Кремлівські ідеологи закликають знищити Україну?

Вперше світ почув заклики до війни, до антиукраїнської мобілізації російського політичного класу... Звернення «Про небезпеку розвалу Росії»...

Ідеологічні гончаки Кремля Глєб Павловський і Михайло Леонтьєв одержали пропагандистське завдання «закопати Україну». Хоча я й підозрюю, що, можливо, вони неправильно зрозуміли вказівки прем`єр-міністра ракетно-ядерної Росії Путіна про те, що він «не допустить українізації Росії».

Цю фразу «великого і страшного» Володимира Володимировича слід трактувати і розуміти правильно: «Путін не допустить демократизації Росії» – ну, там розділення влади, вільних виборів і ЗМІ, зборів, мітингів, багатопартійності та інших (з точки зору, наприклад, того самого Павловського) «шизоїдних дурниць».

А зараз про інформаційний привід написання рядків, з якими ви, читачу, зараз знайомитеся.
[ Варто дочитати до кінця >>> ]

3 лютого 1929 року постала ОУН


28 січня по 3 лютого 1929 року у Відні проходив Конгрес Українських Націоналістів, який став епохальною подією в українській історії. На ньому було створено Організацію Українських Націоналістів. Ядром якісно нової організації стала Українська Військова Організація, яку очолював полковник Євген Коновалець.

В єдиний моноліт злилися Українська Військова організація, Легія Українських Націоналістів, Союз Української Націоналістичної Молоді. На чолі ОУН став Євген Коновалець.

Європа 30-50-х років не знала таких прикладів героїзму та самопосвяти, які дала рішуча та героїчна боротьба ОУН. У часи, коли польські шовіністи дедалі нахабнішали на західно-українських землях, а Східна Україна спливала кров`ю під чоботом червоної Москви, коли вільнолюбних українців намагалися перетворити на безправних і безмовних наймитів на своїй землі, постала потужна і безкомпромісна сила, яка поставила за мету здобуття Української Самостійної Соборної Держави. Читати далі >>>

ІІ тур виборів – вимагаймо проукраїнської позиції!
ЗАЯВА ПРОВОДУ ОУН (б)

    7 лютого 2010 року відбудеться другий тур виборів Президента України, який стане вирішальним у затвердженні стратегічного курсу держави.
    Організація Українських Націоналістів (бандерівців) закликає всю українську патріотичну спільноту підтримати українські національні цінності, виплекані віковічними змаганнями українського народу за свободу, самобутність і незалежність.
    У зв’язку з поразкою у першому турі кандидата Віктора Ющенка перед українським народом постало важливе питання: хто буде тепер захищати українські інтереси на державному рівні?
    Тому для усіх виборців, які сповідують національні цінності і дорожать національним суверенітетом, дуже важливо зрозуміти, хто продовжить лінію послідовного відродження України, захисту її демократичності й незалежності.
    Проаналізувавши всі особливості ситуації, що склалась, Провід ОУН (б) відстоюватиме позицію щодо недопущення до влади олігархічного клану Віктора Януковича з його чітко вираженою проросійською програмою. Читати далі >>>

Віднині ОУН-УПА учасники боротьби за незалежність! Офіційно!


Насамкінець наш Президет тільки тішить!
Президент Віктор Ющенко визнав воїнів Організації українських націоналістів й Української повстанської армії учасниками боротьби за незалежність України.

Про це він сказав під час заходів із вшанування пам'яті героїв Крут у Чернігівській області.

"Я підписав указ про ушановування учасників боротьби за незалежність України в ХХ столітті", - сказав Ющенко.

Президент зазначив, що відповідно до цього указу учасниками боротьби за незалежність України зізнаються члени формувань Української Центральної Ради, Української Народної Республіки, Західноукраїнської Народної Республіки, Української держави Гетьманату, Української військової організації, Організації народної оборони "Карпатська Січ", Організації українських націоналістів, Української повстанської армії, Української головної визвольної ради й інших військових формувань, які боролися за незалежність України.

Він повідомив, що доручив Кабінету Міністрів розробити й подати у Верховну Раду законопроект, який би визначив статус учасників визвольної боротьби.

