хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Святкові солодощі

Взагалі я дуже люблю солодощі. Коли я приїжджаю до матусі в гості, то знаю напевно, що буде бісквіт :) А моя кохана дружина зараз освоює все нові і нові рецепти кексів, рулетів, млинців. Але не тільки печене може бути дуже смачним, а й звичайні фрукти. Все залежить від того, як це подати. 

На свята для нас було звичайною справою поставити цілу вазу з різноманітними фруктами - яблука, банани, ківі - таке може з'явитись на столі будь-якої пори року. Без мандаринів я не уявляю свого дня народження - це у мене замість квітів ;) А влітку полуниця, черешні, вишні, абрикоси... Мммм... як смачно...

А от нещодавно я вперше спробував ті самі свіжі фрукти, тільки порізані на невеличкі шматочки не для фруктового салату, а для того, щоб купати їх в теплому, запашному, рідкому шоколаді. Слухайте, це неймовірно. Я ніколи так не любив шоколад до цього. Це справжнє задоволення! Та й виглядає дуже заворожуюче. Це ми були в кафе. І я подумав, що гарно було б мати такий шоколадний фонтан у себе вдома. Тоді свято завжди можна буде влаштувати без будь-яких зусиль. 

Мабуть я подарую дружині цю чарівну річ. Вона взагалі дуже любить гарні пристрої та новинки для своєї кухні. А тим паче, що з задоволенням готує щось надзвичайне для мене, наших близьких та друзів, а сама вважає найкращими солодощами саме фрукти... в шоколаді :)

3

Коментарі

113.11.15, 18:40

тоді у вас точно все буде в шоколаді...

    213.11.15, 18:44Відповідь на 1 від Недурка

    Я саме цього і хочу

      313.11.15, 18:45Відповідь на 2 від Ханік

      тада швидше за фонтаном - мрії збуваються....

        413.11.15, 19:22

        Ууу, збоченюга! Так смачно написав, аж слиною можна подавитись. Купи фондюшницю, зможеш іі використовувати і під шоколад, і під сир.

          514.11.15, 01:55

          в цьому році теж відкрили фрукти в шоколаді, але купала їх не у фонтані, а в чашці для фондю
          (купила її випадково в Епіцентрі)