Назад до кучмізму

Схоже, в українській політиці включили в розетку "машину часу". Останніми днями країна стала свідком явищ, які, здавалося, пішли у небуття разом з помаранчевою революцією, – "живих ланцюгів" та "листів підтримки".

Це все вже Україна проходила. Вчора такі технології адміністративного ресурсу використовували Кучма і Янукович, сьогодні їх взяли на озброєння Ющенко і Тимошенко.

У п’ятницю в рамках боротьби за електорат західної України було організовано акцію на підтримку президента Ющенка, яка отримала назву "Ланцюг єднання". Організатором виступила партія Віктора Балоги "Єдиний центр", а до її проведення була залучена вся вертикаль виконавчної влади.

– На Закарпатті в акції беруть участь близько 20 тисяч осіб, - намагався приголомшити цифрою голова секретаріату Закарпатської осередку ЄЦ, екс-помічник депутатів Кріля і Балоги Володимир Шкріба.

Навіть зовсім наївний навряд чи може уявити, що в робочий день двадцять тисяч людей тільки в одній області покинули всі справи та за покликом серця взялися за руки під прапорами "Єдиного центру".

За даними опонентів ЄЦ з місцевої молодіжної організації "Батьківщина", студентів та школярів виводили на акцію за розпорядженням керівників учбових закладів.

У Івано-Франківську, де сталася аналогічна подія, БЮТ повідомив, що в живий ланцюг "зігнали бюджетників у робочий час і зірвали учнів та студентів від навчання". Тобто за всіма правилами, як це робилося в часи Леоніда Даниловича...

Очевидно, автори креативу на підтримку Ющенка намагалися провести аналогії з легендарним "ланцюгом" 1990 року. Але максимум, на що воно тягне – це на "живий ланцюг" 2004 року на підтримку Януковича.

"Понад 200 тисяч жителів Луганської області вишикувалися в суботу у 78-кілометровий "живий ланцюг" від Луганська до міста Дебальцеве, - повідомляла преса 4 грудня 2004 року. - В акції брали участь студенти, службовці підприємств Луганська".

У той же день центральний штаб Ющенка вийшов з новиною, що "вишикувати людей у "живий коридор" на підтримку Януковича зобов'язала районна влада Луганської області".

Якщо Ющенко як аргумент своєї правоти використовує сьогодні масові акції, то Тимошенко – масові звернення.

У п’ятницю сайт Кабінету міністрів розмістив повідомлення, які там не з'являлися з часів першого прем'єрства Януковича.

"На адресу Юлії Тимошенко і демократичної коаліції надходять численні звернення громадян. Підтримку уряду і особисто Юлії Тимошенко висловлюють депутати місцевих рад, представники громадських організацій, об’єднань, спілок...", - заявляє прес-служба Кабміну.

Там вирішили не обмежуватися сухим фактажем і навели уривки цитат зі звернень на ім'я прем'єра, чим ще більше підсилили атмосферу сюрреалізму.

"Юлія Володимирівна – Донбас з вами!", "Донбас чекає на зміни. Надія лише на вас!", "Не дайте себе скомпрометувати, мі все бачимо і чуємо, як несправедливо до вас ставиться Ющенко. Він вважає, що ми, виборці, не розуміємо, що він боїться втратити місце президента", - саме такі слова, як повідомляє прес-служба Тимошенко, пишуть їй "мешканці Донецької області та міста Кривій Ріг".

Як виявилося, люди не просто зізнаються Тимошенко в любові, а ще й дають їй підказки, про що не забарилася повідомити прес-служба уряду.

"Просимо вас не йти на поводу політичних авантюристів секретаріату президента, а виконувати свої безпосередні обов’язки", "Шановна Юлія Володимирівна, висловлюємо вам підтримку в цій непростій ситуації", "Від імені мільйонів виборців прошу вас не піддаватися на провокації, пам’ятайте більшість виборців на вашій стороні", "Ваш уряд - найкращий із усіх урядів за 17 років!", - йдеться в листах свідомих громадян.

У кінці не вистачало ще пасажу про "помаранчеву чуму", щоб весь словесний ряд дістав завершеної форми.

Подібна самореклама Тимошенко з використанням начебто голосу сторонніх людей – це не просто поганий тон в політиці.

Листи такого змісту є не меншим адмінресурсом, як і "ланцюги єднання". Всі, хто пам’ятає радянські часи, добре знає, як народжувалися аналогічні звернення від трудового народу зі словами засудження або підтримки.

