хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Складні питання - FEMEN та Pussy Riot

 Нещодавно активісти "FEMEN" - спиляли Хрест пам’яті жертв сталінських репресій у Києві, перша моя реакція була однозначною - "де мізки в цих ....", але трохи подумавши й переваривши інформацію дещо поміняв свою думку з категоричної на - "не буду судити цих дівчат за їх вчинки - Бог їм суддя", вважаю багато акцій "Фемен" є порушеннями норм моралі здорового суспільства. Правда сам собі після цього задаю питання, а суспільство у нас хіба здорове ? Хіба є мораль у нашому суспільстві ? (банда при владі, бандитськими цінностями ЗМІ промивають нам мізки, банда робить з нас холуїв, знищуючи українців в Україні ...) То може для хворого суспільства, з хворими погоничами, потрібно робити такі "Хворі" акції, може суспільство потребує чогось того що заставить згадати про те що ми люди ? Як і в Росії хворе суспільство, з хворими погоничами та поводирями (церква там також важко уражена) хоче судити учасників панк-групи Pussy Riot, а чи має таке суспільство взагалі право судити ?  От як Ви вважаєте людоїди одного з забутих племен, мають право судити (карати) одноплемінників, що випустили  з клітки впійманих людей - їх обід ? Ви не задумувались, може ці людоїди порушники є тогочасними Джордано Бруно, чи може Ви вважаєте що Джордано Бруно церква судила й спалила заслужено ?

*До речі церква так багато говорить про прощення, а сама прощати здатна, не служити наживі, ..., може хай дійсно Бог вирішує, що робити з святотатством, раз Бог в церкві голова.


25%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

75%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Коментарі

117.08.12, 18:16

Дуже дискусійне питання, слід мати незалежну судову систему та здорове суспільство, а це також дуже дискусійні питання.
Я вважаю, що зараз не можна від цих людей вимагати крові, не нам принаймні.

    217.08.12, 19:46

    Ніколи не замислювался звідки в них фінансування? Як вони потрапляють на взльотні смуги? На чиї гроши їздять по світу? Хто відкриває їм візи? І ця мразь позиціонує себе своїми голими сраками україноками?! Та вони двох слов українською не зв"яжуть! Я б назвала їх сучками. Але тут значно глибша проблема. Це чергова технологія по опущенню держави, створенню негативного іміджу України.

      318.08.12, 09:34

        Гість: Рус с kija

        418.08.12, 12:45Відповідь на 1 від stepan

        Дуже дискусійне питання, слід мати незалежну судову систему та здорове суспільство, а це також дуже дискусійні питання.
        Я вважаю, що зараз не можна від цих людей вимагати крові, не нам принаймні.
        Дискусійні, система

          Гість: I23

          518.08.12, 13:03

          Думаю, не стоит реагировать на выпады таких "организаций". Равнодушие хорошее оружие против них, ведь они добиваются внимания.

            Гість: I23

            618.08.12, 13:05Відповідь на 2 від Казка

            Ніколи не замислювался звідки в них фінансування? Як вони потрапляють на взльотні смуги? На чиї гроши їздять по світу? Хто відкриває їм візи? І ця мразь позиціонує себе своїми голими сраками україноками?! Та вони двох слов українською не зв"яжуть! Я б назвала їх сучками. Але тут значно глибша проблема. Це чергова технологія по опущенню держави, створенню негативного іміджу України.Согласен, наверное какой-то очередной "план Даллеса", или подобная гадость.

              Гість: UAGERB

              718.08.12, 16:15

              На заході України з такими курвами зробили би щось у революційному дусі ОУН-УПА - НА ГИЛЯКУ АНТИХРИСТИЯНСЬКИХ БІСИВ FEMEN та Pussy Riot !
              Хто з мечем прийде - той мечем і отримає!

                818.08.12, 20:22Відповідь на 7 від Гість: UAGERB

                Что Вы, что Вы! Это же не по-эуропэйськи и недемократично!

                  918.08.12, 21:41Відповідь на 2 від Казка

                  Ніколи не замислювался звідки в них фінансування? Як вони потрапляють на взльотні смуги? На чиї гроши їздять по світу? Хто відкриває їм візи? І ця мразь позиціонує себе своїми голими сраками україноками?! Та вони двох слов українською не зв"яжуть! Я б назвала їх сучками. Але тут значно глибша проблема. Це чергова технологія по опущенню держави, створенню негативного іміджу України.Я також до них відношусь як ти, але вони плюють рабам в лице і це ставить рабів на своє місце, а їх по моєму ВО "Свобода" давить як і ПРастів де бачить, не дає топтати таким шайкам хазарським святу Українську землю.
                  Слава Україні та її лицарям хоробрим з ЗУ !

                    1018.08.12, 21:42Відповідь на 3 від Elsa von Phil

                    Так що думаєш, всежтаки ?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна