НУНС має намір законодавчо заборонити нацистську символіку

Блок Наша Україна - Народна самооборона здатен внести і прийняти законопроект про заборону комуністичної і нацистської символіки в Україні, заявив заступник голови фракції НУ-НС Роман Зварич.

Як повідомляє прес-служба блоку, політик підкреслив, що "радянська і нацистська символіка пов'язана з режимами, які і повинні відповідати за мільйони жертв, загиблих від рук  комуністичних і фашистських людоїдів. І Україна не виключення".

Зварич пояснив цю ініціативу тим, що "мета таких законів - це, перш за все, віддати історичний і моральний борг перед минулими поколіннями, перед людьми, які були жертвами жорстоких тоталітарних режимів".

Депутат нагадав, такі закони давно існують в інших державах. "Наприклад, в Німеччині після Другої світової війни прийняли Закон, яким забороняється не тільки використання, а й розповсюдження нацистської символіки. За це на території Німеччини передбачена кримінальна відповідальність".

http://korespondent.net



Аби тільки не вийшло, як з забороною депутатської недоторканності...

В Україні - рекордне зростання доходів населення

Споживча активність населення України залишається високою. Таку думку висловив керівник групи радників голови Нацбанку Валерій Литвицький.

За його даними, номінальні доходи в країні зросли на 46%. Як відзначив Литвицький, це - історичний максимум для нашої країни. Експерт також називає таке зростання «запаморочливим», з якого «ніхто в світі не може з нами змагатися».

При цьому експерт не без тривоги відзначає, що «на підході нові соціальні ініціативи» і вказує, що він не раз публічно виступав проти такої політики доходів, яка сприяє тому, що
сьогодні споживання залишається «в режимі буму» і росте в рази швидше, ніж інвестиції. В результаті, на думку Литвицького, відставатиме товарна пропозиція, тоді як доходи, що «ростуть, можуть призвести до серйозного цінового струсу».

УНІАН

По собі "рекордного зростання доходів" я не помічаю в зв'язку з рекордним рівнем інфляції... Думаю - не тільки я.


А як Ви - відчули рекорд на собі???


18%, 6 голосів

82%, 28 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Живуть же люди...Тобто - жили...)) Або наша міліція нас береже.

ТОП-80 найбільших хабарів цього року

Рейтинг 80 найбільших хабарів, викритих цього року, очолює партенітський - 26 мільйонів гривень.

Органи внутрішніх справ упродовж 5 місяців 2008 року продовжували вживати заходи, спрямовані на припинення свавілля корумпованих чиновників, викриття фактів хабарництва та інших видів кримінальної корупції, насамперед у центральних та регіональних органах влади і управління, а також з боку посадовців, що мають дозвільні та регулятивні повноваження.
Аналіз стану цієї роботи свідчить про підвищення ефективності протидії службовим злочинам і хабарництву. У сфері службової діяльності викрито 9 тисяч злочинів зі збитками понад 2,1 мільярда гривень, у т.ч. 2,8 тисячі - пов'язаних із зловживаннями владою або службовим становищем та перевищенням службових повноважень, а також 1 656 злочинів про
хабарництво. Серед 4,1 тисячі посадовців, які притягуються до кримінальної відповідальності по розслідуваних справах, 2,6 тисячі керівників суб'єктів господарювання та 741 службовець органів влади, управління і місцевого самоврядування та 501 посадовець контролюючих органів.

Водночас основні зусилля спрямовувалися не лише на викриття злочинів вказаної категорії, а й на направлення до суду порушених стосовно цих категорій службовців кримінальних справ і прийняття по них судових рішень.

Із загальної кількості викритих у сфері економіки злочинів (22,5 тис.), 40,0% (9 007) - у сфері службової діяльності, по кожному другому такому злочину (4 758) - особам уже пред'явлено
звинувачення. Цей показник найвищий за останні роки, приміром, торік питома вага таких злочинів сягала 36,6%, а звинувачення пред'являлись лише за кожнім третім злочином.
На Донеччині викрито групу посадовців ряду комерційних структур, які, використовуючи корупційні зв'язки в контролюючих органах, шляхом проведення безтоварних операцій
з використанням фіктивних документів незаконно отримали відшкодування ПДВ на суму 30 мільйонів гривень, ще 100 мільйонів гривень вони намагалися протизаконно отримати.
Викрито злочинну групу, до складу якої входили службовці Міноборони й Міністерства регіонального розвитку та будівництва, які, зловживаючи службовим становищем та використовуючи фіктивні документи, через рішення судів відчужили землі, санаторії та
державне майно на користь комерційних підприємств у містах Києві та Севастополі, АР Крим, Одеській області на загальну суму понад 500 мільйонів гривень.
На Дніпропетровщині викрито одного з керівників Криворізької митниці, який, зловживаючи службовим становищем, у результаті недотримання процедури митного оформлення товарів завдав збитків державі на суму 35 мільйонів гривень.
На Тернопільщині викрито посадових осіб комерційної структури, які, використовуючи
фіктивні документи, через транзитні рахунки 9 комерційних банків Луцька та Києва намагалися отримати незаконне відшкодування ПДВ на загальну суму 151 мільйон гривень.
Задокументовано злочинну діяльність керівників ряду донецьких комерційних структур, які привласнили придбане за інвестиційним проектом під гарантійні зобов'язання Кабінету
Міністрів України медичне обладнання вартістю 287 мільйонів гривень, а також отримали під заставу цього обладнання кредити на суму 7,3 мільйона гривень.

Збитки по кожному одинадцятому злочину, викритому у сфері службової діяльності, перевищують 100 тисяч гривень. Цей показник найвищий за останні роки.

У скоєнні 1,3 тисячі посадових злочинів викрито 741 службову особу органів влади і управління, а також - 501 працівника контролюючих органів, що причетні до скоєння 991
злочину. Крім того, порушено 243 кримінальних справи за фактами вчинення злочинів у сфері економіки, за матеріалами яких доводиться причетність до вчинення 227 керівників органів влади та місцевого самоврядування. До суду цього року направлено кримінальні справи по
5,9 тисячі посадових злочинів. Найбільше у Дніпропетровській, Луганській, Одеській, Донецькій областях (у кожному регіоні понад 300 злочинів).


Органами внутрішніх справ та прокуратури викрито 1656 злочинів про хабарництво, 1588 злочинів обліковано як економічні, у тому числі 1302 (82%) - одержання хабара, 286 (18%) - давання хабара.

Слід відзначити, що значно зросли задокументовані суми, які отримували викриті у хабарництві посадовці. Так, злочинів із сумою хабара понад 10 тисяч гривень задокументовано більше вдвічі (319 проти 171) та із сумою понад 30 тисяч гривень майже втричі (107 проти 46 за аналогічний період м. p.). По 53 таких кримінальних справах сума задокументованих хабарів перевищила 50 тисяч гривень, а по 31 кримінальній справі - 100 тисяч гривень. Слід зазначити, що за весь минулий рік такий перелік налічував 50 кримінальних справ із сумами понад 30 тисяч гривень.

Більшість фактів хабарництва переважає в державних владних структурах та контролюючих органах. У хабарництві викрито 870 осіб, у тому числі 166 службовців органів влади і управління та 185 - контролюючих органів. До 7,4% зросла питома вага викритих злочинів про хабарництво у загальній структурі зареєстрованих у сфері економіки злочинів.

Загальна сума отриманих посадовцями хабарів становить більше 22,3 мільйона гривень (5,9 млн. грн. минулого року), а середня по державі сума хабара - 25,6 тисяч гривень (7,3 тис. грн. м. p.).

Проведений аналіз викритих злочинів цієї категорії свідчить, що найбільш ураженими
хабарництвом є сфера земельних відносин, система надання послуг, насамперед, заклади освіти та охорони здоров я, сфера приватизації, відчуження майна та надання його в оренду, сфера фінансових послуг, регуляторна та дозвільна системи.
За хабарництво затримано посадовців міськадміністрацій м. П'ятихатки Дніпропетровської області, м. Роздільне Одеської області, м. Соснівка Львівської області, м. Чорткова Тернопільської області, м. Ромни Сумської області та м. Хмельницький, посадовця Сакської міськради АР Крим, посадовця головного управління сільського господарства Миколаївської облдержадміністрації, на Черкащині - посадовця Уманської РДА, на Волині - посадовця Ковельської РДА, на Донеччині - посадовця Ясинуватської РДА, на Дніпропетровщині - посадовців Нікопольської РДА та Софіївської РДА, посадовця Михайлівської РДА в Одеській області, посадовця Одеської ОДА, суддів з Харківщини, Вінниччини і Миколаївщини
та ряд інших.

