Про співтовариство

Дав згоду на роботу керівника гуртка з шахів початкового рівня в школі м. Львова , тому накопичую тут всю інформацію по темі.
Вид:
короткий
повний

Шахи в школі

Про програми з аналізу гри в шахи на 2019 рік

5 кращих програм для аналізу шахових ігор у 2019 році

Комп'ютерні шахи дозволяють гравцям грати в ігри самостійно без людського керівництва, полегшуючи гравцям вправлятися і бути краще в грі, коли немає сильних супротивників.

З цією метою найкраще програмне забезпечення для аналізу шахових ігор, також відомих як шахові двигуни, було інноваційне не тільки для аналізу, а й для змагань, а також для забезпечення розуміння через дослідження людського пізнання.

Сьогоднішні шахові двигуни можуть перемогти навіть кращих шахових гравців у звичайних умовах, але все ще залишається певна сіра область сумнівів, чи може комп'ютер вирішувати шахи чи ні.

Шаховий движок - це алгоритм, що входить до складу програмного забезпечення, програми або машини шахового аналізу, але його користувальницький інтерфейс є окремою частиною, в яку шаховий двигун підключається в якості змінного модуля. Найбільш доступні комерційні шахові програми працюють на апаратних засобах PC-типу, але є й ті, що працюють на інших апаратних засобах, як телефони, які все ще сильніші за багатьох гравців.

Кращі шахові двигуни аналізуватимуть позиції шахового або шахового варіантів, прийматимуть рішення на основі кращих шахових рухів, вирішуючи, які дії робити, не обов'язково безпосередньо взаємодіючи з користувачем.

Ознайомтеся з нашими найкращими виборами для кращого програмного забезпечення для аналізу шахових ігор у 2019 році.

Найкраще програмне забезпечення для аналізу шахових ігор на ПК1Арена

Це безкоштовний графічний користувальницький інтерфейс для шахів, який допомагає вам аналізувати і грати в ігри плюс тест шахових двигунів. Він може працювати на Windows або Linux, і сумісний з протоколом I, II і UCI протоколів I і II, а також Chess960, DGTelectronic шахової дошки і DGT годинників плюс набагато більше.

Особливості включають простий у використанні і налаштовуваний інтерфейс, який можна налаштувати відповідно до особистих уподобань, 250 шахових двигунів, чиї сильні сторони відрізняються від дуже сильних або легких для переміщення (але деякі з них регульовані), підтримка вільних і загальнодоступних протоколів, детальний аналіз про Процес мислення двигунів шахів, унікальні особливості турніру, як, як двигуни змагаються один з одним, і ви можете грати в онлайн-ігри проти людей у всьому світі.

За допомогою Arena ви також можете автоматично аналізувати ігри та навіть друкувати їх на папері. Він поставляється з підтримкою EPD для легкого аналізу бази даних позицій і підтримки PGN для гри, так що ви можете бачити базу даних чітко.

Інші функції його багатомовний інструмент, який підтримує 19 мов для графічного інтерфейсу в Windows, і ви також можете побачити ім'я відкриття, використовувати відкриття книг, аналіз борту, і багато іншого.

Отримати програмне забезпечення шахів Arena

2Фріц

Це німецька шахова програма, опублікована ChessBase, яка поставляється з багатопроцесорним двигуном, поліпшеним інтерфейсом програми та базою даних з більш ніж 2 мільйонами ігор.

Fritz відкриває двері до світу нових веб-інструментів ChessBase, тому деякі з функцій, які ви можете насолоджуватися, включають:

  • Відео на вимогу з необмеженим доступом до всеосяжної бази даних, яка містить навчальні відеоролики з усіх аспектів гри, записані шоу та інтерв'ю серед інших.
  • Жива база даних з 8 мільйонами ігор, плюс ви можете отримати доступ до колекції серверних ігор одним клацанням миші
  • Навчання - ви можете перевірити, навчити та вдосконалити свої тактичні навички в будь-який час, використовуючи більше 34 000 навчальних завдань
  • База даних аналізу з більш ніж 200 мільйонами глибоко проаналізованих позицій плюс набагато більше
  • Спаринг-партнер, тренер і оновлені бази даних з доступом до онлайнового шахового сервера.
  • Режим "друг", який робить ідеальним партнером по тренуванню, щоб перевірити силу гри, час, який ви використовуєте, і вказувати на помилки, які можна покращити.
  • Чудовий огляд і кращий доступ

Отримати програмне забезпечення для шахів Фріца

3Макарони

Це сильний відкритий движок шахів, який пропонується безкоштовно, і доступний як для настільних, так і на мобільних платформах.

Stockfish незмінно займає перше місце або знаходиться на вершині більшості рейтингових списків шахового двигуна, і є одним з найсильніших двигунів з відкритим вихідним кодом у всьому світі. Він використовує до 512 ядер процесора в багатопроцесорних системах, з максимальним розміром таблиці перенесення 1 терабайт.

Можливості включають альфа-бета-пошук, біт-борди, велику глибину пошуку через більш агресивну обрізку і пізні скорочення руху, а також підтримку Chess960, а також багато іншого.

Програма походить від Glaurung, відкритого джерела шахового двигуна, випущеного вперше в 2004 році, і чотири роки потому, Costalba взяв на себе і перейменував його Stockfish, оскільки він був вироблений в Норвегії і приготований в Італії - Costalba італійський, і Romstad (творець Glaurung) - норвезька.

Stockfish потужний і набагато сильніше, ніж кращі людські гросмейстери. На відміну від більшості шахових двигунів, це відкрите джерело (ліцензія GPL), тому ви можете прочитати код, змінити його, внести свій внесок і використовувати його у своїх власних проектах.

Ви також можете запустити його в будь-якому місці, включаючи операційну систему Windows і на своїх смарт-пристроях, так що ви можете отримати шаховий аналіз світового класу, де б ви не знаходилися.

Отримати програмне забезпечення Stockfish шахи

4Гудіні

Це шаховий движок UCI під впливом двигунів з відкритим вихідним кодом. Версія Houdini 6 є другим топ-рейтинговим шаховим движком за основними рейтингами шахового двигуна, прийшовши лише на одне місце за Stockfish, і його стиль гри порівняний з романтичною епохою шахів, що мали атакуючий і жертовний стиль.

Перевага цього інструменту по відношенню до інших топ-шахових двигунів полягає в його обробці мобільністю штук, що робить його причиною того, що воно сприяє агресивній грі, яка намагається виграти всю гру.

Houdini не має графічного інтерфейсу користувача, тому вам потрібен шаховий графічний інтерфейс для запуску двигуна, але його версія 5 використовує калібровані оцінки, в яких показники двигунів безпосередньо співвідносяться з тривалістю виграшу конкретної позиції.

Цей сучасний шаховий движок для Windows поєднує в собі видатну позиційну оцінку з найскладнішим алгоритмом пошуку. Худіні, назва, було дано через позиційний стиль двигуна, його завзятість на жорстких позиціях, і здатність захищатися і втекти, іноді найменшими полями.

Отримати програмне забезпечення Houdini chess

5SCID

SCID виступає за Шахову інформаційну базу даних Шейна і є додатком з відкритим вихідним кодом, який корисний у Windows, для перегляду та утримання величезних баз даних шахових ігор, з функціями, порівнянними з популярним комерційним шаховим програмним забезпеченням.

Це потужне програмне забезпечення аналізу шахів має багато функцій, таких як взаємодія з двигунами XBoard, включаючи Crafty і GNU шахи, і UCI двигуни, як Fruit, Rybka і Stockfish. Ви можете грати проти людських опонентів або комп'ютерних супротивників, плюс його функції бази даних включають Дерево переміщення зі статистикою, Загальний пошук кінцівок, позицій або гравців, а також інформацію про гравця та фотографії.

SCID має базу даних 1, 4 мільйона ігор, і це швидко, тому що він зберігає шахові ігри у своєму власному форматі компактної бази даних, але також підтримує портативні ігрові позначення.

Цей інструмент є відкритим додатком для перегляду, редагування та керування колекціями шахових ігор, а також багатоплатформним програмним забезпеченням, яке може працювати на Windows та інших операційних системах.

Отримати програмне забезпечення SCID для шахів

Ваш список улюблених програм для аналізу шахів? Повідомте нам, залишивши коментар у розділі нижче.

Навчальна шахова платформа для початківців

НАВЧАЛЬНА ШАХОВА ПЛАТФОРМА

GAMBITIUS


1. МЕТА ВПРОВАДЖЕННЯ.

Інноваційна навчальна шахова програма Gambitius, яка створена українськими розробниками, зможе ефективно доповнити вже впроваджену в освітній процес закладів загальної середньої освіти міста Львова ігрову платформу Lichess, яка активно використовується після запровадження карантинних обмежень.

Відомо, що шахи впливають на розвиток інтелектуальних та моральних якостей, зокрема: логічного, абстрактного, аналітичного, просторового та стратегічного мислення, пам’яті, уяви, уваги, концентрації, творчості, витримки, вольових якостей, критичного самоаналізу, самостійного прийняття рішень, відповідальності, здатності сприймати й засвоювати велику кількість інформації.


2. МОТИВАЦІЯ УЧАСНИКІВ.

Програма передбачає навігатор різних видів активностей для ефективного навчання дітей шахам. Серед них інтерактивні завдання, проходження певних рівнів, а також одержання нагород за їхнє виконання.


3.УЧАСНИКИ.

Користуватись програмою можуть учні закладів загальної середньої освіти з 1 по 11 клас, із будь-яким шаховим розрядом чи рейтингом.

Програма є БЕЗКОШТОВНА!



4. ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ.

Під час реєстрації учням необхідно вказати ім’я, прізвище, електронну адресу (свою або батьків), пароль та обрати аватарку.

Інші дані вводити не обов’язково.

ВАЖЛИВО: реєструватись потрібно за індивідуальними QR-кодами, які розроблені для кожного закладу загальної середньої освіти. Це дозволитьробити статистичний аналіз кількості зареєстрованих учнів в кожній школі, а також аналізувати їхні досягнення.

Індивідуальні QR-коди для кожного закладу загальної середньої освіти Львова додаються окремим файлом.

Шахи для всіх Олексія Пугача з Дніпра

Україномовні шахові стріми від 
Олексія Пугача з м. Дніпра

Шахи Для Всіх. Рейтинговий бліц-турнір січень 2021р.(09.01.21)




Шахи Для Всіх від лютого 2020 р.




Шахи Для Всіх від січня 2019 р.


Українець чемпіон в шахи!

Штембуляк переміг росіянина і сенсаційно виграв ЧС U-20 з шахівУкраїнський гросмейстер чудово зіграв на світовому форумі в Нью-Делі
  • 25.10.2019 12:29
  •  
  • 194 перегляду
  •  
  • 0 коментарів
Штембуляк переміг росіянина і сенсаційно виграв ЧС U-20 з шахів© Facebook. Євген Штембуляк
Український шахіст Євген Штембуляк став переможцем чемпіонату світу з шахів до 20 років, який завершився в індійському Нью-Делі.
 
Змагання проходили за швейцарською системою в 11 турів, в них брали участь 94 шахіста. У турнірній таблиці 20-річний Штембуляк, уродженець Чорноморська, набрав 9 очок з 11 можливих. З 11 партій українець, у якого був лише 7-й стартовий номер по рейтингу, виграв 7 поєдинків і ще 4 завершив внічию.
 
Перед заключним туром у Євгена було 8 очок, і його переслідували троє шахістів, які мали по 7.5 очок. Тому в останньому турі Штембуляк потрібна була лише перемога білим кольором в партії проти Володара Мурзіна, принципового суперника з Росії.
 
 
Вирішальна партія останнього 11-го туру завершилася кілька хвилин тому, Євген провів її чудово, реалізувавши позиційний перевага, і росіянин здався на 63-му ході . Інші партії лідируючої групи ще тривають в ці хвилини, але їх результати на перше місце українця вже не вплинуть:  Євген Штембуляк - чемпіон світу 2019! Це видатний успіх української шахової школи. 
 
Нагадаємо, в 5-му турі Штембуляк обіграв 14-річного індійського вундеркінда Рамешбабу Прагнанандха, одного з наймолодших гросмейстерів світу, якому пророкують велике шахове майбутнє. Після цього партії Євген захопив лідерство, весь час грав на першій дошці і став чемпіоном світу до 20 років.
 

Львів'янин візьме участь у виборах на посаду ПФШУ

Львів'янин візьме участь у виборах на посаду Президента Федерації шахів України

п'ятниця 15 лютого, 201920:57
Львів'янин Олександо Прохоров візьме участь у виборах на посаду Президента Федерації шахів України. Про це повідомив на своїй Facebook сторінці Олександр.
Олександр Прохоров

"У 2019 році я вирішив взяти участь у виборах на посаду Президента Федерації шахів, яке буде проходити на черговому ХІ-му З’їзді ФШУ 2-го березня 2019 року у м. Києві.

Це означає для мене, що в Україні є велика група шахістів і активістів, які бачать необхідність глибоких змін в нашому середовищі. 

Програма, представлена мною, є цікава та є достатньо еволюційно-революційною. 

Пріоритетним є поширення шахів в школах і реформи підготовки до змагань Міжнародного та Європейського рівня юніорів.

Федерація буде більш амбіційно залучена до підтримки шахістів з обмеженими можливостями.

Національна команда має багато успіхів. Вони не були б можливими без підтримки наших щедрих спонсорів. 

Ситуація в ФШУ є найкращою в цьому відношенні протягом останніх років. 

Однак у мене склалося враження, що ми можемо зробити набагато більше для наших спонсорів. 

Зірки національної збірної повинні частіше брати участь у заходах для спонсорів. 

Комісія маркетингу буде робити це в першу чергу.

Поточне фінансове становище ФШУ є великим невідомим. 

Необхідна більша прозорість у фінансах та витратах.

ФШУ повинна бути більш відкритою для шахістів. 

Нові органи влади будуть зобов'язані брати активну участь у громадському середовищі, включаючи Інтернет. 

Шахісти повинні точно знати, чому, коли і як рішення приймаються на рівні Виконкому ФШУ.

Закликаю Вас голосувати за мою кандидатуру!" - зокрема зазначив у своєму зверненні суддя міжнародного класу, представник ФІДЕ Олександр Прохоров

https://galinfo.com.ua/news/lvivyanyn_vizme_uchast_u_vyborah

_na_posadu_prezydenta_federatsii_shahiv_ukrainy_308401.html

Анна Музичук на чемпіонаті світу-2018 виграла п’яту партію посп

Анна Музичук зробила перший крок до 1/4 фіналу ЧС-2018 з шахів

Анна Музичук на чемпіонаті світу-2018 виграла п’яту партію поспіль 



/ ugra2018.fide.com

У Ханти-Мансійську, де триває чемпіонат світу-2018 з шахів серед жінок, сьогодні, 9 листопада, було зіграно перші класичні партії 1/8 фіналу.

Для випускниць Львівського державного університету фізичної культури – сестер Анни і Марії Музичук – партії за їх участю завершилися згідно з класичним для гросмейстерів найвищого рівня результатом: Анна здобула звитягу, маючи у своєму розпорядженні білі фігури, а Марія чорним кольором зіграла внічию, повідомляє офіційний сайт ЛДУФК.

Третьою суперницею Анни Музичук на світовому форумі у Ханти-Мансійську є титулована болгарка, екс-чемпіонка світу Антуанета Стефанова. Досвіду та майстерності обом гросмейстерам не займати, тож очікувалося, що українсько-болгарське протистояння буде складним як для Анни, так і для Антоанети. Однак з приємністю мусимо відзначити, що перша партія цей прогноз не виправдала. Галичанка, як то кажуть, на усі сто відсотків скористалася перевагою першого ходу і впевнено довела справу до перемоги. Причому зробила це не лише переконливо, а й достатньо швидко.

Антуанета Стефанова буквально не змогла вийти чорними з дебюту. За словами Анни Музичук, суперниця здивувала її, розігравши російську партію. «Не впевнена, чи грала Антуанета коли-небудь цей дебют, але я думаю, що вона не була добре готова до того варіанту, який я обрала. Уже на дев’ятому ході вона зіграла неточно, після чого я захопила просторову перевагу, і вже грати було легше білим», – сказала після партії Анна.

Дуже швидко, уже до 15-го ходу чорні виявилися в дуже важкій позиції, і білі успішно використовували всі плюси свого становища. Як наслідок, на 26-му ході, за кілька ходів до мату екс-чемпіонка світу Антуанета Стефанова визнала свою поразку.

Зазначимо, що це була п’ята перемога поспіль Музичук-старшої на звітному турнірі з моменту старту – приємний факт, але не більше. Адже чемпіонат світу проходить за нокаут-системою, тож тут кожен тур усі учасники розпочинають, що називається, з чистого листа. От і зараз, вигравши першу партію, Анні завтра необхідно чорними фігурами щонайменше не поступитися Антоанеті. Тому давайте не будемо нічого загадувати, а просто триматимемо за нашу Аню кулаки.

Так само, як і за її молодшу сестру Марію, яка сьогодні грала чорними проти Мобіни Алінасаб з Ірану (на фото), що стала справжнім відкриттям цьогорічного чемпіонату світу. Нагадаємо, Мобіна в першому колі обіграла німкеню Елізабет Пехч (1.5:0.5), а в другому виграла обидві партії у польки Моніки Сочко – 2:0. Була вона буквально за кілька ходів до перемоги і сьогодні. Іранська шахістка здобула перевагу після дебюту і методично нарощувала свою перевагу. У ферзевому ендшпілі білі були дуже близькі до перемоги, але Алінасаб помилилася, і Марії вдалося врятуватися вічним шахом після 49-го ходу Мобіни.

Тож будемо відверті – сьогодні Музичук-молодшій фантастично поталанило. А значить завтра, аби не гнівити долю, вона зобов’язана зіграти так, як вона вміє це робити в принципі. Сподіваємося, що так воно й станеться. Але знову ж таки, давайте не будемо нічого загадувати наперед, а просто будемо усіма своїми фібрами вболівати за наших улюблених красунь, які вміють грати у найдревнішу гру на планеті найкраще в світі!

До вашої уваги результати усіх перших партій 1/8 фіналу чемпіонату світу-2018:

Чжай Мо (Китай) – Цзюй Веньцзюнь (Китай) – 0:1

Йоланта Завадска (Польща) – Жансая Абдумалік (Казахстан) – 1:0

Наталія Погоніна (Росія) – Катерина Лагно (Росія) – 0.5:0.5

Анна Музичук (Україна) – Антуанета Стефанова (Болгарія) – 1:0

Дронаваллі Харіка (Індія) – Олександра Костенюк (Росія) – 0.5:0.5

Аліса Галлямова (Росія) – Лей Тінцзе (Китай) – 0.5:0.5

Мобіна Алінасаб (Іран) – Марія Музичук (Україна) – 0.5:0.5

Гулрухбегім Тохірджонова (Узбекистан) – Валентина Гуніна (Росія) – 1:0

 
 Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/11/09/anna_muzychuk_zrobyla_pershyy_krok_do_14_
finalu_chs2018_z_shahiv_1445059

Сестри Музичук піднялися в світовому рейтингу FIDE

Сестри Музичук піднялися в світовому рейтингу FIDEАнна займає третє місце, Марія – шосте

china-ukraine.info. Анна и Мария Музычук© china-ukraine.info. Анна и Мария Музычук
Сестри Анна і Марія Музичук покращили позиції (+1) в світовому рейтингу FIDЕ (Міжнародна шахова федерація).
 
До сотні найсильніших шахісток світу входять 7 представниць України: 
Анна Музичук (2564), Марія Музичук (2545), Анна Ушеніна (2440), 
Наталя Букса (2437), Інна Гапоненко (2420), Юлія Осьмак (2403), 
Наталя Жукова (2375).
 
 
У світову сотню входять 7 шахістів України: Василь Іванчук (2714), 
Антон Коробов (2703), Юрій Криворучко (2698), Павло Ельянов (2676), 
Руслан Пономарьов (2663), Юрій Кeзубов (2660), Олександр Арещенко (2652).
 
 
У списку ста найсильніших юнаків 4 українців: Кірілл Шевченко, Павло Воронцов, 
Володимир Ветошко, Євген Штембуляк.
 
У сотні найсильніших дівчат 5 українок: Юлія Осьмак, Надія Шпанко, 
Марія Бердник, Олена Мартинкова, Софія Краснокутська.
https://sport.ua/news/412508-sestri-muzichuk-pidnyalisya-v-svitovomu-reytingu-fide

Мартин Кравців – переможець шахового турніру в Індії

Мартин Кравців – переможець представницького шахового турніру в Індії



17 жовтня, 2018

В Індії, у місті Ахмедабаді фінішував представницький міжнародний шаховий турнір Gujarat Оpen – 2018, у якому взяло участь 250 шахістів з 16-ти країн світу, в тому числі 18 міжнародних гросмейстерів. Головний приз здобув випускник Львівського державного університету фізичної культури Мартин Кравців, який піднявся на перше місце, вигравши у вирішальній зустрічі. Про це повідомляють у прес-службі Львівського державного університету фізичної культури.
Турнір в Ахмедабаді проходив за швейцарською системою Перед десятим, заключним туром, маючи вісім очок з дев’яти можливих, лідирував міжнародний майстер з Індії Вігнеш Н. Р. І саме з ним грав в останній ігровий день львівський гросмейстер Мартин Кравців, який мав у своєму доробку на півочка менше. Тож аби обійти індуса, галичанину необхідно було, що називається, вигравати на замовлення. І Мартин зумів зламати супротив суперника! У підсумку Кравців став єдиним, хто набрав 8.5 очка з 10-ти можливих, що дозволило йому здобути головний приз Gujarat Оpen – 2018.

Ще один український гросмейстер Віталій Бернадський, набравши вісім очок, поділив друге – п’яте місця, але за додатковими показниками виявився четвертим. З 7.5 очками інші два наших співвітчизники, гросмейстери Віталій Сівук і Валерій Невєров, при розподілі місць з шостого по тринадцяте, виявилися, відповідно, на сьомій та дев’ятій позиціях.

https://galinfo.com.ua/news/martyn_kravtsiv__peremozhets_predstavnytskogo_shahovogo_turniru_v_indii_298124.html

Львів продукує в шахах талановиту молодь

Чотирнадцятирічний Даниїл Мосесов виконав другу норму міжнародного майстра з шахів

понеділок
29 жовтня, 2018



Чотирнадцятирічний львів'янин, Даниїл Мосесов, виконав другу норму міжнародного майстра з шахів. Про це розповів Даниїл на своїй Facebook сторінці.

"Щаслива якась в мене дата народження. Минулого року отримав звання Майстра FIDE прямо на день народження, цього разу за 2 дні до 15-річчя друга норма міжнародного майстра", - зокрема зазначив Даниїл.

Як зазначив в коментарі Гал-інфо суддя міжнародного класу, представник ФІДЕ Олександ Прохоров, для отримання титулу Міжнародного Майстра з шахів необхідно виконати три норми. Відповідно Даниїл перебуває за крок від завоювання титулу.

"Хлопець зараз почав активно працювати, займатися і є дуже непоганим в цілому. Має характер, має працездатність, тому і отримав результат", - зазначив Прохоров.

https://galinfo.com.ua/news/chotyrnadtsyatyrichnyy_danyil_mosesov_vykonav_drugu_normu_mizhnarodnogo_maystra_z_shahiv_299181.html

Розряди школярів і дошкільнят в шахи у Львові за 2018 р.

Присвоєння розрядів. Червень-Серпень 2018
31.08.2018

Згідно з нормативами Єдиної спортивної кваліфікації України у червні-серпні 2018 року розряди виконали такі шахісти:

4 розряд:
Відкрита Першість «Шахової Майстерні» 2018 на 4 розряд, 13.05.2018 р.:
1. Козлов Лев
2. Кульпа Лук`ян
3. Керницький Захар
4. Гудима Андрій
5. Козлова Дарія
6. Дубченко Марко
7. Домінюк Олег
8. Микитин Назарій
9. Тесля Матвій
10. Садовий Роман
11. Петравчук Максим
12. Микитин Захарій
13. Ткач Лук`ян
14. Панилик Анастасія

Чемпіонат Львівської області серед дошкільнят, 2.06.2018 р.:
1. Тиркало Марко
2. Корсунь Софія
3. Ізотова Анастасія
4. Терлецький Микола
5. Оленич Роман
6. Іванів Соломія

Літній шаховий табір у Львові – 1-а зміна, 16.06.2018 р.:
1. Яковлєв Юрій
2. Косик Маркіян
3. Попко Андрій

Літній шаховий табір у Львові – 2-а зміна, 30.06.2018 р.:
1. Шкварок Артем

Шаховий турнір імені митрополита Андрея Шептицького, 07.07.2018 р.:
1. Головчак Ігор
2. Цегельський Ярослав
3. Сірик Роман

Літній шаховий табір у Львові – 3-а зміна, 15.07.2018 р.:
1. Манко Амалія
2. Станіславська Марія
3. Горбань Максим
4. Іваницький Данило
5. Загайний Оскар

Відкрита першість ДЮСШ «Дебют», турнір Е, 27.07.2018 р.:
1. Захарко Артур
2. Божик Данило
3. Ковалишин Юліана
4. Винничук Лев
5. Шевчук Наталя
6. Шаловило Олександр
7. Малищак Андрій
8. Захарко Адріан
9. Малищак Софія
10. Шаловило Тимофій
11. Кіт Соломія

3 розряд:
Відкрита Першість «Шахової Майстерні» 2018 на 3 розряд, 13.05.2018 р.:
1. Іванило Максим
2. Бардин Софія
3-й меморіал С. Чорноморця на 3 розряд, Турнір Г, 2.06.2018 р.:
1. Ігнатов Сергій
Літній шаховий табір у Львові – 1-а зміна, 16.06.2018 р.:
1. Сайчук Денис
2. Гарасим Данило
3. Дідух Олександр
Літній шаховий табір у Львові – 2-а зміна, 30.06.2018 р.:
1. Мацюк Софія
Літній шаховий табір у Львові – 3-а зміна, 15.07.2018 р.:
1. Буслик Андріана
Шаховий фестиваль до Дня Шахів, Турнір Б, 22.07.2018 р.:
1. Мелько Назар
Відкрита першість ДЮСШ «Дебют», турнір Д, 28.07.2018 р.:
1. Тороус Тарас
2. Величко Софія

2 розряд:
Відкрита Першість «Шахової Майстерні» 2018 на 2 розряд, 13.05.2018 р.:
1. Андрес Владислав
2. Франчук Андрій

3-й меморіал С. Чорноморця, Турнір В2 на 2 розряд, 3.06.2018 р.:
1. Рубаха Олексій
2. Швирьов Євген

Шаховий фестиваль до Дня Шахів, Турнір А, 22.07.2018 р.:
1. Сайчук Олексій
2. Трускавецька Соломія

Відкрита першість ДЮСШ «Дебют», турнір В, 30.07.2018 р.:
1. Тимчишин Ірина
2. Катеринчук Іван
3. Чернов Давид
4. Казаков Андрій

1 розряд:
3-й меморіал С. Чорноморця, Турнір Б, 3.06.2018 р.:
1. Мочевинський Тарас

3-й меморіал С. Чорноморця на 1 розряд, Турнір В1, 3.06.2018 р.:
1. Шпилик Руслан
2. Раджабов Ульві

Шаховий турнір другорозрядників, Орявчик, 16.07.2018 р.:
1. Печонкін Максим

Відкрита першість ДЮСШ «Дебют», турнір Б, 29.07.2018 р.:
1. Каневський Артемій
2. Марченко Юрій

Міжнародний шаховий фестиваль «Кубок Львова: Банк Львів Опен», турнір А, 20.08.2018 р.:
1. Скарбарчук Тетяна

Міжнародний шаховий фестиваль «Кубок Львова: Банк Львів Опен», турнір Б, 23.08.2018 р.:
1. Кабан Андрій

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна