Що таке сучасний бал...

«Рыжий оглянулся и сказал таинственно:Меня прислали, чтобы вас сегодня вечером пригласить в гости.«(с) Булгаков

Мені пощастило прийняти участь в організації Балу Кохання і Містики. Це велика вдача, тому що інакше я б міг ніколи не дізнатись, що таке бал!

Ідея народилась у творчої групи молодіжної організації К12 ще до Нового Року, коли постало питання, як відсвяткувати свою першу річницю. Тоді було багато пропозицій, але найцікавішою обрали - бал за мотивами "Майстра та Маргарити" (Булгакова). Такого ще ніде ніколи не було, і наш задум мав стати новаторським. Ми навіть перевірили в інтернеті, щоб впевнитись, що ніхто до нас не використовував цю ідею (-:

Щоправда, було багато суперечок через те, що у творі велика роль віддається силам зла, порушуються певні моралі та етикету. Ми цього не могли допустити, тому після ряду скасувань та компромісів у сценарії прийшли до концепції "Кохання та Містики", в якій вже не коїться зла та руйнувань: з роману було взяте все те, що надихає атмосферою таємничої інтригуючої події...

Відразу кажу, що моя роль в організації була зовсім невеличкою - я лише займався пошуками живої музики та приймав участь в обговореннях, намагаючись конструктивно запропонувати, як можна було б покращити програму балу.

Найбільша заслуга у створенні балу - моїх друзів Головацького Сергія і Шелковського Андрія. Вони зробили найбільший внесок у концепцію, знайшли приміщення (кафе "ProJazz"), домовились з акторами зі студії "ОБРАЗ", а також із танцювальним колективом "La Vie".Далі вже справа техніки - щодня по декілька годин проводились майстер-класи, навчання, репетиції, зібрання та обговорення. 

Хтось приймав активну участь, а хтось відвідував по можливості - час від часу. Я не ходив на постановочні репетиції, не торкався гри акторів, з музикантами теж спілкувався тільки до рівня - "якщо згодні, ось вам телефон людини, яка пояснить, що, де і коли робити, і де потім отримати гроші".

Більш за все мені запам'ятались навчальні заняття по танцям. Їх я відвідав аж 6(!) перед балом. На перше прийшов, щоб впевнитись, що нічого не вмію, але замість цього відчув, що якщо постаратись, то можна чомусь і навчитись (-: На другому вже більш впевнено повторював рухи, відпрацьовував їх з партнерками, на третьому рухи виходили майже самі собою, мені лишалось просто вчитись відчувати музику, розуміти характер партнерок і намагатись сумістити все в єдиний гарний танець... не можу сказати, що це дуже складно, але саме цей процес можна вдосконалювати до нескінченності, здобуваючи все більшу і більшу майстерність, і все краще насолоджуючись світом танців і ритмічних рухів!

Бал розпочався 12 березня 2011 року о 18 годині і продовжувався до ... доки всі не розішлись.. Особисто я поїхав додому тільки о півночі, а багато хто залишився там і далі.В розважальній програмі було багато виступів митців акторської гри, співаків, поетів, музикантів, і звісно - ТАНЦІ, ТАНЦІ, ТАНЦІ на будь-який лад, від спокійного розміреного вальсу до пристрасного танго і просто дикої імпровізації!!!

Згідно строгого дрес-коду, всі хлопці були у костюмах або фраках, а дівчата - у вечірніх сукнях і з масками. Також, кожен з присутніх мав особливий аксесуар, який підкреслював його особистість і визначав його роль на балу. Було враження, наче ми справді занурились в минулі часи, і на деякий час перетворились на Леді і Джентельменів.

Весь вечір спалахували фотоапарати, репортери брали інтерв'ю у гостей, камери знімали без перестану, бо кожна мить балу - то був шедевр, якого ще не бачили!...

Все це задоволення коштувало лише 80 гривень (в ціну входили додаткові безкоштовні 3 майстер-класи по бальним танцям і фуршетний стіл).. На мою думку, це не те, що дешево, а просто задарма. І, напевно, мою думку розділили ще більше 1000 людей, які дізнались про бал. Потрапити туди, на жаль, змогли лише 200! (-:

Наступного разу шукатимемо зал, який вмістить більшу кількість гостей, щоб здивувати їх ще чимось неймовірним, яскравим - щоб відклалось у пам'яті на все життя!

Моє 12 березня 2011 року

Просто класний день...

Отримав телефон практично на шару (правда без акумулятора та картки пам'яті, але навіть якщо купувати нові - все одно дешево виходить) - SciPhone на 2 сім-картки

Сьогодні ювілей моєї мами.. Їй сповнилося рівно 50 років cvetok

Сьогодні - мій перший в житті Бал, мої перші вальси і танго... Ех, як чудово, що ми взялись за організацію цього заходу!!! Стільки позитивних емоцій!!!

А ще сьогодні просто сонячно, тепло і дуже радісно на душі!

ЧУДОВИЙ ДЕНЬ!!! ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ! 

