Святий Миколай подарунки роздавай!

Що означає ім'я Микола?

Ім'я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як "переможець народів".

Зі значенням імені Микола пов'язані такі риси характеру як врівноваженість, працьовитість і працездатність. Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Поміж однолітків його відрізняє сила, активність і кмітливість. Микола здатний опанувати будь-якою професією, буде добре заробляти. У колективі простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника в Миколі можуть виявитися риси, що характеризують його як жорстокого й навіть деспотичного начальника. Підлеглі будуть побоюватися його.

Микола легко захоплюється жінками. Жінку, що йому сподобалася, відразу ж запрошує на побачення й через кілька днів може запропонувати їй вийти за нього заміж. У любові жагучий, але ревнивий. Здатний багато працювати над благоустроєм свого будинку. Допомагає дружині в куховарстві, ходить за покупками. Дуже любить дітей.

Привітання з Днем ангела Миколи у віршах

Ти, Миколо, в нас боєць,
І в роботі молодець!
Люблять всі тебе дівчата,
Липнуть всі, немов ти м’ята,
Ти в нас гордий, не здаєшся,
На любов не піддаєшся!
Хай завжди тобі везе,
І в житті буде усе!

***

Вітаєм Миколу нині щиро!
Бажаєм добра і, звичайно, ще миру!
Світанків сонячних, привітних,
А днів прекрасних, теплих, світлих.
Ночей спокійних, не тривожних,
А щастя стільки, скільки хочеш!
Здоров'я вдосталь і без ліку,
Кохання щирого довіку!

***

Здоровими щоб всі були,
Від Миколая подарунки знайшли.
Кому різочку, кому презент, —
Це найчарівніший святковий момент.
Хай в цей день панує свято,
Поруч рідних буде багато.
Не сумуйте й не сваріться,
З ворогами помиріться.

***

Тобі, Миколо, переможець народів,
Ми щиро шлем свої привітання,
Нехай дарує тобі і доля, і природа
Скарби життя і таємниці кохання.

***

Не чекаючи новорічної ночі
Несе подарунки людям Микола!
Він чує всі мрії на білому світі,
Проси, що хочеш, і сміливіше мрій!
Я зі святом святого Миколая
Хочу тебе привітати від душі!
Нехай він виконає все, що забажаєш,
Все збудеться, ти тільки не поспішай.

***

З Днем Ангела Миколо!
Ти вір в життя і будь собою.
Хай час летить собі, а ти,
Як сонце ранньою весною,
Цвіти промінням золотим.
І хай в очах твоїх відкритих
Нестримна молодість буя,
І хай несе тебе по світу
Життя бурхлива течія.
І завжди ангел-хоронитель
Тебе боронить від біди,
Ти просто вмій життю радіти
Й по ньому з усмішкою йди!

Привітання з Днем ангела Миколи в картинках і листівках
Привітання з Днем Ангела Миколи / ©
Привітання з Днем Ангела Миколи
Миколо, з Днем Ангела / ©
Миколо, з Днем Ангела
З Днем Ангела, Микола / ©
З Днем Ангела, Микола
Привітання на день Миколи у прозі

Вітаю тебе з чудовим святом – Днем Ангела Миколи! Від щирого серця хочу побажати тобі яскравого життя, непереможних сил і міцної віри. Твори добро і допомагай нужденним, не відступай від своїх цілей і прагнень, осягай любов рідних і опромінюй цей світ добротою своєї душі.

***

Дорогий Миколо, вітаю тебе з Днем Ангела. Хочу побажати тобі щирого і справжнього щастя, доброї і незмінної вдачі, великих і незламних успіхів, нереального і великого везіння, міцного і дуже міцного здоров’я. Хай твій ангел вберігає тебе все твоє життя.

***

Миколо! Вітаю тебе з Днем Ангела! Бажаю, щоб твій охоронець завжди був з тобою поруч, оберігав та опікав. Хай щастя і любов, повага і турбота завжди супроводжують тебе у житті! Бажаю щирості, багато радості і сюрпризів!

***

Миколо, вітаю тебе з Днем Ангела. Нехай в житті тебе чекає щастя і удача, нехай шлях твій буде світлим і успішний, нехай душа твоя радіє життю, а серце щиро любить і робить добрі справи.

***

З Днем Святого Миколая. Бажаю миру, душевної краси, достатку, радості, кохання та щастя. Нехай Святий Миколай уберігає від будь-яких недуг, від будь-яких негараздів, від будь-яких бід, нехай це світле свято подарує багато посмішок, багато подарунків, багато чудес!

***

Нехай великий Чудотворець Миколай принесе у твоє життя добро, світло та любов. Нехай він зберегти тобі, де б ти не був. Нехай він убереже тобі від бід і допоможе у будь-якій твоїй правовій справі. Бажаю, щоб твоя життя завжди була наповнена добром, смислом, успіхом та благополуччям. Зі святом!

