Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Україна - не Росія

Странні ви, люди, руські браття... Робили Сколково, їздили у всякі монаки, проводили олімпіади за якісь страшні трільйони долларів, підкупляли чиновників ФІФА для чемпіонату світу з футболу, проводили всякі виставки і вернісажі для репутації... І навіщо? - Отак взять і все проїбать...

Подавитесь ви Україною, дураки... Не з’їсте… Ми не такі прості, як Вам здається... То ми так просто... Сидимо тут... Сіно косим, сало їмо, вареники, уху варим, купаємся, карасиків ловим, котів гладимо по голові... Тіпа, нам це все не інтірєсно... І котам тоже… Але іноді ми здіймаємся, іноді ми встаємо, хоч і лінь нам... Навіть, - коти… Коли сурма кличе, то іноді треба йти… Нема в нас царя… Не було і не буде ніколи… Але є хата, і земля своя, і батьківщина… Які треба захищати… І тоді получається така собі велика і несподівана феєрія... Через нашу землю пройшло тисячу націй, тисячу етносів, тисячу народів… Це дало такий сплав, таку амальгаму і таку силу, з якою не варто воювати… Бо – бесполєзно… Полтава, Львів, Одеса, Чернігів – це тисяча націй, тисяча облич, тисяча характерів… Але всі ми – українці… І коли ми стоїмо на Майдані і співаємо “Ще не вмерла”, - то нам похуй ваші танки і десантні дивізії… Бо це неспівставні речі… У нас не було армії ще півроку тому… А сьогодні (я розумію,що це пафос, але вірю в це) прокинулися наші боги – Перун і Стрибог, Даждьбог і Ярило… Видибали… Тепер у нас є армія! У нас є наші солдати! Солдати віри і правди! Ми готові вмерти за свою країну! Але ще більше – ми готові жити за неї! Це – головна відмінність між нами… Нас не не здолати! Ми на веслах брали Константинополь, ми воювали з регулярними частями російської армії на Заході до початку 60-х років… Хоч і було нас всього тисяча, а вас “тьми і тьми”… Ми скидали всесильні режими з допомогою дерев’яних палиць і бутилок з керосіном… І що ви хочете тепер від нас?... Од’їбіться від нас, - як писав маестро Лесь… Бо нічого не вийде… Я колись говорив з одним українсько-французьким істориком з Парижу… Він вивчав психіку солдат за всю історію війн… Він мені розказав, що коли український козак закушував свого оселедця в роті, і виймав шаблю, - то не було мурів, не було засторог, не було бар’єрів, нічого не було… І це не емоції. Це – наука! Щось там перкриває у нас в голові… В хорошому смислі…

На нашій землі загинуло з десяток всесильних “вічних” імперій… І ваша - не остання…
Ми до Вас не йшли! Ви прийшли до нас! Ідіть собі додому!

А ми собі тут самі собі будем…


Трохи патріотичного гумору

Прикинь, вчора дав команду собаці "Служити"...
- Ну, і що?
- Шарик одягнув каску, взяв автомат і пішов в армію




хай би танк йому дали, або БТР який...

Генеральна прокуратура України відмовилася видавати Росії Осмаєва, звинуваченого в замаху на Путіна... Кажуть: та ми його просто випустим, а він і сам до вас дойде... А ми йому тіки продуктів дамо на дорогу...

Обзор публікацій сьогоднішньої і, як завжди феєричної (Чепинога)

Обзор публікацій сьогоднішньої і, як завжди феєричної, “Комсомольской правди”…

1. “Как российская детвора прощалась с “Артеком”. Фоторепортаж. Цікаво про кого це вони? - Про Діму Медвєдєва?... В фоторепортажі розміщені фотки руських дітей, які отдихали в “Артеку”. Также ізображени разнообразні види їхнього досуга. Як, напрімєр, - шашки, перетягування каната та хотьба в ластах вокруг басейна… Также показана столова, на якій українською написано “Їдальня”… Бо їда – вона скрізь їда, а напишеш “Столовая”, то окрім столів там нічого й не буде.
2. Малайзийский боинг, сбитый над Украиной, оказался тем самым Боингом, что пропал еще в марте… Тут все ясно. Нема чого коментувать. Творчество душевнобольных.
3. Крымским детям не хватает цветов для 1 сентября. Суть публікації: протівні і підступні хахли спеціально затримують поставки цвітов, щоб визвать сльози та обіду у кримських дітей… Самі кацапи нічого кроме бур’яну виращувать так і не научилися. Ну, нічого, будуть дарить вчителям чебуреки або морські камушки…
4. На развитие туризма в Коктебеле выделят 7 миллиардов. Гора Клементьева станет настоящей меккой для любителей полетов… А у ее подножия разобьют поле для гольфа… Потім виясниться, що дєнєг нема, і польоти возможні тіки якщо напиться та случайно зірваться з гори Клємєнтьєва в пропасть… А у їйо подножия розіб’ють не поле для гольфа, а десяток пляшок з під водки…
5. Керчане подарили Смоленску якорь… Насправді, не подарили, а хотіли обмінять на їду. Але в Смолєнску з цим тоже напряжонка, тому контракт пока завис в повітрі…