Найпростіше правило для того, щоб жити щасливо.

Воно дуже просте по суті і складається з двох речень:

"Живи так, наче поруч з тобою завжди знаходиться кохана людина і бачить все що ти робиш.

Роби все так, наче це для найближчої, найдорожчої, для самої коханої людини у світі"

Коли мені було років 10-11 я почув це від своєї мами. Тоді я якраз вперше закохався у однокласницю, і дуже хотів їй подобатись, але не знав як. Можливо то мамина порада спрацювала, а може то просто моя вдача така, але я дійсно отримав взаємну симпатію від тієї дівчини, вона погодилась прийти до мене на день народження і ще декілька разів гуляли разом... Потім їй сподобався хтось інший і на цьому романтична історія наших стосунків закінчилась (-:

Час від часу я згадую ці слова в ті моменти, коли не знаю, як краще поступити в якійсь ситуації... І ще ніколи в житті це правило мене не підводило.

Всім раджу (-:

Прошу пробачення!

Сиропусна неділя - неділя прощення. Останній день перед Великим Постом...
Прошу всіх простити мені все зло, образи та кривду, яку я вчинив комусь випадково чи навмисно.
Приємного всім свята!

Ціни на проїзд підвищуються."ПОПУТЧИК"-стає все більш актуальним

Главные новости:

1. В Днепропетровске на фоне повышения проезда до 2,50 грн (с 5 марта), а потом и до 3 грн (с апреля или мая), популярность социального проекта «ПОПУТЧИК» стала стремительно увеличиваться. Сейчас число участников насчитывает уже 3300 человек. Попробуйте найти себе попутчиков, если ранее не нашли. Давайте привлекать своих друзей, и пассажиров и водителей, которых не устраивают маршрутки и высокие цены на бензин и автостоянки. Вместе мы сможем противостоять беспределу и сделать нашу жизнь лучше.

2. НАКЛЕЙКИ проекта «ПОПУТЧИК» для своего авто можно получить совершенно БЕСПЛАТНО. Распостранители наклеек:
- Андрей - тел.050-023-70-98. Забрать можно будет в рабочие дни на ул. Гоголя, д.15А по предварительной договоренности.
- Дима - тел. 788-22-08, 050-342-36-59, 063-738-22-97. Забрать можно будет в любое время любого дня на ул. Серова, 5 (район Серова-К.Маркса, возле супермаркета "Elite-center, Rainford") по предварительной договоренности.

3. Сейчас мы работаем над улучшением внешнего вида и функционала сайта. Надеемся в ближайшие дни вы уже сможете насладиться новыми возможностями.

4. Ответим на основной вопрос звонящих и пишущих нам людей: Регистрация и пользование проектом «ПОПУТЧИК» – БЕСПЛАТНЫ. Мы не преследуем никаких коммерческих целей, т.к. занимаемся развитием проекта в своё удовольствие и для пользы родного города в первую очередь!

Социальный проект "ПОПУТЧИК"
http://avto.k12.dp.ua

Looking for... (Ищу компанию...)

I'm going to go global travelling over Europe and Asia without a certain route. From the country to the other, from the east to the west, and then turn backward. Trip full of luck, fortune, surprises, various people, places, events etc.!

Looking for a companion without fears, doubts, who wanna have a fun, see the world, and to know themselves better. Autostop-style. Must to be ready for anything. For about 4-6 months. Free join at any stage, and free exit. Starting - on first half of april (04.2011). Ending - don't know (-: (I'm starting from home - Dniepropetrovsk city, Ukraine) ---------------------- Собираюсь в глобальное путешествие по Европе и Азии без конкретного маршрута. От одной страны к другой, с востока на запад и обратно. Путешествие полное неожиданностей, случайностей, удачи и везения, со встречей уймы людей, пребывание в различных местах, участие в разнообразных событиях и так далее везде и повсюду по пути передвижения.

Ищу в компанию людей без комплексов, страхов, не зажатых рамками обыденности и консерватизма, готовых к настоящим приключениям! Будем получать удовольствие, узнавать мир и самих себя лучше!

Способ перемещения - автостоп. Необходимо быть подготовленным ко всему с этим связанному. Продолжительность - около 4-6 месяцев. (Можно присоединяться на любой стадии и так же свободно отделяться) Стартуем в первой половине апреля 2011 года. (Лично я стартую из дому - г. Днепропетровск, Украина)

І чому я раніше цього не усвідомлював?

Є таке життєве правило: "Мы любим тех, кто нас не любит...", і я ніяк не міг зрозуміти його логіку - чому так?

А все, виходить, дуже просто. Своєю надмірною любов'ю ми просто не даємо іншим проявляти їх любов до себе.

Коли кохаєш щиро, пристрасно, то віддаєш себе усього... а як може інша людина хотіти те, що у неї і так є цілком та повністю?

Коли любиш, то робиш всі кроки першим - дзвониш, вітаєш, вибачаєш, поступаєшся, пропонуєш тощо... навіть якби іншій людині і було б приємно зробити те ж саме, в неї просто немає шансу. Максимум, що може зробити інша людина в такій ситуації - сказати: "Мені якраз хотілось зробити те ж саме!!!" - і замовкнути з посмішкою, або з сумом на обличчі.

Коли дієш за покликом почуттів, то зазвичай надаєш коханій людині все те, чого їй хочеться, здійснюєш її мрії, допомагаєш втіленню її бажань та планів... і тому їй більше просто нема чого хотіти від того, хто кохає!

Звісно, бувають виключення, коли виникає "взаємність"... але якщо такого щастя не сталось, то лишається просто кохати як є і без претензій на вдячність.

То ли начинается.. то ли продолжается...

Ханік (10:55:09 24/02/2011)

Спасибо за поздравления Как у тебя дела?

Ася (11:10:52 24/02/2011)

номано усе, на работу вышла, переехали в старый офис на 15 мин ближе ))) времени только с малым маловато

Ханік (11:11:13 24/02/2011)

О, да у тебя действительно всё пучком (-:

Ася (11:11:38 24/02/2011)

а у ты как?

Ханік (11:12:17 24/02/2011)

Собираюсь в очередное путешествие. Месяцев на 5-6...

Ася (11:12:26 24/02/2011)

а  как же личная жизнь?

Ханік (11:13:13 24/02/2011)

не покидая пределы нашего континента (-: А при чем тут личная жизнь?

Ася (11:14:33 24/02/2011)

5-6 месяцев....девушка/жена (новая) в Якутию?

Ханік (11:14:55 24/02/2011)

нет никого (-: в Якутии уже был... хотя, может снова туда заскочу ненадолго (-:

Ася (11:16:14 24/02/2011)

так может привезешь кого из поездки? 

Ханік (11:16:40 24/02/2011)

я туда не в поисках жены отправляюсь... хотя, побочным эффектом и такое может случиться (-:

Ася (11:17:02 24/02/2011)

никогда не знаешь, где встретишь )

Ханік (11:17:26 24/02/2011)

угу, зато когда уже на 100% уверен, что "ВОТ ОНО!!!", оказывается, что на все 100% - ошибался (%

Ася (11:19:55 24/02/2011)

главное не жалеть о прожитом ))) у меня многие разошлись. Не сложилось, зато во второй раз получше ))))

а с прошлой поездки книгу уже написал?

Ханік (11:22:18 24/02/2011)

ну... на треть... 

Ася (11:22:59 24/02/2011)

так ты за новыми впечатлениями для книги )

Ханік (11:23:37 24/02/2011)

ну... не совсем... если и для книги, то уже для совсем другой (-:

Ася (11:29:29 24/02/2011)

а цель та же?

Ханік (11:29:58 24/02/2011)

нет, и цель уже другая.  Предыдущую цель я достиг на 100%, незачем ее повторять (-:

Ася (11:30:08 24/02/2011)

а тут какая?

Ханік (11:32:20 24/02/2011)

изучить свой внутренний мир, исследовать собственный потенциал, научиться использовать максимум своих знаний, умений, возможностей в совершенно новых, необычных и непривычных жизненных условиях - на чужой территории с незнакомой культурой и неизвестными законами, без знания языка и без поддержки знакомых либо друзей (-:

Ася (11:33:26 24/02/2011)

ты решил в отшельники пойти? или как раньше мужики  с цепями ходили? с целью познать себя и укрепить свой дух

Ася (11:33:52 24/02/2011)

веригами, вспомнила как называется

Ханік (11:34:02 24/02/2011)

нет, это не отшельничество и никаких цепей не будет. Просто исследование, изучение..

Ася (11:35:02 24/02/2011)

цепи - образно

Ханік (11:35:17 24/02/2011)

укрепляют не "цепи" (-:

во всяком случае, сейчас я думаю именно так

Ася (11:35:37 24/02/2011)

это было давно, и как самобичевание у католиков

Ханік (11:35:49 24/02/2011)

не-не-не... бичевать себя не стану (-:

Ася (11:36:21 24/02/2011)

а в какую сторону? запад - восток?

Ханік (11:37:04 24/02/2011)

Сначала на Запад. Потом, если останется время, желание и смысл в продолжении, то - на Восток

Ася (11:37:42 24/02/2011)

ты уже наметил пункты? или в процессе?

Ханік (11:38:35 24/02/2011)

Пункты будут намечаться за неделю до выхода (-: Сейчас только направление и намерения

Ася (11:43:43 24/02/2011)

на такое мало кто решился бы

Ханік (11:44:08 24/02/2011)

Если мне повезет, то я буду не сам (-:

Ася (11:45:35 24/02/2011)

а кого ты подбиваешь?

Ханік (11:46:11 24/02/2011)

пока никто (кроме тебя) не в курсе подробностей моих планов (-: никого еще не подбивал. 


...

Цікаво, що до цієї бесіди я ще не визначав нічого точно - ані цілі, ані напрямку...

Ось так мрії з думок переростають в плани, а потім стають подіями...