Українці покажуть всьому світу "Справжню Русь"

Фільм розповість про походження Московського князівства, роблячи особливий акцент на відміні Київської Русі від Московії.

Група Hurts показала знятий в Києві кліп

Зйомки нового кліпу “Wings” (“Крила”) групи Hurts пройшли в Україні.

15 речей, які ніколи не вийдуть з моди

Бюджет не дозволяє повністю оновлювати гардероб кожен сезон за всіма віяннями моди?

Щоб не забивати шафу мотлохом, який носити неможливо і викинути шкода, адже витрачено гроші, зароблені важкою працею, потрібно інвестувати в правильні речі. Вони завжди будуть виглядати актуально і модно, і допоможуть створити базовий стиль. Коли такі речі з’являться у вашій шафі, проблема скласти образи на всі випадки життя відпаде сама собою. Ось вони – базові гравці світу моди.


http://lovelylife.in.ua/zhyttya/moda/15-rechej-yaki-nikoly-ne-vyjdut-z-mody.html

Казкові світи в роботах українського фотографа

Можливо, ви не знаєте ім’я українського фотографа Олега Оприско, але ви точно бачили його роботи.

Вони надихають своєю казковістю, і одразу показують впізнаваний стиль автора. Багато митців спробували повторити ефірний, мрійливий настрій його робіт. 

Що буде модно через півроку: тенденції з подіумів

Тренди весняно-літнього сезону.

Кожні півроку ми стежимо за Тижнями моди в Нью-Йорку, Лондоні, Мілані та Парижі і дізнаємося про нові тенденції, які показали на них дизайнери, і які будуть актуальні в майбутньому сезоні. Не варто сприймати модні тенденції як невідступні правила – швидше, як підказки, чим і як урізноманітнити свій звичайний гардероб. Адже напередодні зими думати про те, що буде навесні – особливе задоволення.