УВАГА! СБУ штурмує харківський офіс організації! 11/11/2011р.

Оновлено (12-25): Під час обшуку в офісі були вилучені всі комп’ютери та організаційні кошти. Співробітники МВС та СБУ позабирали у присутніх телефони і не давали телефонувати. У тому числі не дозволяли телефонувати присутнім журналістам. Відбувався тиск на громадських діячів та журналістів.
На даний час відбувається обшук вдома в лідера організації Андрія Білецького та має бути обшук в організаційно-кадрового референта Миколи Кравченка.
Прямо зараз (близько пів на дев’яту ранку) у Харкові СБУ штурмує харківський офіс організації “Патріот України”. До офісу увірвався спецпідрозділ СБУ Альфа. Вслід за ними зайшли слідчі СБУ.
Свої дії вони покищо ніяк не мотивують.
Просимо харківських журналістів прямувати до харківського офісу. Адреса: вулиця Римарська, 18. Далі…
http://sna.in.ua/archives/12132/?p=%D0%A3%D0%92%D0%90%D0%93%D0%90%21+%D0%A1%D0%91%D0%A3+%D1%88%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BC%D1%83%D1%94+%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1%96%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9+%D0%BE%D1%84%D1%96%D1%81+%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%96%D0%B7%D0%B0%D1%86%D1%96%D1%97%21
  

Василь (Липківський) –митрополит Київський і всієї України

http://uk.wikipedia.org/wiki/Василь_(Липківський)#.D0.A0.D0.BE.D0.B7.D0.B3.D1.80.D0.BE.D0.BC_.D0.A3.D0.90.D0.9F.D0.A6

Народився 20 березня 1864. Початкову освіту здобув в Уманській бурсі. У 1890 році — у віці двадцяти п'яти років — Василя Липківського призначено законовчителем Черкаської гімназії, а через рік — 20 жовтня 1891 року — його було висвячено на священика. У 1905 році його обирають головою з'їзду духовенства Київщини, який своїм рішенням ухвалив запровадити українську мову у церковне богослужіння і викладання у духовних школах. Але із закінченням революції настав період реакції офіційної влади, тож до 1917 року Липківський жив під постійним наглядом поліції, займаючись, здебільшого, парафіяльною роботою, а також викладанням у кількох школах.

Зусиллями Липківського і його однодумців 14 жовтня 1921 року на Свято Покрови у Софії Київській нарешті було скликано перший Всеукраїнський Церковний Собор, який підтвердив постанову ВПЦР (Всеукраїнської Православної Церковної Ради) від 5 травня 1920 року про автокефалію Української православної церкви. … 21 жовтня протоієрей отець Василь (Липківський) таємним голосуванням майже одноголосно був обраний на посаду єпископа-митрополита.

Всеукраїнський церковний собор, за практикою стародавньої Александрійської церкви — покладанням рук усього духовенства — висвятив свого першого єпископа Василя (Липківського) й обрав його главою Української автокефальної православної церкви — Митрополитом Київським і всієї України. Після цього була висвячена українська ієрархія й затверджені головні засади життя Української церкви, такі, як автокефалія, відокремлення від держави, соборність, а також — рідна мова в храмах та в церковних школах. Таким древнім християнським чином отець Василь (Липківський) став митрополитом і приступив до реформації УАПЦ.

 

 

 

 

Кредит у Приватбанку. Антиреклама

Родич виїхав за кордон тимчасово і попросив погасити його заборгованість по Кредиту у Приватбанку.  Маючи номер його кредитки заходжу до центрального відділення Приватбанку у місті Токмак. Всюди черги. Зайняв найменшу з них. Стою. Звільнився стілець. Присів. Дочекався черги. Прошу за номером рахунка прийняти гривні для погашення кредиту. Касир питає: «Скільки Ви бажаєте внести?» Відповідаю, що 300 гривен. Мене посилають у коридор шукати якусь Алу, що допоможе мені виконати цю операцію на нещодавно встановленому якомусь автоматі. Виходжу. В коридорі справді стоїть чудо-автомат біля якого черга. Поки стояв второпав, що чергу до каси я втратив, а купюр заплатити в мене немає. На чудо-автоматі написано, що він як піп гроші не повертає. Озираюся довкола. Бачу касу біля якої черга не дуже велика. Краще б я став до каси де черга найбільша. Там скоріше працює касир. Ось і віконце завітне. Знову прошу прийняти гроші по кредиту. Знову питають скільки? Почувши, що лише 300, касирка повідомляє, що з такими смішними грішми вони не працюють. Правда згодилася розміняти 500 гривен, за що я їй маю дякувати. Знову йду у четверту чергу до чудо-техніки. Я стою втомлений, щойно з нічної зміни, а це «чудо» повідомляє мені, що «принтер не працює», що «квитанцію видати не має можливості». Згадав в душі усіх банкірів, касирів, нелагідним словом. Скормив «чудо-тварі» ледь не останні гроші і побіг додому відпочивати. Та як заснеш? Де гарантії, що гроші не пішли на покращення життя зовсім не моєму родичу. І чим я йому доведу, що я виконав обіцянку.  До яких пір банкіри будуть вирішувати скільки грошей щось важить для людини, а скільки можна викинути на вітер, чи довірити «залізному чуду»?

Спати не можу і крутяться в моїй голові гасла антиреклами.

«Кредит у Приватбанку додасть Вам проблем, впорається з гарним настроєм і чудовим здоров’ям!

Не маєте проблем, маєте добре здоров’я, маєте багато вільного часу, Ваші рідні мають чудове здоров’я – візьміть кредит у Приватбанку і життя Ваше зміниться!

Маєте гарний сон – кредит у Приватбанку і з ним впорається!»

 


25%, 1 голос

25%, 1 голос

50%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Кохання – ти є!!!

Дмитро Лаба /мрії/

/Невдалий переклад частини твору В. Маяковського. Перепрошую за помилки та склероз, відсутність часу та запис українськими літерами.

Любіть – ето значіт в глубінах двара

Блєстя тапаром рубіть драва

Сілай своєй іграючі./

 

Кохати – це дрова рубати!

Кохати – це користь давати

Роду, родині, сімї!

Кохати – це вибачати,

Кохати – це вчасно змовчати,

Кохати – це відкоша дати,

Кохати – це правду казати,

Кохати – своїх захищати,

Кохати –це Рід зберегти!

16/09/2011

 

З Днем незалежності України

Любі друзі і подруги, громадяни України, націоналісти і просто патріоти!!!
Щиро поздоровляю Вас з двадцятилітнім ювілеєм "Дня незалежності", з найпершим державним святом по його важливості для української нації. Все є в нас для нормальної цивілізованої державності. Хоча багато є речей, які існують "догори ногами". Є чим зайнятися і нам і прийдешним поколінням.
Любі токмачани, українці, громадяни України!!!
Оздоровлюйтеся! Гуртуйтеся! Навчайтеся!
Дай Бог вам козацького здоров'я і мужньої вдачи!!!
Місто Токмак, Запорізької області.
24 серпня 2011 року.
"День незалежності України".
Святкові державні прапори "забули" вивісити на міськвиконкомі і районній державній адміністації, райраді і міськраді (один будинок), будинку районного суду і Службі безпеки України. Зрозуміло, що після такого "чину" не всякий заклад освіти і не всякий підприємець осмілиться вивісити державний прапор на своїй школі, чи на своїй будівлі. Не помічено жодного транспоранта поздоровлення зі святом по місту. Отакі на Токмаччині 100-відсоткові воріженьки, що мають зникнути якнайшвидше!

Маршрут веломарафону "Хочемо жити в незалежній Україні"

10 - 31 серпня 2011 

http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/anonsy/023478/

Учасники дитячого веломарафону "Хочемо жити в незалежній Україні" вже подолали близько 700 км містами і селами України. Організатори акції: Благодійний фонд "Еко-милосердя" та ВО "Свобода".

22 червня. Політика пам'яті

Крутішої армії, ніж радянська в світі ніколи не було. Лише в ній бували випадки, коли розстрілювали вже призваних до армії солдат, виключно через то що для них зброї не вистачило, або тому, що вони були українцями. Хворим і слабим краще то не чути. Злочини НКВС у 1941 році.

http://www.youtube.com/user/vosvoboda


25%, 1 голос

75%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Визрівання 3-ї Світової війни

1.       Весна 2010. Ветерани та проросійські організації встановлюють бюст одному з організаторів 2-ї Світової війни і кату українського народу Сталіну в Запоріжжі. Комуністи і проросійські організації у місті Одеса встановлюють пам’ятник Катерині Другій, у Полтаві пам’ятник Петру Першому, у Карпатах встановлюється пам’ятник угорським фашистам. Це означає, що Україну готують до війни саму з собою. Така тактика завжди застосовувалася Суздаллю-Московією-Російською Імперією проти України і завжди давала найкращий результат. Вперше застосована була перед татаро-монгольською навалою. "Страви ворогів між собою, виступи на боці одного і добий їх".

2.        Велику роль у нагнітанні ворожнечи між українцями відіграє і активізація дій РПЦ та її голови.

3.       Загибель політиків європейських, що беззастережно підтримували Україну. «… 10-го квітня 2010 біля Смоленська загинули видатні представники політикуму Республіки Польща, включно з Президентом Польщі Лехом Качинським та його дружиною». http://old.pauci.org/ua/

4.       Нищення бюсту Сталіна і переслідування патріотів України. Забивається клин між міліцією та самим українським народом, особливо патріотичною його частиною.

5.       Весна 2011. Представник КПУ забиває черговий гол у ворота дурням. Верховна Рада приймає Закон про червоний Прапор (перемоги). Підлі "космонавти" могильова катують Львів 9 травня перегадивши львів’янам «свято і поминальний день». Водночас проросійські сили в Україні, вкупі з російськими керівниками «дожимають» Президента України і змушують його таки підписати вбивчий для України Закон про прапор перемоги 25.05.2011.

6.       Літо. Кремль радіє. Усе лайно російське збирається поїхати до Львова. Є чудова нагода у Кремля і здихатися цього лайна, і попутно звинуватити в тому Україну, хоч війну починай, тим більше що на роль Ката більше претендує Україна. І Президент десь біля портретів Сталіна засвітився, і за пошкодження його малих архітектурних форм людей катують та судять. І прапором червоним Україна себе «позначила» як загарбник. І активних ворогів «прапора загарбання та насилування Європи» в Україні тримають за гратами. А в Росії біля портретів Сталіна «засвітилися» лише юнаки та юнки, і Президент РФ Медведєв ось-ось ніби-то засудить дії Сталіна.

7.       Від навчань з українським підводним човном росіяни теж «втекли» до навчань в складі сил НАТО. Це теж підірве обороноздатність України.

8.       Початок «сирної» війни» проти України: http://www.regnum.ru/news/polit/1415389.html

9.       Вже починають «вкидатися» в інформаційний простір статті типу «Аналіттики про вторгнення РФ в Україну» http://blog.i.ua/user/4076949/727039/

10.   Все ближче жаданий «день М», скільки тут залишилося до 22 червня!? І така неприємність! Звідкілясь взявся ж цей американский протиракетний крейсер «Монтерей». http://state.eizvestia.com/full/rossiya-ispugalas-amerikanskogo-krejsera

11.    Російські політики задіють все що можна і не можна, аби «видавити» той крейсер подалі від України.

12.   Цікаво, чи вийде хто в Україні на захист Президента, Уряду, ВР у випадку агресії Російської Федерації. А з російського боку більшість вже впевнена, кордони не надовго. Чи додумається Президент України відмовити депутатам Російської думи поїздку до Львова на таку сумнівну дату, як 22 червня. Що вони там святкуватимуть!? Початок розстрілу українців у тюрмах, чи напад Гітлера. Як напад Гітлера, то хто тоді зараз зіграє роль Гітлера? Це українська сторона, чи російська?

Донбас! Шахтарі спалили прапори нацистський і більшовистський

Хто додумався у незалежній Україні обирати комуністів до влади!? Ми, українці, двадцять років тупцюємо на місці розтринькуючи майно і України і власне, наше. Чому ми стаємо все біднішими? Бо 20-ять років на всі посади обираємо своїх ворогів, тих, хто більше німців знищував українців. Нацисти знищили, не без допомоги комуністів 21мільйон українців. Комуністи знищили 35 мільйонів українців. Це мінімум. Правда ще жорстокіша. Комуністам вигідно, щоб життя українців було все гірше, а то і взагалі обірвалося. Лише бідолаха буде голосувати за комуністів. Лише голота та алкаші з наркоманами за сотку, чи вагон побіжать голосувати за бандитів. Вони розбіглися по всіх партіях, а ми за них голосуємо!? То за бувшого комуніста Ющенка, то за бувшого комуніста Януковича! А вони вже втратили вже навіть страх! Дитині хліба тисячи молодих сімей купити не здатні, бо роботи немає, а ці уроди знаходять 80 мільйонів гривен на "прапор Перемоги"! Бо бач їм приємно буде, коли поруч з прапором України тіліпатиметься прапор, 20 років тому здохлого, Союзу!!! Тепер придумали святкувати початок війни! Мало їм бач бійок на 9 травня? Щоденні нагадування про взяття якогось міста німцями, чи совєтами. Що про українців подумати можуть гості з інших держав!? 66 років пройшло, а ми все тринькаємо свій час на військові дії; суперечки військового характеру; суперечки, чи краще було-би-якби??? То чому ми даємо себе за лохів???

Сьогодні всі погляди прикуті не до Києва, ні до Львова, бо для українців, він вже давно став духовною столицею! Слава богу там все тихо. Чи по сраці отримали наші керівники міліції своїми такими "проффесійними" діями, що можуть без жартів і з п'яної бійки організувати 3-ю Світову.

А вибух стався в Донецьку!!! І мене дуже потішило моє рідне місто! Там стався вибух у свідомості звичайнісіньких шахтарів! І будь моя на то воля я дав би їм обом Героя України! Здається і людей звичайних дістав сьогоднішні концерти без замовлення. Читайте про Героїв-пенсіонерів Олександра і Віктора з Донецька і Угледара!

http://barabas-open.livejournal.com/52540.html

Слава Україні!

Героям Слава!


0%, 0 голосів

100%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Вибухи на артилерийському арсеналі в Удмуртії (РФ) продовжуються

  • 03.06.11, 09:14

На заводі боєприпасів в двох кілометрах від Агриза стався вибух.В населеному пункті Пугачево Удмуртської Республіки, розташованого в 2 км. від кордону Республіки Татарстан, сталося підривання боєприпасів у військовій частині. Вибиті стекла в будинках в радіусі 9 км. О 23 годині 55 хвилин 2 червня від начальника ПЧ-101 в ЦУКС Головного управління МНС Росії по Республіці Татарстан поступила інформація про те, що в районі населеного пункту Мала Пурга (Заметіль) і населеного пункту Пугачево Удмуртської Республіки на території підземного секретного військового заводу (складу) відбуваються вибухи боєприпасів, на видаленні 9-10 км. від міста Агриз. (відео).

http://www.kazan.aif.ru/crime/news/44689

Відомості суперечливі. Кількість постраждалих біля 30, евакуйовано 28 тис. осіб. http://lenta.ru/news/2011/06/03/evacuation/