Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Спешл фо Лайфньюз!!!!

На Майдане мэр киевской хунты Виталий Кличко вонзает осиновый кол в грудь взятого в плен русскоязычного младенца, ополченца ДНР.




Звернення адекватних росіян

Я смотрю, как украинцы тщетно пытаются опровергнуть ложь российских СМИ. Дорогие, это — пустой номер.

Вы, украинцы, не понимаете вообще, что такое Россия. Вы пытаетесь доказать, что хорошие, людям, которые этого не слышать, ни читать не хотят. А читают только такие, как мы, которым и доказывать ничего не нужно. 15 лет в России нет свободы слова, а телек исключительно оглуплял свой народ, потому что тупым народом править легче.

Это как в пословице: сытый голодного не разумеет.

Вам не понять, что значит отсутствие свободы слова, потому что у вас его никогда не было.

Когда в 2002 -м году убивали НТВ, нынешние «оппозиционеры» Немцов и Кох кричали, что это — «спор хозяйствующих субъектов». Теперь они оба пишут в ФБ, потому что больше негде. Да и оппозиции не от власти у нас просто нет. Разве что Навальный, но и тот считается националистом, потому что в молодости принимал участие в Русских маршах.

В России самое настоящее болото, в которое годами закладывалась мысль, что кругом — одни враги. Любой, кто способен вырваться из болота, автоматически к ним причисляется. В России такой рассадник мракобесия, что никакими разумными доводами до соотечественников не достучаться.

И наоборот, чем абсурднее ложь, чем быстрее она приникает в мозг россиянина. Прямо из телевизора ее вбивают в серое вещество. Поверьте мне на слово, это страшно, очень-очень страшно, жить среди таких вот полоумных зомби.

Думаете, россияне не знают про дворцы так называемой элиты? Еще как знают. И каждый мечтает оказаться на месте этой элиты. Воровство в России зазорным не считалось никогда. Система кормления всегда была основой нашей экономики.

Так что не делайте пустой работы. Не пытайтесь доказать очевидное, наши люди и без того знают, что их кормят ложью. Им эта пища приятна, они от нее отказаться не хотят.

Пишите для нас. Мы, 15% вас поддержим. Пока нам не закрутили гайки окончательно.

холуй москальський у рясі

  • 10.08.14, 11:34
ТИМЧАСОВИЙ ГЛАВА УПЦ МП ЗАКЛИКАВ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ ПОРУШУВАТИ ПРИСЯГУ

Місцеблюститель київської митрополичої катедри УПЦ МП митрополит Чернівецький і Буковинський Онуфрій закликав українських військових до зради присязі на вірність народу України. Це заклик до порушення законів України тимчасовий Глава УПЦ МП зробив в інтерв’ю одіозному українофобу Васілію Анісімову. Під виглядом християнської проповіді митрополит Онуфрій закликав українських військових православного віросповідання не стріляти в терористів, яких митрополит назвав православними ополченцями, цим самим закликаючи їх до порушення присяги за яке вони, військові мали би відповідати перед військовим трибуналом.

Також митрополит Онуфрій заявив що вважає збройний конфлікт на Донбасі зударом інтересів геополітичних Сходу і Заходу. Тобто, на думку митрополита, очевидно, не йдеться про агресію Росії, а про боротьбу Росії та західного світу., а також Україні відмовлено у суб’єктності.

Окрім цього тимчасовий Глава УПЦ МП висловив переконання, що Європа живе без Христа. Тим самим митрополит став ретранслятором узагальнених звинувачень на адресу Європи, які останнім часом використовує російська антиукраїнська пропаганда.

Цим своїм інтерв’ю митрополит Онуфрій вчергове завдав удару по іміджу своєї начебто проукраїнськості, який йому, стараються зліпити деякі пропагандисти московського православ’я в Україні. 

 

Смотрите все фильм "5 дней в августе"

не попала на фильм по 1+1 "5 дней в августе" нашла его в инете
посмотрела. очень мощный фильм. ищите и смотрите все. море эмоций. о
войне в Грузии и вторжении России. Актуален и реально силен. по
10балльной шкале из 10 по Голливуду ставлю все 10. На уровне фильм. не
документалка - художественный боевик. походу скорей всего в голливуде и
снимался уж очень мощный сюжет и качество. последние боевики с арнольдом
и деппом сосут по сравнению с ним.

Изобличение путинского фашизма в Совбезе ООН (теж заборонено)


Это выступление английского представителя на Совбезе ООН 06.08.14г. ПОЛНОСТЬЮ ЗАКРЫТО РОССИЙСКОЙ ЦЕНЗУРОЙ ДЛЯ ПОКАЗА В РОССИИ.



Оторопь идет по телу, такого могучего изобличения фашизма в сжатом выступлении я еще не слышала никогда и нигде, позорища России, потому что это заседание было созвано по ее инициативе, где она, видимо в последний раз в истории заседаний Совбеза ООН, попыталась продавить себя "спасительницей" и "гуманитарием" в регионах Восточной Украины.


http://uainfo.org/blognews/371133-izoblichenie-putinskogo-fashizma-v-sovbeze-oon-zapretili-k-pokazu-v-rossii-video.html

рашисти шукають привід для вторгнення

  • 09.08.14, 21:12
Лавров розповів Керрі про необхідність "гуманітарної місії" в УкраїніСубота, 09 серпня 2014, 20:49
Версія для друкуКоментарі4

У південно-східних регіонах України Росія бачить "гуманітарну катастрофу, яка насувається".

Про це міністр закордонних справ Сергій Лавров заявив держсекретарю США Джону Керрі в ході телефонної бесіди, - передала прес-служба російського МЗС.

Згідно з повідомленням, Лавров підкреслив необхідність "прийняття термінових заходів для запобігання цієї катастрофи".

Крім того, російський міністр назвав проведення антитерористичної операції в Україні "нарощування Києвом силової операції" і звинуватив українську владу в "порушенні Женевської заяви від 17 квітня ц.р., Берлінської декларації від 2 липня ц.р., а також резолюції Ради Безпеки ООН".

За словами Лаврова, така ситуація призводить до "численних жертв серед мирного населення, включаючи дітей, і руйнування життєво важливої інфраструктури".

Глава російського МЗС закликав США "підтримати російську ініціативу розгортання в координації з профільними міжнародними структурами гуманітарної місії на Південномя Сході".

Як відомо, Російська Федерація цієї ночі планувала ввести колону "миротворців" на територію України.

"У бік українського кордону рухався величезний конвой, який супроводжувався військовими і технікою РФ, начебто за погодженням з комітетом "Червоного хреста". Повинна була увійти гуманітарна колона з миротворцями, очевидно щоб спровокувати повномасштабний конфлікт", - розповів заступник глави Адміністрації президента Валерій Чалий.

У самому ж "Червоному хресті" спростували заяви Росії, що це було погоджено з комітетом.

За словами Чалого, Порошенко провів екстрену нараду з силовиками і спілкувався з світовими лідерами.

Українська правда

Питання без відповіді




Одне-єдине питання стоїть головним і в Україні, і в Світі стосовно теперішньої військової експансії Російської Федерації: ЩО БУДЕ ДАЛІ?

На превеликий жаль, але відповіді не знає ніхто. Навіть організатор цього всього дійства президент РФ Великий Пукін, якого дуже точно обізвали українські футбольні фанати, тому що весь Світ реально від дій цього чоловіка ох...ває. І "охає!" та "ахає!" також! Проте "ох...єває" - це значно точніше.

Пригадується, як на передодні 21 століття світ переймався запитанням: «Who is mr.Putin?»… Тоді ніхто і не здогадувався, що саме запитання і було відповіддю: «Mr.Putin is who...»

Виглядає як жарт, але жарт дуже і дуже злий, тому що реально постає питання майбутнього без майбутнього, тобто без якогось позитиву, а тільки негатив. Війну, як і пожежу, можна найлегше погасити на самому початку, бо потім навіть погасивши, опинимось на згарищі...

Війна - це крайній засіб вирішення політично-економічних конфліктів поміж державами і схоже, що для РФ немає іншого виходу, як розпочати війну з Україною, бо вона не кориться, а московська кліка з її параноїдальною імперською хворобою не може навіть уявити, щоб коло них постала дійсно незалежна держава. Держава, де не будуть дослухатись в усьому керівництва РФ, де урядовці будуть мати пріоритетне право на свою політичну та економічну волю і навіть сваволю.

Психічні забаганки кремлівського самодержця зрозумілі, але за тим має йти ще якесь логічне обгрунтування економічного і політичного характеру, чого в теперішніх діях і подіях з боку РФ досить проблемно віднайти.

Можна зрозуміти і дати пояснення експансії країн перенаселених і переповнених достатком, але Російська Федерація дуже далека від такого стану, а навпаки вона просто на межі самознищення через відсутність внутрішнього розвитку як соціального, так і економічного. Маючи і без того безмірну територію РФ продовжує загарбувати інші землі та країни, перетворюючи їх в аналогічні своїм депресивні території. Спитатися: - А навіщо? Яка тут логіка?

Хто може схвально відгукнутись про соціально-економічний стан сучасних контрольованих РФ територій як: Придністров'я, Абхазія, Північна Осетія, Крим, Прусія (Калінінградська обл. РФ), Курильські острови? Що там доброго відбувається? Нічого. Тоді навіщо вони РФ? Відповідь безглузда: - Най собі буде наше.

Землі і країни захоплюють загалом з метою збагачення, тобто це або задля використання їх ресурсів, або - як ринки збуту власної продукції. Цілком ясно, чому у 1918-му Ульянов-Ленін вимагав загарбати Україну як високо індустріальну країну на той час, без якої суто аграрна Росія була приречена. Також цілком зрозумілими були аналогічні плани Адольфа Шикельгрубера-Гітлера, який потребував гарних земель для розселення німців з перенаселеної Германії. Але зараз кому потрібен в РФ вже отой постіндустріальний обвальний Донбас? Та і Крим по-суті їм не потрібен навіть як військова база. Тим більше не потрібна вся Україна з її теперішньою економічною кризою та ще й ненавистю до РФ - ну навіщо вона їм? Відповідь начебто повинна мати якусь змістовну складову, але логіка тут відпочиває.

Фактично Російська Федерація сама себе знищує як інтегровану складову всесвітнього економічного ринку через малозрозумілу користь від анексії Криму та війну з Україною. Все йде до міжнародної ізоляції РФ як країни-агресора. Невже влада цієї країни того не розуміє?  А головне: заради чого цей бурлеск? Тільки не смішить когось шаленими рейтингами підтримки Володимира Путіна населенням - ну так є і що з того? А не було отої підтримки - що б змінилось? Для Путіна абсолютно нічого. Єльцина так само і підтримували спершу всі, а потім дружно майже всі проклинали, проте постраждав не він, а Березовський. Рейтинг лідера Північної Кореї взагалі захмарний і що то дає? Для країни, для населення, для самого керівництва? Жодних раціональних пояснень не знайти.

Чи хтось може зрозуміло пояснити задля чого Російська Федерація розпочала війну з Україною? Невже виключно для того, щоб налякати НАТО, Європу та США? Молдавією не налякали, Чечнею не налякали, Грузією не налякали, так тепер Україною налякають? Бий по своїх, щоб чужі боялись? Сумнівно, що це подіє. В розумінні страху і поступок від світу. Водночас подіяло до навпаки: країни НАТО заворушились і почали посилено покращувати озброєння. От тільки далі що?

Зараз чимало політичних діячів та всіляких аналітиків тільки те й роблять, що обговорюють різні сценарії розвитку та можливі наслідки подій від війни України з РФ, але чогось раціонального я особисто не почув окрім одного глобального рішення, яке озвучив колишній міністр МЗС України п. Огризко: - Повна взаємна ізоляція поміж двох країн: України з РФ. В тому немає нічого дивного чи нового починаючи від славетної "Великої китайської стіни" і аж до так званої "Залізної завіси" часів СРСР.

Дивного немає в розумінні історичних прецедентів, а дивує інше: навіщо в 21 столітті така безглузда міжнародна деструкція і воєнний антагонізм? Для чого? Що буде далі? Запитання без відповіді.


Богдан Гордасевич
20:12 09.08.2014   

рашисти готові до відкритого вторгнення

  • 09.08.14, 20:30
Путін може вдертися в Україну – Обама
  • Президент США Барак Обама

Президент США Барак Обама не виключає відкритого вторгнення російської армії в Україну.

Про це він заявив у інтерв’ю The New York Times.

Обама зауважив, що перспективи укладення дипломатичної угоди, яка б стримала Путіна від вторгнення в Україну, були реальними, але туманними. При цьому він підкреслив, що цей варіант не можна було виключати.

Читайте також: У Путіна відхрещуються від спроби вторгнення

Водночас він додав, що «зараз, зокрема, небезпечні часи, оскільки позиції сепаратистів слабшають. Я думаю, що Путін не хоче втрачати обличчя, і, таким чином, вікно для виходу на цей компроміс (дипломатичний – ред.) продовжує звужуватися», - відзначив глава Білого Дому й висловив переконання: «Він міг би вторгнутися».