Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Читай!

Шановний, милий, розумний читач мого блогу, ЗНАЙ що цей запис, створений мною під впливом зіткнення з рекламою, критично оцінюює сучасні засоби масової інформації!

...Зібравши всю свою дивовижну увагу до купи, ПРИГАДАЙ свій найулюбленіший сайт, ЗГАДАЙ найочікуваніші передачі, ВІДТВОРИ в пам'яті ту саму заставку, що приносить радість ще до того, як щось розпочалась. Всім своїм натхненням, НАПОВНИ ці спогади кольорами та звуками. ОТРИМАЙ психологичний оргазм ще раз... просто від того, що тобі це все вдалось...

А тепер ЗАМИСЛИСЬ над тим, що відбулось.

ПРИКОЛИСЬ, - щойно ти виконав вже 8 прямих команд, наданих мною. ПОГОДЬСЯ, саме так все і сталось - я командував, а ти виконував, навіть не ворухнувшись... і тобі це подобалось! ЗІЗНАЙСЯ СОБІ, що ти зробив це підсвідомо, ще до того як встиг осягнути розумом те, що відбулось...

ВИВЧИ НАЗАВЖДИ, що саме на твою підсвідомість йде розрахунок всіх психологічних трюків в рекламі, і навiть, коли ти вже "проковтнув живця", все ще можна контролювати ситуацiю увiмкнувши свiй розум (свiдомiсть)...

А тепер, чудовий, кмітливий, унікальний читач, ЗДИВУЙСЯ, адже за день ти підсвідомо виконуєш від 100 до 10.000 подібних команд, слухаючи радіо, дивлячись телевізор, заходячи на сайти з невід'ємним атрибутом - рекламою, рекламою, рекламою!!!! 

Раз ти настільки наполегливий, що дочитав аж до цього моменту, мій любий читач, то ЗВЕРНИ УВАГУ, що чим більше популярний ресурс (ТБ, Радіо, зовнiшня реклама або веб-портал з банерами), тим більша кількість та вища якість наказів, звернених до тебе! 

Кмітливий мій, ЗАПАМ'ЯТАЙ, що пряма команда - найефективніший засіб спонукати людей до дії, бо люди схильні робити те, що їм кажуть, особливо, коли все навколо команди "змащується" лагідністю, добром, радістю, щастям, коханням.. 

Будь ласка, заради власного добробуту, ЗРОЗУМІЙ, що ти вільний приймати власні рішення, що ти здатний обходитись особистим досвідом та розсудом у плануванні життя, i особисте щастя важливiше за добробут манiпуляторiв.

Якщо тобі хочеться бути справжнім володарем власної волі, якщо ти вважаєш себе готовим до незалежності, ПРОКИНЬСЯ...ВІДКИНЬ надбані життєві стереотипи та штампи поведінки! ЗАХИСТИСЬ від маніпулювання, СТАВАЙ особистістю, лідером, справжнім собою!

І ще... моє до тебе ласкаве прохання - ПЕРЕДАЙ посилання на цей запис в моєму блозі всім твоїм друзям, кому ти щиро бажаєш добра!

З повагою та любов'ю, Ваш Микола.

Рейтинг блогов

21

Коментарі

Гість: djeromo

113.04.10, 21:25

Прочёл . Нихрена не понял .

    213.04.10, 21:29

    НЕ виконувала))) бо зомбоящик не дивлюсь))

      313.04.10, 21:31

      Дякую за кориснi поради, я як раз в рекламi працюю!)))

        анонім

        413.04.10, 21:41Відповідь на 3 від _кcю_

        Хе, я смотрю, ты склонна к зомбированию - ссылочку то разослала

          513.04.10, 21:47Відповідь на 4 від анонім

            анонім

            613.04.10, 21:56Відповідь на 5 від Ханік

            что и требовалось доказать?

              713.04.10, 22:03Відповідь на 4 від анонім

              я разослала её АЖ двоим людям - связанным с рекламой!)))
              (мож, пригодится))

                813.04.10, 22:03Відповідь на 6 від анонім

                Ну, взагалі, мета, якої я хотів достягти публікацією цього запису, інша, ніж довести що люди в першу чергу слухають підсвідомість, а вже потім починають прислухатись до розуму (якщо встигають отямитись перш, ніж щось зробити)...
                Але цікаво і спостерігати, як люди реагують на саму інформацію, подану в прямому вигляді "м'ясом назовні"

                  913.04.10, 22:11

                  Калакуцкий, хорош грузить!!!
                  Давай что-то позитивное!

                    1013.04.10, 22:14

                    Оригинальная заметочка!Из той серии, что идея вроде бы лежала на поверхности, а воплотил её в жизнь - ТЫ!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна