хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Податковий кодекс і наші подальші дії. Вісник



 


Вісник «За чесні податки» створений активістами Громадянського руху «Відсіч», що тісно співпрацює з низкою організацій, які ініціювали та брали участь у антикодексних протестах.

Наші контакти:

(093)448-97-38, (063)899-36-21, (066)149-07-68

[email protected]

[email protected]

Наші сайти в інтернеті:

http://chesni-podatky.org

http://mistovoli.org 

19

Коментарі

126.12.10, 12:56

Потрібна реальна підтримка політ сил, в історії боротьби підприємців в інших країнах основну роль грають незалежні профспілки, але так чи інакше вони співпрацюють з політсилами.Версії, що акції повинні проходити без політичної окраси хибні, та вкинуті ПР , адже підприємцям є що втрачати.Я був присутнім на мало численній акції в Ужгороді, коли під'їхав мікроавтобус с "людьми в штатському" та почали знімати на камеру, люди потихеньку почали розходитись,ніяких вимог не передали, так як обл. раду нікого не пустили.В Ужгороді приймають заяви на фіксований патент, тільки попереджують,що це то березня, а далі буде прийнятий закон про спрощенців.Тактика влади геніально проста, розтягнули в часі конфліктні положення, та нейтралізували активістів.Бити інших не будуть ,але загроза їх бізнесу існує.

    226.12.10, 13:56Відповідь на 1 від Нормальний

    Потрібна реальна підтримка політ силПотрібна.
    Версії, що акції повинні проходити без політичної окраси хибніВони не без політичної окраси, а непартійні.
    та вкинуті ПРЦе брехня.
    під'їхав мікроавтобус с "людьми в штатському" та почали знімати на камеру, люди потихеньку почали розходитисьБо дурні. Хай би фільмували, як люди чемно реалізують своє законне право на протест.
    В Ужгороді приймають заяви на фіксований патентСкрізь приймають.
    тільки попереджують,що це то березня, а далі буде прийнятий закон про спрощенців.Отже, боротьбу не закінчено.
    Тактика влади - звичайна. А народ великою мірою ще інфантильний.

      326.12.10, 14:26

      Довибирались!

        426.12.10, 14:39Відповідь на 1 від Нормальний

        Я виправив замітку про Податковий. Було пропущено половину тексту.

          526.12.10, 14:39Відповідь на 3 від Саничок

          Виправлено замітку про Податковий. Було пропущено половину тексту.

            626.12.10, 16:21Відповідь на 2 від starina_leon

            Вони не без політичної окраси, а непартійні.А в чому різниця?
            Це брехня.Скажемо не брехня ,а припущення, яке зроблене на основі цієї статті.
            Бо дурні. Хай би фільмували, як люди чемно реалізують своє законне право на протест.Донецьким по-барабану наше право, в Хмельницькому виловлювали учасників мітингу по базару, в них серйозні проблеми. Підприємців з Мукачева, які їхали в Київ травлять перевірками.То думаю не дурні ,а розумні, кому ж охота попасти буцегарню.
            Отже, боротьбу не закінчено.
            Згідний, але якщо діяти, то потрібно враховувати, що при владі не Кучма,чи Ющ, а серйозні донецькі пацани.Моя думка, що потрібна тактика, та координація дій в регіонах, а інакше будемо отримувати бітою по ребрам.

              726.12.10, 16:32Відповідь на 6 від Нормальний

              Про "вкинуті ПР". У Вас це припущення, але є така й брехня. Повідомляю, що таку тактику було обрано ініціаторами протестів ще навесні чи влітку, аби зібрати разом максимум народу з усіх регіонів. І це, слава Богу, вдалося. Без допомоги політиків обійтися тяжко, і таку допомогу приймали. Але без обіцянок "лягти" під когось. Хоча, знайшлися кадри, котрі побігли до вождів блоків свого імені з пропозиціями, і дуже нашкодили. Якщо протестний рух триматиметься гідно, то політики самі будуть раді з ним співпрацювати без зайвих претензій.
              Профільмування і право. Бувають ситуації, коли бути обережним - небезпечніше, ніж бути відвертим. Це як раз така ситуація. Не можна присідати нижче підлоги. Треба випростатися і заявити про свої права і свою СИЛУ відверто та переконливо.

                826.12.10, 16:40Відповідь на 6 від Нормальний

                Між іншим, "донецькі" - це ж не Донбас. І на Донбасі їх уже хочуть на вила підняти. Потрібна солідарність, консолідація і, авжеж, тактика і стратегія - і все можна здолати. Ми в листопаді вже бачили, як банда всралася. І аби ми були дещо наполегливішими та більш впевненими у собі, то й результат був би кращий. Адже, якщо Янукович, той самий, що вчора корчив з себе залізну скелю, сьогодні почав кивати на Азарова, а Азаров на Бродського... А потім пішли фактично на поклон у містечко (коли мітингу не було ), то це щось таки значить. А є така інфа, що влада вже була в принципі готова викинути проект ПК зовсім. НЕ вистачило тільки духу, стійкості протестувальників. А влада ж настрої та кількість людей моніторить. Ось і маємо.

                  926.12.10, 17:13Відповідь на 7 від starina_leon

                  Якщо протестний рух триматиметься гідно, то політики самі будуть раді з ним співпрацювати без зайвих претензій.
                  Профільмування і право. Бувають ситуації, коли бути обережним - небезпечніше, ніж бути відвертим. Це як раз така ситуація. Не можна присідати нижче підлоги. Треба випростатися і заявити про свої права і свою СИЛУ відверто та переконливо.
                  Так це моя позиція, але я за організований протест, з співпрацею та захистом від політ сил, та без "гарматного м'яса".Навіть при реальних досягненнях тих хто протестував, ніхто не буде вникати в проблеми тих людей хто постраждає від репресій.Тому потрібна координація, та структури які зможуть захищати людей в судах.Коротше потрібна організація, яка б змогла управляти процесами, та фінансування.У вас є така організація?

                    1026.12.10, 17:18Відповідь на 9 від Нормальний

                    Все правильно. Оорганізацій є вже кілька, але вони поки не зовсім готові до виконання всього потрібного. Зараз іде структуризація, підтягуємо свій рівень до потрібного. Роботи ще багато є.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна