Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Для посміятись

  • 11.03.11, 16:15
Країнець посміється, а москаль образиться
Бо ніяк не розбереться як до нього ставиться,
Поважайте Україну - будете братами
А якщо не схаменетесь - поб'ємо ногами...

Москаль - не той хто просто говорить по русски, а той хто вважае Україну малоросією, московським проидатком, 
А ті що живуть на Україні, відмовляються хоча б розуміти (не те щоб говорити) та агітують за Росію - перевертні запроданці, не варті мізерного шматочка землі, на якому стоять....

А если глянуть от сюда....

Наблюдая за прожектамиbeat и реальными делами draznilka власти пришел к выводу, который сделал, уже давно, народный депутат от ПР  Тодеев Эльбрус...umnik http://www.focus.ua/politics/151978
И в его словах большая доля правды. Ведь если и так пойдет дальше, то это будет о нас, о народе Украины....и всех ожидает Царствие  Божье....

Девять евангельских заповедей о блаженствах по Мф 5, 3-11
  1. Блаженны нищие духом (греч. ), ибо их есть Царство Небесное.
  2. Блаженны плачущие, ибо они утешатся.
  3. Блаженны кроткие, ибо они наследуют землю.
  4. Блаженны алчущие и жаждущие правды, ибо они насытятся.
  5. Блаженны милостивые, ибо они помилованы будут.
  6. Блаженны чистые сердцем, ибо они Бога узрят.
  7. Блаженны миротворцы (в ранних славянских текстах — смиряющиеся), ибо они будут наречены сынами Божиими.
  8. Блаженны изгнанные за правду, ибо их есть Царство Небесное.
  9. Блаженны вы, когда будут поносить вас и гнать и всячески неправедно
    злословить за Меня. Радуйтесь и веселитесь, ибо велика ваша награда на
    небесах: так гнали и пророков, бывших прежде вас.
ибо все эти заповеди мы блюдем:
1. Боимся сказать власти правду...(развели с налоговым майданом....и тишина)
2. Ноем, что жить становится хуже....(стало лучше...на продукты тратим больше, они подорожали)
3. Не протестуем против того, что нас начинают смешивать с дерьмом...(читаем проекты пенсионной, трудового, земельного, слушаем про новые способы стать богаче)
4. Пытаемся найти правду в словах политиков...(есть  категория,которая оправдывает действия власти)
5. Постоянно содержим не только слуг, но и олигархов(налоги, повышения тарифов,увеличение цен)
6. Устали....
7. Смирились со всем произволом...
8......
9......
Действительно, ВФ angel мессия...который готовит райскую жизнь своему народу ....после смертиprey

Iван Денькович: "БЮТ – це біле братство, де Бог замінений на …"

  • 11.03.11, 02:59
П'ятниця, 18 Червня, 2010 - 09:30
Народний депутат вiд БЮТ розповiв "Експресу", хто збудував особняк для Тимошенко i за чиї грошi куплений її “Мерседес”-"броньовик"

Про що б пiд час цього iнтерв”ю не говорив Iван Денькович, вiн називає голову БЮТ i партiї "Батькiвщина" тiльки одним словосполученням -- "Юлiя Володимирiвна". Єдине вжите ним iнше визначення взагалi зашкалює бютiвською виправкою. "Наш лiдер", -- обмовився депутат про Тимошенко. Не дивно, адже шанобливiсть Деньковича при згадуваннi Ю. В. Т. вишколена цiлим десятирiччям перебування у партiї "Батькiвщина". Та насправдi вона -- уже не "його лiдер".

4 червня народний депутат вийшов iз "Батькiвщини" i тепер дав "Експресу" друге за останнiй час гостре iнтерв'ю про внутрiшньобютiвську ситуацiю. Нині його викриття не обмежуються рiвнем рiдної областi, а пiднялися до центрального керiвництва партiї i блоку.

"Бути першою, першою, першою!.."

-- Ви – один iз найдавнiших членiв партiї "Батькiвщина", ще з тих опозицiйних часiв "епохи" Кучми, чи не так?

-- Так, у «Батьківщині» я з 2001 року. Понад 7 літ очолював обласну організацію партії, одну з найбільших в Україні, яку має “Батьківщина”. За кількістю голосів, які збирала Тимошенко на Львівщині за період мого керівництва, наша парторганізація завжди була найбільшою.

*********************************************************************************************************************************************
«Ющенко мав її поставити на місце»

-- У принципі, якщо послухати вас – у людини цілком «правильна» політична біографія. А ви пишете заяву про вихід із «Батьківщини». Що змінилося?


-- Власне, те, що нині залишилося тільки оте бажання бути першою і готовність здавати задля цього членів своєї команди.. .

От були в нас 2004 року два демократичні табори, очолювані Ющенком і Тимошенко. Перший став Президентом. Юлія Володимирівна справді йому дуже допомагала в кампанії і стала прем'єром. А що після того сталося з Віктором Ющенком? А вона мусила б мати до нього повагу як до Президента. Вважаю його провиною те, що він таки не зумів поставити її на місце.

-- Чи правда, що вперше вони посварилися після скандалу із сином Президента -- коли ЗМІ отримали від анонімних джерел знімки про порушення правил дорожнього руху Андрієм Ющенком у супердорогому авто, не зареєстрованому в Україні, інформацію про золотий телефон «Vertu», подарований йому оточенням глави держави, та інші елементи надмір розкішного життя?

-- Я не знаю, чи справді то вона організувала цей скандал, як підозрював Президент. Але, знаючи членів команди Юлії Володимирівни... Скажу більше: хіба в тому оточенні є українці? Та нема там українців!

-- Як це?

-- Ну, є.. . люди інших національностей. На цих обличчях написано, якої національності люди оточують Юлію Володимирівну.

Виходячи з їхніх особистих якостей, я цілком допускаю, що так воно і було. Ми нині багато критикуємо Віктора Ющенка, та все ж це Президент, який відстоював українську ідею, культуру, історію, мову. Що було не до вподоби багатьом й у команді самого Ющенка, і в команді Тимошенко.

-- До вас, в обласну організацію, мабуть, надходили директиви, як провадити агітаційну роботу. Чи містили вони вимоги щодо боротьби проти Ющенка, розробляли з цією метою якісь кампанії?

-- Були команди висвітлювати його неправильні кроки, зради тощо.

-- А ви завжди погоджувалися з директивами центру?

-- Не завжди. Якщо методи нечесні й несправедливі...

Читати повністю http://www.expres.ua/main/2010/06/18/37972

Російські ЗМІ про Україну…

Почитала я сьогодні російську пресу (Я її час від часу переглядаю, і єврейську також…)

Наведу кілька статей.

Потомок Кобзаря пополнил ряды националистов.

ЧЕРКАССЫ, 10 марта. Черкасский областной комитет ВО «Свобода» накануне, 9 марта принял в ряды партии праправнука Тараса Шевченко националистической партии «Свобода».

Украинские националисты уверены, что Крым принадлежит им с 1918 года

СИМФЕРОПОЛЬ, 23 февраля. Исторически обоснованная дата «возвращения» Крыма Украине — сентябрь 1918 года. Как передает корреспондент «Росбалта», об этом заявил глава крымского отделения Украинской народной партии Олег Фомушкин.

По мнению националиста, необходимо считать официальной датой присоединения Крыма в состав Украины именно 28-29 сентября 1918 года. При этом сам Фомушкин настаивает на термине «возвращение Крыма в состав Украины».

Политик заявил, что в сентябре 1918 года в Киеве прозвучали слова гетьмана Павла Скоропадского о том, что «Украина не может существовать без Крыма — это будет туловище без ног». «Лишь узнав про избрание его гетманом и возрождение Украинской державы, все корабли Черноморского флота, которые на 80% комплектовались украинцами, мгновенно подняли сине-желтые флаги», — пишет Фомушкин.

Ученый: В жилах украинцев течет армянская кровь.

КИЕВ, 18 февраля. Украинцы плохо знают свою историю — в частности благодаря скудным данным о народах, населяющих Украину, в школьных учебниках. В том числе умалчивается информация об армянах, веками проживающих на территории современной Украины, отметил в интервью Analitika.at.ua известный украинский историк, председатель общественного научно-исследовательского центра «Восток-Запад», руководитель Донецкого центра Института востоковедения НАН Украины Михаил Швецов.

За що ми любимо Україну? (опитування)

"Защо Ви любите Україну?"

Одразу поясню. Прошу не приймати це як гасло або заклик. Ні. Мене дійсно цікавить за що українці і люди, що перебувають на территорії цієї країни, люблять Україну? Що їм подобається?

Це лише опитування з мотою задоволення власного інтересу. Соціологічне опитування, якщо бажаєте.

Прошу бажаючих викласти свої думки в коменнтарях. Заздалегідь дякую за приділенний час.

Костянтин Ільченко: Народ стогне, народ потребує тих ...



Хочу висловити подяку усім тим, хто взяв участь у висвітленні проблеми відсутності хліба в шахтарських містах. Зізнатися, я не очікував такого резонансу, але відгукнулися практично всі ЗМІ і телебачення, проблема була озвучена на всю Україну, вся Україна дізналася, про нездатність чиновників владних структур Луганської області керувати регіоном.

Причиною зупинки хлібозаводів компанії «Коровай», стало банальна відсутність грошей для закупівлі борошна, що за цим стоїть: об'єктивна реальність збиткового розвитку економічного сектору в нашій країні або це черговий переділ власності із застосуванням економічних методів впливу до чергової жертви, як то кажуть - час покаже.

У цій ситуації найбільший інтерес представляє, на мій погляд, поведінка влади та їъ реакція на події. Складається враження, що якби не своєчасне втручання громадськості, то обласна влада і не дізналася б про перебої в поставках хліба і зростання цін на нього в шахтарських містах.

Я особисто, 07.03.11г. зв'язався з керывнмкрм внутрішньої політики Луганської області Борзих М.А., якій пояснив всю складність ситуації. Я її поінформував, про готовність людей виходити на вулиці і бити скло у держустановах, тому що такого підлого відношення до себе народ від «улюбленої» влади зовсім не очікував, ну і звичайно ж повідомив їй, про готовність СОГ «Трудовий Рух «Солідарність» очолити протестні процеси на всій території Луганської області. Для того, щоб не допустити розвиток подібного сценарію запропонував організувати 09.03.11г. зустріч губернатора Пристюка В.М. з представниками громадськості, на якій би він доповів, про причини відсутності хліба, вжиті заходи та найголовніше показав би перспективу виходу з ситуації, що склалася. Така б зустріч, з одного боку заспокоїла б народ, з іншого дала б повне уявлення і розуміння, про те, що відбувається, що дозволило б прогнозувати розвиток подій на найближче майбутнє.

Але так вважали ми, влада ж вважала, що у неї сьомого березня вихідний, восьмого березня, самі розумієте свято, а дев'яте число у губернатора повністю розписано, так що начебто, як і не до нас і тільки після того, як я пояснив, що ця ситуації реально може перетворитися в хлібний бунт з усіма витікаючими наслідками чиновник від влади зволив пообіцяти мені, що губернатору буде повідомлено, а мені передзвонять.

Завдяки тому, що проблема отримала всеукраінкую розголосу, влада почала діяти, вже після обіду мені зателефонували з обласної адміністрації і доповіли, що заходи прийняті, що губернатор практично зобов'язав без передоплати поставити борошно на хлебокомбтінати «Короваю», але зустрічатися з громадськістю і обговорювати це питання він не буде. Після чого, в мережі Інтернет ( http://topmedia.com.ua/news/show/2011-03-07/9916_xleb-yeto-politicheskij-vopros-gubernator ) з'явилася заява Пристюка В.М. про те, що на хлібному питанні, хтось робить політику, виявляється не влада своєю не професійністю і відвертою дурістю доводить до відчаю людей, а громадськість разом з простими людьми, по суті підміняючи владу і виконуючи її функції, займаються політикою. Ну не марення?

Далі ще цікавіше, місцеві провладні чиновники фактично насварили народ за його непристойну поведінку, в умовах відсутності хліба. В інтерв'ю Першого національного каналу начальник торгового відділу Свердловського виконкому Фічеева Р.Н., коментуючи ситуацію з хлібом, звинуватила жителів у штучному ажіотажі, розповівши про те, що у Велику вітчизняну війну людям видавали по 200гр. хліба і нічого страшного не сталося, багато вижили. Фічеева Р.Н.постиділа свердловчан за їх бажання їсти неодмінно хліб і закликала їх до терпіння і розуміння всієї складності ситуації, в якій опинилася влада.

Міський голова Шмальц О.І., виступаючи по місцевому телебаченню, розповідав про те, що місцева влада не здатна, та й не має права втручатися в подібні процеси, особливо у формування цін, дивлячись його виступ люди задавали питання телевізору, а для чого власне нам потрібна влада, для чого існує місцеве самоврядування, для чого ми годуємо таку ораву прохиндєєв якщо вони, маючи від нас всі повноваження на управління цією територією, тим не менш зробили нас жебраками, а тепер вже і морять голодом, чи не настав час гнати їх втришия і поганою мітлою, попередньо перекривши кордону. Так говорять люди на вулиці, ті хто приходить до нас у громадську приймальню, такий настрій висить у повітрі і відчувається на фізичному рівні.

Мені сьомого березня зателефонували з міліції, сказавши що вони з Інтернету дізналися, про підготовлювану акцію протесту восьмого березня і попросили, якщо буде не важко, подати заявку. Коли я проінформував їх про те, що швидше за все ми не будемо восьмого виводити народ на вулицю, то у відповідь почув те, чого я ніколи не міг очікувати, міліціонер що дзвонив прямо сказав, що акцію проводити потрібно, хліб, ціни все вже дістало, проводьте акцію ми вас будемо охороняти. У цей момент у мене з'явилася гордість за наш народ, я зрозумів - ми всі дорослішаємо, а так само те, що влада своєю дурістю робить найголовніше, прищеплює почуття солідаризму нашим громадянам.

Спостерігаючи за всім, що відбувається, мимоволі задаєш собі питання заради чого ці люди йшли у владу. Заради чого вони власноруч доводять ситуацію, коли День гніву стане неминучим, а їм доведеться розділити долю Чаушеску? У мене вони асоціюються з тими, хто викопавши собі яму, тепер весело себе ж і закопують.

Ситуація, яка виникла в містах Луганської області, є показовою для всієї України, народ стогне, народ потребує тих, хто здатний навести в країні порядок, хто здатний мерзенне кодло, яке назвало себе елітою, поставити на місце, спитати з них за все і почати відбудовувати нашу Батьківщину, не озираючись на окрики Москви і Вашингтона.

З повагою,
К. Ільченко СОГ «ТРС»

08.03.11р.

"Майдан".

Опитування: Чи займаєтеся ви спортом?



Чи займаєтеся ви спортом?

57%, 13 голосів

43%, 10 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Народний депутат Кульчинський звернувся до Генпрокуратури

4 березня 2011 року у Верховній Раді України був озвучений депутатський запит народного депутата України Миколи Кульчинського до Генерального прокурора України Віктора Пшонки.

У своєму запиті народний депутат просить Генерального прокурора розслідувати законність дій прокуратури Октябрського району міста Полтави проти службових осіб Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Адже, на думку Миколи Кульчинського, порушень з боку працівників фонду не було і тому кримінальна справа порушена безпідставно.

Нагадаємо, що з аналогічними зверненнями до ГПУ неодноразово зверталися народні депутати України Леся Оробець і Сергій Гордієнко. У Полтаві серед чиновників поговорюють про те, що справа є замовною і несе одну ціль – звільнення Віктора Токаря з посади голови Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі. Станом на сьогодні, Віктор Токар на вимогу слідчого прокуратури відсторонений від посади без збереження заробітної плати, а також має підписку про невиїзд. Тобто, виконання замовлення про звільнення вже виконано на 50 відсотків.

"Майдан".

Медиа-магнат и Рыцарь Британии родом из Украины

 Lew Grade • Лев Виноградский 
Медиа-магнат и Рыцарь Британии из Токмака

• Король чарльстона, импрессарио, медиа-магнат, родоначальник независимого телевидения Великобритании, создатель телевизионной Империи Развлечений и первых медиа-корпораций «ATV» и «ITC Entertainment», продюссер многочисленных шоу, фильмов и сериалов, таких как «The Muppet Show», «The Saint», «Поднять Титаник!», «Иисус из Назарета» и легендарное «Возвращение Розовой Пантеры»; а также - владелец бессмертной ливерпульской четвёрки «The Beatles», и, наконец, - Рыцарь Британской Короны, Лорд Элстрийский!
Какое отношение всё вышеперечисленное имеет к истории города Токмак?
Самое непосредственное. Всё вышеизложенное - достижения выходца из Токмака!



«Все мои шоу Великие. Некоторые из них плохи, но они все Великие!»

• Знакомьтесь - Сэр Лью Грейд (Sir Lew Grade) - единственный уроженец Токмака, посвящённый в Рыцари Ордена Британской Империи и получивший титул Лорда! Более 70 лет Лью Грейд был ведущей фигурой в британском шоу-бизнесе. Еще в юности он стал Королём Чарльстона. В 1930-е годы он стал театральным агентом. В 1950-е годы Лью Грейд становится первопроходцем независимого телевиденья, где в течение двух десятилетий, вплоть до конца 1970-х годов, был одним из немногих ведущих фигур в британском телевидении, как управляющий директор «ATV» и вдохновитель бесчисленных программ, шоу и сериалов. А в свои семьдесят лет Лью Грейд занялся карьерой кинопродюсера в Голливуде...
Согласитесь, немногие выходцы из Украины достигли таких высот!


Лев Виноградский, он же лорд Элстрийский сэр Лью Грейд (Sir Lew Grade), родился 25 декабря 1906 года в городке Большой Токмак, Таврической губернии Российской Империи. Родителями Лейбы Виноградского были Голда и Исаак Виноградские. У еврейской семьи в Токмаке был домик, Исаак Виноградский был портным, семья относилась к среднему классу.
Лейба был старшим среди трёх замечательных сыновей Виноградских - его братьями были Лесли (отец Майкла Грейда, председателя «BBC») и Борис, изменивший позднее своё имя на Бернард Дельфон [Bernard Delfont].
В 1912 году, когда маленькому Лёве было 6 лет, семья Виноградских, спасаясь от еврейских погромов, покидает Токмак и эмигрирует в Великобританию. В Большом Токмаке у портного Исаака Виноградского был отдельный дом, в Лондоне же семье пришлось разместиться в небольшой двухкомнатной квартире в Ист-Энде...

[ читать статью ПОЛНОСТЬЮ в блоге города Токмак или на «Diamant art-studio™» BLOG ]

© «Tokmak-city BLOG» © Deemon Amorales   materials and photos from the open Internet sources
Копипаст статьи разрешён с обязательной интерактивной ссылкой на этот пост
Copypaste article is permitted with the obligatory hyperlink to this post

Я хочу буди грузинським вчителем !!!



Министр образования Грузии Дмитрий Шашкин рассказал спецкорреспонденту ИД "Коммерсантъ" Ольге Алленовой о том, как он оценивает реформу в средней и высшей школе Грузии.

"Полностью был исключен вариант коррупционных сделок"
В Грузии до сих пор нет однозначной оценки реформы образования — часть общества и оппозиция считают ее неудачной. Почему?

[ Читати далі ]