хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

Шо по Євробаченню-2024?

За традицією, дивився Євробачення. Причому, цього разу спробував подвійний режим (цей спосіб навіть радив коментатор Тимур Мірошніченко): на одному пристрої дивився виступ в прямому етері з офіційного каналу "Євробачення", а на другому пристрої дивився коментаторську студію. Прикольний спосіб перегляду:) Одночасно дивився і на смартфоні, і на комп'ютері.

В першому півфіналі п'ятими виступали представники України. Так що чекати до пізньої ночі, щоб подивитись виступ, не довелось.

Щодо учасників, найкращою піснею і сценічною постановкою вважаю українську — від Alyona Alyona і Jerry Heil. Не побоялись показати фосфорні заряди, що падають. Погоджуюсь з оглядачами, що така сцена пробрала аж до мурах по шкірі.

Стосовно інших учасників (бо за свою країну голосувати не можна), то вони не вразили і нічим не запам'ятались. Хіба що, співачка з Кіпру, за яку проголосував.

Якщо комусь цікаво, голоси зарахували (бо в чатах писали, що голосування у декого не працювало).

Другий півфінал дивлюсь зараз. Але шось "не вставляє". Забагато фріків (як серед виконавців, так і серед танцорів). Пісні банальні, без хуків, які запам'ятовуються. Та й голосувати все одно не можна, бо наша країна була у першому півфіналі. Хоча... скажімо, пісня від Албанії нічого так.

А от що сподобалось — так це оформлення (дизайн). Назви країн великими літерами, в кольорах національних прапорів у вигляді градієнтів (а не смуг). Незвичний підхід.

Тобто, загальне враження: "Ну, таке. Най буде." Як фоном під час роботи — норм. Але увагу не притягує. Правда, не можу сказати, щой попередні конкурси були дуже цікавими. Хоча не виключаю, що таке враження лише посилилось через сильний стрес.

І, звичайно ж, напередодні гранд фіналу, який відбудеться завтра, спробуємо вгадати, яке місце займе Україна. Як вважаєте? Я думаю, що в 10-ку точно потрапимо. Припускаю, що Alyona Alyona і Jerry Heil з "Терезою і Марією", у кращому випадку, можуть навіть зайняти 3 або 4 місце. Хоча раціональний погляд підказує, що більший шанс зайняти 10-5 місце.
3

Коментарі

111.05.24, 21:57

Скоріше 3–4 місце. Хоча можуть і виграти, бо в європейських країнах багато заряджених українців.

    211.05.24, 22:38Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Виступ у фіналі здався слабшим, ніж у півфіналі. Витягував бек-вокал на фонограмі.
    Мабуть всі сили виклали на півфіналі та репетиціях. Чи то через травму.

      311.05.24, 23:17Відповідь на 2 від Makcімаліст

      Нормально виступили. Джері Хейл — уже стабільна співачка, профі. Не початківець-репер якийсь.

        412.05.24, 14:05Відповідь на 3 від Nech sa paci

        Як кажуть, результат перевищив очікування.

          512.05.24, 15:03Відповідь на 4 від Makcімаліст

          А мої очікування справдив. Див. коментар № 1. Я вгадав.