Всі думки про те саме...

Майже всі питання вирішені, майже всі речі в наявності. Ніяк не виходить вирішити питання з плащ-наметом. Ті варианти, які є доступні - не підходять по якості... Зараз в роздумах над тим, щоб просто купити шмат тканини (2*2 метри) і обладнати під намет. Тільки де таку тканину дістати?

Рюкзак прийдеться купляти новий. Благо що знайшовся знайомий, який запропонував купити його "на двох" - ціну ділимо пополам. Користуємось по черзі (-:

Берці кльові придивився. Тепер за свої ноги я точно не хвилююсь - будуть в суші та теплі!

Фотік дадуть кльовий, цифровий, на пальчикових батарейках. Візьму до нього картку на 8 Гіг ну і якщо не буде вистачати місця (а я сподіваюсь, що не вистачатиме), то буду зкидати в населених пунктах на флешку, яку візьму з собою)

Хвилювання з кожним днем все більше зростає. Суміш тремтіння від нетерпіння і схвильованості від зустрічі з невідомим.. УХ! ОБОЖНЮЮ ЦЕ ВІДЧУТТЯ!!!

Готуюсь до подорожі (залишилось 2 тижні)

Склав перелік всього, що думаю взяти з собою в дорогу на ці 3 місяці: 

Відкриті сандалі, кросовки, пару теплих шкарпеток, комплект замінної білизни; Шорти, штани для населених пунктів (теплі); Футболка, рубашка, кофта, куртка; Капелюх з полями - "ковбойка", або "африканка"; Намет, каремат, спальник, дощовик, непромакаючі балахіди (чи як вони називаються ті що на ноги) миска, ніж, ложка, мотузка (стандарт); Мобільний телефон (з ліхтариком), піздарядний пристрій, перехідник для підзарядки від прикурювача, компас; 100 доларів готівкою, 100 доларів в російських рублях на картці, ще попрошу друзів заначити для мене трішки грошей на всяк випадок і за вимогою надіслати мені, де б я не був; Йод, зеленка, пластирь, бінт, вата, активоване вугілля,жарознижуюче,антибіотики, засіб від укусів комах; Паспорт, зошит, пара шарикових ручок для ведення історії подорожі, карта Росії. Станок для гоління, ножниці, господарське мило, зубна щітка, паста,рушник; 

Здається, це все. Може хтось ще щось порадить? 

П.С. З наметом у мене зараз накладка, гарного не маю, можливо без нього поїду, якщо не знайду підходящий

думки...

- Що таке рослина? Як вона живе? Що з себе уявляє?

   Мені здається, що рослина це інструмент збору та конвертації різних типів енергій (полів), яких безліч у всесвіті. Будь-яка рослина схожа на антенну - і листками і гілками, її тіло є акумулятором, що накопичує інформацію на своєму клітинному рівні, і в собі вона має програму обробки всієї цієї інформації в таку форму, яку зручно передавати іншим живим організмам. Кожна з рослин налаштована на прийом та обробку специфічного спектру "хвиль" енергетичних планів, тому вигляд їх тіла, насіння і плодів, а також біотичні властивості так різняться між собою.    Собою рослина приймає всі ці енергії, що пронизають її, і переробляє в фізичну матерію, яка зберігається в стовбурі і з якої будується все її тіло. Важливо, що антени рослин напрямлені не тільки вгору (у напрямку до космосу), але і вниз, в землю, в напрямку до ядра. Бо, на мій погляд, Земля є сумішшю енергій фізичного плану, а космос - ефірного. При їх поєднанні народжується жива матерія! Після певного циклу отримання космічних сигналів, починають з'являтись насіння та плоди - результат обробки всього обсягу інформації, концентрат живої матерії.

- Чому зростає населення планети?

   Мабуть всі зараз розуміють, що з такими темпами використання земельних ресурсів, людству залишилось існувати зовсім недовго. За логікою, в таких умовах, в яких ми живемо зараз, кількість населення має бути набагато меншою, бо люди швидше гинуть і менше народжуються. Але на практиці, нас стає все більше і більше. Коли логічної відповіді не виходить знайти, варто звернутись до інтуїції.    Внутрішньо я маю впевненість, що така ситуація на планеті є природною, логічною і послідовною. В тому разі це стосується і популяції планети.    На мою думку, людські души приходять сюди для того, щоб отримати якийсь корисний досвід, чомусь навчитись, та поділитись із іншими тим досвідом, що був накопиченим раніше, в попередніх інкарнаціях.    Така екологічна та технологічна ситуація як зараз, дуже довго не зможе протриматись, бо є деструктивною в своїй основі. І було б нерозумно цим не скористуватись. Коли ще душі випаде нагода потрапити в середовище сповнене агресії, негативу, ненависті, алчності, гордині та такого іншого? За мільйони ... а може і мільярди років така ситуація відбувається якісь лічені тисячі років... Людство справно попрацювало, щоб на цей період зібрати таку величезну купу душ на одній маленькій планеті (-:    Мені дуже цікавим є і той факт, що якби людство не почало швидко набирати кількість (для того, щоб дати можливість всім цім душам реінкарнуватись тут і зараз), то і такої жахливої ситуації б не стало. Виходить, людська цивілізація йшла до цього свідомо... Це означає, що нам цей досвід потрібний, і ми - ті хто зараз живе тут мають бути вдячні своїй долі за те, що видала нам цю "щасливу візу" на Землю, щоб отримати дорогоцінний досвід зараз, а не чекати ще мільярди років (-:    Я вже казав, що радуюсь існуванню злих, жорстоких, підступних людей - вони вчать мене як жити краще, дивлячись на них я розумію, яких вчинків уникатиму в майбутньому. В суперництві із ними я розвиваюсь, і давно вже впевнився - все що хтось робить через погані вчинки, будь хто інший може зробити завдяки добрим діям. Все в світі має свій баланс. Світ живе в гармонії, яку легко порушити, але цей стан є природнім, і що не роби, він завжди повертатиметься в рівновагу..     Якою ціною? ... (-;

 Рейтинг блогов 

Готуюсь до подорожі...

З самого ранку 1 червня Я маю намір вирушити в подоріж

Маршрут такий:

Дніпропетовськ - Москва - озеро Байкал - Владівосток - Магадан - Норильськ - Архангельск - Санкт Петербург - Москва - Дніпропетровськ

Умови пересування: автостопом повністю весь маршрут. Деякі проміжки шляху прийдеться подолати пішки.

Умови ночівлі: В спальному мішку(можливо в наметі). В містах ночівля має бути в гостях у друзів. Інакше нема сенсу заїзджати в місто.

Умови харчування: Всим, що дає природа (-: Пити воду, їсти плоди дерев, овочі, фрукти, ягоди, зелень... мабуть пару тижнів прийдеться поголодувати, але це тільки на користь.

Фінансові умови: 100-200 долларів для витрат на загальні потреби за весь час подорожі.

Мета поїздки: Пізнати свої слабкі сторони та позбутись їх. Розвинути витривалість, наполегливість, віру в себе та в свої сили. Подивитись на світ своїми очима, відвідати дику природу різних широт, навчитись відчувати живу природу. Відпочити від життя в мегаполісах. Надбати якийсь унікальний досвід, який можна буде впровадити по поверненню додому. Нові знайомства та отримання відповідей на всі ті питання, які хвилюють.

Прошу писати всі думки, які можуть бути мені корисними в цій подорожі.

(якщо знайдеться хтось бажаючий приєднатись, я здивуюсь, але з радістю прийму пропозицію) (-:

 Рейтинг блогов 

"Привіт, як справи?"

... і звично, майже рефлекторно хочеться відповісти: "Нормально!"

Для когось цей вираз вже як дихання. Автоматично - "норм", "нормуль", "намана"...

Пффф!!!! Якого дідька?!!! Як це? Для кого? За якими критеріями? Що взагалі означає ця відповідь?

Мені печально, що високоморальна звичка цікавитись станом справ знайомих перетворюється на бездумний ритуал обміну фразами, за якими стоїть лише "Ох... треба ж щось сказати... а хочеться, щоб всі просто відчепились від мене".

Мені  жаль, що людина ховає свій внутрішній світ від інших, і краще триматиме все в собі, ніж спробує поділитись тим що хвилює, бо "його це не стосується!", "це лише моя справа!", "якого біса він взагалі про це запитує?".

Мені шкода, що люди забувають про силу і значення слів, втрачають довіру до друзів, і приймають за норму посилатись на "норму", адже вона безліка, вона бездушна, позбавлена особистості. Як можна відповідати за себе, кажучі про речі, що стосуються всіх?

Ще гірше, коли людина свідомо каже це слово. Наприклад: у людини проблеми в стосунках з дружиною, затримки з виплатами зарплатні, є декілька хронічних хвороб, і при всьому цьому він каже "та нормально!", маючи на увазі, що вцілому все так і має бути!? 

І це тільки те, що стосується привітаня та відповіді... А є ще інші "нормальності":

- Підвів друг/співробітник: нормально (?)

- Зірвав злобу керівник/шеф: нормально (?)

- Зрада коханої людини: нормально (?)

- Пияцтво та наркоманія навколо: нормально (?)

- Відсутність освіти та культури у молоді: нормально (?)

- Хабарництво та лоббування власних інтересів у владі: нормально (?)

- Наші дідусі та бабусі (пенсіонери) є відбросами суспільства, на кшталт відпрацьованої сировини, сміття: нормально  (?)

Стійте! Схаменіться! Навіщо погоджуватись на все це?!! Хто сказав, що так має бути? Скільки можна ухилятись від відповіді собі(!) та іншим?

Є таке чудове слово - "відповідальність". Воно означає вміння відповідати за себе. І на мою думку, від цього вміння залежить дуже багато в нашому житті вже зараз, а тим паче - в майбутньому, для наших дітей, внуків і подальших нащадків.

На мою думку, варто лише привчити себе бути правдивим у відповідях... хоча б із самим собою бути правдивим, і тоді світ почне змінюватись на краще.

Перші зміни будуть непомітними, бо проходитимуть внутрі самого себе. Потім, коли внутрішній світ трішки зміцніє, з'явиться бажання відповідати крім себе ще й іншим! Тоді зміни торкнуться вже більшу кількість людей. А потім ще більше, і ще більше.

Далі від слів перейде до справ. Обов'язково перейде, бо коли всі навколо говорять - завжди знаходиться той, хто починає діяти!

І тоді світ насправді почне перетворюватись на такий, про який всі ми мріємо!

На мій погляд - ідея варта того, щоб почати! (-:

А як вона вам? "Нормально"? (-:

 Рейтинг блогов 

Ця стаття призначена (і вже опублікована) для медіа-порталу квесту К12

ехх...

оголошую собі тиждень "негативу, поганого настрою та замкненості в собі"

звісно, тиждень не вийде, але скільки зможу, стільки протримаюсь..

Майже фізично відчуваю, що це мені потрібно та необхідно...

Нарешті про самого себе!

Авжеж, нічого не писав. Все біля, та навколо, але не про себе. Чому? Сам не знаю, а якщо я чогось не знаю, то люблю в цім розібратись. Саме цим зараз і займусь.

По-перше, нарешті, після довгої перерви, мене стали цікавити події в світі, я став озиратись по сторонах, дивитсь що та де відбувається. Почав знайомитись з новими людьми, особливо приємно, що тепер серд моїх знайомих багато цікавих гарних дівчат, з якими приємно поспілкуватись на взаємно цікаві теми.

По-друге, після того, як декілька років писав тільки про себе, в думках багато накопичилось всього стороннього, тільки раніше я ці думки відкладав на дальні полиці, а тепер дістаю, роздивляюсь, вивчаю, і часто дивуюсь тому, як можна було жити раніше... а потім розумію, що інакше бути не могло. Тільки таким чином я міг стати таким, який я є, не зруйнувавши свого внутрішнього "Я".

О, доречі, про "Я"... Дивився мульти про Містера Фрімена - ото жесть! Так і хочеться впровадити парочку експерементів, запропонованих ним (-: Наприклад, почати писати "Я" завжди та повсюди з великої літери... Декілька разів пробував почати, і щось мене зупиняє... не можу Я так робити, бо звик по іншому... Точніше, можу тільки англійською мовою писати " I " заглавною, а російською та українською чомусь не виходить. Хоча, в чому принципова різниця? Чому їм можна, а Мені ні? 

В житті повний хаос відбувається. Події змінюються швидко одна за одною, без пояснень, без коментарів, як слайд-шоу: встиг побачити - твоє щастя, не встиг - сам винний; зрозумів - молодець, затупив - потім сам пошкодуєш, коли з'ясується, що це був якийсь важливий урок життя....

Хаос хаосом, але всеж простежується тенденція розвитку. Можливо, Я просто плутаю швидку та непередбачувану зміну обставин зі справжнім хаосом? В цілому ж, принципової різниці для Мене нема, і те що я плутаю одне з іншим тільки підтверджує цей факт (-:

Тепер по пунктах, короткими тезами про те, що було зроблено, які досягнення, починаючи з середини січня:

- вперше в житті спробував голодування... вражень багато, переважно неприємних, бо думав до цього що Я крутий, а з'ясувалось протилежне

- продовжую втрачати "друзів". Не пишуть, не телефонують, на привітання по інтернету не відповідають. А що їм зі мною робити? Я став сумним, не випиваю, зацікавлення не поділяю... Розумію їх, але якось хочеться хоч когось з них з собою забрати в своє нове життя

- занурився в політико-економічний квест "К12 - розшукується мер". І як завжди то зі мною буває, став співорганізатором... (хе-хе... по частині навчання та тренінгів) (-: Маю багато надій на цей квест. Знаю, що Мої надії ніколи не приводили до чогось доброго для мене, але то були старі надіх, а на нові надії Я маю нові сподівання (-:

- скоро літо... вже все нутро тремтить від бажання відправитись в подоріж... далеку та обов'язково із цікавими знайомствами та пригодами... і щоб обов'язково було складно фізично, і скрутно морально... Тільки так Мені вдається краще розуміти себе - через випробування витривалості, наполегливості, сміливості.

- серденько радіє приходу весни!!! ЯК ХОЧУ КОХАННЯ!!! ТЕПЛА!! НІЖНОСТІ!!!! АААААААААААА!!!!! (-:

ммм... маю бігти... ще ввечорі щось спробую дописати (-:

цілую, люблю, Ваш Микола (-:

 Рейтинг блогов 

"Усміхнись,УКРАЇНО!" м. Дніпропетровськ =)

ЗАПРОШУЙТЕ ДРУЗІВ!!!!! "Усмішка єднає Україну!" Флешмоб у 16-ти областях України!!! У п’ятницю, 30 квітня о 17:00 на Європейській площі, активна молодь збере однодумців у рамках всеукраїнської соціальної акції. Організаторами є ініціативна група «Усміхнись, Україно!» і Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Покоління Сильних». Такий захід відбудеться одночасно на центральних площах 16-ти обласних центрів України, серед яких: Львів, Одеса, Полтава, Тернопіль, Донецьк…і звичайно ж ДНІПРОПЕТРОВСЬК !!! =) До акції запрошуються Всі, кому близькі по духу радісний настрій, позитив і усмішка! Усі, кому не байдужий стан українського суспільства і ті, хто хоче в цьому житті щось змінити… Умови участі дуже прості: наявність гарного настрою та бажання зробити Україну більш позитивною! Метою акції є об’єднання України на фоні усмішки, позитиву і толерантності. Організатори хочуть довести, що не зважаючи на несприятливе економічне становище, політичні баталії і соціальні перипетії – хороший настрій об’єднує Україну! Хочеш долучитись до акції - просто прийди 30 квітня на Європейську площу і стань частиною найпозитивнішого флеш-мобу року !!! =) ============================================== Що ти ОТРИМАЄШ від Акції: + Величезну кліькість позитиву + можливість потрапити на ТВ і в пост релізи + фотки & відео частинкою яких ти будеш + можливість долучитись до чогось великого, позитивного, неординарного;) ============================================== Хочеш долучитись до акції у Дніпропетровську? http://vkontakte.ru/id1843332 - Алёна Щёлокова - 0633463966 http://vkontakte.ru/id7186485 - Олег Іщенко - 0937222929 http://vkontakte.ru/id18555915 - Олександр Пономаренко ____________________________________________________________ За більш детальною інформацією заходь на сайт: www.comon.com.ua pokolinnya.org http://vkontakte.ru/video18555915_142680533 - відео з минулого року

Посміхаймося, бо ми того варті!

 Рейтинг блогов 

Читай!

Шановний, милий, розумний читач мого блогу, ЗНАЙ що цей запис, створений мною під впливом зіткнення з рекламою, критично оцінюює сучасні засоби масової інформації!

...Зібравши всю свою дивовижну увагу до купи, ПРИГАДАЙ свій найулюбленіший сайт, ЗГАДАЙ найочікуваніші передачі, ВІДТВОРИ в пам'яті ту саму заставку, що приносить радість ще до того, як щось розпочалась. Всім своїм натхненням, НАПОВНИ ці спогади кольорами та звуками. ОТРИМАЙ психологичний оргазм ще раз... просто від того, що тобі це все вдалось...

А тепер ЗАМИСЛИСЬ над тим, що відбулось.

ПРИКОЛИСЬ, - щойно ти виконав вже 8 прямих команд, наданих мною. ПОГОДЬСЯ, саме так все і сталось - я командував, а ти виконував, навіть не ворухнувшись... і тобі це подобалось! ЗІЗНАЙСЯ СОБІ, що ти зробив це підсвідомо, ще до того як встиг осягнути розумом те, що відбулось...

ВИВЧИ НАЗАВЖДИ, що саме на твою підсвідомість йде розрахунок всіх психологічних трюків в рекламі, і навiть, коли ти вже "проковтнув живця", все ще можна контролювати ситуацiю увiмкнувши свiй розум (свiдомiсть)...

А тепер, чудовий, кмітливий, унікальний читач, ЗДИВУЙСЯ, адже за день ти підсвідомо виконуєш від 100 до 10.000 подібних команд, слухаючи радіо, дивлячись телевізор, заходячи на сайти з невід'ємним атрибутом - рекламою, рекламою, рекламою!!!! 

Раз ти настільки наполегливий, що дочитав аж до цього моменту, мій любий читач, то ЗВЕРНИ УВАГУ, що чим більше популярний ресурс (ТБ, Радіо, зовнiшня реклама або веб-портал з банерами), тим більша кількість та вища якість наказів, звернених до тебе! 

Кмітливий мій, ЗАПАМ'ЯТАЙ, що пряма команда - найефективніший засіб спонукати людей до дії, бо люди схильні робити те, що їм кажуть, особливо, коли все навколо команди "змащується" лагідністю, добром, радістю, щастям, коханням.. 

Будь ласка, заради власного добробуту, ЗРОЗУМІЙ, що ти вільний приймати власні рішення, що ти здатний обходитись особистим досвідом та розсудом у плануванні життя, i особисте щастя важливiше за добробут манiпуляторiв.

Якщо тобі хочеться бути справжнім володарем власної волі, якщо ти вважаєш себе готовим до незалежності, ПРОКИНЬСЯ...ВІДКИНЬ надбані життєві стереотипи та штампи поведінки! ЗАХИСТИСЬ від маніпулювання, СТАВАЙ особистістю, лідером, справжнім собою!

І ще... моє до тебе ласкаве прохання - ПЕРЕДАЙ посилання на цей запис в моєму блозі всім твоїм друзям, кому ти щиро бажаєш добра!

З повагою та любов'ю, Ваш Микола.

Рейтинг блогов