Янукович - Семиноженку

У продовження попередньої теми нагодилась така от новина від нашого президента:

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ наголошує, що представники влади категорично не мають права вести дискусії, у яких можуть піддаватися сумніву незалежність і суверенітет України, і вважає, що віце-прем’єр-міністр Володимир СЕМИНОЖЕНКО повинен публічно уточнити свою позиції відносно оприлюдненої ініціативи про союз України, Росії та Білорусі.

Про це йдеться у переданій агентству УНІАН прес-службою Президента України заяві В.ЯНУКОВИЧА.

“Є незаперечна істина – Україна незалежна суверенна держава. І про це написано в Основному Законі нашої держави. Є наступна істина – Україна активно інтегрується в Європейський Союз. І цей стратегічний напрям зафіксовано, у тому числі, й у моїх неодноразових заявах як Президента України. Я хотів би, щоб про це усі пам’ятали. Чи існує право на дискусію з цього питання? Для мене як для Президента – ні. Для усіх, хто представляє владу – ні. І це категорично”, - наголосив В.ЯНУКОВИЧ.

В.ЯНУКОВИЧ повідомив, що мав розмову на цю тему з віце-прем’єром В.СЕМИНОЖЕНКОМ.

У зв'язку з цим хотілося б знати: чи не надходив у столичні травмпункти чоловік з обличчям схожим на фото, наведене нижче ---

Заява Організації Українських Націоналістів (бандерівців)

щодо висловлювань віце-прем’єра з гуманітарних питань В. Семиноженка щодо ймовірності входження України в Союз з Росією та Білоруссю

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) висловлює своє обурення з приводу заяви віце-прем’єра з гуманітарних питань В. Семиноженка в ефірі "Шустер Live" щодо того, що українській владі варто розглянути ідею створення союзу України, Росії і Білорусії. Аргументуючи свою заяву, В. Семиноженко стверджував, що більшість українців ніби то хочуть жити саме в такому Союзі, додавши, що створення такого союзу є "однією зі схем, яка будь-яка має право до розгляду, так само як і участь України в ЄС".

ОУН(б) вважає, що подібні висловлювання означають лише одне: гуманітарна політика в Україні стає інструментом великодержавницької пропаганди Кремля. Крім того, заяви на кшталт тієї, що зробив Семиноженко минулої п’ятниці, ставлять за мету згорнути всі європейські та євроатлантичні інтеграційні процеси і привести Україну до повного злиття з Російською Федерацією в єдиний державний організм. Такий різкий поворот в українській політиці зайвий раз підтверджує те, що новий президент і нова влада є слухняною маріонеткою в руках Путіна та Медвєдєва.

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) закликає правоохоронні органи дати негайну правову оцінку висловлюванням В. Семиноженка, які несуть загрозу для територіальної цілісності України та підривають державний суверенітет.

Провід Організації Українських Націоналістів (бандерівців)

Московський піп викрав майно Покровської церкви

На Сумщині за підозрою у викраденні церковного майна затримано настоятеля храму.