У кризових ситуаціях до такої технології вдавався і Леонід Кучма.

У цьому сенсі сьогоднішній сайт Кабміну мало чим відрізняється від сайту попереднього президента, де можна було побачити подібні "шедеври". Трудовий колектив такий-то "підтримує позитивні перетворення в державі та різко засуджує дії окремих депутатів, які дестабілізують ситуацію в країні". Або громадська організація сяка-то "висловлює обурення протиправними діями опозиції і запевняє президента у повній підтримці позицій глави держави".

І, за сарказмом долі, головним опозиціонером, якого вимагав поставити на місце "обурений народ", була тоді сама Юлія Тимошенко.

УП

На черзі - створення ще однієї нової партії...

...хто створює? Яценюк (а може- він просто ширма))! З ким? Дивіться тут.
Ну як вам?

16%, 3 голоси

58%, 11 голосів

26%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Запрошую до фотоканалу Полтавщини...

...Полтавців, Полтавок, а також людей, які мають у своїх альбомах фото Полтавщини. Додавайте свої фото до тематичного каналу "Мальовнича Полтавщина"!

Покажемо всьому світу красу Полтавського краю! 

а правда?...

...що чоловікам більше до вподоби тупенькі й дурненькі дівчатка, бо з нею можна відчувати себе "справжнім лицарем і героєм" на всі випадки життя? я кажу "ТАК"!!!!!

23%, 7 голосів

39%, 12 голосів

32%, 10 голосів

6%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

В Україні готується силове захоплення влади?

Як стало відомо від джерела, близького до Секретаріату Балоги, найближчим часом готується силове захоплення влади в Україні.

Демарш пропрезидентських парламентаріїв з послідуючою заявою Президента України Віктора Ющенко щодо конституційного перевороту в Україні стали активною фазою, відпрацьованого у Секретаріаті Президента, плану насильного запровадження прямого президентського правління.

Відповідно сценарію, для «поновлення» конституційного ладу в державі Президентом та його Секретаріатом передбачено застосувати силу військових формувань.

З цією метою вже віддані відповідні вказівки керівництву внутрішніх військ МВС України, номінально підпорядкованих Юрію Луценку. Відомо, що начальник штабу внутрішніх військ генерал-лейтенант Левченко направив офіцерів-посильних (для недопущення розголошення) до керівників територіальних підрозділів з відповідними усними розпорядженнями щодо підготовки введення внутрішніх військ до Києва. Офіцерам внутрішніх військ на цей час відмовляють у наданні чергових відпусток.

На даний час також вирішується питання щодо передачі внутрішнім військам МВС важкої військової техніки з Міністерства оборони України.

Крім цього до Києва підтягуються 2 бригади аеромобільних військ МО України. Міноборони дало відповідну команду на передислокацію.

До участі в поваленні «диктатури» Прем'єр-міністра та «пропрезидентської» Верховної Ради залучено спецпідрозділи СБ України та Управління державної охорони.

Так, було проведено підготовку підрозділів «Альфа» СБУ. Відповідно до листа Т.в.о. Голови СБУ В. Наливайченка, спецпідрозділом «А» з Міноборони додатково отримано значну кількість боєприпасів.

Щодо участі в силовому сценарії ведуться переговори з Головою прикордонної служби генералом армії М. Литвином. Останній не бажає погоджуватись, але до підтримки військового заколоту його активно схиляє старший брат - екс-спікер В.Литвин.

Право на використання Президентом військових формувань, нечітко приписане ст. 106 Конституції України, буде використано наразі громадських безпорядків в Києві.

Привід для цього підготували.

Стало відомо, що в слідчому управлінні СБУ порушено кримінальну справу за статтею «державна зрада» стосовно Ю.Тимошенко, В.Турчинова та А.Портнова. Текст постанови особисто корегував заступник Голови СБУ М.Герасименко, вірнопідданий В.Балоги.

Очікується, що ця постанова буде озвучена найближчим часом і «державні зрадники» негайно будуть затримані та доставлені в слідчий ізолятор. Далі, звичайно виникнуть бурхливі акції протесту прихильників Юлії Тимошенко, які провокатори від Банкової перетворять у кроваві безпорядки.

Відомо, що це не єдиний силовий сценарій Банкової. В Секретаріаті Президента активно відпрацьовувався і інший план. Відповідно задуму передбачалось спровокувати військовослужбовців російського військового контингенту в Криму на застосування зброї. Жертви з української сторони гарантувались.

Перша кров дозволяла б Ющенку заявити про загрозу нападу з боку Росії та дати вказівку Богатирьовій підготувати відповідні пропозиції щодо введення воєнного стану в Україні.

АКВ

Що буде далі? Скажи мені.

опитування

судячи з тенденцій, що витають у політичному середовищі останнім часом, невдовзі на нашу країну чекає черговий переворот і перерозподіл влади. Якщо це відбудеться, яку позицію ти матимеш щодо цього?



12%, 5 голосів

19%, 8 голосів

62%, 26 голосів

7%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Декларация о непризнании Российской Федерации

Я, ... этнически русский, родившийся и проживающий в Москве, исходя из того, что:

- Российская Федерация (Россия, РФ) на протяжении многих лет нарушает основные положения собственной Конституции, фактически не являясь ни демократическим, ни правовым государством, не обеспечивая верховенства и вообще соблюдения прав и свобод человека и гражданина (в том числе свободы слова, совести, собраний и шествий), сделав невозможным на практике проведение как свободных выборов, так и референдумов, и превратив их в имитационное прикрытие для присвоения и узурпации власти, не будучи социальным государством, обеспечивающим достойную жизнь и свободное развитие человека, не гарантируя поддержки конкуренции и свободы экономической деятельности и т.д. и т.п.;

- вследствие ликвидации честных и равных выборов с декабря 2007 г. Российская Федерация не имеет легитимного парламента, а с мая 2008 г. - легитимного президента; при этом все попытки граждан и общественно-политических организаций остановить беззаконие блокируются судами (тот факт, что судебная система РФ руководствуется не законом, а интересами правящей верхушки, подтверждается также количеством исков против России, выигранных в международных судах) - то есть, таким образом, в настоящее время в Российской Федерации отстутствуют и законодательная, и исполнительная, и судебная власть в их легитимных формах и, в рамках сложившейся системы, нет никакой надежды на восстановление таковых;

- в результате строительства т.н. "вертикали власти", и в особенности после отмены прямых выборов глав субъектов Федерации, РФ более не является федеративным государством, не соответствуя, таким образом, не только своей Конституции, но даже своему названию;

- на международной арене Российская Федерация проводит последовательную политику эскалации напряженности, разжигания конфликтов, поощрения и защиты тоталитарных и агрессивных режимов, вмешательства во внутренние дела суверенных государств, а в последнее время, грубо поправ международное право, собственные договорные обязательства, свое же законодательство, регламентирующее применение вооруженных сил, и элементарный здравый смысл, без объявления войны развязало прямую военную агрессию против Грузии, сопровождающуюся этническими чистками, массовым разрушением гражданских объектов, грабежами и иными военными преступлениями -

заявляю о НЕПРИЗНАНИИ самопровозглашенного образования "Российская Федерация" (далее - «так называемая "Российская Федерация"») суверенным государством, субъектом международного права и вообще носителем какой-либо легитимности.

В связи с этим я считаю себя свободным от любых обязательств перед так называемой "Российской Федерацией" и рассматриваю ее территорию как оккупированную нелегитимным режимом. В случае военного или иного конфликта между так называемой "Российской Федерацией" и любой страной-членом НАТО, любой страной-союзницей НАТО или иной страной (за исключением тех, чьей официальной идеологией/религией является коммунизм или ислам), я обязуюсь оказывать противнику(-ам) так называемой "Российской Федерации" моральную, политическую и иную поддержку доступными мне способами, не выходящими за рамки международного законодательства. В случае моего призыва в вооруженные формирования так называемой "Российской Федерации" для участия в подобном конфликте, я при первой возможности перейду на сторону противника так называемой "Российской Федерации".

Непризнание мною так называемой "Российской Федерации" ни в коей мере не означает отрицания права на самоопределение русского и других народов, проживающих на территории этого псевдогосударственного образования. Напротив, руководствуясь положениями Устава ООН, я всячески приветствую и поддерживаю любое движение означенных народов к обретению их собственной государственности, основанной на подлинной демократии, верховенстве законов и соблюдении принципов международного права.

Я призываю всех физических и юридических лиц, все государства последовать моему примеру. Это нелегкий выбор, но это единственная возможность сохранить жизни и свободу людей как на территории так называемой "Российской Федерации", так и за ее пределами.

Декларация вступает в силу с момента опубликования. Опубликованием считается размещение текста Декларации в сети Интернет.

(с)

Вакцинація є прихованою кампанією зі скорочення населення

Комісія Верховної Ради назвала причину смерті підлітка
05.08.2008 15:30

 
(малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ)
Слідча комісія Верховної Ради оприлюднила результати розслідування скандального щеплення від кору та краснухи.

— Ми встановлювали причини смерті підлітка з Краматорська Антона Тищенка і масових ускладнень серед громадян, яким зробили щеплення. Досліджували правові підстави для проведення позапланової вакцинації, — каже керівник комісії, народний депутат Віктор Корж.

Результати такі. По-перше, комісія дійшла висновку, що Антон Тищенко був здоровим і помер від вакцинації. По-друге, в офіційній відповіді на запит комісії Міністерство охорони здоров’я надало масу недостовірної інформації, і найближчим часом цим займеться Генпрокуратура. По-третє, у справі з вакцинацією наявні ознаки масштабної корупції. У висновках Рахункової палати звертає на себе увагу той факт, що наша держава купує за кордоном вакцини на велику суму — витрачають приблизно 200 млн. грн. на рік. Спроби ж налагодити власне виробництво звелися до розтрачених кредитів, купленого, але не працюючого устаткування, викинутих на вітер грошей. По-четверте, вакцина надійшла в розпорядження Всесвітньої організації охорони здоров’я без повного пакету документації. Унаслідок наполегливих вимог ВООЗ ця вакцина з тим же недостатнім пакетом потрапила до України. Тут має місце ряд відвертих порушень нашого законодавства.

По-п’яте, у масовій позаплановій вакцинації не було жодної потреби, адже принаймні 80 відсотків населення має стійкий імунітет до кору. Проте в письмовому розпорядженні Мінохоронздоров’я ставилося завдання: досягнути щонайменше 95-відсоткового охоплення вікової групи від 17 до 29 років незалежно від перенесеного захворювання і раніше зроблених щеплень. На яких підставах виділили вікову групу 17–29 років, зрозуміти неможливо. Проте на неприємні роздуми наводить той факт, що це найбільш репродуктивна, соціально активна й працездатна частина населення. На цьому наголосив Віктор Корж.

Підозри про те, що масове щеплення українців є прихованою кампанією зі скорочення населення, з’явилися в українських засобах масової інформації ще в кінці 2007 року. Факти такі. Одним зі спонсорів ”гуманітарної вакцини” став приватний фонд ”Юнайтед нейшнс фаундейшн”. Його засновником є американський мільярдер Тед Тернер, що широко прославився своєю боротьбою за дозвіл абортів і обмеження народжуваності. Зокрема він фінансував програми ЮНІСЕФ — Дитячого Фонду ООН — спрямовані на зменшення народжуваності в країнах третього світу. Саме це стало причиною конфлікту і припинення співпраці ЮНІСЕФ з католицькою церквою. На думку Ватикану, ця міжнародна організація перетворилася на інструмент реалізації нелюдський ідей Тернера щодо скорочення чисельності населення за допомогою абортів та стерилізації.

Ми є свідками жахливого злочину

Механізм перетворення щеплення на засіб безпліддя описують так: до стерилізаційної вакцини, окрім ослабленого збудника хвороби, додають необхідні для вагітності гормони. У результаті цього організм виробляє антитіла не тільки до збудників хвороби, але й до гормонів дітонародження. Тож коли жінка вагітніє і її організм починає виробляти ці гормони, то імунна система сприймає їх як чужорідну загрозу й атакує. Очевидно, це призводить до переривання вагітності.

Саме такий механізм ”контролю за народжуваністю” застосувала ВООЗ в низці країн, серед яких були Нікарагуа, Мексика та Філіппіни. Це робили під прикриттям щеплення проти правця. У жовтні 1994 року Всесвітня католицька організація ”Хюман лайф інтернешнл” отримала про це інформацію від своєї мексиканської філії. Кілька екземплярів вакцини вирішили перевірити. Виявилося, що вони містять людський гормон ”хоріонічний гонадотропін”, який виробляється в організмі жінки для збереження вагітності.

2004 року вакцинацію бойкотували північні штати Нігерії, підозрюючи ВООЗ в здійсненні кампанії стерилізації. Дослідження виявили, що, окрім шкідливих і токсичних речовин, вакцина містила естрадіол — основний і найактивніший жіночий статевий гормон. Експерти відзначають, що така вакцина призводить до безпліддя, оскільки під час щеплення організм виробляє антитіла до цього гормону.

30 травня Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти колишнього головного санітарного лікаря України Миколи Проданчука. Він заявив, що індійську вакцину ніхто в Україні не перевіряв, тому що проти цього категорично виступила ВООЗ. Як відомо, згадана вакцина зроблена на клітинах абортивних плодів людських ембріонів. Цей факт підтвердила представник ВООЗ в Україні Катерина Булавіна. Але ж абортивний матеріал є носієм інформації вбивства ненародженої дитини, тому вакцина неминуче несе в собі програму смерті — незалежно від того, які інші отруйні компоненти присутні в цьому ”коктейлі”.

— Ми є свідками жахливого злочину, — каже Віктор Корж. Слідча комісія парламенту пропонує повернути індійську вакцину міжнародним організаціям і скасувати наказ міністра охорони здоров’я про вакцинацію.

Ігор КАГАНЕЦЬ Газета по-українськи

Состав олимпийской сборной Украины на ОИ 2010 и 2012 гг.

Состав олимпийской сборной Украины на ОИ 2010 и 2012 гг., который предлагает «Обком»:

Юлия Тимошенко – прыжки в высоту. Так вовремя запрыгнуть на волну наводнения и так легко спрыгнуть с темы российско-грузинской войны умеет только опытная спортсменка.

Виктор Ющенко – керлинг. Во-первых, самый бессмысленный вид

спорта... Во-вторых, уже знакомые камни-черепки, мысли о доме, и еще плюс тебя постоянно выбивают. А со шваброй перед камнем прекрасно побегает Балога.

Виктор Балога – кроме упомянутой швабры, плавание крилём. Одна рука там, другая здесь и постоянно извивается, не забывая кое на кого пузыри пускать.

Арсений Яценюк – парусный спорт. Петрович у нас всегда по ветру ходит.

Юрий Луценко – метание копья. В этом виде спорта главное – бросить как можно дальше, но при этом ни в кого не попасть.

Леонид Черновецкий – здесь возможно выступление в двух дисциплинах. Это марафон (никакого допинга не нужно, он уже в крови) и фехтование (уколоться и забыться).

Петр Симоненко – стрельба из лука. Им, краснокожим, по масти положено таким оружием против американцев воевать.

Наталья Витренко – тяжелая атлетика. Не каждый сможет хотя бы раз поднять такой шум, тем более по мельчайшему поводу.

Александр Мороз – художественная гимнастика. Истинный мастер вовремя и красиво прогнуться.

Давид Жвания – в спортсменах Давиду Важаевичу делать уже нечего, поэтому – допинг-контроль.

Григорий Суркис – водное поло. Мяч-то к Евро-2012 получил, а вот почвы под ногами уже больше года не чувствует.

Виктор Янукович – велоспорт. Тормозить на поворотах Виктор Федорович умеет в совершенстве.

Ринат Ахметов – плавание, баттерфляй. Так уметь загребать двумя руками больше никому не дано.

Виктор Пинчук – спортивная гимнастика. Сначала выполняем упражнения на кольцах, сразу оказываемся на коне и – вольная программа!

Митрополиты Филарет и Владимир – специально для представителей православного духовенства следует ввести в программу Олимпийских игр крестики-нолики.

Нестор Шуфрич – как наиболее активного, рекомендуем определить в пятиборье. Главное – на старте пристыдить соперников, чтобы те от участия отказались.

Василий Горбаль – вольная борьба. Обниматься он уже научился.

Михаил Добкин и Геннадий Кернес – шахматы. Шахов не обещаем, а с матами проблем не будет.

Владимир Литвин – классическая борьба. Стоишь себе в партере, вздыхаешь и ждешь, пока очередной раунд не закончится.

Богдан Губский – метание молота. По принципу классического анекдота «А он там я ще огірочки посію». Хотя, возможно, для этого  латифундиста земли на олимпийском газоне может не хватить.

Анна Герман и Тарас Чорновил – синхронное плавание. Понятно в чем.

Юрий Павленко и Сергей Бубка – синхронные прыжки. Понятно куда.

Иван Плющ, Леонид Кравчук, Леонид Кучма – плавание. Любое. Все равно такое не утонет.

Разработчики парадной формы сборной Украины – слалом, прыжки с трамплина, бобслей. Да куда угодно – лишь бы потравматичнее, с наилучшими пожеланиями.

Эстрадная группа поддержки сборной Украины – дзюдо. Все равно им уже давно все отдавили – кому ухо, а кому – еще и тестикулы.

Александр Шовковский – тяжелая атлетика. Его разве что штанга выручить может.

Украинский народ – гребля. Надо же с этим добром как-то выгребать…

Історія України у вірші )) Всім, хто не любить України - читати!

В ніч на шостий день сотворив Бог
першу людину, і назвав він її
Богданом.
Богдан огледів сотворений світ,
порівняв з садом Едемським та й
утік з раю, бо був дуже
свободолюбивим і не хотів жити в
Едемському зоопарку. Для життя
він обрав собі найкрасивіше
місце на землі - Карпатські гори
і сказав «Моя хата скраю!».
Образився на це Господь і
перетворив Богдана на
неандертальця і сказав «Азм
еси ти у края жити, то всея твоя
нащадки зватимуться українцями!
А я собі сотворю нову расу!». І
сотворив він Адама.
Нащадки Богдана розселились від
Сяну до Дону. Вони першими
приручили тварин - собак, корів
та диких свиней. Вони винайшли
колесо й зробили перший
велосипед. Вони стали першими
землеробами, винайшовши плуг,
борону та комбайн. І вже
подумовували про утворення
Січі. На той момент Адама вже
прогнали з раю і його нащадки
жили в Гоморрі та Содомі
займаючись розпустою.
Але прийшов льодовиковий період
і військові походи довелось
відкласти. Українці винайшли
ткацтво та прялку. А коли стало
зовсім холодно молодий
українець Микола Прометей вкрав
у древніх греків вогонь і приніс
на Вкраїну, давши людям тепло. За
це давньогрецькі фашисти
упіймали його та дуже катували.
Древні греки були частково
нащадками Адама, котрі через
злягались з копитними тваринами
утворили різні гібриди -
кентаврів, сатирів, мінотаврів
та інших пегасів. Наразі вони
вимерли - потопились через
всесвітній потоп, котрий
розпочався після того як
розтанули льодовики. Також
втопились динозаври, бо Ной мав
огиду до плазунів і не взяв їх на
свою баржу.
Українці винайшли писемництво.
Передусім щоб фіксувати для
нащадків та інших народів свої
пісні, та поезію, бо українська
мова була найспівочішою. Досі
людство користувалось тільки
ієрогліфами.
Українці знайшли на Донбасі
каміння що горить і котре
плавиться, й назвали їх вугіллям
та рудою. І незабаром винайшли
ковальство збудувавши першу в
світі кузню яку назвали
Запоріжсталлю.
Досягнення в науці та техніці
привертали все більшу увагу
інших народів. До України
потягнулись каравани купців.
Євреї взагалі вирішили покинути
розведення нільських крокодилів
та виготовлення з них жіночих
сумочок і податись всім табором
ближче до культурного центру
світу - України. Темної ночі вони
втекли з Єгипту в бік України.
Але через 40 років зупинились на
півдорозі - помер
Мойша-провідник, єдина людина,
що знала дорогу та українську
мову.
В цей час в Україну приїхав
Чингізхан з Улан-Батора. Він
навчив українців кататись верхи
на конях, а вони йому подарували
собаку, свиню та корову і
пояснили як їх доглядати, щоб
Чингізхан більше не тинявся по
Євразії, морочачи всім голову, й
десь нарешті осів.
Чингізхан повернувся в Азію. На
близькому сході по дорозі
додому в нього здохла свиня.
Потім трохи далі втекла корова,
по дорозі він зустрів
корейських вчених-астрономів
які повертались з Назарету. Вони
спитали що це, вказавши на
собаку. Чингізхан був
неписьменний, і наплутавши те що
йому казали в Україні пояснив що
собаку можна або доїти або їсти -
в неї смачне сало. Корейці, які
голодували через свого вождя
Кім Чен Іра, купили того собаку
для розплоду.
Корову зустріли індуси. Вона
стояла посеред шосе
перегородивши рух транспорту.
Індуси попадали долілиць й
стали поклонятись небаченій
досі тварюці.
Свиня що здохла, під жарким
сонцем Близького Сходу почала
розкладатись й смердіти. Всі
народи що там жили довго рвало
через той сморід. Їх досі нудить
при виді свиней. Аборигени
близького Сходу вирішили що то
була свиня іудеїв, котрі
приперлись з Єгипту і сказали
