували євреї. Був потрібен єврейський мозок, щоб таке організувать і він був використаний. Я не антисемітка, до всіх вибірково ставлюсь, але і святими їх не вважаю, як би талановито вони не знімали про свій геноцид.Американці винайшли атомну бомбу (ящо не зважати на довгий шлях до неї від відкриття радіації) і використали її, німці - безліч видів різної зброї і вбили масу народу за всю свою історію, Китай винайшов вишукану систему катувань, та й порох винайшли китайці, ящо на те пішло. Японський "підрозділ 731" творив звірства, що їм позаздрять росіяни. До речі - росіяни теж не пасли задніх у вбивствах...
Кожна нація відмітилась щодо вбиства собі подібних. Геноцид - політична штука, а не етнічна.
Коментарі
Бес Понятия
125.09.22, 22:42
Здається, це по мотивам фільму Мела Брукса "To Be or Not To Be" 1984.
All I want is piece! Piece!..
A little piece of Poland,
A little piece of France,
A little piece of Portugal
and Austria, per chance....
А це сама пісенька з кіно:
https://www.youtube.com/watch?v=64DCO2sI7fI
Inna_19
225.09.22, 22:46Відповідь на 1 від Бес Понятия
Ага, класно. А бачив фільм "La vita e bella"?
Бес Понятия
325.09.22, 22:58Відповідь на 2 від Inna_19

Так, бачив. Але передивлятися точно не буду, тяжкийInna_19
425.09.22, 23:09Відповідь на 3 від Бес Понятия
Так. Але класика кіно. Та я зараз і не змогла б фільм про війну дивиться. Легковажне дивлюсь, відволікає.
Бес Понятия
525.09.22, 23:13Відповідь на 4 від Inna_19
Так, про художню та культурну цінність й мови нема - сюжет, знято та зіграно просто прекрасно. Але психологічно - тяжко на таке дивитися. Як, наприклад, на "Порятунок рядового Райана"
Inna_19
625.09.22, 23:21Відповідь на 5 від Бес Понятия
А...я не дивилась. "Піаніст" теж прогримів свого часу. Вміють євреї себе пожаліти. Але Голодомор організовували євреї. Був потрібен єврейський мозок, щоб таке організувать і він був використаний. Я не антисемітка, до всіх вибірково ставлюсь, але і святими їх не вважаю, як би талановито вони не знімали про свій геноцид.
Бес Понятия
726.09.22, 00:17Відповідь на 6 від Inna_19
Американці винайшли атомну бомбу (ящо не зважати на довгий шлях до неї від відкриття радіації) і використали її, німці - безліч видів різної зброї і вбили масу народу за всю свою історію, Китай винайшов вишукану систему катувань, та й порох винайшли китайці, ящо на те пішло. Японський "підрозділ 731" творив звірства, що їм позаздрять росіяни. До речі - росіяни теж не пасли задніх у вбивствах...Кожна нація відмітилась щодо вбиства собі подібних. Геноцид - політична штука, а не етнічна.
Inna_19
826.09.22, 00:20Відповідь на 7 від Бес Понятия
Так.
Бес Понятия
926.09.22, 00:28
Але за те, що Ізраїль не надав не те що "Залізний купол", а ні однієї одиниці зброї - підараси.
Inna_19
1026.09.22, 00:39Відповідь на 9 від Бес Понятия
Десь я читала, що на початку лютого Україні запропонували купити Залізний Купол. Але ми збирались на шашлики...