Ваше відношення до правоохоронців

От вирішив дізнатись Вашу загальну думку (в світлі політичних подій та просто для себе й статистики), кому ж як не отримувачу даного виду послуг оцінювати рівень наданих йому послуг.

Як ви ставитесь до українських правоохоронців (міліціонерів) ?

0%, 0 голосів

5%, 1 голос

0%, 0 голосів

5%, 1 голос

89%, 17 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Реальний загальний стан української медицини

От вирішив дізнатись Вашу загальну думку (в світлі політичних подій та просто для себе й статистики), кому ж як не отримувачу даного виду послуг оцінювати рівень наданих йому послуг. 

Як ви оцінюєте рівень Української медицини ?


0%, 0 голосів

31%, 5 голосів

13%, 2 голоси

50%, 8 голосів

6%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

polemika... полеміка чи ПРовладний лохотрон

Що до ригіанальності цього творіння (посилання далеко ...) сумнівів не виникає думаю ні в кого, така собі ганька героїнівна матеріалізована в інтернет просторі. Але ПРості інформаційні сайти розкривають багато інформації думаючій людині. Ось які висновки зробив я, з нав'язливо брехливої інформації що намагаються вбити ПРасті пацани лохторату в мізки.

В Раду проходят четыре партии - соцопрос.
В Верховную Раду уверенно походят четыре партии - Партия регионов, ВО «Батьківщина», партия «УДАР» и Коммунистическая партия Украины. Между тем, шансы партии «Украина – Вперед» попасть в парламент уменьшаются, а ВО «Свобода» - растут.
Согласно опросу, за Партию регионов готовы проголосовать 28,1% среди тех кто намерен прийти на выборы, причем по сравнению с июнем рейтинг политической силы увеличился на 0,5% - с 27,6%.
За Всеукраинское объединение «Батьківщина» готовы проголосовать 25,6% - столько же, сколько и в июне.
За партию «УДАР» — 11,5%, рейтинг этой политической силы вырос по сравнению с июнем (9,7%).
За Компартию готовы проголосовать 8,2% избирателей, и их рейтинг вырос в сравнении с июнем месяцем на 1,1%.
Партия Натальи Королевской «Украина – Вперед» потеряла почти 0,6% - ее рейтинг снизился по сравнению с июнем с 4,6% до 4,0%. В то же время, ВО «Свобода» набрала 0,7% с 3,1% до 3,8%.

Рейтинг ПР та його тенденція в цьому опитуванні звичайно дивує, й вказує на руку що годує та замовника опитування. На мою думку ПР є політичним лузером і наступником НУ (українці вміють розставляти крапки над "і", та й лохторату все менше й менше з кожним роком покращень) реально не подолала б і 10% якби вибори чесно проводились, а так натягнуть собі адмінресурсом десь 12-14%.

Рейтинг "Батьківщини" та його тенденція показує в цьому опитуванні кого бояться замовники та потужну підтримку населенням (що буде рости до дати виборів)  яку неможливо заперечити, як би не хотілось.

Багато говорить високий рейтинг Кличка, сімейного (старшому світитись не можна) дружбана чучми і його свити, на день народження піти до заплямованого кров'ю родоначальника олігархо-банди не пасує сім'ї ярих опозиціонерів. Тягнуть видатного економіста Кличка за вуха дружбани регіональні як тігіпа тягнули, найкраще стараються, бо це їх гарантована страховка в ВР від посадок.

Рейтинг комуно-фашистів  та його тенденція вказує на підтримку братами ригіанальними бо це також їх розплідник й можливість хоч якось зібрати в ВР втрачені проценти постсовкового лохторату якому мізки замінила партія.

Рейтинг Коровельської та його тенденція вказує на те що цій партії угодована технічна позиція для створення штучної конкуренції Батькіщині. В депресивних регіонах нівелювання голосів тих хто згадав про голову та підняття рейтингів Кличка й ВО "Свободи" в опозиційних регіонах. Добре помітно, що навіть самі годувальники не вірять в інтелектуально-економічний геній трійці Коровельської, Шевченка й Ступки, але як відберуть в опозиції 2% голосів то за простим підрахунком (450/100)х2% = 9 депутатів в ВР, економія на тушках значна, як рахувати що для виробництва тушки ПРостими пацанами йде до 10 млн.у.о.

Рейтинг ВО "Свобода"  та його тенденція вказує на бажання годувальників бачити цю партію в ВР, тому що хто краще як не духовні послідовники ющера будуть натхненно возити фекалії в перемішку з національними інтересами, блокуючи роботу опозиції, на виборах 2010 року (єдиний момент істини коли гравці жертвують основними фігурами, на жаль ефект ющера діє й досі, і це не депресивні регіони) вони доказали свою ефективність, нібито визнавши помилку 2010 нібито націоналіст Олежка Тягнибок приєднався формально до опозиції так і не вибачився перед Україною "націоналіст" за сприяння антиукраїнському режиму, а головне коли Україну паплюжать моголи як хочуть, Свобода вперто називає себе націоналістичною партією - ХТО ДАВ ЇМ ТАКЕ ПРАВО ? НЕ ПРИНИЖУЙТЕ НАЦІОНАЛІСТІВ-ГЕРОЇВ  ТИХ ХТО РЕАЛЬНО БОРОВСЯ Й ВІДДАВАВ СВОЄ ЖИТТЯ ЗА УКРАЇНУ !!! Сидіти на харчах годувальників  пудрити мізки виборцям ЗУ й чекати мандатів ВР можуть і коровельська і Кличко, а чим відрізняється від них беззуба ВО "Свобода" ? Скільки років 10 - 20 співпрацювати з режимом будете "націоналісти", й травити баєчку як потім років через 10-20 коли всі українці піднімуться ви їх поведете в світле майбутнє, а українці через 10 років ПРостого правління будуть ?


100%, 10 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Вам ще не набридли ДТП та інші побутові злочини по ЗМІ ?

Я вже писав про політику тотальної дебілізації України, але час від часу задаю собі питання, а може це я якийсь не такий ? Тож вирішив запитати думку людей яким постійно й наполегливо показують туфту, як Ви боретесь з слаборозвиненими ЗМІ чи може Вам подобається слухати в кожному випуску новин про хуліганство, ДТП та грабежі ? Дивує як державу розкрадають та людей, так звана "влада" гвалтує, а більшість ЗМІ наче лайна в рот набрали, Отож питання для голосування:

Як вважаєте, потрібно ТБ в щоденних новинах розповідати про хуліганство, ДТП, грабежі та інші побутові злочини ?


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

95%, 18 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Пророчі пісні

Україно, Україно,
Ох ти, рідна мати,
Та чи довго над тобою
Будуть панувати?

Україно, Україно,
Як тобі здається:
Сидить ворог в твоїй хаті
Та з тебе сміється?

Хай сміється, хай сміється,
Довго він не буде –
Наша славна Україна
Самостійна буде!

Примітки: 
Записали 1995 року Т. Березницька і О. Варварич у с. Яворів Турківського району Львівської області від Синюги О.І.
Джерело:
Відлуння лісу / Упорядник І.О. Голубенко. – Київ: Інститут громадянського суспільства, 2000. – 197 с.

Рекомендую сайт патріотичних пісень: http://nashe.com.ua/song.htm?id=6238 

Пророчі слова !
Вояки УПА подолали совєцьких,
 і ми подолаємо дон...ких !

Слава Україні !


95%, 18 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

При ПРастих пацанах Україні "технічний пргрес" довго чекати

Закупівля поїздів Hyundai кримінально провалилась йдучи по гарячих слідах Укрзалізниці, одразу захотілось добавити декілька цікавих тем. Першою безболісною темою: є цікавий огляд найбільших й найпотужніших вантажівок світу, потужністю близько 4000 к.с. та витратою пального (дизеля) близько 90-100 літрів на 100 км.пробігу.

Другою темою: є проблема витрат Укрзалізниці, якщо детальніше то зацікавило питання скільки витрачають палива магістральні дизель-поїзди на 100 км., виявляється типовий дизель-поїзд 2ТЕ121 при тій ж потужності 4000 к.с. витрачає десь 600 кг.дизеля на годину роботи  ( http://ua-referat.com/Розрахунок_тягово-енергетичних_характеристик_тепловоза_2ТЕ121 ). Умовно вважатимемо що за годину роботи дизель-поїзд проїжджає 100 км, тобто витрачає 600кг дизеля на 100км., щоб перевести в тони чи кілограми в літри, поділимо 600кг / 0,8 (густина дизеля) = 750 літрів на 100 км. виявляється Укрзалізниця тільки на паливі, за рахунок нових моторів, може досягти семикратної економії. 

Наприклад: якщо дизель-поїзд  Київ-Львів проїжджає 500 км. та спалює 5х750=3750т. дизеля, що при ціні дизеля 10 грн.за літр (для зручності розрахунку) становить в грошовому еквіваленті 37,5 тис.грн. то при заміні старих моторів вартість палива витраченого дизель-поїздом на 500 км. становитиме  5х100=500 літрів, 500 х 10 грн. = 5 тис.грн. різниця затрат колосальна !

Третьою темою: є витрати електропоїздів Укрзалізниці, на ті ж 100 км пробігу, й порівняння витрат. Візьмемо з Вікіпедії типовий магістральний електропоїзд ВЛ80, роки будування 1961-1994, годинна потужність  восьми тягових електродвигунів якого становлять  8 х (610-800) кВт, візьмемо мінімальні значення щоб наблизитись до потужності в 4000 к.с. дизельних двигунів, отож 8 двигунів х 600 кВт. - 4800 кВт/година - годинна потужність нашого електропоїзда. Щоб легко (не думаючи) перетворити кВт в кінські сили (к.с.) слід поділити кіловати на 0,735 отримаємо 4800 / 0,735 = 6530 к.с. мінімальна потужність восьми електродвигунів. Для співставлення розрахунків приведемо потужність електродвигунів (може не всі працюють) до 4000 к.с. що в кіловатах становитиме 4000 х 0,735 = 2940 кВт/година, також вважатимемо що за годину роботи електропоїзд проїде 100км. Як відомо, за останній рік (з лютого 2011 року по березень 2012 року) вартість електроенергії для промислових споживачів I класса зросла на 17%, до 0,73 грн кВт • год, II класу - на 19%, до 0,93 грн кВт • год. У той же час вартість електроенергії для населення не змінилася і становить 0,28-0,36 грн кВт • год. При вартості   0,93 грн кВт • годдля промислових споживачів II класу, якою є Укрзалізниця, неважко порахувати скільки коштуватиме година роботи електродвигунів з потужністю 4000 к.с. при пробігу 100 км. отож: 2940 кВт/година х 0,93 грн кВт =  2735 грн., а при пробігу електропоїздом Київ-Львів 500 км, слід цю суму помножити на 5, отож 2735 грн.х 5 = 13, 675 тис.грн.

Висновок. Витрати пального та струму, в грошовому еквіваленті, на проїзд 500 км. при потужності двигуна 4000 к.с. в напрямку Київ-Львів будуть наступні:

                    ТИП                           витрати на 100 км        витрати на 500 км        економія на 500 км (в %)
типовий дизель-поїзд 2ТЕ121 -         7,5  тис.грн.                37,5  тис.грн.                0,0 грн.        (0%)
типовий електропоїзд  ВЛ80   -       2,74 тис.грн.               13,68 тис.грн               23,82 тис.грн ( 274%)
модернізований дизель-поїзд -         1,0  тис.грн.                 5,0  тис.грн.               32,5  тис.грн  ( 750%)

Така ж жахлива ситуація і в інших галузях промисловості, видобуванні, енергетиці, ... Корупцією, відкатами, кумівством та протекціонізмом, бездумними закупівлями та низькими зарплатами майже знищено або нищаться цілі галузі економіки з висококваліфікованими спеціалістами, а найстрашніше у цій ПРостій стабільній руйнації України це підміна понять, нам намагаються доказати що чорне це біле, розкрадання це вдалий бізнес, неосвіченість і тупість що межує з слабоумством це нетрадиційний організаторський підхід ... чого варті такі видатні команди кризових менеджерів як - молода команда черновецького чи вся голуба команда районів ... (ліричний відступ).