      За інформацією прокурора відділу прокуратури Сумської області Ігоря ГЛУЩЕНКА, ще восени 2008 року з Покровської церкви Конотопсько-Глухівської єпархії УПЦ МП, що в одному з населених пунктів Сумської області, було викрадене майно (хрести, ікони тощо). Прокурор району порушив за цим фактом кримінальну справу за частиною 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. За результатами розслідування старшим дізнавачем місцевого райвідділу міліції винесена постанова про зупинення досудового слідства у зв’язку з не встановленням особи, що вчинила злочин.
      У прокуратурі ретельно вивчили обґрунтованість прийнятого рішення і дійшли висновку, що воно винесене передчасно, без виконання всіх слідчих дій, у зв’язку з чим було скасоване, а заступником прокурора Сумської області порушено кримінальну справу за частиною 3 ст. 185 Кримінального кодексу, розслідування якої було доручено старшому слідчому райвідділу міліції з наданням необхідних письмових вказівок. За неналежне виконання службових обов’язків стосовно старшого дізнавача райвідділу міліції і його керівника порушено дисциплінарні провадження.
      Великий обсяг роботи довелося виконати слідчому, проводячи комплекс слідчих дій та оперативно-розшукових заходів. Зокрема, допитано як свідків чимале число прихожан та працівників церкви, голову сільської ради, аби встановити час зникнення майна, встановлено час, коли прихожани бачили зниклі речі, а також те, що вони використовувались новопризначеним настоятелем церкви протоієреєм М. під час богослужіння, проведено криміналістичну експертизу, щоб визначити, у який спосіб та на якому обладнанні виготовлено копію однієї з ікон, що знаходиться в храмі, вжито слідчо-оперативних заходів, спрямованих на встановлення зв’язків протоієрея М. з особами, які займаються колекціонуванням та реалізацією антикваріату, дорогоцінних виробів, церковного приладдя тощо.

     Вжитими заходами була встановлено причетність підозрюваного до вчинення даного злочину.
     Стосовно протоієрея (вже колишнього) порушено кримінальну справу за фактом викрадення церковного майна з Покровської церкви. Під час допиту свою вину у вчиненні вказаного злочину він визнав і розповів про обставини його вчинення.
      На даний час у справі виконуються вказівки прокуратури області та інші слідчі дії з метою повного, всебічного та об’єктивного встановлення всіх обставин вчинення злочину. Невдовзі настоятелю церкви доведеться постати перед судом.

Лев Толстой став небажаною особою в Росії (!)


На Заході звернули увагу на те, що російський письменник Лев Толстой став зараз в Росії «неособою» за Орвелом (nonperson). Згадка де-небудь його імені в даний час є ознакою політНекоректності.
Нагадаємо, наприкінці січня 2010 року стало відомо, що рішенням суду в Ростовській області від 11 вересня 2009 року письменник Толстой Лев Миколайович, чоловік 1828 р. народження, росіянин, одружений, місце прописки: Ясна Поляна Щокинського р-ну Тульської обл., був визнаний екстремістом в ході одного антиекстремістського процесу в Таганрозі.

В інтернеті викладений висновок експертизи, яка засвідчила про екстремістський характер світогляду Льва Толстого, що збурював релігійну ворожнечу та/або ненависть за ознаками статті 282 КК РФ, зокрема в наступному вислові:
«Я переконався, що вчення [російської православної] церкви є теоретично підступна і шкідлива брехня, практично ж збірка найгрубіших марновірств і чаклунства, що приховують абсолютно весь сенс християнського вчення».

Суд ухвалив, що даний вислів Льва Толстого формує негативне ставлення до російської православної церкви (РПЦ), і на цій підставі стаття, що містить даний вислів, була визнана одним з екстремістських матеріалів». Відзначимо, що Толстой є не просто екстремістом, а екстремістом-рецидивістом.

У 1901 році Толстой Лев Миколайович, чоловік 1828 р. народження, росіянин, одружений, місце прописки: Ясна Поляна Щокинського р-ну Тульської обл., вже був офіційно засуджений за крамольні думки відносно РПЦ, відлучений від церкви і підданий анафемі.
Маразм він і в Африці, пробачте в Росії, маразм. А ми дивуємося з приводу анафеми Мазепі...

В Україні з’явиться пам’ятник Сталіну (!)...