щоб ті забирались геть. Так
з’явився антисемітизм.
Крим стає європейською
здравницею. Тут відпочивали та
творили такі видатні люди як
Сократ, Аристотель, Діоген. Сюди
припливали аргонавти та інші
алканавти щоб покращити своє
здоров’я.
Найбільшим курортом було
кримське місто Троя. Але в
надцятому році древньогрецькі
москалі від заздрощів
зруйнували Трою і тоді
троянські українці на чолі з
отаманом Енеєм заснували
Древній Рим, де збудували
Колізей. Тем вони годували левів
москалями й насолоджувались цим
видовищем. Так завдяки
українцям з’явився цирк та
театр.
В той же час в українських
заробітчан Марічки та Йосифа в
невеликому ізраїльському місті
Віфлеємі народився син Іісус,
засновник християнської віри.
Іісус проповідував любити всіх
ближніх та неньку Україну. Його
учні заснували Ватикан,
Царгород, Нью-Йорк та багато
інших міст світу.
Зокрема апостол Андрій,
мандруючи набережною Дніпра та
обираючи де б збудувати
Дніпрогес, зустрів чотирьох
бурсаків, що повертались з бурси
КІСІ додому. «Тут буде велике
місто, з каштанами та скляними
теплицями в центрі міста» -
вказав він на пагорби біля
дорогожицької телевежі (Колись
під час її будування Бог
перемішав мови народів, доти все
людство говорило українською). І
бурсаки Кий, Щек та Хорив
заходились його будувати, а
Либідь була за архітектора.
Так з’явилось найбільше в ті
часи місто - Київ. В ньому було
повно церков, університетів та
універмагів, місто стало
духовним, освітнім та торговим
центром.
В цей період на півночі дикі
племена москалів, з’ївши
останнього мамонта, вирішили, що
далі так жити не можна і треба
загарбати Україну й поневолити
свободолюбивих нащадків
Першобогдана. Вони в глухому
лісі на болоті будують кілька
шалашів та обносять його
парканом. Паркан нарікають
Дерев’яним Кремлем, а болото -
Москвою.
В цей час Колумб відкриває
Америку. Але відкривши її думає,
що потрапив до України, тільки з
іншого боку, бо мистецтво
вишивки інків повністю
співпадає з гуцульськими
орнаментами. Народ інків та
індійців був започаткований
древніми гуцулами, які ще до
Всесвітнього потопу, коли ще не
було винайдено ГрінКард,
потрапили до Америки.
В цей же час у Львові
з’являється перший друкарський
станок створений Федоровичем.
Україна навчила весь світ
друкувати паперові гроші та
книжки.
В Києві розквітає Могилянська
Академія. В котрій винаходять
порох, динаміт, пеніцилін,
безпечну бритву, та багато інших
предметів необхідних у побуті.
В Запоріжжі з’являється
Запорізька Січ - наймогутніше
військове формування в історії
людства. Тільки через сотні
років за зразком Січі буде
збудовано Пентагон. Але звитягу
українських військових так
нікому й не вдасться повторити.
В Україні розквітає культура та
мистецтво. Твори Шевченка
перекладають на всі мови світу.
Завдяки Шекспіру, котрий
перекладав твори Шевченка, Лесі
Українки та Франка англомовне
населення планети дізнається
про романтичну історію кохання
української пари Романа та Юлі.
Тим часом лютим москалям не
давав спокою добробут українців
і вони починають все частіше й
частіше шкодити Україні,
забуваючи що Київ мати
російських міст, а Україна
виплекала для Московії таких
видатних людей як Ломоносов,
Гоголь, Хрущов та Мазепа. Що саме
в Києві московити навчились
користуватись туалетом, носити
штані та краватки, та голити
бороди. Москалі почали все
частіше й частіше робити набіги
на Україну, нищачи її. Українців
вони або вбивали або гнали в
полон, де русифікували та робили
янучарами. Піком москальської
навали стала середина 20-го
століття, коли москалі разом з
фашистами захопили Україну.
Тільки титанічна боротьба
українських опришків під
проводом ОУН-УПА звільнила
Україну та інші народи Європи
спершу від коричневої чуми, а
згодом в 90-хх роках і від
москальської. Нащадки
Першобогдана зберегли його
нестримну любов до Свободи та
власної землі. Слава Україні!

(с) звідси.