Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

В.Путін про Україну, ІІ світову та «великий» народ «мы»

  • 21.12.10, 17:46
http://sna.in.ua/?p=6305

Нещодавно українські та російські ЗМІ розтиражували чергову заяву
прем’єр-міністра РФ-ії В.Путіна, яка за своїми цинізмом, відвертим
хамством та безапеляційністю перевершила все те що за минулі десять
років наговорив кремлівський карлик.
[ Читати далі ]

Добыча газа в Украине может вырасти в 2 раза

Британско-голландская компания «Shell» претендует на сланцевый газ Донбасса. По оценкам специалистов корпорации, запасы газа в недрах Донецко-Днепровского бассейна вполне способны увеличить добычу газа в Украине в 2 раза, по сравнению с 2010 годом. «Shell» обратилось к украинскому Кабмину с просьбой выставить на тендер потенциально газоносные участки Донбасса и Днепропетровщины, чтобы инвесторы смогли начать полноценную разведку месторождений газа в плотных породах. Корпорация предполагает получить украинские недра в свое пользование «на условиях соглашений о разделе продукции» - заявил глава "Шелл в Украине" Патрик Ван Дале.

Конкретный объем финансов, которые «Шелл» намерена вложить в добычу украинского газа, озвучен не был, однако Патрик Ван Дале сообщил, что в аналогичный проект на территории Соединенных Штатов, компания вложила 10 миллиардов долларов.

http://sd.net.ua/2010/12/21/shell-pretenduet-na-slancevyj-gaz-donbassa.html

Харкову нав’язують малоросійські новорічні гуляння?

  • 21.12.10, 17:13

Рівненська обласна організація Української народної партії занепокоєна засиллям під час новорічних свят російських скоморохів та матрьошок у Києві та в обласних центрах України. Як повідомляє кореспондент УНІАН, відповідну заяву оприлюднила прес-служба обласної організації УНП. За словами керівника облорганізації, члена правління УНП Світлани НІКОЛІНОЇ, скоморохи, медведі, самовари, балалайки і матрьошки заполонили майдани українських міст не випадково. Адже усі ці традиційно російські символи святкування Нового року покликані продемонструвати історичну єдність українського та російського народів, а в кінцевому підсумку – відсутність українського народу взагалі, оскільки кобза, бандура, вертепи, колядки чи козацькі змагання зустрічаються нині в Україні значно рідше, ніж балалайки та матрьошки. «Ганебна і тотальна русифікація триває не лише в теле- чи радіопросторі, а абсолютно скрізь. Чужі символи, чужі свята, чужа мова і чужа держава нав’язуються українцям потугами не лише одіозного Дмитра ТАБАЧНИКА, а й зусиллями управлінь й відділів культури, які, власне, й організовують «малоросійський” аналог московських «гулянь”, — говориться у заяві прес-служби облорганізації УНП. Як повідомлялося, 19 грудня у центрі Харкова встановили 300-літровий самовар і 8-метрові матрьошки.

 

КЦ

В Москве подсказали Януковичу, как угодить «кремлевским карликам

  • 21.12.10, 17:00
В Москве подсказали Януковичу, как угодить «кремлевским карликам», - надо писсуар опустить на 10 см.

Журналистка московского телецентра «Останкино» Ольга Любимова, она же блоггер под именем kropalik, сообщила новость, о которой, по ее признанию, она не может молчать - поскольку увидела все собственными глазами.Цитата с поста kropalik в livejournal.com: «Послушайте, я глубоко поражена и даже не предлагаю вам в это верить. Я просто сама знаю, к сожалению, что это не баян и поэтому не могу не поделиться. На следующей неделе Дмитрий свет его Анатольевич посетит 1 канал. Это я тайн военных не открываю - это у него теперь эфир на 1 канале после эфира на России Путина. А теперь начинаю раскрывать военные тайны. Дело в том, что в Останкино всегда к приезду Вовы и Димы наводят марафет. Как в Алисе в стране чудес... Красят розы - всякие трещины замазывают, таджики моют шлагбаумы, так же проводится еще целый список бессмысленных мероприятий. Но! В этот раз фантазии останкинских чиновников не имели границ. Как облегчить президенту его учать, как тронуть искренней заботой его израненное сердце? Не знаю, кому пришел в голову единственно верный ответ на все эти риторические вопросы. Но был он поистине гениален. В мужском туалете возле студии, где будет писаться интервью и твориться современная история, произвели мелкий косметический ремонт. На 10 см опустили уровень писсуаров»...

Справка: Рост Дмитрия Медведева 162 см. Рост Владимира Путина 170 см.

Газета по-киевски

Хто боїться тіні?







