У декого коротка пам`ять, панове українці.


У декого коротка пам`ять, панове українці.



ПЕРШИЙ президент України Л. М. Кравчук.] 
Член КПСС з 1958 року. До 1991 року - Другий секретар ЦК КПУ, відповідальний за ідеологію. Боровся за заборону Народного Руху України. В 1991 році терміново вийшов з партії і за допомогою партноменклатури обрав себе Президентом України.

Кравчук забезпечив пограбування України та її громадян через приватизаційні "ваучери". Ще будучи головою Верховної Ради УРСР Кравчук забезечив перекачування на Москву коштів "Ощадбанку" УРСР в сумі, еквівалентній 114,52 млрд. дол.

Найбільшою аферою часів Кравчука (окрім гігантського масштабу дерибану власності держави через "ваучери) став розпродаж Чорноморського морського пароплавства (одного з найбільших у світі) через фірму "Бласко".

В часи Кравчука економіка України обвалилася в десятки разів, інфляція сягнула 2000%. В парламенті було створено "групу 239" з "червоних директорів", які протягом 5 років сформували в Україні клептократичну кланову корумповану систему влади тих, кого пізніше назвуть "олігархами".

ДРУГИЙ президент України Л. Д. Кучма. 
З 1975 по 1981 секретар партійного комітету КПСС КБ «Південне», 1981 по 1982 — секретар парткому ВО «Південний машинобудівний завод».

У 1992-1993 роках - прем`єр-міністр України. Забезечував дерибан країни через "ваучерну приватизацію". Наслідок його керування економікою в 1994 році - рекордне падение ВВП — 22,9 %. Інфляция 400 %

Завершив будівництво кланової олігархічної держави, в якій убивства політичних опонентів, журналістів і взагалі тих, хто смів вставати проти влади перефарбованих комунстів - стали звичайний явищем.
Так само, як віялові відключення електрики та гіперінфляція кінця 90-х (гривня впала утричі) на 8 році незалежності.

ТРЕТІЙ президент України - В. А. Ющенко, 
член КПСС с 1977 року аж до розпуску партії в 1991 році. Голова Нацбанку та прем`єр-міністр України за часів Кучми.

ЧЕТВЕРТИЙ президент України - В. Ф. Янукович, 
член КПСС с 1980 року, за часів Кучми - голова Донецької облдержадміністрації, представник Донецького фінансово-політичного угрупування (клану).

Подивившся на них усіх: "Партя - наш рулевой". 
Усі "Птенцы гнезда ВПШа..."
Вони всі протягом чверті сторічя будували потворну клептократично-олігархічну державу, в якій Конституція и закони були фіговим листком.

А винен, звичайно, хто? Порошенко.
Це він, гад, не поборов монстра за цілих 3 роки в умовах війни і тотального спротиву "кадрів" від міністерств до сільських рад.

А ще він, гад, не був членом КПСС.
Може в цьому проблема?
Може тому, що він не з числа "комси" та "партейцев", його "мочать" телеканали Кучми-Януковича та інших великих і малих бісів?

У декого коротка пам`ять, панове українці."

Pavlo Bondarenko

На жаль, це війна

5 канал
"НА ЖАЛЬ, ЦЕ ВІЙНА": НА ЛУГАНЩИНІ ПОПРОЩАЛИСЯ З АРМІЙЦЕМ 93-Ї БРИГАДИ ОЛЕКСАНДРОМ РИБАЛЬЧЕНКОМ
04.02.2018 19:45
1 лютого боєць підірвався на вибуховому пристрої
Армійця 93-ї механізованої бригади Олександра Рибальченка провели на Луганщині в останню путь. На початку лютого боєць загинув поблизу Маріуполя. 

Уродженець Сватівського району від початку російської агресії боронив країну в батальйоні "Луганськ-1": визволяв Лисичанськ, брав участь у бойових операціях поблизу Дебальцевого та Бахмута. Служив командиром відділення розвідників. А 1 лютого підірвався на вибуховому пристрої. У січні йому виповнилося 24 роки. У Олександра залишилася вагітна дружина. Поховали героя у селі Коржове, звідки він був родом.

"Піхота, яка стояла за ним, – ні подряпини, тому що все увійшло в нього. Він командував, дуже добре з людьми працював, був хорошим професіоналом, знав свою справу, але, на жаль, це війна", - сказав "Професор", військовослужбовець ЗСУ, командир батареї.

"Його і не хотіли брати, так як він являвся старшим опікуном у дідуся і бабусі, у нього була яби броня, але він все одно домігся аби його відправили на фронт", - зазначив голова сільської ради В’ячеслав Кірічок.

https://www.5.ua/suspilstvo/na-zhal-tse-viina-na-luhanshchyni-poproshchalysia-z-armiitsem-93i-mekhanizovanoi-bryhady-oleksandrom-rybalchenkom-164305.html


Просто інформую як воно є насправді, бо дістали


Дискусія про те, зросли чи зменшилися статки Порошенка під час війни - досить безглузда. 
Тому що оці всі цифри статків по різних роках - результат оцінювання ОДНИХ і ТИХ же підприємств. 
Адже кількість підприємств Порошенка за цей час ніяк не зросла, ніяких великих придбань у нього не було. Дрібні модернізації виробництва, які, можливо, були, на ці багатомільйонні цифри серйозно не впливають. 
Крім того, Порошенко ж не має сина-Стоматолога. 
Тому оці оцінки вартості майна, крім якості підрахунків експертів, коливаються виключно в залежності від стану нестабільності в країні та від попиту, на який так само впливає нестабільність.

Чим більше війни і нестабільності, тим менші статки в Порошенка, і навпаки. 
Це, до речі, дає дуже просту і очевидну відповідь на питання, чи може війна бути вигідна серйозному бізнесові.

©Олександр Палій

Корпорація "Рошен" сплатила 1,592 мільярда до бюджету України



Корпорація "Рошен" за підсумками січня-грудня 2017 року виплатила 1,592 мільярда гривень податків до бюджету України.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу компанії.

Згідно з інформацією, із зазначеної суми надходження від податку на прибуток становили 432,4 млн гривень, військовий збір - 13,4 млн гривень, ПДВ - 801,6 млн гривень. В якості єдиного соціального внеску (ЄСВ) було сплачено 171,6 млн гривень.

До місцевих бюджетів сплачено 172,9 млн гривень, з яких надходження від податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) становили 160,8 млн гривень, а також податок на землю та ін. - 12,1 млн гривень.

Тю на вас, пшеки!

Тю!  Тю на вас, пшеки!  ("Мішанка - 2018")




Особисто я не маю іншої реакції на повідомлення про антиукраїнську законодавчу діяльність в Польщі, як сказати сповна аналітичне і логічне:  - Тю! Тю на вас, пшеки! Подуріли зовсім - чи що?
Неначе щось там у пшеків "перемкнуло" з тим історизмом. Прийняли закон проти українського націоналізму в Польщі посеред поляків. Якби наша Верховна Рада України прийняла закон проти розповсюдження польського націоналізму в Україні, то ми би дружно запитали одне-одного: - А що воно таке? 
Або у ВРУ взяли і прийняли закон про кримінальну відповідальність за невизнання окупації України в 15-17 віках Польщею, а українські громадяни вперто намагалися зрозуміти, нащо то їм? В чому сенс подібного законодавчого процесу?
Можна також прийняти закон про геноцид українського народу кримськими татарами, через що ми в Україні маємо право на Крим в якості репарацій і сатисфакції. І значно-значно більше, аніж якесь північне Московське князівство. 
Ще крутіше було би прийняти закон про "відновлення Української Держави" в її історичних межах. Причому не обмежуватися часами Української Народної Республіки 1917 року, бо то однозначно дурне, оскільки тоді держава існувала фактично суто на папері, - а за реальними віковими масштабами державного утворення часів Володимира Великого та Ярослава Мудрого - ось де наші пра-українські землі! То є Україна! А хто того не визнає - до буцегарні!
З іншого погляду то якось навіть приємно українцям така увага з боку польських урядовців і їх наукового обормонду та електоральних драбів до пам'яті про українських націоналістів. Ще б! Німці мільйони поляків знищили - забулося! Москалі віками ділили і топтали Польщу - простилося! А українці якось набили пику полякам - навічно злосні. І прощення не буде! А нам то до дупи! І чисто українському, а не європейському значенні такого посилання.
Поміркована реакція з боку українського керівництва і повний "ігнор" з боку нашого суспільства на польські законодавчі бздури є сповна правильна і адекватна. Як хочеться людям подуріти - нехай дуркують. Вільна країна і можуть робити що завгодно.
З боку українців у відповідь варто хіба що створити громадську організацію по наданню безкоштовної допомоги адвокатів тим громадянам Польщі, які будуть притягненні до відповідальності за цим законом "антибандерівського" скерування

Богдан Гордасевич
 02.02.2018

В Україні випробували крилату ракету власного виробництва

В Україні випробували високоточну крилату ракету власного виробництва
Дана зброя може на великій дальності знищувати наземні та морські цілі ворожі цілі.

У вівторок, 30 січня, відбулися успішні перші льотні випробування української високоточної крилатої ракети, яка на великій дальності може знищувати наземні та морські цілі ворожі цілі. Про це у Facebook повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

 

«Для України це дуже важлива подія, тому що після тотального роззброєння української армії відповідно до Будапештського Меморандуму, на озброєнні Збройних Сил України не залишилося жодної крилатої ракети», - написав він після завершення випробувань.

 

 

За його словами, які цитує сайт РНБО, це повністю українська розробка конструкторів державного підприємства «ДержККБ «Луч» у співпраці з іншими державними і приватними підприємствами ОПК України. «Під час випробувань, які відбулись успішно, перевірялися льотні характеристики та робота систем ракети», - пояснив він.

 

Турчинов також повідомив, що РНБО України, яка координує національну ракетну програму, поставила задачу «розробити комплекси крилатих ракет не тільки наземного, але і також морського та повітряного базування». «Дальність дії наших крилатих ракет та їх бойове спорядження не суперечать підписаним Україною міжнародним угодам для такого виду зброї», - додав він.

 

 

 

 

 «Для України це дуже важлива подія, тому що після тотального роззброєння української армії відповідно до Будапештського Меморандуму, на озброєнні Збройних Сил України не залишилося жодної крилатої ракети», - повідомив Турчинов.

 

 

«Сьогоднішніми випробуваннями ми відкрили новий етап ракетної програми, відповідно до якого наші Збройні Сили повинні отримати потужні високоефективні крилаті ракети, здатні на великій відстані точно вражати ворожі цілі», - наголосив Секретар РНБО України, підсумувавши, що ракетні комплекси такого класу «є важливим фактором стримування агресора».

 

Як повідомлялося, у грудні 2017 року пройшов успішні випробування український ракетний комплекс "Вільха".

"Национальных дружин".Киев.Майдан Незалежности.28.01.18.

Присяга и марш "Национальных Присяга и марш "Национальных дружин".Киев.Майдан Незалежности.28.01.18.





"Національні дружини": хто за ними стоїть


Аваков зробив офіційну заяву щодо «Національних дружин»
Зокрема, глава МВС підкреслив, що в Україні є лише одна монополія на застосування сили – державна.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що "Національні дружини" мають право існувати в Україні виключно як громадські організації, адже в країні не може бути жодних парамілітарних утворень. Про це повідомляєдепартамент комунікації МВС України.

 

За словами очільника, такі організації ні в якому разі не повинні переступати рамки закону.

 

«Ще раз повторюсь, у державі Україна є лише одна монополія на застосування сили – державна: Національна гвардія, Національна поліція, ЗСУ. Всі інші парамілітарні утворення, які намагаються себе позиціонувати на вулицях міст, не є законними. Суспільні рухи можуть бути якими завгодно, але тільки не виходити за межі закону», – зауважив він.

 

Крім того, глава МЗС наголосив, що міністерство не дозволить мілітарним формуванням перевищувати власні повноваження.

 

«Я, як міністр не дозволю, щоб були паралельні структури, які намагаються на вулицях поводитися як альтернативні мілітарні формування»,  - зазначив Аваков.

 

Зазначимо, що на офіційному сайті "Національного корпусу" міститься інформація, що "Національні дружини" є громадською організацією, метою діяльності якої є забезпечення порядку на вулицях українських міст.

 

"Особовий склад організації - колишні учасники бойових дій, патріотична молодь і небайдужі громадяни, які поділяють прагнення поліпшити безпекову ситуацію в державі. Особовий склад організації – колишні учасники бойових дій, патріотична молодь та небайдужі громадяни, що поділяють прагнення покращити безпекову ситуацію в державі. Активісти організації щодня виходять на патрулювання вулиць міст України та борються з наркоторгівлею і алкогольним геноцидом українського народу", - йдеться на сайті.

 

Нагадаємо, що у неділю, 28 січня, у Києві на території Київської фортеці відбулася присяга активістів "Національної дружини", яка входить до  Національного корпусу. Після складання присяги, громадські активісти пройшли маршем до Хрещатика. За словами активістів, "Національна дружина" буде боротися проти нелегальних алкогольних «точок» , наркопритонів та  незаконних гральних закладів.

Відповідальним за знищення рейсу МН-17 ракетою "Бук" є Гіркін

Збитий над Донбасом Boeing 777: оприлюднено ім'я винного у загибелі 298 людей
Збитий Boeing 777: оприлюднено ім'я винного у загибелі 298 людей
Збитий Boeing 777: оприлюднено ім'я винного у загибелі 298 людей / radiosvoboda.org
Американський суд назвав винного у збитті малайзійського літака у небі над Донецьком і присудив виплатити 400 мільйонів доларів компенсації родичам загиблих.

Члени сімей 25 жертв рейсу MH 17 виграла справу у суді США, яка дає їм право на компенсацію. Відповідні документи із суду опублікував сайт нідерландської документальної телепрограми Zembla.


Адвокати родичів жертв рейсу МН-17 планують заарештувати майно бойовика Ігоря Гіркін, але є підозри, що цього не вистачить для виплати компенсації у 400 мільйонів доларів.Згідно з документами, суд визнав відповідальним за знищення рейсу МН-17 ракетою "Бук" колишнього лідера бойовиків "ДНР" Ігоря Гіркіна (Стрелкова). Окрім того, суд постановив, що родичі загиблих мають право на компенсацію в 20 мільйонів доларів кожен.

За словами адвоката Флойда Візнера, шанси отримати компенсацію дуже незначні. Але тут важливішим є факт "про справедливість для сімей". Програма про судовий розгляд щодо збиття Boeing 777 на Донбасі має вийти в ефір 7 березня 2018 року.

Відповідальним за знищення рейсу МН-17 ракетою

Відповідальним за знищення рейсу МН-17 ракетою "Бук" є колишній лідер бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін (Стрелков): документ

Нагадаємо, 17 липня 2014 року в небі над Донеччиною було збито авіалайнер компанії Malaysia Airlines, який летів за маршрутом Амстердам – Куала-Лумпур. На борту літака перебувало 289 осіб. Всі вони загинули.

Міжнародна слідча група винною у катастрофі вважає Росію, адже ракетна установка "Бук", якою збили боїнг, прибула з території РФ. У Кремлі всі звинувачення відкидають.

https://24tv.ua/zbitiy_boeing_777_oprilyudneno_imya_vinnogo_u_zagibeli_298_lyudey_n920026

Отак і треба: виявляти і позбавляти тих, що незаконно

Міграційна служба перевіряє всіх, хто отримав громадянство за роки незалежності
23:08, 27 січня 
В Україні перевірять всіх, хто отримав громадянство за роки незалежності
В Україні перевірять всіх, хто отримав громадянство за роки незалежності / Фото з відкритих джерел

Державна міграційна служба почала перевірку всіх осіб, які отримали українське громадянство за роки незалежності країни.

Про це повідомив на річній підсумковій колегії МВС керівник Державної міграційної служби України Максим Соколюк, передає УНІАН.

Читайте також: Коли зникнуть черги за біометричними паспортами: у міграційній службі назвали дату

За словами чиновника, зафіксовано випадки, коли суди приймають рішення про проживання в Україні на підставі фейкових довідок про проживання в Україні до 1991 року, виданих посадовими особами міграційної служби, що дає підставу для незаконного отримання іноземцями українського громадянства.

Розпочата робота з повної перевірки підстав набуття українського громадянства за всі роки незалежності. Особливу увагу буде приділено отриманню громадянства за новим свідоцтвом про народження особи та на підставі рішень судів про встановлення факту проживання нею в Україні до 1991 року,
– сказав Соколюк.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відзначив, що такі випадки є неприпустимими.

"Я хочу всім працівникам ДМС сказати, що ми з цим не будемо миритися. Найближчим часом ми зробимо певні висновки, і вас чекає серйозна кадрова робота, в тому числі щодо лазівок, що виникли, і того, як їм запобігти. Такі випадки не є системними, але міграційна система, громадянство України, паспорти – це повинна бути скеля, на яку можна забратися тільки за законом", – підкреслив він.