Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Створити єдиний виборчий блок і висунути єдиного кандидата

- закликає Спільнота патріотів України всі праві партії, рухи та громадські організації під час виборів Президента України у 2010 році

Звернення Спільноти патріотів України до всіх правих партій, рухів та громадських організацій про створення єдиного виборчого блоку та висунення єдиного кандидата під час виборів Президента України у 2010 році

Сьогодні Україна стоїть на порозі вибору. Вибору, який залежить від кожного з нас. Здобувши незалежність у 1991 році та відстоявши демократію у 2004-му, народ показав, що більше ніколи українець не буде рабом. І в 91-му, і в 04-му були продажні політикани, куплені Москвою, але скуштувавши смак свободи, ніколи не погодишся на неволю. Однак використовуючи шалені гроші, безкарність, інтриги та підтримку іноземних спецслужб, мафія хоче повернути собі все. А Росія - повернути колишню "житніцу СССР".

Основа тодішніх перемог - згуртування проукраїнських сил навколо спільної мети. Чи можуть праві політики-націоналісти наступити на горлянку своїм амбіціям задля порятунку Батьківщини? Певні, що зможуть, адже робили це і в 91-му, і в 04-му. Саме зараз настав час єднатися, час стискати пальці у кулак. І якщо об'єднання в один фронт у сучасних умовах виглядає утопією, сили національного спрямування отримали шанс.

Спільнота патріотів України закликає всі праві партії, рухи, громадські організації винести уроки з історії, об'єднатися в єдиному виборчому блоці та висунути єдиного кандидата в президенти України. Це непросте, але таке необхідне рішення для майбутнього кожного українця закладе цеглинку нової України - країни, де мафія не є владою, бандити сидять у тюрмах, а український народ панує на своїй Богом даній землі. Звичайно, до цього лежить тривалий шлях, який не буде ані простим, ані безпечним. Та як казав поет: "Борітеся - поборете!".

Ми, Спільнота патріотів України, переконані, що навіть сам факт висунення єдиного кандидата змусить тремтіти коліна найвпевненіших товстошкурів (не)української політики, а також викличе значну підтримку у населення. Ми звертаємося як до партій, так і до громадських організацій національного спрямування з ініціативою розпочати консультації з приводу обрання людини, яка б представляла весь правий фронт на майбутніх президентських виборах.

Україна понад усе!
Слава Україні!

6 вересня 2009 року

Джерело: upu.org.ua

Посада Прем'єр-міністра в Україні не потрібна?

США обходиться без посади Прем'єр-міністра. Уряд формує Президент. Відповідальність за діяльність Уряду несе Президент. Зберігається вертикаль влади.

Тож, чи підтримуєте ви думку, що посада Прем'єр-міністра в Україні не потрібна? Відповідь на це запитання дайте проголосувавши на головній сторінці мого блогу: http://tarastokar.blogspot.com/

Друже Шелест, З Днем народження!!!!!!!!!!!

  • 03.09.09, 09:17
Сьогодні у Друга Шелеста (він же Друг Хмара) День народження!!!!!!!

Я Вітаю його із цим знаменним Днем!!!!!!!!

Та от, налаштувавшись на симпатичну листівочку і написавши кілька вітальних слів своєму другові, я  опинилась на межі сильного здивування - система i.ua викинула мені мальнькими буковками таке: користувача з таким ніком Друг Шелест у ній не існує.....

Як виявилося, він самоліквідувався, так що прошу у адміністрації i.ua вибачення за те, що я її несправедливо підозрбвала в упередженому ставленні до Друга Шелеста.


Єврейська община закликає Яценюка заявити, що він - єврей

Обращение еврейской общины к Арсению Петровичу Яценюку

«Если человек предан Богу, тогда он воистину жив»
Рабби Исраэль Баал Шем Тов


Мы - представители еврейской общины Украины искренне поддерживаем инициативу Арсения Петровича Яценюка баллотироваться на предстоящих выборах Президента Украины.

Наша нация пережила нелегкие испытания, мы гордимся многими соплеменниками, имена которых знает весь мир.

Как нам известно, Вы принадлежите к знаменитейшему еврейскому роду Бакаи, который официально признан Израилем. Ведь по родословной, в случае смешанных браков, евреем считается только тот, у которого мама еврейка. Ваша мама – Мария Григорьевна Бакаи (в девичестве) относится к древнейшему еврейскому роду Бакаи. Ваш глубоко уважаемых среди всех евреев предок – раввин Бакаи – самый известный сочинитель Талмуда, многотомного свода правовых и религиозно-этических положений иудаизма.

К тому же Ваша жена Терезия также принадлежит к нашей нации и исходит из древнейшего еврейского рода Гур.

Общеизвестно, что евреи неоднократно подвергались гонениям и унижениям. Жестокое подтверждение – миллионы жертв и трагедий. То время оставило глубокую незаживаемую рану в нашей памяти. Однако сегодня другое время, и мы можем открыто, не боясь сказать: «Да, мы евреи». Поэтому мы призываем Вас отойти от негативных стереотипов и взглянуть на исторические ценности нашей нации. Много лет пропаганда пыталась дискредитировать еврейскую нацию. Вы же, Арсений Петрович, политик нового времени, нового поколения. Вы не должны стыдится или утаивать свою национальность. Сегодня еврейский народ имеет национальную независимость.

В Украине находится одна из крупнейших еврейских общин. Мы поддерживаем друг друга. Мы благодарны Вам за то, что Вы высказали слова поддержки и обещания защиты нам, и надеемся, что в дальнейшем мы увидим, что на Украине будут ликвидированы любые предпосылки для зарождения антисемитских проявлений и юдофобства.

Все евреи готовы поддержать Вас, Арсений Петрович, как будущего кандидата в Президенты Украины, как опору нашей веры в спокойную Украину. Вы не должны чураться еврейства и, наконец, официально заявить, что Вы еврей и гордитесь этим.

http://www.4post.com.ua/politics/141236.html

Київським першокласникам роздають щоденники з фото Тимошенко

У БЮТ запевняють: це – не агітація

У деяких школах Києва першокласникам вже роздали щоденники, на обкладинці яких красується... Юлія Тимошенко з тигром — тією самою ТігрЮлею, яку їй подарували. Батьки вважають це агітацією, яка в школах заборонена, але в БЮТ запевняють, що це не так. «Це разова акція. Але це не реклама блоку, а просто красива картинка», — запевняє депутат від БЮТ в Київраді і секретар комісії з освіти Олексій Давиденко.

Робить подарунки першокласникам і мер, пише газета “Сєгодня”. 1 вересня малюкам роздадуть пакети, в яких буде щоденник, альбом для малювання, шість зошитів, ручки, фломастери, олівці, а також книжка «Ми — кияни» з віршами про місто. Як розказали в Київраді, на зошитах немає фото Леоніда Черновецкого, лише до книги буде передмова від мера про столицю України.

УНІАН.

СЬОГОДНІ: Відкриття Донбас Арени на телеканалі Україна

Сьогодні, 29 серпня, о 21:00 на телеканалі "Україна" на Вас чекає Гранд-шоу! Урочисте відкриття "Донбас Арени" – унікального "п'ятизіркового" стадіону.

Головна "зірка" церемонії – неперевершена Бейонсе! Відома американська співачка вперше приїде до України. Її концерти очолюють рейтинги найуспішніших шоу цього року.

Під час грандіозного свята глядачі стануть свідками не лише небувалих хореографічних постановок і світлового шоу, але й почують відомі світові хіти у виконанні зіркових гостей Церемонії.

Джерело: сайт ТРК "Україна".

Нашим новим партнером став сайт "Український Погляд"



Днями новим партнером сайту Спільноти патріотів України "Україна понад усе!" став сайт Української Інформаційної Служби "Український Погляд": http://www.ukrpohliad.org/

Рекомендую українським патріотам ставати його постійними відвідувачами.
bravo

Гасло «Росія для росіян!» не визнане націоналістичним

Гасла «Росія для росіян!» і «Вбивай хача!» не є націоналістичними. Як повідомляє «Эхо Москвы», такого висновку дійшла психолого-лінгвістична експертиза, проведена на замовлення Слідчого комітету при прокуратурі Російської Федерації.

Судова експертиза проводилася в рамках розслідування справи про побиття петербурзького школяра Тагіра КЕРІМОВА. На учня 9-го класу Т.КЕРІМОВА 14 лютого цього року напали більше 20 молодиків, які били його, викрикуючи «Россия для русских» та «Убивай хача, мочи хача». Школяр впав в кому, але вижив.

Правоохоронні органи, тим часом, порушили кримінальну справу і заарештували п`ятеро чоловік, в рамках якого і була проведена психолого-лінгвістична експертиза.

Експерт Центру судових експертиз Північно-західного округу Олена КІРЮХИНА дійшла висновку, що фрази «Крысам – крысячья смерть!» і «Россия для русских» в контексті справи не спрямовані на розпалювання міжнаціональної ворожнечі. А заклики «убивать хачей» можуть уживатися «іронічно, не серйозно».

На думку адвоката постраждалого Дмитра ДІНЗЕ, якщо не буде призначена повторна експертиза, то підозрювані уникнуть відповідальності.

Після оприлюднення скандального висновку відділ з розслідування особливо важливих справ Слідчого управління СКП РФ по Петербургу знову взяв у провадження кримінальну справу за фактом побиття Тагіра Керімова, повідомляє Газета.ру з посиланням на офіційний сайт відомства. Як повідомляє пітерський СКП, «впродовж розслідування будуть проведені заходи, спрямовані на встановлення всіх обставин події, зокрема мотивів злочину, для чого буде ще раз проведена комплексна соціогуманітарна експертиза». Як наголошується в повідомленні слідчого управління, справу взято під особливий контроль керівництвом слідчого управління.

http://www.unian.net/ukr/news/news-333400.html

Загадки Софії Київської

Цікавий матеріал з історії Софії Київської - за посиланням:

http://www.namaste.org.ua/news.php?id=1665