Невеличка частинка плану втілення величезної мрії... (ч. 1)

 Треба ж з чогось починати...

Попереду ще ціле життя, і якої якості воно буде залежить ТІЛЬКИ від мене. 

Підведення підсумків за перші 30 років життя продемонструвало, що мені дуже не вистачає дисципліни, зібраності, а головне - свідомості та розуміння сенсу та цілей свого життя. Є декілька питань, які стоять дуже гостро, саме на них і спробую зробити наголос в першу чергу. 

 1. ЧАС. (дисципліна)

Почати прокидатись на пів годинки раніше. Скажімо, десь о 6:32, як було рік тому, до того як я облінився зовсім і став прокидатись о 7:02, та й не кожного дня, часто десь о 8.. Для цього потрібно лягати спати раніше. Для цього потрібно менше часу проводити увечері за компом. Більшість часу забирає перегляд "оновлень" в соціальних мережах - мабуть саме це і варто припинити. Тим паче, що для після 22 я все-одно майже ніколи не роблю щось корисне...

Вирок: усі програми на комп'ютері вимикаються о 22 годині, після чого я приймаю вечірній туалет та лягаю спати. До 8 ранку інтернет не увімкати. Більше одного разу підряд новини не передивлятись. Частіше разу на 4 години на один і той самий сайт не заходити (-:

(як це можливо реалізувати, ще не знаю, але колись я так жив - без інтернету, без сидіння за компом, відповідно зможу знову) (-:

Вільний час увечері присвятити дівчині, сину, спорту, читанню, навчанню, прибиранню, пранню, медитаціям і відпочинку (скоріш за все саме такій черзі по пріоритетності).

Вільний час вранці зайняти особистою гігієною, спортом, прибиранням, підготовкою до дня (робочого, або вихідного).

 2. ДІЄТА. (дбання про тіло)

Мета, якої я давно прагну - скинути зайві кіло... у мене їх аж 20. Одним спортом не обійтись, бо проблема не тільки в тім, що я мало рухаюсь, а ще (і навіть переважно) у тім, що піддаюсь обжерливості - їм не для того, щоб наїстись, а для того, щоб насолодитись самим процесом. Через це корисного в організмі мало, а зайвого - навпаки, занадто.

Вирок: з 20 по 8 ранку не їсти взагалі. Спочатку порції поступово зменшувати, потім передивитись весь раціон харчування. Перевагу віддавати натуральним продуктам - овочам, фруктам. Не зловживати вегетаріанством, доки не налагодиться повноцінний раціон, що міститиме в собі більшість необхідних речовин. Досвід демонструє, 'дієта' і 'раціональне харчування' - це зовсім різні речі. 

Напевно, можна буде покластись в цьому питанні на когось зі знайомих, які мають гарне тіло і вміють зберігати стрункість, пружність, міць та здоров'я у ньому (-:

В пріоритеті - забезпечити себе безперебійним постачанням здорової натуральної їжі... 

 3. БЛИЗЬКІ ЛЮДИ (духовність)

Я егоїст, вмію уважно слухати, але дуже не люблю прислухатись. Замість того, щоб навчатись мудрості дорослих - сам навчаю своїй дурості молодих. Звісно, це не минає просто так - потім все повертається, за кожний вчинок потрібно відповідати. 

Мій син називає кличе мене за ім'ям частіше, ніж просто "татком", друзі та рідні майже не телефонують, перестали заходити в гості, бо знають, що я завжди "дуже зайнятий своїми важливими справами" (тобто сиджу за компом спиною до всіх і займаюсь чим завгодно, а коли відволікаюсь, то можу приділити трішки уваги гостям)...

В стосунках з дівчатами - теж все складно, бо з самого дитинства я виховав в собі таку модель поведінки, в якій дівчина має просто бути прислугою, її думка нічого не варта, її мріями, бажаннями та думками можна сміливо нехтувати... До того-ж, я дуже боюсь людей, як з'ясувалось.

Я весь час знаходжусь у броньованій аурі недоторканості, відокремленості від усіх. Мені страшно комусь розкритись, довіритись, покластись на когось іншого. На це були свої причини, коли я був малим, слабким, невпевненим. Тепер причин для цих страхів вже немає... ну тобто їх вже не має бути...

Вирок: Більше часу проводити з коханою, близькими, рідними людьми. Прислухатись, намагатись зрозуміти їх точку зору, на час спілкування намагатись зайняти позицію людини, яка щось розповідає, спробувати подивитись з її точки зору. Більше довіряти, не боятись помилок. Друзі та рідні зможуть їх вибачити. Не боятись падінь. Друзі та рідні допоможуть підвестись. 

Кохати щиро. Кохана - це єдина людина у всьому світі, яка заслуговує на це почуття. (любов до рідних та дружба - це інше). Коханих людей не може бути декілька... і хоча через власну влюбливість у мене в серці збереглось багато теплих почуттів до інших людей, справжнє кохання, вся його енергія має бути напрямлена до однієї-єдиної людини, своєї другої половинки. 

Син має право на батьківську любов і турботу. Звісно, це не по-дорослому - подарувати йому телефон і чекати, доки він сам зателефонує та скаже "Пап, я к тебе сейчас зайду". Цей крок треба робити самостійно, хоч як незвично б це не було... хоч як би соромно не було за всі попередні втрачені роки... Адже це насправді приємно - бути разом з ним - найріднішим, найулюбленішим хлопчиком у всьому світі!

___________________________________

На зараз цього вистачить. Продовження буде незабаром, коли хоч на трішки засвою цю частину.

Далі буде...

Об'єднання соціальних мереж...

Звісно, доки соціальні мережі є бізнесом, ніякого об'єднання не буде, бо стане складно ділити гроші - бо як визначити, кому який відсоток за його "внесок в загальну справу" має нараховуватись?

Хоча, універсальна віртуальна соціальна мережа, хоч і є думкою утопічною, але несе в собі конструктивність і користь. По-перше, це реальна модель справжнього світу без меж, без кордонів, і при наявності гарного віджета-перекладача - навіть без мовних бар'єрів. По-друге, це гарний полігон для політичних та бізнес-реалізацій, тренувань, навчань тощо. Ну і по-третє, це було б просто зручно для всіх користувачів. Створити таку мережу досить легко, але доки вони є бізнесом - цього не станеться.

Можна тільки казати: "Додавай мене в "друзі" де ти є - ВКонтакті, Фейсбук, Твітер , (в однокласниках мене нема), Мир Mail.ru

Може ще десь буває цікаво? Тоді пропонуйте свої варианти. Та і взагалі, діліться думками з приводу соц. мереж (-:

Интеллектуально-развратный бал по роману «Мастер и Маргарита»!

Впервые в Днепропетровске! Интеллектуально-развратный бал по мотивам романа Булгакова «Мастеръ и Маргарита»! В одну из ночей года активная молодежь города соберется на балу у самого… А, впрочем, к чему имена. Принимать гостей, без сомнений, будет Королева Маргарита, господин Коровьев и Кот-Бегемот. Вас ожидают: • Живая музыка и мистическая атмосфера • Тематические театральные постановки от студии «Образ» • Бал в масках от студии танца «Ля Ви» с возможностью научиться бальным танцам • Фееричные конкурсы, сюрпризы, импровизация (все по роману Булгакова) • Боди-арт • Фаер-шоу • Безумная дискотека до утра для тех, кто готов снять фраки и не только. Для того, чтобы получить приглашение на бал-вечеринку, обращайтесь к господину Азазелло. Хотя...он и сам Вас найдет. Главное - помните: количество мест ограничено. 

Такое было только в 30-тых годах в Москве. Такое будет только в 2011 году, в Днепропетровске. 

Больше информации - ТУТ

Аукціон стосунків завершено...

Аукціон стосунків зі мною завершено.

Вітаємо чарівну переможницю з придбанням мене з усіма моїми гідностями та вадами.

Лот проданий за ціною "не готова до серйозних стосунків, але хочу бути з тобою разом настільки, наскільки нам обом це буде зручно і приємно".

Сучасна насолода...

спочатку ніжно за вушко

потім за інше, легеньким впевненим дотиком

далі спускаюсь нижче -

з плечей, аж до самого поясу

трішки паузи, доки відкриється доступ до отвору...

і я входжу в нього, і несу в собі насолоду для тебе!

Цей кайф може продовжуватись скільки завгодно...

доки вистачить запасів енергії... love

.................

Я - твій мп3-плеєр з навушниками smutili

І пофіг, що це виглядає як реклама!

В магазини АТБ зараз завезли мандарини...

ДУЖЕ смачні!!!

Ну просто НЕРЕАЛЬНО СМАЧНІ! shock

Солодкі, соковиті, приємно і дивитись на них, і в руках тримати, а особливо - їсти!!!

Хто хоче купити мандаринів, але боїться потрапити на якусь прісну застарілу партію - сміливо йдіть в АТБ. Там вони гарантовано (особисто мною, лише сьогодні) СМАЧНЕНЬКІ!

... і пофіг, що це виглядає як реклама! Насправді я борюсь за права любителів мандаринів dance

Київ

В четвер (20.01.2011) їду в Київ. 

Виїжджаю вранці, в місті буду з обіду до вечора (або до ранку), потім назад до Дніпропетровську.

Хто хоче зустрітись - пишіть, дзвоніть, у мене є бажання і буде на це час!

(кількість запрошень обмежена фізичною можливістю бути в одному місці в один час) podmig

З повагою, Микола.

Неймовірно!!! Я переможець! (-:

Отримав сьогодні такого листа:

Победа на конкурсе от SuperDeal

Портал SuperDeal еще раз поздравляет вас с победой в конкурсе Исполнение Желаний от SuperDeal.
Мы рады выполнить в новом году вашу заветную мечту – «Голливудская улыбка».
Вы можете воспользоваться вашим призом уже с 11.01.2011.

Для получения подарка свяжитесь, пожалуйста, с партнером, предоставляющим данный приз для конкурса. Вам будет необходимо предварительно позвонить партнеру, а после - предъявить паспорт и уникальный код вашего подарка *******. Воспользоваться подарком вы сможете в течение срока его действия, указанного в описании на сайте конкурса.

Виявляється, багато учасників грали не за правилами, "накручували" собі рейтинг, додавали неіснуючі голоси. І тому були дискваліфіковані... А для перемоги достатньо було просто чесна допомога справжніх друзів!!

Ура! Ура! Ура! Я всім вам дуже вдячний (-:

Люблю вигравати та перемагати, але ще більше люблю, коли правда стає вище за хитрість (-:

Щось таке...

Познайомився з дівчиною. Вродливою, веселою, з почуттям гумору, амбіційну, дійову... Зустрілись пару разів у місті, прогулялись ввечері у парку, запросив її до себе в гості на вечерю.. і все було б напевно за сценарієм, якби не отримав у відповідь "точно обищять не буду(" (це було після "вабще", і "патом")

Все... на слові "обищять" мене перемкнуло, і я зрозумів, що краще б у неї всі справи склались так, щоб не було жодної можливості прийти в гості.  Просто воротити починає від думки, що людина може дозволити так нехтувати культурою мови. Краще б вона неохайно виглядала або дивакувато поводилась, чи мала б якісь фізичні вади - з цим простіше зміритись, ніж з розумінням, що культурний рівень для неї нічого не значить, і розвитку в цьому напрямку вона не прагне.

Я навіть не зможу уявити тепер, що цілую її туди, звідки вона таке казала hypnosis, і не тільки туди, а й взагалі )-:

Виявляється, мені простіше миритись із самотністю, ніж бути простіше, і не заморочуватись подібними речами. unsmile

Здається, я просто вимру, тому що не знайдеться у світі - Саме Та, Єдина У Світі, Моя Друга Половинка... 

Рятууууйтеееее !!!! tears

две мыслишки...

1. Если главное для людей - РАБОта, то мир уже давно, целиком и полностью поРАБОщен...

2. Самая легкая форма обмана - недосказ, умалчивание. Можно даже самому не верить в то, в чем хочешь уверить других - люди склонны самостоятельно додумывать ту информацию, что недополучили в выгодном для них ракурсе.

Чуть сложнее - искажение, приукрашивание фактов. Необходимо иметь определенное убеждение в том, что эта изменение является именно уточнением, а не удалением от истины.

Самая сложная ложь - выдумка совершенно несуществующих ситуаций и пояснение их взаимосвязей. Необходимо наличие бурной фантазии, отличной наблюдательности и блестящей памяти. К тому же, необходимо уметь на время обмана самому безоговорочно верить во все сказанное...

В любом случае, вся ложь в конце концов раскрьівается, а все тайное становится явным...