Працівниками ДДСБЕЗ МВС України затримано директора дирекції з комерційних питань та матеріального забезпечення державного підприємства, який вимагав та отримував хабарі від представників комерційних структур за надання переваг при проведенні тендерів із
закупівлі робіт та послуг за державні кошти. Загалом задокументовано 6 фактів отримання ним хабарів на суму понад 90 тисяч гривень. Вилучено 420 тисяч євро, 90 тисяч доларів США.

На Донеччині затримано на «гарячому» директора одного ТОВ, співзасновника цієї структури, а також адвоката при отримані хабара в сумі 163 тисячі доларів США за підписання угоди щодо відчуження об'єкту нерухомості та земельної ділянки загальною площею 0,485 га.
На Миколаївщині затримано керівника підрозділу залізниці (123 тисячі гривень), на Луганщині - посадовця Алчевського міського управління юстиції (53 тисячі гривень) та одного з керівників Сєвєродонецького приладобудівного заводу (394 тисячі гривень), на Одещині – посадовця Одеської міськради (21 тис. доларів США) та арбітражного керуючого - ліквідатора ЗАТ (367 тис. грн.), в м. Севастополі - голову об'єднання громадян (105 тис, доларів
США), на Дніпропетровщині - голову однієї з міськрад (5 тис. доларів США) та посадовця однієї з райдержадміністрацій цієї області (260 тис. грн.), голів кримських садових товариств ( відповідно 19,5 тис. доларів США та 15 тис. доларів США) та заступника голови однієї з міськрад в АР Крим (13,5 тис. дол. США), групу екологів на Київщині (35 тис. грн.) та
ряд інших.

До суду направлено кримінальні справи по 1092 злочинах про хабарництво (або 98,7 % від розслідуваних).


безразличие...

...любимого человека убивает любовь и все хорошее, что было до того? Желательно объяснить свой ответ...

50%, 3 голоси

50%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

що буде далі...

з Верховною радою???

Он Яценюк виступає категорично проти розпуску ВР (детальніше - тут).

А як Ви вважаєте?



44%, 11 голосів

24%, 6 голосів

32%, 8 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Відпустка - це...

... для Вас:

24%, 10 голосів

10%, 4 голоси

10%, 4 голоси

19%, 8 голосів

19%, 8 голосів

19%, 8 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Пора вже застосовувати реальні заходи покарання...

... до порушників правил дорожнього руху. І не тільки до мажорів (тому що мажори більше на слуху - на всяких там крутих авто), а й до простих громадян, які з якогось приводу вважають, що вправі піддавати ризику своє та чуже життя.

Останнім часом більше ніж раніше набувають розголосу автомобільні аварії з жахливими наслідками для водіїв, їх пасажирів та випадкових людей, що опинилися на шляху "шумахерів". Це можна списати на інформаційну війну проти Луценка, проте факти залишаються фактами. Автомобілісти стають все нахабнішими, тому що реального і відповідного покарання за завдану шкоду життю, здоров'ю і майну постраждалим не несуть... А за роки перебування в кріслі головного міліціонера паном Луценком нічого не зроблено в напрямку розроблення реального механізму боротьби з цим явищем. Натомість, ним демонструються "успіхи" в політичній діяльності... Доки триватиме така ганьба?

Останній гучний приклад автопригоди з сумними наслідками -

"6 июня, около 16.30 в Николаеве внедорожник «Тойота Рав 4», двигаясь с большой скоростью по улице 68 десантников, вылетел на обочину, ударился о дерево, и вернулся на проезжую часть.

В это же время, молоденькая девушка, сидевшая на заднем сидении, вылетела через заднее стекло. Пролетев 20 метров, несчастная разбилась о стену жилого дома, и
мгновенно умерла. (Шокирующие фото).

Вторая пассажирка госпитализирована с тяжёлыми травмами. Водитель, гнавший внедорожник с бешенной скоростью, не пострадал.

Тяжёлые неповоротливые внедорожники превращаются в кошмар улицы и дороги Николаева. ГАИ не в состоянии принять меры к зарвавшимся водителям дорогих иномарок.






Фотохроника жестокого ДТП от "Новости-N"." - це з Майдану.

І на місці цієї дівчини або на шляху такого авто кожного дня може бути кожен із нас.

Може, вже годі панам чиновникам займатися політикою, а час зайнятися реальними справами?

59%, 24 голоси

7%, 3 голоси

34%, 14 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Трійця

У неділю, 15 червня, православні та греко-католики відзначатимуть Трійцю. Свято належить до 12 найбільших. Його відзначають на 50-й день після Пасхи. Тому Трійцю ще називають П’ятидесятницею.

У Біблії написано, що цього дня євреї святкували П’ятидесятницю, як пам’ять про отримання Мойсеєм десятьох Божих заповідей. Усі апостоли зібралися в одній домівці. Раптом зірвався сильний вітер і в будинку з’явилися вогненні язики. По одному зупинилися над апостолами. Це був Святий Дух. Після того апостоли почали розмовляти різними мовами і проповідувати християнство по всьому світу. У народі Трійцю називають Зеленими святами. В п’ятницю жінки заготовляли лікарські трави. Уранці збирали росу, якою лікували очі. У суботу, в переддень свята, селяни збирали материнку, чебрець, полин та лепеху. Ними прикрашали домівки та подвір’я. А надвечір ішли босоніж до лісу та рвали осику. Її ставили в глухих кутках подвір’я, ”щоб відьми не чіплялися”.
У зелені свята – празник Трійці Святої Татар-зілля, чебрець і любисток в хатах У церквах молитви, хори псалми співають Ладан,свічок вогні,радість й щастя в очах. Славим Духа Святого,свято зелені, квітів Нероздільної Трійці,Спаса Бога-Христа Гілка липи пахуча нам кімнату вкрашає Образи у квітках, мило й тихо в хатах. У Зелені Свята люди Духа вітають Що спустивсь із небес від самого Христа. © Михайло Севрук Світла Трійця вбирає Дім в кленовеє листя, Вистеляє цар-зілля На долі й столі. Хай добра буде в домі — Як бусин у намисті, А любові у серці — Як води на Землі.
Гарних усім свят!

все женщины бл..и?

в последнее время мне часто приходится сталкиваться с высказанным по секрету подружками желанием сходить налево...

не важно - замужем они, или пока нет (при этом партнер есть постоянный) - вдруг девчат пробивает... поблядствовать(??)...

...и предыдущий опыт девушки, замечу, не имеет значения... кто то до этого имел опыт и хочет вспомнить былые времена... кто то не имел - и хочет попробовать... возраст у всех - приблизительно моего +/-...

...так вот, возник у меня вопрос: а нормально ли это - будучи с постоянным партнером (и с ним в постели все отлично, деже замечательно) иметь желание сходить налево, для разнообразия и удовольствия? или это все же блядская натура проступает и такие приступы надо подавлять? хотя - шило в мешке не спрячешь... а если разок-другой сходить, потом это может понравиться... и уже трудно будет остановиться... а каким боком сюда прилепить чувство любви к постоянному, которое вроде присутствует??...




а вы что скажете??



17%, 21 голос

11%, 14 голосів

14%, 18 голосів

33%, 42 голоси

18%, 23 голоси

7%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

я плакала... (детям до 16 - нельзя читать!)

«Чтобы член вовремя падал…»

Собрались мы вчера посидеть с приятелями. Первый тост хозяина был: «Чтобы член вовремя падал…». Мы потребовали объяснений, потому, что с точки зрения любого мужика это не совсем понятный тост. И вот, что нам Леха рассказал. Решил он на неделе сходить к урологу. Провериться на предмет «второго сердца мужчины» - предстательной железы. Так, на всякий случай. Чтобы потом не было обидно... Пришел в навороченную клинику, реклама которой гремит день и ночь из радиоприемника. Приняли хорошо, пообщался с доктором. После обследования, врач его утешил, что жить будет долго и счастливо. Зашел разговор про общее состояние здоровья. Нет ли проблем в сексуальной жизни, что да как. А у кого нет проблем? То просто устал, то весь в мыслях о работе. Да и с женой, считай лет 20 уже живут, не мальчик с девочкой на второй день встречи. В общем, говорит доктор, неплохо было бы провериться на предмет потенции, коли уж зашел. Дело это трепетное для нас мужиков, потому и рубанул Леха рукой, давай мол, по полной схеме. Вколол ему доктор, так называемый тест». Неприятно, но терпимо. В то самое место и вколол. А теперь, говорит, посиди в коридоре, и свои реакции по часам засекай. Реакции Лехины прорезались, в 3 раза быстрее оговоренных доктором сроков. Сидеть стало неудобно, стоять тоже - джинсы хоть прямо здесь снимай. Через двадцать минут доктор завел его в кабинет, осмотрел и ободрил, что все в порядке и в этой области. А теперь, говорит, давай сделаю укольчик и эрекция пройдет. Где это вы видели мужика, который бы добровольно с таким приобретением расстался? Доктор посмеялся и говорит, что через 3 часа само уляжется, езжай домой, жену порадуй. И дали ему памятку, что можно и чего нельзя, и куда звонить, если стоять слишком долго будет. Леха с трудом уселся в машину и звонит по мобильнику жене, чтобы она в ванну бежала. Так, как через полчаса он приедет во всеоружии, а жена к тому времени должна быть в койке. Как он доехал, это отдельная история, заслуживающая внимания, но сейчас речь не об этом. Три часа Леха терзал жену, прежде, чем она вырвалась из его лап. Испытал он три оргазма, а о жене так вообще и речи нет. И когда она еле живая уползала в свою комнату, заявила, что больше таких экспериментов на себе не потерпит. И пусть Леха свои опыты на кошках ставит, они, мол, живучие, все вытерпят. Пошутила, она так. Потом завалилась спать и сказала, чтобы ее не трогали. А член все не падает. Несмотря, на многократное физическое удовлетворение. Оказывается, что вовсе и не такая уж это хорошая штука, когда долго стоит. И удовольствия уже никакого, да и не предназначена столь деликатная вещь для продолжительного стояния. Мужики поймут, а женщинам, могу посоветовать задрать кверху, ну хотя бы руку, и постоять так несколько часов. А потом перемножить полученные ощущения в соответствии со степенью чувствительности конечностей. В общем, больно уже Лехе было. Леха без трусов мечется по квартире, жена спит. Даже не с кем поделиться обрушившимся счастьем. Истекали пять часов, после которых по инструкции надо было звонить в клинику. Леха решился и набрал заветный номер. После долгих расспросов, как стоит, сколько часов стоит, были ли половые контакты, нет ли болевых ощущений, ему посоветовали приложить лед к члену. А после, если не поможет, звонить снова, будут дальше разбираться. А у нас, извините, вам не Флорида и даже не Аляска, чтобы лед в каждом холодильнике просто так лежал. Не едят его у нас. А если и замораживают, то только под определенные цели. Заранее. А заранее никто не собирался лед к члену прикладывать. В общем, в Лехином морозильнике, только пачка пельменей, да замороженная курица лежали. Даже на стенках льда не было - жена недавно размораживала. Даром что ли мужик в нашей стране вырос? Достал он курицу, обмотал полотенцем, положил на нее член и ждет. Не падает. Человек волноваться начинает пуще прежнего. Кто там знает, не чревато ли такое стояние дальнейшей импотенцией? А курица только с одного боку член охлаждает. Может маловато? Тогда Леха взял покойницу и то место под гузкой, через которое курицу потрошат, ножом расширил. Получилось вполне приличное дупло. Обмотал наш умелец член полиэтиленовым пакетиком, сверху салфеточкой обвязал и аккуратно так в курицу засунул. Член упрямо стоит и даже не думает падать. Более того, к неприятным более ранним ощущениям прибавилось чувство, что он его сейчас отморозит. Леха решил прекратить издевательство над организмом и опять позвонить в клинику. Сами поставили, пусть сами и укладывают. Начал он курицу стаскивать, а она ни в какую. Может салфетка за косточку зацепилась, а может, курица сплющилась как-то неудачно... В общем, мужик от страха совсем голову потерял. Тут открывается дверь и на кухню заходит жена. Стоит ее муж голый посредине кухни, на член одета замороженная курица, держит он ее двумя руками и совершает возвратно - поступательные движения. Пронеслись в ее голове пожелания свои недобрые, да муж, которого она в приподнятом настроении оставила, - Ты, что совсем о***нел? Я же пошутила! - была ее первая фраза. А когда она увидела выражение Лехиного лица, искаженное болью и мукой, то почему - то приняла его за наступающий оргазм и шепотом добавила: - ты бы ее хоть разморозил, бедненький. 

(с)