    Напередодні 9 травня у Запоріжжі встановлять пам’ятник Йосипу Сталіну. Про це розповів секретар Запорізького обкому партії Олександр Зубчевський.
    «Встановлення пам'ятника керівникові Радянської держави, Генералісимусу Йосипу Сталіну напередодні 65-річчя Великої Перемоги стане центральною подією не тільки в Україні, але й у країнах пострадянського простору. Відкриття пам'ятника І.В. Сталіну проведемо урочисто - це подія, що запам'ятовується. Ми також плануємо провести біля пам'ятника парад військової техніки і парад ветеранів Збройних Сил СРСР. Зрозуміло, без солдатської каші та наркомівських ста грам не обійдеться», – зазначив секретар обкому КПУ.
   Він також розповів, що пам'ятник Й. В. Сталіну буде знаходитися під цілодобовою охороною. Передбачено цілодобове відеоспостереження.
   О.Зубчевський розповів, що пам'ятник буде перебувати на постаменті у вигляді напівфігури. «І.В. Сталін зображений у маршальській формі з Зіркою Героя Соціалістичної праці. Загальна висота близько трьох метрів. Пам'ятник буде виготовлений із силуміну, постамент із червоного граніту. Інші цікаві моменти ви побачите в день відкриття пам'ятника. Розробкою проекту і створенням пам'ятника займається київський скульптор, що певну частину роботи робить безкоштовно. Тим не менш, ми продовжуємо збір коштів, тому що ще необхідна значна сума для завершення робіт. Крім цього, будуть потрібні витрати на транспортування, установку пам'ятника і будівництво постаменту», – зазначив О.Зубчевський.

Як нам ще треба нагидити на голову, щоб ми врешті схаменулися та почали ЩОСЬ робити(?)

Українці Португалії знімають посилання на сайт Президента

Спілка українців Португалії знімає посилання на сайт Президента...

Після пояснення заступниці голови Адміністрації Президента Ганни Герман причини зняття з офіційного сайту Президента України інформації про Голодомор в Україні 1932–33 роках («Ми будемо працювати не над Голодомором, а над тим, щоб нагодувати зараз народ. Це буде топова тема роботи Президента, і саме про це ми будемо говорити. Про голодомори вже сказали все, що можна було сказати».), стає очевидним, що нинішній Президент та його адміністрація обрали стратегію на приховування злочинів проти українського народу, при цьому, ігноруючи пам'ять про невинні жертви Голодомору, українську історію, національну гідність українців.

У зв'язку з цим, Спілка українців у Португалії знімає зі свого сайту посилання на офіційний сайт Президента України, як такий, що дискредитує українців та шкодить міжнародному іміджу України.

Голова Ради Спілки українців у Португалії,
Павло Садоха


С 23 февраля, таварісчі!!!

Хочу поздоровити з цим святом усіх своїх друзів в Російській Федерації!!!

Ліквідація. Історія провалу російських спецслужб в Україні


Інформація голови СБУ Валентина Наливайченка про арешт на гарячому відразу п’яти офіцерів Федеральної служби безпеки Росії в Одеській області видалася настільки сенсаційною, що повірити в це здавалося неможливим.

Отже, на прес-конференції глава СБУ заявив, що 27 січня офіцерів ФСБ РФ заарештовано під час отримання інформації, що містить державну таємницю, від громадянина України. Докази незаперечні — зафіксовано передачу матеріалів, оскільки зустріч повністю контролювали українські контррозвідники, особи учасників установлено.

Заява ФСБ РФ повністю підтвердила факти. Російська спецслужба не заперечила шпигунства в Україні! Головний пафос росіян полягав у тому, що їхні дії були нібито лише відповіддю на розвідувальну активність українців проти Росії. Найсмішнішим було твердження, що шпигунський скандал — провокація СБУ, що нібито міжнародна практика рекомендує виявляти шпигунів і видавати їх тихо, без розголосу. Цікавий і, звісно, випадковий збіг — не чекаючи жодних офіційних висновків, відразу після виходу прес-релізу ФСБ, ті самі аргументи російської сторони озвучив депутат Партії регіонів Микола Азаров. Оскільки Микола Янович має всі шанси отримати високий пост у команді майбутнього президента України і щоб запобігти подальшим випадковим виступам на захист іноземних спецслужб з боку наших миролюбних політиків, «ДТ» з допомогою джерел в українській контррозвідці постаралося встановити причини, хід і значення цього шпигунського скандалу.