хочу сюди!

Елена

51 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 35-55 років

Як проголосували жюрі і люди в Україні

По ходу результати щодо Польщі і Литви трохи різняться.

5

Коментарі

115.05.22, 15:20

так роздратована, така зла, як наше журі могло вчинити? Байдуже хто як співав, до сраки! Ми були зобов'язані поставити Польщі 12 балів, та прибалтійцям теж. Ми уже були толерантні до росіян і що маємо? Що нам поставила Британія, повний НОЛЬ! А що поставили прибалтійці, Польша і Молдова? Якщо не будемо брататись і підтримувати друг друга, то так і будемо жити як казна що! Схаменіться там в пісенній владі!

післямова: придурки!

215.05.22, 15:20

Ну так глядачі голосували за Польщу! Претензії лише до жюрі.

315.05.22, 15:22

Мої два голоси у фіналі чомусь не зарахували. І багато люду скаржилось, що SMSки не оброблялись.
      Причому у півфіналі повідомлення було прийняте одразу.

415.05.22, 15:25Відповідь на 2 від Makcімаліст

Ну так глядачі голосували за Польщу! Претензії лише до жюрі.так а я до кого? До журі! Ах! Зла шо капець

515.05.22, 15:27Відповідь на 2 від Makcімаліст

Ну так глядачі голосували за Польщу! Претензії лише до жюрі.а хто був в журі? Бог їм покаже битіє

615.05.22, 15:29Відповідь на 1 від Кат*Ери*На

До речі, чудова українська. А ти бідкалася. Щодо Литви теж результати трохи різняться. Оце і є різниця між владою і народом.

715.05.22, 15:30Відповідь на 4 від Кат*Ери*На

Ну так глядачі голосували за Польщу! Претензії лише до жюрі.так а я до кого? До журі! Ах! Зла шо капецьЯ вже думав, що жаліються на українців.

815.05.22, 15:30Відповідь на 3 від Makcімаліст

В мене було теж саме. СМС-ки не зарахували

915.05.22, 15:31Відповідь на 7 від Makcімаліст

Ну так глядачі голосували за Польщу! Претензії лише до жюрі.так а я до кого? До журі! Ах! Зла шо капецьЯ вже думав, що жаліються на українців.та ну, в нас народ розумний

1015.05.22, 15:33Відповідь на 6 від Inna_19

До речі, чудова українська. А ти бідкалася. Щодо Литви теж результати трохи різняться. Оце і є різниця між владою і народом.по троху переходжу на українську, письмова вже гарна, а ось розмовляти ніяк гарно не вдається, але я зможу!

Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна