хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

polemika... полеміка чи ПРовладний лохотрон

Що до ригіанальності цього творіння (посилання далеко ...) сумнівів не виникає думаю ні в кого, така собі ганька героїнівна матеріалізована в інтернет просторі. Але ПРості інформаційні сайти розкривають багато інформації думаючій людині. Ось які висновки зробив я, з нав'язливо брехливої інформації що намагаються вбити ПРасті пацани лохторату в мізки.

В Раду проходят четыре партии - соцопрос.
В Верховную Раду уверенно походят четыре партии - Партия регионов, ВО «Батьківщина», партия «УДАР» и Коммунистическая партия Украины. Между тем, шансы партии «Украина – Вперед» попасть в парламент уменьшаются, а ВО «Свобода» - растут.
Согласно опросу, за Партию регионов готовы проголосовать 28,1% среди тех кто намерен прийти на выборы, причем по сравнению с июнем рейтинг политической силы увеличился на 0,5% - с 27,6%.
За Всеукраинское объединение «Батьківщина» готовы проголосовать 25,6% - столько же, сколько и в июне.
За партию «УДАР» — 11,5%, рейтинг этой политической силы вырос по сравнению с июнем (9,7%).
За Компартию готовы проголосовать 8,2% избирателей, и их рейтинг вырос в сравнении с июнем месяцем на 1,1%.
Партия Натальи Королевской «Украина – Вперед» потеряла почти 0,6% - ее рейтинг снизился по сравнению с июнем с 4,6% до 4,0%. В то же время, ВО «Свобода» набрала 0,7% с 3,1% до 3,8%.

Рейтинг ПР та його тенденція в цьому опитуванні звичайно дивує, й вказує на руку що годує та замовника опитування. На мою думку ПР є політичним лузером і наступником НУ (українці вміють розставляти крапки над "і", та й лохторату все менше й менше з кожним роком покращень) реально не подолала б і 10% якби вибори чесно проводились, а так натягнуть собі адмінресурсом десь 12-14%.

Рейтинг "Батьківщини" та його тенденція показує в цьому опитуванні кого бояться замовники та потужну підтримку населенням (що буде рости до дати виборів)  яку неможливо заперечити, як би не хотілось.

Багато говорить високий рейтинг Кличка, сімейного (старшому світитись не можна) дружбана чучми і його свити, на день народження піти до заплямованого кров'ю родоначальника олігархо-банди не пасує сім'ї ярих опозиціонерів. Тягнуть видатного економіста Кличка за вуха дружбани регіональні як тігіпа тягнули, найкраще стараються, бо це їх гарантована страховка в ВР від посадок.

Рейтинг комуно-фашистів  та його тенденція вказує на підтримку братами ригіанальними бо це також їх розплідник й можливість хоч якось зібрати в ВР втрачені проценти постсовкового лохторату якому мізки замінила партія.

Рейтинг Коровельської та його тенденція вказує на те що цій партії угодована технічна позиція для створення штучної конкуренції Батькіщині. В депресивних регіонах нівелювання голосів тих хто згадав про голову та підняття рейтингів Кличка й ВО "Свободи" в опозиційних регіонах. Добре помітно, що навіть самі годувальники не вірять в інтелектуально-економічний геній трійці Коровельської, Шевченка й Ступки, але як відберуть в опозиції 2% голосів то за простим підрахунком (450/100)х2% = 9 депутатів в ВР, економія на тушках значна, як рахувати що для виробництва тушки ПРостими пацанами йде до 10 млн.у.о.

Рейтинг ВО "Свобода"  та його тенденція вказує на бажання годувальників бачити цю партію в ВР, тому що хто краще як не духовні послідовники ющера будуть натхненно возити фекалії в перемішку з національними інтересами, блокуючи роботу опозиції, на виборах 2010 року (єдиний момент істини коли гравці жертвують основними фігурами, на жаль ефект ющера діє й досі, і це не депресивні регіони) вони доказали свою ефективність, нібито визнавши помилку 2010 нібито націоналіст Олежка Тягнибок приєднався формально до опозиції так і не вибачився перед Україною "націоналіст" за сприяння антиукраїнському режиму, а головне коли Україну паплюжать моголи як хочуть, Свобода вперто називає себе націоналістичною партією - ХТО ДАВ ЇМ ТАКЕ ПРАВО ? НЕ ПРИНИЖУЙТЕ НАЦІОНАЛІСТІВ-ГЕРОЇВ  ТИХ ХТО РЕАЛЬНО БОРОВСЯ Й ВІДДАВАВ СВОЄ ЖИТТЯ ЗА УКРАЇНУ !!! Сидіти на харчах годувальників  пудрити мізки виборцям ЗУ й чекати мандатів ВР можуть і коровельська і Кличко, а чим відрізняється від них беззуба ВО "Свобода" ? Скільки років 10 - 20 співпрацювати з режимом будете "націоналісти", й травити баєчку як потім років через 10-20 коли всі українці піднімуться ви їх поведете в світле майбутнє, а українці через 10 років ПРостого правління будуть ?


100%, 10 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
4

Коментарі

128.08.12, 11:41

Не вірю що українці не порозумнішали за останні 7 років, от скоро й подивимось гречка чи інтелект переможуть. Хоча своє право голосу відстоювати доведеться звичайно.

    229.08.12, 11:43

    Після виборів буде можливість порівняти рейтинги з реальними результатами.Я думаю,що проходять:Батьківщина,ПР,УДАР,Україна вперед,Свобода.

      329.08.12, 12:34

      У 2010 округи сдавала не тільки Свобода, але й Батьківщина.

        429.08.12, 14:50Відповідь на 2 від Остап 88

        Після виборів буде можливість порівняти рейтинги з реальними результатами.Я думаю,що проходять:Батьківщина,ПР,УДАР,Україна вперед,Свобода.Я думаю що пройдуть Батьківщина, Удар, Свобода, ПР, Комуністи.

          529.08.12, 14:55Відповідь на 3 від Казка

          У 2010 округи сдавала не тільки Свобода, але й Батьківщина.Вибору не було, бо протягували ПРасти туди своїх створюючи фіктивні регіональні партії БЮТ, краще вже ніхто чим ПРаст в овечій шкірі, своєрідна рейдерська атака ПРастів проти БЮТ, а Свобода тоді тільки за голоси БЮТ на ЗУ й боролась, наміру щось робити по Україні навіть і не мала, тільки поливали брудом разом з ющером БЮТ.

            анонім

            629.08.12, 15:21

            Я видел такой опрос в Укргазпроме. Вместе с опросниками ходил директор-ПРашник. Вот такие у нас опросы и выборы.

              729.08.12, 15:32Відповідь на 6 від анонім

              Я видел такой опрос в Укргазпроме. Вместе с опросниками ходил директор-ПРашник. Вот такие у нас опросы и выборы.ну 3 міліони голосів виборців ПРасти точно сфальсифікують, 2010 рік добре показав їх можливості і різниця між виборами (а головне явкою виборців) я думаю добре показує ПРастой потенціал.

                829.08.12, 21:54

                Це Ви про сайт "полеміка"?

                  930.08.12, 09:10Відповідь на 8 від gatyla

                  Це Ви про сайт "полеміка"?Так вважаю його наперсточним сайтом ПРастів.

                    1030.08.12, 09:29

                    Перш ніж гнати на нас, подивись на своїхhttp://blog.i.ua/community/3062/1052238/

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна