Трейлер мультфільму “таємне життя домашніх тварин”

Компанія Universal Pictures випустила перший офіційний трейлер мультфільму «Таємне життя домашніх тварин», створений авторами мультика «Бридкий я».

Сенцов може отримати Шевченківську премію 2016 року

Автори 60 творчих робіт можуть стати лауреатами Національної премії України імені Тараса Шевченка. Саме стільки заявок прийняв відповідний комітет до участі у першому конкурсному турі. Імена кандидатів офіційно оголосять після підписання відповідного указу президентом.
http://lovelylife.in.ua/tvorchist/sentsov-mozhe-otrymaty-shevchenkivsku-premiyu-2016-roku.html

11 звичок в соціальних мережах, яких треба позбутися до 30 років

Facebook, «ВКонтакте», «Однокласники», Twitter, Instagram, LinkedIn. В яку мережу не зайди, вік видно не тільки за датою народження в профілі, але і по поведінці власника. Деякі звички пора залишити за порогом тридцятиріччя.

Соліст СКАЙ озвучив мультфільм “Савва. Серце воїна”

Анімаційний фільм «Савва. Серце воїна» вийшов в український прокат 12 листопада. Одного з головних героїв, барона Фафла,  озвучив лідер гурту С.К.А.Й. Олег Собчук.

ОСТРІВ КРОЛИКІВ: РЕЛАКС на суботу (фото)

Окуносіма – маленький острів, що затишно розташувався у водах Внутрішнього Японського моря неподалік від міста Такехара, що в префектурі Хіросіма. Головна його пам’яткою є незвичайні місцеві жителі – численні дикі кролики.

Зворушлива різдвяна реклама стала хітом інтернету

Британська мережа магазинів John Lewis представила свою нову різдвяну рекламу. Для багатьох британців  тематичні відео від John Lewis символізують початок сезону святкового шопінгу. 

20 претендентів на літературну премію Книга року ВВС-2015

Книга року ВВС і Дитяча книга року ВВС – це нагорода для літературних творів українською мовою, яка присуджується ВВС. Премія стартувала в 2005 році.
Отже, довгий список премії Книга року ВВС – 2015 виглядає так

Джамала поділилася "Подихом"

Зараз головна співачка країни – кримська татарка Джамала, яка співає українською, англійською та російською мовами.

Жадан, Андрухович і Карпа зберуть гроші для Бойченка

Благодійний літературний вечір на підтримку публіциста, літературознавця і перекладача Олександра Бойченка відбудеться 28 листопада у Домі Освіти та Культури «Майстер клас».