Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Чем дольше правит Янукович — тем больше нравится Бандера

(народна творчість)




Со временем меняются нравы,
Исчезли старые барьеры.
Чем дольше правит Янукович —
Тем больше нравится Бандера.


(точка зору однієї росіянки з України, яка подзвонила на радіо «Ера» і зачитала російською мовою свій вірш)

Запозичено тут.

Чи занесе себе до чорного списку лідер "Пори" В.Каськів?

Як відомо, "помаранчевий" нардеп влаштувався на роботу до Президента і пішов на підвищення. Донедавна Каськів очолював Робочу групу "Національні проекти" при Комітеті з економічних реформ. Натомість розпорядником бюджетних коштів було Державне агентство України з управління національними проектами, яке очолював партійний підлеглий очільника "Пори" Сергій Євтушенко. Як я вже зазначав у своїй статті "Що приховують національні проекти?", таким чином Владислав Каськів намагався уникнути можливої відповідальності за розкрадання бюджетних коштів, заради чого, власне, і втілюють ідею з нацпроектами.

Але в Адміністрації Президента трохи подумали і вирішили забрати у головного "пориста" бюджетну "прокладку". Із 23 грудня 2010р. Владислав Каськів особисто очолюватиме новостворене Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України. А це означає, що він персонально відповідатиме за цільове використання бюджетних коштів, виділених на реалізацію національних проектів. 

Отже, зараз очільник партії "Пора" повноправно працює у виконавчій гілці владі. При цьому його ніяк не турбує той факт, що тепер доведеться виконувати вказівки та працювати пліч-о-пліч з людьми, яких сам же Каськів свого часу заніс до чорного списку партії "Пора". Більше того, цей чорний список і досі висить на партійному сайті:



Я навмисно не пообрізував скриншоти, аби було видно, що вони взяті із сайту партії "Пора".



Як бачимо, теперішньому прем'єр-міністру Миколі Азарову інкриміновано зловживання владою або службовим становищем, перевищення влади або службових повноважень. 

Віце-прем'єру та "австрійському інвестору" у нацпроект "Енергія природи" Андрію Клюєву Каськів приписує таке: "Перешкоджання здійсненню виборчого права, неправомірне використання виборчих бюлетенів, підлог виборчих документів або неправильний підрахунок голосів чи неправильне оголошення результатів виборів, незаконне втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), систем та комп’ютерних мереж, викрадення, привласнення, вимагання комп’ютерної інформації або заволодіння нею шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем, порушення правил експлуатації автоматизованих електронно-обчислювальних систем".

Віце-прем'єра Бориса Колеснікова, який ймовірно займатиметься підготовкою України до прийняття зимових Олімпійських ігор (проект "Олімпійська надія-2022"), партія Каськіва звинувачує (не більше, не менше) в державному перевороті (!): "Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади, посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, протидія законній господарській діяльності, незаконна приватизація державного, комунального майна". 

Майже ті самі злочини приписуються і теперішньому віце-прем'єру Віктору Тихонову.


Також до "чорного списку" потрапили голова парламентської фракції  Партії Регіонів Олександр Єфремов (теж за спробу державного перевороту) та кілька нардепів-регіоналів. 

Виходить, що Владислав Каськів, працюючи разом із "заколотниками", "крадіями" і "фальсифікаторами" сам вже напрацював на місце у своєму "чорному списку". Адже ч.5 ст. 27 Кримінального кодексу передбачає таку форму співучасті як пособництво (зокрема це і сприяння прихованню злочину). Тобто, пане Каськів, можете сміливо вписувати свою фамілію під  № 10, поміж Каленським і Ківаловим. Вона там органічно виглядатиме.

Ну і, звісно, моральна сторона. Спочатку ти людей називаєш злочинцями, оприлюднюєш їхні прізвища, піддаєш громадському осуду, а потім наймаєшся до цих самих людей на роботу. Як це назвати? Чи має тепер Каськів моральне право очолювати партію "Пора"? Чи влаштовує така ситуація його однопартійців? Думаю, відповідь на ці питання буде дана на найближчих парламентських виборах. В Україні часто таке трапляється, коли політику 35 або 40 років, а на його політичній кар'єрі вже можна ставити хрест.


Як ви ставитися до обшуків і закриття укр.бібліотеки у Москві?

  • 27.12.10, 16:41
- запрошуємо взяти участь в опитуванні, яке проводиться на сайті "Україна понад усе!".

Янукович мріє усунути Тимошенко від виборів

Я не прихильник Тимошенко - але по-моєму тут додати більше нічого...

Після другого обшуку українську бібліотеку в Москві закрили

Після другого обшуку єдину на території Росії Бібліотеку української літератури в Москві опечатано і зачинено.

Про це власному кореспондентові УНІАН в Росії повідомила директор цього закладу Наталя ШАРИНА.

За її словами, 24 грудня в бібліотеці відбувся другий обшук, в результаті якого було вилучено жорсткі диски з комп`ютерів, а також читацькі квитки.

Директор підкреслила, що обшук проводили на підставі відповідної постанови слідчі відділу по боротьбі з екстремізмом Центрального адміністративного округу МВС Росії по місту Москві Павло ТИМОФЕЄВ і Ацамаз БАГДАЄВ.

Крім того керівник повідомила, що ці співробітники МВС Росії під час щорічного вивозу сміття з бібліотеки – старих буклетів, вивісок, стільців – за участю російських телеканалів: Першого каналу і Вести намагалися підкинути в це сміття принесені з собою видання.

За словами Н.ШАРИНОЇ, спочатку П.ТИМОФЄЄВ намагався покласти цю літературу на книжкові полиці усередині бібліотеки, проте після того, як це помітили співробітники, і «вигнали його з будівлі», він кинув згорток у сміттєвоз.

Директор бібліотеки повідомила, що після того, як згорток дістали співробітники зі сміття, співробітники МВС закрили його в автомобілі.

Н.ШАРИНА також повідомила, що після того було складено протокол, куди було внесено всю цю інформацію, пізніше на місце прибула заступник начальника Управління культури Центрального адміністративного округу Москви Оксана ГРИШИНА і заявила, що бібліотека мала бути закритою раніше на підставі нібито відправленого факсу на адресу Н.ШАРИНОЇ.

Вона зазначила, що по тому бібліотека було закрито і опечатано 24 грудня. Директор бібліотеки підкреслила, що слідчі поводилися неналежно і погрожували їй. Зокрема, вони заявляли: «Ви погіршуєте своє становище».

Н.ШАРИНА повідомила, що завтра має намір за даним фактом звернутися в прокуратуру і службу власної безпеки МВС Росії.

Відповідаючи на запитання кореспондента УНІАН, з чим пов`язані такі дії російської влади проти Бібліотеки української літератури, Н.ШАРИНА сказала: «Це не пов`язано з будівлею. Це пов`язано з чимось серйознішим – з останніми подіями в Москві (з безладами на Манежній площі – УНІАН). Президент Росії сказав боротися з екстремізмом і націоналізмом – ось вони і борються».

Як повідомляв УНІАН, 23 грудня відділ боротьби з екстремізмом МВС Росії вилучив з Бібліотеки української літератури в Москві понад 50 книг для проведення психолого-лінгвістичної експертизи. Це, зокрема, книги про митрополита Андрія Шептицького, про ОУН-УПА, про діяльність руху «Пора», а також екземпляри газет «Нація і держава», «Шлях перемоги», «Українське слово».

УНІАН.

Депутати пікетуватимуть Генпрокуратуру



У понеділок з 11.00 депутати Верховної Ради від «Народної самооборони» будуть пікетувати Генпрокуратуру. Про це повідомив депутат Юрій Стець.

Пікет проти затримання екс-глави Міністерства внутрішніх справ Юрія Луценка буде проходити біля Головного слідчого управляння Генпрокуратури по вул. Борисоглібській, 18.

За словами народного обранця, наразі до акції приєдналися п’ятеро депутатів: Юрій Стець, Юрій Гримчак, Олесь Доній, Володимир Ар`єв та Тарас Стецьків.

Депутати закликають «приєднатися до акції всіх хто розуміє, що це початок політичних репресій».

"Народна самооборона".

Податковий кодекс і наші подальші дії. Вісник



 


Вісник «За чесні податки» створений активістами Громадянського руху «Відсіч», що тісно співпрацює з низкою організацій, які ініціювали та брали участь у антикодексних протестах.

Наші контакти:

(093)448-97-38, (063)899-36-21, (066)149-07-68

[email protected]

[email protected]

Наші сайти в інтернеті:

http://chesni-podatky.org

http://mistovoli.org 

Темно...

Цю пісню гурт Танок на майдані Конго присвятив пам'яті Ігоря Пелиха... А в грудні вони випустили новий альбом "С.П.А.М". На їхньому форумі я запитав, чи не думають вони продавати свій альбом в мережі. Все ж мені зручніше завантажити його з інету, а не шукати в магазинах. А в цьому випадку "халяви" я не шукаю. Не хочу альбом гурту, який поважаю, мати на дурняк...  Не знаю, чи це пов'язано саме з моїм проханням, але через два дні з'явилася можливість завантажити альбом з інтернету, з сайту http://www.ex.ua. Прочитати про це можна в новинах на сайті ТНМК. Причому для оплати цього альбому вони не встановлюють конкретної суми - пропонують з нею визначитися користувачеві, який завантажить альбом. Все залежатиме  від сумління, не побоюся цього слова, від свідомості слухача. (От вже це слово примудрилися знецінити, дивні справи відбуваються на нашій землі!). Це, на мій погляд, дуже шляхетно, дуже порядно. Сьогодні в мене не вийде оплатити цей альбом, бо WebMoney я не маю, але в робочі дні, коли я зможу дістатися банку - я обов'язково заплачу за цей альбом. А гурту дякую як за альбом, так і за шляхетний вчинок, який вони зробили. Як то зараз кажуть - респект.

Все, що кажуть часто-густо не має сенсу Дурниці у ротації, така тенденція Така пора, що часто стає страшно Дивишся, чекаєш — коли наступна лажа?

Що сьогодні, що ще кому ми винні? Вихід лише один — просто бути сильним Просто бути, нічого не забути Вийти та сказати: добрий вечір, люди

(Р&P)

І цю святиню хочуть відібрати!!!

  • 25.12.10, 22:19
Анна Герман активно занялась поручением патриарха Кирилла.

Главную составляющую заповедника "София Киевская" - Софийский собор - могут передать Лаврскому заповеднику, который, в свою очередь, может полностью перейти в собственность Украинской православной церкви Московского патриархата.

Как пишет издание "Газета по-киевски", с предложением присоединить "Софию Киевскую" к Национальному заповеднику "Киево-Печерская Лавра" выступила заместитель главы Администрации Президента Анна Герман на заседании Гуманитарного совета. Речь идет не обо всем комплексе "София Киевская", а именно о Софийском соборе.

Стаття повністю