0%, 0 голосів

67%, 2 голоси

0%, 0 голосів

33%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Hyundai приїхали, а відповідати хто буде ?

Україна більше не буде закуповувати поїзди Hyundai, а буде купувати поїзди виробництва Крюківського вагонобудівного заводу (КВБЗ). Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров в четвер, фактично добровільно признавшись у значній розтраті коштів. Таким чином голова уряду поставив крапку в питанні закупівлі десяти корейських поїздів, які обійшлися Україні сумарно в $307 млн. (1 поїзд = $30 млн.) 

Цікаво коли суд поставить крапку в допущеній службовій халатності та значних матеріальних розтратах умисно завданих Державі Україна групою посадових осіб згідно ч. 3 ст. 365 КК України при зловживанні владою  і перевищенні  службових повноважень ?

* Якщо Тимошенко покарана за купівлю 1000 авто по 12.5тис. € за шт. (нижче ринкової на декілька тис. €), то як покарати азарова за купівлю одного непридатного поїзда вартістю $30 млн.шт. чи колесникова за покупку 20 швидких за $1 млн.шт.

Смертна кара скасована, що може суттєво завадити адекватності покарання.


0%, 0 голосів

6%, 1 голос

0%, 0 голосів

94%, 16 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Собаки Павлова

Одне з моїх перших київських вражень — тридцятилітньої давнини — стосується мови. Я заходжу до ліфта, яким їде молода пара. Вони розмовляють між собою українською, я їх запитую — також українською — "котра година?" — і вони відповідають: "Половіна второго".

Згодом я став свідком безлічі подібних ситуацій. Ось колега-письменник каже ірпінській офіціантці: "Два кохвє, пожалуста!". Ось поважний чиновник, який розмовляє зі мною українською, просить свою обухівську секретарку "нє бєспокоїть". Ось знайомий українолюбний нардеп наказує своєму суржикомовному шоферу "ждать возлє міністєрства".

Чужинець подумав би, що всі ці люди ламають навзаєм якусь комедію, тобто — придурюються. Але я знаю, що вони поводяться раціонально. Як собаки. Ті, що академік Павлов виховував електричним струмом. Струму може й не бути, головне — аби собака знав, що він є. І що може вдарити. А тому краще деяких дротиків не чіпати.

Я їх запитую українською — "котра година?" — і вони відповідають: "Половіна второго"

Українських собак відучували від мови не лише репресіями й систематичними нагінками на так званих буржуазних націоналістів — себто всіх більш-менш національно притомних. Їх відучували насамперед на побутовому рівні — глузуваннями, гримасами, вдаваним нерозумінням. І зовсім не конче, щоб струмом било кожного дня і на кожному кроці. Кмітливому собаці досить одного удару, аби запам'ятати назавше, від якого саме дротика слід триматись подалі.

Сьогодні дресирування триває — і в школі, і на вулиці, і в так званому українському війську. Собака знає, що кожен лайнюк при посаді може безкарно обізвати його мову "телячою", а його самого — "недорасою". Собака знає, в чиїх руках електроди в цій країні. А тому й далі на моє підступне запитання відповідає: "Половіна второго".

http://gazeta.ua/ru/articles/ryabchuk/_sobaki-pavlova/451633


50%, 8 голосів

6%, 1 голос

38%, 6 голосів

6%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Часи йдуть, а слуги РПЦ МП не порочать честь мундира КГБ (ФСБ)

Нещодавно відбулась акція "FEMEN" - KILL KIRILL  через приїзд працівника ФСБ РПЦ МП Гундяєва в Україну, не буду судити цих дівчат за їх вчинки - Бог їм суддя.

Але не про Фемен зараз йдеться, Ви уважно дивились як професійно попівська охорона Гундяєва працює ? Думаєте постами довгими та частим преклонінням колін відточується така попівська захисна техніка ?

Реакція блискуча, професійні охоронці відпочивають, але попи РПЦ МП знають свою справу.

В професійних охоронців реакція на 2-3 секунди повільніша чим у попа.

Як швидко, грамотно й спокійно піп закрив прохід, поставив корпус та знерухомив нападника. Звичайна людина захищаючись пузом б зустріла атакуючого, а тут стійка правильна, щоб з ніг не збили й впертись можна було, трошки підсів і в сонячне сплетіння плечем на протиході (не дістав бо ріст не той, але мужика 100 кг зупинив б спокійно), акція припинена за декілька секунд. 

А тепер цей маневр попів не нагадує Вам роботу спецпідрозділів з охорони високопосадовців.

Охорона "телята" інша справа робота попів РПЦ МП, різницю бачите ? Загрозу швидко прибрали бо кричить й богохульствує, а "телята" не справляються, хороша фізична форма та вишкіл заслуговує похвал. Попи в нештатній ситуації спрацювали як на тренуванні, а від охорони тільки запах пішов.

А ТЕПЕР РЕАЛЬНО ХРОНІВ ЗАБУХАНИХ ВИ НЕ БАЧИТЕ (дослужився-генералітет) ?

ТАКОЖ НІ ОДИН ЩЕ ГЕРОЙ НЕ ВІДПОВІВ НА ПРОСТІ ПИТАННЯ, невже тільки какофонити совки здатні, чесного діалогу по суті бояться як вогню.

1. ПЦ МП була в комуністів придворною церквою?
2. КГБЕешники були попами в ПЦ МП ?
3. Втілювала ПЦ МП комуністичну політику в Україні?
4. Чи могли не будучи кгебеешниками служителі в ПЦ МП
досягнути високого звання духовного?
5. Всі високопосадовці ПЦ МП старші 50 років були кгбістами?
6. Продовжує РПЦ МП такуж політику як за срср?

У МП зізнались що домалювали прихожан патріарха Кирила у Харкові , підставні ветерани ВВВ - Яким хворим мізкам це потрібно, що за гра відбувається навколо нас простих людей ?

* На сайті http://femen.livejournal.com/217359.html відео на самому цікавому місці чомусь зіпсуте, випадковість в спецслужб рідко буває.

http://gazeta.ua/articles/politics/447577/7#photos 


0%, 0 голосів

86%, 18 голосів

0%, 0 голосів

14%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Складні питання - FEMEN та Pussy Riot

 Нещодавно активісти "FEMEN" - спиляли Хрест пам’яті жертв сталінських репресій у Києві, перша моя реакція була однозначною - "де мізки в цих ....", але трохи подумавши й переваривши інформацію дещо поміняв свою думку з категоричної на - "не буду судити цих дівчат за їх вчинки - Бог їм суддя", вважаю багато акцій "Фемен" є порушеннями норм моралі здорового суспільства. Правда сам собі після цього задаю питання, а суспільство у нас хіба здорове ? Хіба є мораль у нашому суспільстві ? (банда при владі, бандитськими цінностями ЗМІ промивають нам мізки, банда робить з нас холуїв, знищуючи українців в Україні ...) То може для хворого суспільства, з хворими погоничами, потрібно робити такі "Хворі" акції, може суспільство потребує чогось того що заставить згадати про те що ми люди ? Як і в Росії хворе суспільство, з хворими погоничами та поводирями (церква там також важко уражена) хоче судити учасників панк-групи Pussy Riot, а чи має таке суспільство взагалі право судити ?  От як Ви вважаєте людоїди одного з забутих племен, мають право судити (карати) одноплемінників, що випустили  з клітки впійманих людей - їх обід ? Ви не задумувались, може ці людоїди порушники є тогочасними Джордано Бруно, чи може Ви вважаєте що Джордано Бруно церква судила й спалила заслужено ?

*До речі церква так багато говорить про прощення, а сама прощати здатна, не служити наживі, ..., може хай дійсно Бог вирішує, що робити з святотатством, раз Бог в церкві голова.


25%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

75%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.