Час єднатися Україні зі Світом у спільному святі Різдва

Час єднатися Україні зі Світом у спільному святі Різдва

Не намагаюся примушувати когось до своїх світоглядних концепцій, тому що анархісту то непотрібно. Але якщо тема не стосується суто мене – тоді, перепрошую: мушу і хочу заявити та вимагати. Як і визнаю, що кожен може мене послати. Так, можна послати і я піду, бо вже прийшов: я святкую Різдво Христово 25 грудня. 
Досить давно це вирішив сам і кілька раз писав на цю тему, що в тому календарному непорозумінні святкування Різдва немає взагалі ніякої релігії, а є чиста людська упередженість, а ще точніше: звичайна тупість. Це типове недолуге «старовіри», або ще точніше – «старообрядці», коли головним є звичка, а не зміст. Схоже як хреститись: двома пальцями чи трьома. Де тут віра? Єдина причина була в Україні мати різнобій в календарі через сильну католицьку експансію у певний час історії, тому що одночасне святкування взагалі б поглинуло православ’я. Тому навіть уніати-УГКЦ, будучи підпорядковані Риму, святкували усе за православний календарем, але тепер це викликає величезне здивування: проявляти УГКЦ спілку з Московським патріархатом, який люто ненавидів та нищив греко-католиків в усі часи аж до сьогодні. Поява незалежної автокефальної Православної Церкви України потребувала певної стриманості на початках, але тепер все усталилось і розведення дат святкування Різдва навпаки дозволить поставити питання руба: хто є хто? Хто за Україну, а хто далі за московією тягне.
Усе досить і досить важливо стає саме зараз, коли лідер країни з півночі почав активно говорити про «єдиний народ» і спільну історичну долю, а в тому «пропагандоні» велику роль відіграє спільне святкування релігійних свят. Тому нам потрібно в Україні конче перейти на святкування Різдва Христового як і всі інші релігійні свята разом зі своїми головними Патріархатами: греко-католики з Римом, а православні ПЦУ – з Константинополем, що давно вже перейшов на Григоріанський календар літочислення. Досить вичікувати невідомо чого, боячись реакції негативної від парафіян на ці зміни, тому що пастирі керують паствою, а не навпаки. Час приймати важливі рішення виважено, але рішуче.
Геть від Москви! Допоки ще не пізно.
Вітаю всіх українців зі святом Рождества Христового 25 грудня!
Хто не святкує – той москаль! (жартую, хоча в кожному жарті є доля правди) 
Давайте рішуче змінювати Україну на краще власною волею!

Богдан Гордасевич
Львів-Рясне
12.12.2021


22:22 12.12.2021

Дмитро Биков оповідає що то є за Потеріанна

Лекция Дмитрия Быкова — «Гарри Поттер и холодная война»
323 682 перегляди30 жовт. 2016 р.

Новая газета
Підписалося 394 тис. користувачів
Книга Роулинг была адресована читателям промежуточной эпохи, уже понявшим, что постмодернизм заканчивается, в мир возвращается модерн и грядет эпоха новых противостояний. Все семь романов, начиная с самого детского, дышали предчувствием глобальных столкновений. Мы живем в эпоху этого столкновения, когда вынести на своих плечах всю тяжесть нового мира предстоит читателям Роулинг. И попытки переиграть эту ситуацию, как делает сын Гарри Поттера в финальной пьесе, — бессмысленны. Что должно свершиться, то свершается. Каким образом это происходит? Об этом мы поговорили на лекции кафедры литературы «Новой газеты».


Війну малу хочуть припинити великою війною

У Путина ангельское терпение. Пора с этими клоунами завязывать, Владимир Владимирович!
Украинский цирк надо притормаживать, кукловоды и куклы немного забыли, что есть Россия и её интересы. Мы сейчас видим беспрецедентное давление на нас, как в медийном, так и в военном плане на наших границах с буйным соседом. Им там делать нечего, а нам разгребай. 

Фактически война уже идёт, правда пока и славу богу в медийном плане. Меня поражает, что некоторым украинским клоунам вообще дают возможность высказываться на российских площадках. Они называют себя журналистами, но это категорически не так, это даже не пропагандисты, а агенты влияния, с которыми нужно общаться через бинокли или прицелы. Они несут в наших эфирах выгодную им антироссийскую пургу, но, кто нам даст возможность высказать на Украине всё, что мы думаем о ситуации. Вы можете представить, чтобы меня, Горного, пустили в украинский федеральный эфир подискутировать с этими демонами грядущей, по их мнению, войны? Такое просто невозможно. 

Уверен, что с Украиной надо завязывать и жёстко, в противном случае эта гибридная раскачка ситуации приведёт к ещё большим проблемам. Владимир Путин довольно чётко обозначил риски и угрозы нашей стране от военного сотрудничества Украины и НАТО, и это он мягко выразился. Президент имеет ангельское терпение и крайне осторожен в выражениях. 

Как по мне, так жёсткий амбарный замок на границе с Украиной и, жёсткий визовый режим. В Крыму надо чётко и без всяких люфтов запретить украинские паспорта. Хочется украинский паспорт – пожалуйста сдайте российский и чётко обозначьтесь. Я понимаю, что некоторым паспорта нужны для поездок на Украину, но идёт война, Украина нам не дружеское государство в данный момент, а те, кто владеет украинскими паспортами — это граждане Украины со всеми вытекающими обязательствами и последствиями. 

Тема Украины в российском медиаполе стала перебивать тему ковида, и рано или поздно будет развязка. Какая? Украине, как и Зеленскому выгодно нагнетание ситуации, они будут требовать от своих западных кураторов обострения ситуации, но головой там ребята не думают. На телевизорах они бодро рассуждают о войне, о том, шо они готовы побряцать оружием, но сунь этих рассуждальщиков под приходы и им потребуется сразу по паре памперсов 7XL EXTRA. 

Война страшная штука, я её видел на Донбассе, и сколько Порошенко, и компания принесли горя не только жителям ЛНР и ДНР, но и своим украинцам. А им всё мало…

Уважаемый Владимир Владимирович, нам надо жёстче, хватит заигрываний, хватит терпеть, нужно зарвавшегося соседа посадить чётко на крепкое место и попросить, чтобы он прекратил свои бредовые идеи о войне.

Тем временем в Крыму шуруют перевёртыши, ураганят, жрут наш российский бюджет и им всё мало. Сажать и ещё раз сажать, хватит терпеть это безобразие. Крым уже стал лидером по пасадкам этих жуликов-перевёртышей, которые в голове всё ещё держат Украину.

Шо, разве не так? Читайте больше и пишите мне Здесь! Пустые и левые страницы в мусор, сразу.

А. Горный

Референдуму за Незалежність України - 30 років!

Сьогодні буду святкувати держпереворот: 30-ту річницю Референдуму на підтвердження Незалежності України 1 грудня 1991 року.





30 років тому. Референдум 1991 року про незалежність України і розпад СРСР (архівні фото)
3 години тому
1 грудня 1991 року відбувся Всеукраїнський референдум щодо незалежності України. Бюлетень референдуму містив текст Акта проголошення незалежності України, ухваленого Верховною Радою 24 серпня 1991 року.

Було запитання: «Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?» із двома варіантами відповіді: «Так, підтверджую» або «Ні, не підтверджую».

Український народ підтвердив прагнення жити в незалежній державі – 90,32% учасників референдуму відповіло: «Так, підтверджую». Загалом в голосуванні взяли участь 31 891 742 особи – 84,18% населення України.

Референдум відбувся в усіх 27 адміністративних регіонах України: 24 областях, Автономній республіці Крим, Києві та Севастополі.

У Києві незалежність України підтримали 92,88 відсотка виборців, у Донецькій області – 83,9%, в Луганській – 83,86%. А в Автономній республіці Крим сказали «Так» незалежності Української держави 54,19% виборців, тоді як у Севастополі показник був вищим – 57,07%.

Тільки після 1 грудня 1991 року Україну почали визнавати інші країни світу:

2 грудня – Польща і Канада,
3 грудня – Угорщина,
4 грудня – Латвія і Литва,
5 грудня – Російська Федерація, Аргентина, Болгарія і так далі.

А 8 грудня 1991 року Біловезька угода констатувала припинення існування СРСР

Одночасно з референдумом 1 грудня відбулися перші в історії незалежної Української держави вибори президента України, на яких главою держави був обраний Леонід Кравчук (61,59 відсотка голосів). Другий результат на виборах президента здобув В’ячеслав Чорновіл (23,27%), а на третьому місці опинився Левко Лук’яненко (4,49%). Загалом балотувалися 6 кандидатів.

Про програми з аналізу гри в шахи на 2019 рік

5 кращих програм для аналізу шахових ігор у 2019 році

Комп'ютерні шахи дозволяють гравцям грати в ігри самостійно без людського керівництва, полегшуючи гравцям вправлятися і бути краще в грі, коли немає сильних супротивників.

З цією метою найкраще програмне забезпечення для аналізу шахових ігор, також відомих як шахові двигуни, було інноваційне не тільки для аналізу, а й для змагань, а також для забезпечення розуміння через дослідження людського пізнання.

Сьогоднішні шахові двигуни можуть перемогти навіть кращих шахових гравців у звичайних умовах, але все ще залишається певна сіра область сумнівів, чи може комп'ютер вирішувати шахи чи ні.

Шаховий движок - це алгоритм, що входить до складу програмного забезпечення, програми або машини шахового аналізу, але його користувальницький інтерфейс є окремою частиною, в яку шаховий двигун підключається в якості змінного модуля. Найбільш доступні комерційні шахові програми працюють на апаратних засобах PC-типу, але є й ті, що працюють на інших апаратних засобах, як телефони, які все ще сильніші за багатьох гравців.

Кращі шахові двигуни аналізуватимуть позиції шахового або шахового варіантів, прийматимуть рішення на основі кращих шахових рухів, вирішуючи, які дії робити, не обов'язково безпосередньо взаємодіючи з користувачем.

Ознайомтеся з нашими найкращими виборами для кращого програмного забезпечення для аналізу шахових ігор у 2019 році.

Найкраще програмне забезпечення для аналізу шахових ігор на ПК1Арена

Це безкоштовний графічний користувальницький інтерфейс для шахів, який допомагає вам аналізувати і грати в ігри плюс тест шахових двигунів. Він може працювати на Windows або Linux, і сумісний з протоколом I, II і UCI протоколів I і II, а також Chess960, DGTelectronic шахової дошки і DGT годинників плюс набагато більше.

Особливості включають простий у використанні і налаштовуваний інтерфейс, який можна налаштувати відповідно до особистих уподобань, 250 шахових двигунів, чиї сильні сторони відрізняються від дуже сильних або легких для переміщення (але деякі з них регульовані), підтримка вільних і загальнодоступних протоколів, детальний аналіз про Процес мислення двигунів шахів, унікальні особливості турніру, як, як двигуни змагаються один з одним, і ви можете грати в онлайн-ігри проти людей у всьому світі.

За допомогою Arena ви також можете автоматично аналізувати ігри та навіть друкувати їх на папері. Він поставляється з підтримкою EPD для легкого аналізу бази даних позицій і підтримки PGN для гри, так що ви можете бачити базу даних чітко.

Інші функції його багатомовний інструмент, який підтримує 19 мов для графічного інтерфейсу в Windows, і ви також можете побачити ім'я відкриття, використовувати відкриття книг, аналіз борту, і багато іншого.

Отримати програмне забезпечення шахів Arena

2Фріц

Це німецька шахова програма, опублікована ChessBase, яка поставляється з багатопроцесорним двигуном, поліпшеним інтерфейсом програми та базою даних з більш ніж 2 мільйонами ігор.

Fritz відкриває двері до світу нових веб-інструментів ChessBase, тому деякі з функцій, які ви можете насолоджуватися, включають:

  • Відео на вимогу з необмеженим доступом до всеосяжної бази даних, яка містить навчальні відеоролики з усіх аспектів гри, записані шоу та інтерв'ю серед інших.
  • Жива база даних з 8 мільйонами ігор, плюс ви можете отримати доступ до колекції серверних ігор одним клацанням миші
  • Навчання - ви можете перевірити, навчити та вдосконалити свої тактичні навички в будь-який час, використовуючи більше 34 000 навчальних завдань
  • База даних аналізу з більш ніж 200 мільйонами глибоко проаналізованих позицій плюс набагато більше
  • Спаринг-партнер, тренер і оновлені бази даних з доступом до онлайнового шахового сервера.
  • Режим "друг", який робить ідеальним партнером по тренуванню, щоб перевірити силу гри, час, який ви використовуєте, і вказувати на помилки, які можна покращити.
  • Чудовий огляд і кращий доступ

Отримати програмне забезпечення для шахів Фріца

3Макарони

Це сильний відкритий движок шахів, який пропонується безкоштовно, і доступний як для настільних, так і на мобільних платформах.

Stockfish незмінно займає перше місце або знаходиться на вершині більшості рейтингових списків шахового двигуна, і є одним з найсильніших двигунів з відкритим вихідним кодом у всьому світі. Він використовує до 512 ядер процесора в багатопроцесорних системах, з максимальним розміром таблиці перенесення 1 терабайт.

Можливості включають альфа-бета-пошук, біт-борди, велику глибину пошуку через більш агресивну обрізку і пізні скорочення руху, а також підтримку Chess960, а також багато іншого.

Програма походить від Glaurung, відкритого джерела шахового двигуна, випущеного вперше в 2004 році, і чотири роки потому, Costalba взяв на себе і перейменував його Stockfish, оскільки він був вироблений в Норвегії і приготований в Італії - Costalba італійський, і Romstad (творець Glaurung) - норвезька.

Stockfish потужний і набагато сильніше, ніж кращі людські гросмейстери. На відміну від більшості шахових двигунів, це відкрите джерело (ліцензія GPL), тому ви можете прочитати код, змінити його, внести свій внесок і використовувати його у своїх власних проектах.

Ви також можете запустити його в будь-якому місці, включаючи операційну систему Windows і на своїх смарт-пристроях, так що ви можете отримати шаховий аналіз світового класу, де б ви не знаходилися.

Отримати програмне забезпечення Stockfish шахи

4Гудіні

Це шаховий движок UCI під впливом двигунів з відкритим вихідним кодом. Версія Houdini 6 є другим топ-рейтинговим шаховим движком за основними рейтингами шахового двигуна, прийшовши лише на одне місце за Stockfish, і його стиль гри порівняний з романтичною епохою шахів, що мали атакуючий і жертовний стиль.

Перевага цього інструменту по відношенню до інших топ-шахових двигунів полягає в його обробці мобільністю штук, що робить його причиною того, що воно сприяє агресивній грі, яка намагається виграти всю гру.

Houdini не має графічного інтерфейсу користувача, тому вам потрібен шаховий графічний інтерфейс для запуску двигуна, але його версія 5 використовує калібровані оцінки, в яких показники двигунів безпосередньо співвідносяться з тривалістю виграшу конкретної позиції.

Цей сучасний шаховий движок для Windows поєднує в собі видатну позиційну оцінку з найскладнішим алгоритмом пошуку. Худіні, назва, було дано через позиційний стиль двигуна, його завзятість на жорстких позиціях, і здатність захищатися і втекти, іноді найменшими полями.

Отримати програмне забезпечення Houdini chess

5SCID

SCID виступає за Шахову інформаційну базу даних Шейна і є додатком з відкритим вихідним кодом, який корисний у Windows, для перегляду та утримання величезних баз даних шахових ігор, з функціями, порівнянними з популярним комерційним шаховим програмним забезпеченням.

Це потужне програмне забезпечення аналізу шахів має багато функцій, таких як взаємодія з двигунами XBoard, включаючи Crafty і GNU шахи, і UCI двигуни, як Fruit, Rybka і Stockfish. Ви можете грати проти людських опонентів або комп'ютерних супротивників, плюс його функції бази даних включають Дерево переміщення зі статистикою, Загальний пошук кінцівок, позицій або гравців, а також інформацію про гравця та фотографії.

SCID має базу даних 1, 4 мільйона ігор, і це швидко, тому що він зберігає шахові ігри у своєму власному форматі компактної бази даних, але також підтримує портативні ігрові позначення.

Цей інструмент є відкритим додатком для перегляду, редагування та керування колекціями шахових ігор, а також багатоплатформним програмним забезпеченням, яке може працювати на Windows та інших операційних системах.

Отримати програмне забезпечення SCID для шахів

Ваш список улюблених програм для аналізу шахів? Повідомте нам, залишивши коментар у розділі нижче.

Навчальна шахова платформа для початківців

НАВЧАЛЬНА ШАХОВА ПЛАТФОРМА

GAMBITIUS


1. МЕТА ВПРОВАДЖЕННЯ.

Інноваційна навчальна шахова програма Gambitius, яка створена українськими розробниками, зможе ефективно доповнити вже впроваджену в освітній процес закладів загальної середньої освіти міста Львова ігрову платформу Lichess, яка активно використовується після запровадження карантинних обмежень.

Відомо, що шахи впливають на розвиток інтелектуальних та моральних якостей, зокрема: логічного, абстрактного, аналітичного, просторового та стратегічного мислення, пам’яті, уяви, уваги, концентрації, творчості, витримки, вольових якостей, критичного самоаналізу, самостійного прийняття рішень, відповідальності, здатності сприймати й засвоювати велику кількість інформації.


2. МОТИВАЦІЯ УЧАСНИКІВ.

Програма передбачає навігатор різних видів активностей для ефективного навчання дітей шахам. Серед них інтерактивні завдання, проходження певних рівнів, а також одержання нагород за їхнє виконання.


3.УЧАСНИКИ.

Користуватись програмою можуть учні закладів загальної середньої освіти з 1 по 11 клас, із будь-яким шаховим розрядом чи рейтингом.

Програма є БЕЗКОШТОВНА!



4. ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ.

Під час реєстрації учням необхідно вказати ім’я, прізвище, електронну адресу (свою або батьків), пароль та обрати аватарку.

Інші дані вводити не обов’язково.

ВАЖЛИВО: реєструватись потрібно за індивідуальними QR-кодами, які розроблені для кожного закладу загальної середньої освіти. Це дозволитьробити статистичний аналіз кількості зареєстрованих учнів в кожній школі, а також аналізувати їхні досягнення.

Індивідуальні QR-коди для кожного закладу загальної середньої освіти Львова додаються окремим файлом.

Глядач за гроші хороші, бо інакше б "я чо - голубой дармовой"?

🔥Зрители в зал ! Оплата ежедневная 900/1100 🎉Мест много 🎉 12, 14, 15 ноября приглашаются все желающие 18-60 л
на съемку юмористического концерта
"НОВОГОДНИЙ ПАРАД ЗВЕЗД", т/к Россия 1
с участием популярных и любимых всеми артистов российской и зарубежной эстрады.
Ведущие новогоднего концерта: Николай Басков и Андрей Малахов.
Программа выходит в эфир в новогоднюю ночь, перед поздравлением президента России.
Новый год - время дарить подарки! На "Параде звезд" подарки телезрителям приготовили популярные
и любимые артисты российской и зарубежной эстрады: Николай Басков, Д.Майданов,
Валерия, Дима Билан, Лолита, Сергей Лазарев , Вера Брежнева ,
Алексей Воробьев, Русские бабки, Сосо Павлиашвили, Стас Михайлов, Наташа Королева,
Ирина Аллегрова, Георгий Лепс, Александр Буйнов, Лев Лещенко, Ю.Гальцев,
А. Морозов, О.Газманов, Елена Воробей и многие, многие другие известные и популярные звезды,
КАЖДЫЙ ДЕНЬ НОВЫЕ ЗВЕЗДЫ!
ВНИМАНИЕ❣
Для прохода на съёмочную площадку - ОБЯЗАТЕЛЬНО ИМЕТЬ QR-код, ПАСПОРТ.
На входе будут проверять у всех!
Приглашаем всех желающих в возрасте от 18 до 60 лет на съемку долгожданного
грандиозного новогоднего выпуска для телеканала "Россия 1".
Внешний вид: Дамы - нарядные платья, красивые, нарядные, цветные блузки, юбки, туфли, макияж.
Одежду можно взять с собой. Переодеться можно на Мосфильме.
Прическу, макияж - делайте заранее .
Мужчины - костюмы, рубашки, брюки , туфли.
Не допускаются на съемку мужчины с лысиной (или коротко стриженые), с длинными волосами, а также с бородой и усами.
Исключить: черный верх в одежде, джинсовые, спортивные, кожаные и вязаные вещи,кроссовки.
Рассчитываем на полный съемочный день.
При себе иметь паспорт, QR code, регистрация и гражданство-значения не имеют.
Взять с собой попить, перекусить. Чай и кулер будут.
Можно записаться на один, два, три ..., на все дни съемок.
Внимание❣️12 ноября последние
Сбор в 13.30, окончание в 20.00-21.00.👍
Оплата 900,вип 1100
14, 15 ноября.
Сбор в 10.00.у проходной №5 Мосфильм, встречаем с табличкой "Светлана-Татьяна".
Перерывы (много).
Окончание: 23.00
Оплата каждому зрителю ежедневно сразу после съемки: 900р.
Вип. зрители: 1100р. Вип зрители - красивая молодежь до 35 лет.
Предварительной записи на Вип- категорию нет, отбор на месте по внешнему виду.
Возможны изменения.
Как доехать:
Проезд: м.Киевская(кольцевая),выход к пригородным поездам, направо,
до остановок: автобусы №91, №91к, №119, №М17, №Т34 до остановки "Мосфильм", (в пути:15-20 мин.),
переходите проезжую часть, сразу сразу будет Бюро пропусков и шлагбаум,
не доходя до шлагбаума метров пять с правой сторны заходим в калитку
и проходим вдоль здания до следующей проходной №5 ,( через нее всегда зрители заходят на съемку.),
встречаем Вас у проходной с табличкой "СВЕТЛАНА/ТАТЬЯНА».
Записаться на съемку можно одним удобным для Вас способом:
по WhatsApp, Viber или смс на номер +79165360012:
указать дату/даты прихода на съемку, "ПАРАД" - Фамилия, Имя, возраст, телефон, наличие QR-кода)
🔥Глядачі в залі! Щоденна оплата 900/1100 🎉Багато місця 🎉12, 14, 15 листопада всіх запрошую 18-60л
знімати комедійний концерт
"ПАРАД НОВОРІЧНИХ ЗІРОК", т/к Росія 1
за участю популярних та улюблених артистів російської та зарубіжної естради.
Ведучі новорічного концерту: Микола Басков та Андрій Малахов.
Програма виходить в прямому ефірі в новорічну ніч, перед тим, як привітати президента Росії.
Новий рік - час дарувати подарунки! На "Зірковому параді" подарунки для телеглядачів приготували популярні
та улюблені артисти російської та зарубіжної естради: Микола Басков, д. Майданів,
Валерія, Діма Білан, Лоліта, Сергія Лазарєва, Віра Брежнєва,
Олексій Воробєв, російські бабки, Сосо Павліашвілі, Стас Михайлов, Наташа Королева,
Ірина Аллегрова, Георгій Лепс, Олександр Буйнов, Лев Лещенко, Ю. Гальцев,
А. А. Морозов, О. Газманов, Олена Горобець та багато, багато інших відомих та популярних зірок,
КОЖЕН ДЕНЬ - НОВІ ЗІРОЧКИ!
УВАГА!!.
Щоб зайти на місце зйомки - ОБОВ'ЯЗКОВО МАТИ QR-код, ПАСПОРТ.
Усі перевірять на вході!
Запрошуємо всіх віком від 18 до 60 років на зйомки довгоочікуваного
Грандіозне новорічне видання для телеканалу "Росія 1".
Зовнішній вигляд: дами - чудові сукні, гарні, елегантні, різнокольорові блузки, спідниці, туфлі, макіяж.
Одяг можна взяти з собою. Переодягнутися можна в Мосфільмі.
Зачіска, макіяж - робіть це заздалегідь.
Чоловічі - костюми, сорочки, штани, взуття.
Чоловіків з лисим (або короткошерстим), з довгим волоссям, а також бородою і вусами фотографувати не можна.
Виключити: чорний топ в одязі, джинси, спортивні, шкіряні та трикотажні речі, кросівки.
Розраховуємо на повний знімальний день.
При собі мати паспорт, QR-код, реєстрацію та громадянство не має значення.
Візьми з собою напій, захопи шматочок. Чай і кулер буде.
Можна записатися на один, два, три.. . , за всі дні зйомок.
Увага ❣️ 12 листопада останній
Зустріч о 1:30, закінчення о 8 до 21 годині. 👍 👍
Оплата 900,vip 1100.
14, 15 листопада.
Збір о 10.00. біля проїзду No5 Мосфільм зустрічаємось зі знаком "Світлана-Тетяна".
Перерви (багато).
Закінчення: 11 вечора
Оплата кожному глядачеві щодня одразу після зйомки: 900 рублів.
Вип.глядачів: 1100 р. Vip глядачі - прекрасна молодь до 35 років.
Попереднього запису на VIP категорію немає, підбір на місці відповідно до зовнішнього вигляду.
Можливі зміни.
Як дістатися:
Поїздка : м. Київ (Кольцевая), вихід на приміські електрички, праворуч,
до зупинок: автобуси No91, No91к, No119, No17, No34 до зупинки «Мосфільм», (по дорозі: 15-20 хв. )
перейти проїзну частину, тут же буде Бюро пропусків і шлагбаум,
Не доходячи до бар'єру метрів, п'ять з права сторна, заходимо в калитку
і ми йдемо вздовж будівлі до наступного проходу No5, (через нього глядачі завжди заходять на зйомки. )
Зустрічаємось з вами на проході зі знаком "СВЕТЛАН/ТАТЬЯН".
Записатися на зйомку можна одним зручним для вас способом:
Через WhatsApp, Viber або SMS на номер +79165360012:
вказати дату/дати заїзду на зйомку, "ПАРАД" - прізвище, ім'я, вік, телефон, наявність QR-коду)

Комент БГ: Метро "Киевская" в Москве! Понаписують, що перекладач вишибає!

Слово на захист голови ОПУ Андрія Єрмака

Відкритий лист Президенту України Володимиру Зеленському
Слово на захист голови Офісу Президента України Андрія Єрмака
Шановний пане Президенте, я належу до ваших опонентів, але саме тому і виступаю на захист Андрія Єрмака у темі так званого «вагнергейту». Правдива опозиція, як відомо, критикує і навіть сварить діючу владу з метою покращання її діяльності, але коли починають підривати суто діючі інститути влади, то це зовсім не опозиція, а антидержавний заколот. Опозиція любить і покращує свою державу, а не руйнує її. Саме тому дякую за правильну ізоляцію ворога України Віктора Медведчука, закриття контрольованих ним засобів ЗМІ, а також за іншу роботу щодо припинення існування антидержавного угрупування в Україні під абревіатурою ОПЗЖ. На жаль, але останнього часу до цього антиукраїнського збіговиська почали долучатися інші антидержавні сили під прикриттям так званого «вагнергейту». Зокрема, вони висунули ультиматум негайного звільнення голови ОПУ Андрія Єрмака, або вони інакше почнуть робити, що їм захочеться. Сподіваюсь, що ви, як Президент України, відкинете цей ганебний ультиматум і будете продовжувати діяти єдиною командою, яку саме і хочуть вороги роз'єднати і по-частинах подолати.
Пан Андрій Єрмак молодчина, а його робота щодо відтермінування спецоперації захоплення бійців «Частной военной компании – ЧВК «Вагнер» є абсолютно правильною. Я не був присутнім особисто на обговоренні цього питання в ОПУ після того, як про то доповіли керівництво української розвідки та СБУ, але однозначно в перекладі на українську прозвучало найпершим саме від Андрія Єрмака: - А нахріна нам вся ця хрінь?! І пан Президент з цією думкою абсолютно слушно погодився, як типу недоречною і шкідливою.
Аналогічною була і моя думка, про що свідчать записи у блозі 2019 року: дякувати Богу, що то минулося і так без шкоди для нас. Далі я темою «вагнергейту» не переймався, як явною дурницею, але переглядав реакції та дії інших коментаторів, критиків влади й прапороносців вихваляння цієї операції в Україні, як і вичікував на розслідування незалежне Bellingcat, однак вже терпець мені урвався. Насправді для чого була операція захоплення бійців «ЧВК «Вагнер»? Хто вони є? Ніхто! Гарматне м'ясо! Найманці! Для чого таке лайно розвідці? Про себе вони усе цінне виклали ще в прайс-листах. Ах, хтось з них воював на Донбасі. І що з того? Є рішення суду по комусь з них в Україні? Немає. А тільки суд визнає людину злочинцем, а не СБУ чи ГУР. Єдина цінність цього контингенту була як обмінний фонд на наших моряків, незаконно захоплених ФСБ РФ під час спроби пропливти на катерах Керченською протокою. Для тогочасної влади в Україні, спілкування з якою Кремль заблокував, це було єдиним, можливо, дієвим варіантом, але чи мудрим?
Шанований пане Президенте, я розумію, що зараз серед нас найрозумніший є пан Арестович, але прошу на один день винайняти знаючого спеціаліста з міжнародного права в темі міждержавного авіасполучення, який би пояснив, що означає в правовому полі перехоплення іноземного літака та арешт іноземних громадян. Це є міжнародний злочин! Під час польоту літак має статус екстериторіальної недоторканості, тобто екіпаж як і всі його пасажири мають статус рівний дипломатичного змісту. Я спрощую, але суть одна. Так само попри всі виправдання у невинуватості, але літак MH-17 був збитий в українському повітряному просторі і впав на українській землі тому і тільки тому, що тодішня українська влада вчасно одразу після військового захоплення Слов'янську – не закрила весь повітряний простір над Лівобережною Україною. Розпитайте детально про то фахівця з права щодо міжнародних авіаперевезень. Тобто хочу вказати, що коли як нормальне лунає серед заходів спецоперації про перехоплення літака і арешт його пасажирів, не зважаючи, що то є відпочатку злочинно! Зауважте, що Лукашенко викрав громадянина Білорусії, тобто не було держави, яка б постала на його захист. Міжнародна спільнота постала на захист авіакомпанії! А фактичне незаконне викрадення громадян РФ, з якою в України йде неоголошена війна, стане виправдання для повномасштабної військової агресії куди більше, аніж захоплення Цхінвалі військами Грузії в серпні 2008 р., тобто на чию реально користь проводилась операція захоплення бійців «ЧВК «Вагнер»? Питання далеко не риторичне.
Далі: важливо і хто давав дозвіл на проведення такої злочинної операції, і хто відповість за величезні витрати з українського держбюджету не тільки на зарплати і технічне забезпечення задіяних працівників ГУР МОУ та СБУ, але було виплачено значні аванси кожному зі завербованих найманців. Як і чи всі гроші були витрачені за призначенням, чи їх чимало відмили і привласнили? Внутрішнє розслідування повинно дати відповіді на ці питання.
Нарешті заключне найголовніше: однозначно, що держава з агресивними намірами зацікавлена напасти тоді, коли об’єкт її уваги знаходиться у найслабшому стані, коли його внутрішня ситуація дестабілізована і влада паралізована, чому аналог є Білорусія, анексія якої державними інститутами РФ відбувається активно зараз без усіляких військових дій – ось де справді чудова спецоперація. Перепрошую, але подобається нам чи ні, проте маємо визнати, що силові структури РФ в усіх напрямках є дуже сильними. А їх розвідка і контррозвідка в Світі є в лідерах. Майже всі найманці «ЧВК «Вагнер» є вихідцями з отих силових спецпідрозділів, тому повірити у брехню пана Гордона, що специ контррозвідки РФ усе «проспали» просто смішно слухати. Оскільки пана Гордона наївним хлопчиком назвати важко, то ясно на кого він працює, не зрозуміло навіщо, бо: «Нелепо желать себе Алепо!» Однозначно в ГРУ РФ все знали про цю операцію з «вагнерівцями» і всіляко їй сприяли. Чому? Читайте уважно написане вище. Не спрацював план «А» - почав діяти план «Б» як «вагнергейт», а його медійне і персональне прикриття усе є перед вашими очима.
Виступ колишнього голови ГУР МОУ Василя Бурби на теле-шоу Шустера з натяками на «крота» в ОПУ чітко вказує, хто був і є справжнім «кротом», як і активним генератором цієї злочинної спецоперації. Всі реалії в тому хай виясняють фахівці, якщо у нас такі ще є після трагічної загибелі Максима Шаповала по наводці зі середини своєї розвідки. Вічная пам'ять герою.
У мене щодо генерала розвідки України пана Василя Бурби є тільки одна ремінісценція пов’язана з анекдотом про відомого всім штандартенфюрера СС Штірліца: шеф Гестапо Мюллер запитує у Штірліца: Як це можливо?! Ми стільки часу за вами слідкуємо, Штірліц, і так і не можемо вияснити, чим ще ви займаєтесь в Управлінні РСХА окрім шпигування на російську розвідку?
Перепрошую, що так завершую свого відкритого листа Президенту України пану Володимиру Зеленському щодо захисту голови ОПУ Андрія Єрмака, але серйозне завжди стає яснішим на фоні гумору.
З повагою, опозиціонер Богдан Гордасевич
Львів-Рясне
23 листопада 2021 р.


Вагнергейт від тих, хто за "гейт"

ruh_oporu_ua Єрмак і Офіс Президента причетні до згортання спецоперації по вагнерівцях — Bellingcat

Як зазначається в розслідуванні щодо зірваного затримання «вагнерівців», Андрій Єрмак замість Зеленського зустрічався з офіцерами розвідки, коли ті хотіли остаточно погодити план захоплення «вагнерівців». В матеріалі є дані, що вказують на причетність Офісу Президента до зриву операції.

Керівники операції — Бурба ГУР МОУ та Баранецький СБУ — прибули до Офісу президента за день до відправки найманців ПВК Вагнер. Бурба і Баранецький мали намір представити остаточний статус майбутньої операції. Однак, оскільки президент Зеленський у цей момент був зайнятий, Бурба сказав Bellingcat, що вони не змогли зустрітися з ним особисто.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак запропонував перенести операцію на тиждень.

Генерал Бурба повідомив, що тижнева затримка неможлива і призведе до втрати довіри з боку вагнерівців, або до виникнення підозр у білоруських чи російських контррозвідувальних служб. Бурба сказав, що представники Офісу президента, намагаючись зустрітися з керівництвом ГУР МОУ на півдорозі, потім запропонували скоротити затримку до чотирьох днів – виліт і захоплення перенесли на середу, 29 липня 2020 року.

29 липня о 4:30 ранку, спецназ групи «А» КДБ Білорусі здійснила арешт вагнерівців та 16 серпня автобусами доправили до місця поблизу Москви, де їх помістили на 14-денний карантин. Протягом цих двох тижнів, як розповіли найманці, їх неодноразово допитували співробітники ФСБ, намагаючись з’ясувати, що саме трапилося після того, як перший найманець відповів на оголошення про роботу на російському секретному сайті майже роком тому.

Повний текст розслідування доступний за посиланням на сайті Bellingcat - ставте + і ми кинемо вас посилання

Основна світлина petroadamyk
Уподобали 
petroadamyk
 і 
ще 1 431
o.turchynov Прийде час і всі, хто проводив і організовував операцію із затримки «вагнерівців» будуть героями України та матимуть державні нагороди.

Колишнього голову ГУР МО Василя Бурбу звільнили наступного дня після того, як той запропонував Зеленському перевірити на детекторі брехні всіх, хто був у кабінеті під час наради, де обговорювалися питання спеціальної операції із захоплення «вагнерівців»

В той час, коли увесь світ аплодує українським спецслужбам, вважаючи, що це була унікальна операція, наше військово-політичне керівництво їх звільняє з посад та переслідує.

Попри те, що спецоперація була зірвана, розвідники, які займалися нею, провели колосальну роботу з документування свідчень та ідентифікації тих російських військових злочинців, які вбивали українців на Донбасі та були причетні до збиття малазійського «Боїнга».

«Вагнерівці» представляли свої російські нагороди, військові квитки, розповідали скільки і як вони вбивали людей. Зібрано колосальний масив інформації, який свідчить про пряму відповідальність політичного керівництва РФ за війну в Україні і вбивства українців.

Саме тому рік тому я вийшов з цього приводу на прес-конференцію, щоб зібрані матеріали не були знищені.

Влада не просто брехала, що ніякої операції не було, а й поставила задачу звільнити всіх до неї причетних. Спробували знищити фактично всю інформацію: хто був на нарадах у президента, хто підписував накази, узгоджував позиції. Передаючи інформацію журналістам, наші офіцери рятували цінні розвідматеріали, які вони змогли отримати, ризикуючи власним життям.

Дякую ГО "Res_Publica. Брати по Зброї" за підтримку моєї ініціативи щодо нагородження тих, хто спланував і реалізував операцію щодо документування злочинів «вагнерівців» та їх затримки.Але, зрозуміло, що це відбудеться після зміни «зеленої влади», яка зараз, ховаючи голову в пісок, не тільки звільнила всіх, хто був причетний до цієї операції, а й відкриває кримінальні провадження проти них, щоб приховати власні злочини