...не на святах промовляти, а кричати на вуличних перехрестях.

27 січня 1860 року...

«Про Шевченка треба нині не на святах промовляти, а кричати на вуличних перехрестях. Щоб як дзвін тривоги калатало його слово!
Ніколи бо не був він такий актуальний, як в наш час. Ніколи не було між нами стільки поглухлих, стільки сліпих
[ Обов'язково читати далі >>> ]

Ющенко --- Подарунок українцям.




У день Соборності Віктор Ющенко зробив подарунок всім патріотам, всім справжнім громадянам України, віддівши належне заслугам перед Україною провідника ОУН -
Степана Бандери.

Поярков жжет... Рекомендовано до прочитання!


 
Така, безумовно талановита, але досить далека від національного спрямування людина як Сергій Поярков, констатувла очевидне:
"...поверьте мне, легкая ностальгия по Виктору Андреевичу начнется уже через пару месяцев. Она будет крепнуть, и крепнуть, пока не станет почти всенародной.
     И это причина в первом туре отдать голос именно за этого кандидата. Из всех претендентов он единственный хоть что-то делал бесплатно..."

Онук Сталіна вирішив подати до суду на СБУ

На багатьох сайтах читаємо наступне: «Онук Йосипа Сталіна Євгеній Джугашвілі звернувся до генпрокурора України Олександра Медведько з проханням порушити кримінальну справу відносно співробітників Служби безпеки України і ряду суддів, причетних до розслідування справи про Голодомор. [ Читати далі >>> ]

Європейський суд заборонив Україні видавати Ахмеда Чатаєва Росії

Європейський Суд застосував правило 39 Регламенту Суду і вказав Уряду України на те, що Ахмед Чатаєв, який має в Австрії статус біженця, не повинен бути екстрадований до Росії до подальших вказівок.

Центр правової допомоги займався цією справою з 7 січня 2010 року, щойно про неї стало відомо.

8 січня було подане клопотання про тимчасові заходи. Європейський Суд запитав додаткову інформацію.

Нагадаємо, що українське МВС, яке заарештувало Ахмеда Чатаєва, заявило днями, що перевіряє достовірність статусу біженця Австрійської Республіки в затриманого чеченця.

Затримання чеченського біженця викликало скандал в Україні. Вінницька правозахисна група заявила, що українські спецслужби збираються видати Ахмета Чатаєва Росії, де в нього під тортурами вибивали визнання.

Чатаєву в російському концтаборі відрізали руку і катували струмом, підводячи до обрубка руки електродроти. Пізніше Чатаєв зміг втекти з концтабору і отримав притулок в Австрії

«Його екстрадиція обернеться ганьбою для Києва», заявили правозахисники агенції УНІАН.

[ Читати далі >>> ]

Президент-2010 - Учасники та їх Покемони.

Як результат прочитаного, побаченого та почутого склалося таке-от візуалізоване уявлення про президентські перегони в Україні:


Чи збігається запропонована версія "розкладів" з Вашим уявленням про дійсний стан речей?

50%, 13 голосів

50%, 13 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

СКАНДАЛ. Голова СБУ невдоволений арештом чеченського біженця.

СКАНДАЛ. Голова СБУ України Наливайченко невдоволений арештом чеченського біженця Ахмеда Чатаєва.

Політичний скандал на тлі майбутніх виборів президента розгортається в Україні. Голова Служби Безпеки України Валентин Наливайченко виступив напередодні ввечері по телеканалу ICTV з різкою критикою МВС країни, силами якого був затриманий чеченський біженець Ахмед Чатаєв.

Валентин Наливайченко вважає арешт Чатаєва, який має статус біженця в Австрії, необгрунтованим і скандальним.

Як нагадують в зв'язку з цим деякі українські видання, Росія вимагає видачі Чатаєва «за терористичну діяльність і участь в боях проти російських військ».

Проте при отриманні статусу біженця в Австрії місцева влада врахувала той факт, що Ахмед Чатаєв був підданий жорстоким тортурам російськими спецслужбами в Чечні. Згідно даним, визнання з Чатаєва вибили: «йому без наркозу відрізуали поранену руку, а потім підключали до рани електричний струм».

[ Далі >>> ]