Краще геройська смерть ніж рабське ниття

  • 29.08.14, 12:01
Світлина Сергей Кас.
Сергей Кас додав 2 нові світлини.
сем? Каждого паникера я лично расстреляю из реактивного говномета!
Успокойтесь, возьмите остатки своей гордости в руки и ложитесь спать, возможно утром вам надо будет стоять в очереди у военкомата, откуда потом на пожилом тентованом ЗИЛе, который наспех был утром перекрашен из ржаво-голубого в оливу, ты поедешь в старую учебку. Там тебе выдадут лязгающий пожилой Калаш и пару рожков к нему, разгрузку времен Афгана и бронежилет с недостающими броневыми пластинами и скажут садиться в грузовик. Ты приедешь, кое-как выроешь окоп и заляжешь в него. И вот, пойдут они. Дикие руснявые варвары в новой экипировке и с йоба-калашами сотой серии, повизгивающие от экстаза и с деморализующими выкриками, верхом на говнобронеавтомобилях и БТРах. И ты их остановишь.
Ты их остановишь, ляжешь костьми за каждую пядь земли, как наши предки казаки выбивали свою свободу потом и кровью, как воины УПА ебашили русню в лесах еще 10 лет после окончания войны, как наши солдаты бьют русомразь на востоке нашей с вами прекрасной страны прямо сейчас. Потому что не можем мы проиграть, понимаете? Потому что кто если не мы? Мы дадим колорадской нечисти расползтись по миру? Мы дадим русским свиньям убивать наших стариков и детей, насиловать наших девушек и грабить наши дома? Мы дадим мразиянам глумиться над нашими национальными символами? Нет, никогда и ни за что. Не надейтесь на Запад, не надейтесь на ЕС и НАТО, никто не будет спешить умирать за нас, ООН будет проводить бесконечные заседания, а НАТОвские вояки будут жевать сопли и телиться в ожидании непонятно чего. Хватит, мы жрали розовое дерьмо о взаимопомощи и дружбе 20 лет и мы увидели цену их обещаниям.
Будьте готовы положить душу и тело за свою свободу и родину, ибо Ненька у нас одна.

Журналісту CNN вдалося сфотографувати похорон сепаратистів

  • 29.08.14, 08:50
Фотожурналіст CNN Джонатан Альпейрі зробив репортаж з похорону сепаратистів у Донецьку. Там він перебував протягом двох тижнів. Йому вдалося отримати рідкісний дозвіл зробити репортаж з похорону.

Отакі наші вояки і, їх генерали

  • 29.08.14, 07:55
Комбат «Днепра» из Иловайска: «Если не вернемся, повесьте за нас начальника Генштаба»
29 августа 2014, 07:34.  
Командир батальона «Днепр-1» Юрий Береза сообщает, что его батальон с частями других добровольческих корпусов находятся в окружении в Иловайске уже пятые сутки без еды, подкрепления, оружия и боеприпасов. 

Об этом сообщил член движения «Правый сектор» Андрей Денисенко, который связался с комбатом.

«Закрыты уже пятые сутки в «котле» добровольцы и военные держатся без еды, но требуют подкрепления, оружие и боеприпасы. А Днепропетровск будет готовиться к обороне, не дожидаясь приказов из Киева», – сообщил комбат.

По его словам, положение украинских военных критическое.

«Юра просил, если не вернется, повесить за себя и своих ребят начальника Генштаба Муженко. Зло так просил, не прощаясь, но звонок, я не уверен, что он не последний... Ребята третий день без еды, нет подвоза боеприпасов, воюют трофейными... Но самое главное – почти нет огневой поддержки, артиллерия помогает чуть-чуть, нет авиации, прикрытия с неба» – отметил Денисенко.

Он также сообщил, что по словам комбата «Днепра», «до сих пор нет команды на деблокаду или команды на прорыв, до сих пор не поступило ни одного батальона, ко

СМЕРТЬ москальським окупантам та їх холуям

  • 29.08.14, 06:36
В Старобешеве російські солдати розстріляли 50 поранених українських солдатів і весь медперсонал - ЗМІ
Володя Костик 28 серпня 2014, 20:51
 9930  3
В Старобешеве російські солдати розстріляли 50 поранених українських солдатів і весь медперсонал - ЗМІ

В населений пункт Старобешеве увійшли російські солдати. У них як на танках так і на формі є всі розпізнавальні знаки.

Перед тим як увійти в місто вони дві години вели безперервний обстріл Старобешеве з систем залпового вогню "Град". Хоча українській армії там не було - військові в цей час брали участь у бою на підступах до міста з російськими танками, про це повідомляє ресурс bazaza.net, передає Преса України.

У Старобешівському госпіталі російські військові виявили близько півсотні поранених солдатів Української армії, яких раніше не змогли евакуювати незважаючи на їх важкий стан.

Всіх поранених а так само весь медперсонал включаючи санітарок і медсестер російські солдати по-звірячому вбили.

Даний злочин скоїли далеко не абстрактні терористи, це зробили російські солдати, які прийшли в Україну знищувати українців, повідомляє ресурс.

Читайте також: