хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Тю на вас, пшеки!

Тю!  Тю на вас, пшеки!  ("Мішанка - 2018")




Особисто я не маю іншої реакції на повідомлення про антиукраїнську законодавчу діяльність в Польщі, як сказати сповна аналітичне і логічне:  - Тю! Тю на вас, пшеки! Подуріли зовсім - чи що?
Неначе щось там у пшеків "перемкнуло" з тим історизмом. Прийняли закон проти українського націоналізму в Польщі посеред поляків. Якби наша Верховна Рада України прийняла закон проти розповсюдження польського націоналізму в Україні, то ми би дружно запитали одне-одного: - А що воно таке? 
Або у ВРУ взяли і прийняли закон про кримінальну відповідальність за невизнання окупації України в 15-17 віках Польщею, а українські громадяни вперто намагалися зрозуміти, нащо то їм? В чому сенс подібного законодавчого процесу?
Можна також прийняти закон про геноцид українського народу кримськими татарами, через що ми в Україні маємо право на Крим в якості репарацій і сатисфакції. І значно-значно більше, аніж якесь північне Московське князівство. 
Ще крутіше було би прийняти закон про "відновлення Української Держави" в її історичних межах. Причому не обмежуватися часами Української Народної Республіки 1917 року, бо то однозначно дурне, оскільки тоді держава існувала фактично суто на папері, - а за реальними віковими масштабами державного утворення часів Володимира Великого та Ярослава Мудрого - ось де наші пра-українські землі! То є Україна! А хто того не визнає - до буцегарні!
З іншого погляду то якось навіть приємно українцям така увага з боку польських урядовців і їх наукового обормонду та електоральних драбів до пам'яті про українських націоналістів. Ще б! Німці мільйони поляків знищили - забулося! Москалі віками ділили і топтали Польщу - простилося! А українці якось набили пику полякам - навічно злосні. І прощення не буде! А нам то до дупи! І чисто українському, а не європейському значенні такого посилання.
Поміркована реакція з боку українського керівництва і повний "ігнор" з боку нашого суспільства на польські законодавчі бздури є сповна правильна і адекватна. Як хочеться людям подуріти - нехай дуркують. Вільна країна і можуть робити що завгодно.
З боку українців у відповідь варто хіба що створити громадську організацію по наданню безкоштовної допомоги адвокатів тим громадянам Польщі, які будуть притягненні до відповідальності за цим законом "антибандерівського" скерування

Богдан Гордасевич
 02.02.2018
3

Коментарі

Гість: Сети

12.02.18, 12:10

А за корупціонерів коли буде ? Чи пєца шоколадок не дасть ?

    22.02.18, 12:27Відповідь на 1 від Гість: Сети

    А за корупціонерів коли буде ? Чи пєца шоколадок не дасть ?
    Коли захочу. А ти так не можеш, бо судиш по собі: коли щось дадуть - тоді і голос подаєш.

      Гість: Сети

      32.02.18, 16:04Відповідь на 2 від Богдан Бо

      А за корупціонерів коли буде ? Чи пєца шоколадок не дасть ?Коли захочу. А ти так не можеш, бо судиш по собі: коли щось дадуть - тоді і голос подаєш.А ну розкажи відвідувачам про віртуальні крилаті ракети, яких ніхто не бачив

        43.02.18, 07:48

          53.02.18, 14:02

          Пшеки простили раші за знищений лайнер з усім Польським урядом і це було не колись в 18-19 віці а зовсім не давно,що тут скажеш,бредятина.

            63.02.18, 16:23Відповідь на 3 від Гість: Сети

            Крилата ракета "Нептун" для враження ворожих кораблів.

            https://www.youtube.com/watch?v=yRJ7EbmYRYI

              73.02.18, 16:35Відповідь на 3 від Гість: Сети

              А за корупціонерів коли буде ? Чи пєца шоколадок не дасть ?Коли захочу. А ти так не можеш, бо судиш по собі: коли щось дадуть - тоді і голос подаєш.А ну розкажи відвідувачам про віртуальні крилаті ракети, яких ніхто не бачив
              Як говориш сам-з-собою - чого до мене причепився?

                83.02.18, 16:56Відповідь на 3 від Гість: Сети

                Я б так не обзивав усіх поляків. Там суспільство трохи розколоте на тих, хто хоче спокійно й гідно жити, та тих, у кого десь чешеться. І кого там зараз більше, невідомо.

                По-друге, ОУН-Б (не сам Бандера, звичайно, але його прихильники) дійсно вбивала цивільних поляків. Інша справа — як сформулювати це словами...

                  93.02.18, 16:57Відповідь на 3 від Гість: Сети

                  Цей та попередній коментарі не є відповіддю на 3, це глюк системи.

                    Гість: Сети

                    103.02.18, 16:59Відповідь на 6 від Nech sa paci

                    Крилата ракета "Нептун" для враження ворожих кораблів.

                    https://www.youtube.com/watch?v=yRJ7EbmYRYI
                    а де крилата ракета для враження корупціонерів ?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна