хочу сюди!
 

Людмила

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 46-60 років

СБУ заявляє про спробу замаху на Зеленського: затримали двох....

  • 07.05.24, 14:29
я так розумію, що тут є достатньо бажаючих Президенту Зеленському "вдалих спроб" ??..

у всіх таких бажаючих буде не гарний фінал, безвідносно у кого який кінець, і які закінчення..

тікайте звідси геть.

2

Коментарі

18.05.24, 10:06

Це продовження тези, що СБУ постукає до всіх?
Не слід ототожнювати невдоволення діями президента і його підлеглих до бажання смерті.

    28.05.24, 19:27Відповідь на 1 від adamas

    Це продовження тези, що СБУ постукає до всіх? Не слід ототожнювати невдоволення діями президента і його підлеглих до бажання смерті.невдоволюватись було слід діями попередників, а особливо тих, хто очолював процеси розвалу країни та збройних сил.. і якби бодай сота доля того "невдоволення" проявилась, наприклад, проти овоща-янека, то може би і не дійшло до того, що клоуни найкраще спасають Україну..

      39.05.24, 22:54Відповідь на 2 від технік Лео

      Це продовження тези, що СБУ постукає до всіх? Не слід ототожнювати невдоволення діями президента і його підлеглих до бажання смерті.невдоволюватись було слід діями попередників, а особливо тих, хто очолював процеси розвалу країни та збройних сил.. і якби бодай сота доля того "невдоволення" проявилась, наприклад, проти овоща-янека, то може би і не дійшло до того, що клоуни найкраще спасають Україну..Питання було в першому реченні.

        410.05.24, 09:41Відповідь на 3 від adamas

        Це продовження тези, що СБУ постукає до всіх? Не слід ототожнювати невдоволення діями президента і його підлеглих до бажання смерті.невдоволюватись було слід діями попередників, а особливо тих, хто очолював процеси розвалу країни та збройних сил.. і якби бодай сота доля того "невдоволення" проявилась, наприклад, проти овоща-янека, то може би і не дійшло до того, що клоуни найкраще спасають Україну..Питання було в першому реченні.відповідь у другому коментарі..