Сьогодні в Дрогобичі впало старе дерево. Був досить сильний вітер. Старе дерево не витримало та й упало. А, може, воно змучилось бути німим свідком всього, що зараз у світі відбувається? 
Слава Богу, що нікого не вбило. Дві машини постраждали. Здається, одна була застрахована.
Колись, радянські часи першим секретарем Житомирського обкому партії призначили чоловіка на прізвище Кавун. Одним з перших його кроків була вирізка старих і насадження молодих дерев у Житомирі. Для краси та безпеки жителів цього гарного міста.
А народ придумав: "Кавун боїться тіні. Тому дерева вирізує!"
Може варто пошукати того, хто боїться тіні, щоби він навів порядок зі старими деревами і висадив молоді?

Запитання до мешканців багатоквартирних житлових будинків

Чи задовольняє вас температура повітря у квартирі, в якій ви живете?

13%, 4 голоси

48%, 15 голосів

39%, 12 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Прихильники Аделаджі готують "майдан" за $500 мільйонів?

На випадок арешту пастора Сандея Аделаджі "Посольство Боже" має екстрений план: від  організації наметового містечка до пікетів й навіть голодування.

Про це йдеться у відповідному документі, який є в розпорядженні "Газети по-київськи".

За словами джерела видання у правоохоронних органах, таємна схема порятунку пастора вже  починає втілюватися в життя.

Зокрема, прихильники Аделаджі розгортають повномасштабну кампанію обілення пастора, імідж якого підмочений кримінальною справою щодо величезного шахрайства.

На таку кампанію можуть витратити близько $500 мільйонів, акумульованих на рахунках церковного "Клубу тисячі мільйонерів".

Поки що нібито запущено першу частину плану - на підтримку пастора роздають "позитивні" листівки, готують виступи у ЗМІ. Крім того, за інформацією видання, близько 600 осіб займаються написанням позитивних коментарів про пастора в блогах, форумах і соцмережах в інтернеті.

Однак, у випадку арешту Аделаджі, його підопічні готові розпочати масштабні акції протесту, наметові містечка й навіть голодування.

Офіційно у МВС цю інформацію не підтверджують, однак, окремі міліціонери кажуть,  що від прихильників Сандея можна очікувати що завгодно.

Тим часом у церкві Аделаджі говорять, що їм зовсім не потрібно спеціальних планів, тому що люди за власною ініціативою будуть захищати свого пастора у випадку, якщо його арештують.

Українська правда. Київ.

Про націю, ідеали, друзів та i.ua :)

Прикипів я чомусь до цієї планети, до країни цієї, до друзів та до i.ua :)

Ну, не можу я залишатись байдужим до того, що тут між нами усіма відбувається!

А відбувається всього стільки, що слів не те щоб бракне, а бракне власне часу, щоб впорядкувати свою думки в придатні для ужитку слова, і бракне часу, щоб перевести обрані слова в електронні знаки, які ви зараз споглядаєте :)

Виручає Мережа: тикнув пальцем навмання - результат вам на оглядини :) 

"Не все люди имеют природное представление об идеале. У людей, происходящих от межнациональных браков, чаще всего возникает ситуация, когда они не могут интуитивно выбрать соответствующего партнера. Это происходит из-за выбивания фенотипической интуиции путем навязывания «мировых» или иных стандартов. При наличии национальной версии красоты и национального идеала, не имеющие биологического представления о партнере пользуются популяционными стандартами. 

Национальный идеал нужен именно таким людям для возвращения в нацию."

на i.ua люди шукають свої половинки - а може варто спочатку повернутись в свою націю?? 

ациональный стандарт возвращает в нацию заблудших, но не потерянных. Особого качества ждать здесь не приходится, но дети рождаются жизнеспособными, в массе соответствующими национальному уровню. Но идеал возможен только в том случае, когда его генетические предопределяющие задатки присутствуют в большинстве населения,

а в русскую нацию «возвратиться» пока невозможно из-за почти полной утраты ею и генетического качества, и, следственно, биологической культуры.

Биологическая культура определяет, как далеко может заходить реализация сексуальных фантазий и что именно из реализованного является критерием степени биополноценности."

друзі мої, подумайте, сексуальні фантазії якого характеру ви висвітлюєте у замітках та власною поведінкою на сайт........

"Биополноценные нации сами решают, кого они хотят видеть в своем составе, а кого не хотят. Делается это все опять-таки через биологические культурные институты, способные превращаться в институты законодательные.
Например, у народов степи и Средней Азии на достаточно большом историческом промежутке самым страшным грехом был обман доверившегося (врагов обманывать можно и нужно).
Нарушителей этого правила уничтожали вместе с детьми, поскольку считали, что склонность к этому обману передается по наследству.

Так же у многих народов относились к предателям. Из принципа биополноценных «смерть – неизбежна, страдание – зло» бионеполноценными считаются лица, причинающие страдания, причем совершенно не важно, людям или животным.

Таких людей не хотят видеть в числе своих родственников и соплеменников."

Я лише хочу сказати і КАЖУ:

вибирайте самі, хто ВАША СІМ'Я,

вибирайте САМІ собі друзів,

обирайте САМІ, якій нації служити,

самі обирайте коханих та зцілюйте їх КОХАННЯМ..

і ЗНАЙТЕ: зрада передається  у спадок..

тому будьте разом з тими, хто передає вам ЛЮБОВ і СВІТЛО,

Бо лише вони залишаться з вами в Кінці кінців,

Бо лише ЛЮБОВ і СВІТЛО дарують надію на ВІЧНЕ..

Використано цитати із книги

"Тайна вечной жизни", Морозов Сергей Борисович, Москва

Дурная башка :)

Ви ще не вірите в кінець світу?? А вони вірять, знають і готовляться до нього..

Тайная база российского правительства обнаружена в горах Южного Урала, неподалеку от горнолыжного центра «Абзаково», куда зачастил президент РФ Владимир Путин.

...президент приезжал контролировать окончание строительства секретного подземного города, расположенного в самой высокой горе южноуральского массива – Ямантау (в переводе с башкирского – «дурная башка», высота 1640 м).

К спрятанному внутри горы Ямантау в районе Белорецка (сегодня – город Межгорье – прим. Ред.) на Южном Урале огромному комплексу подходит железная дорога и автомагистраль.

Работы по строительству подземного города были завершены примерно в 2002 году (как раз во времена частых визитов Путина в Абзаково).

Город в горе рассчитан на одновременное проживание в нем 300 тысяч человек (для примера – в Магнитогорске проживает 400 тысяч человек, в Екатеринбурге – 1,5 млн.).

«В подземном комплексе, которые поделен на так называемые «дома», создана вся необходимая инфраструктура: подведены коммуникации, налажены системы жизнеобеспечения. Созданы все условия, чтобы как минимум полгода люди могли находиться в этом подземном городе, не выходя на поверхность», - рассказывает очевидец. 

кінець цитування. оригінал статті тут http://slavs.org.ua/secret-city 

а що пишуть про про українське Міжгір'я?? тут люди трішки політали над...

На території, яка нині оповита суцільним п’ятиметровим парканом, в княжі часи була північна резиденція княгині Ольги. Існують легенди, що в печерах Межигірського монастиря була схована бібліотека Ярослава Мудрого, в часи козаччини монастир приймав вояків-запорожців, що доживали тут свій вік. За радянщини монастир висадили в повітря й влаштували на його місці державні дачі. Таким чином археологи ніколи не мали можливості дослідити ці історичні землі.

Один чоловік, який брав участь в тому будівництві, розповів «Обозу», що непоказний в стандартному адміністративному стилі будинок, обсаджений традиційними блакитними ялинками, зовсім непростий. Мовляв, над землею височіє лише два з семи його поверхів. Нижні яруси, за словами будівничого, призначалися як бомбосховища на випадок ядерної війни.

Облетівши «Межигір’я», пілот розвернув літак, щоб ще раз пройти біля будинку, де живе Янукович, але вітер знову не дозволив наблизитися. Хатинка Віктора Федоровича вперто ховалася за деревами.

кінець цитування. оригінал статті тут http://rozetka.at.ua/index/0-5

ось ще про Міжгір'я російське http://ru.wikipedia.org/wiki/Межгорье_(Башкортостан)

http://ufosecrecy.narod.ru/Yamantau.html за 2002 рік :)

і для тих, хто дружить з англійською http://www.globalsecurity.org/wmd/world/russia/yamantau.htm

чому народи Росії та народ України в такому жалюгідному становищі??

тому, що ВЛАДА впевнена, що ми все рівно виздихаємо передчасно..

думаю, що я, якщо не дав відповідь, то натякнув на правильну відповідь на питання:

"...кто или что может принудить привилегированные классы к вегетарианскому существованию, добровольному отказу от своих вольностей и привилегий??"

цікава стаття, раджу почитати

Насилие, Власть и Собственность: три табу постсоветских интеллектуалов 

http://hvylya.org/index.php?option=com_content&view=article&id=8686:2010-12-16-12-55-19&catid=4:2009-04-12-12-01-18&Itemid=10

віримо в краще і готуймося до гіршого - тоді буде краще ніж нам уготовано :)