хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Над чем смеялись 10 лет назад у манги

  • 25.04.24, 14:14

Анеки про ....
  • 14.11.13, 18:52
Маша все любила делать по-своему. Когда все девочки учились целоваться на помидорах, она училась целоваться на огурцах. Позже выяснилось, что не прогадала.

Неловкая ситуация - это когда летом, в час пик в метро к твоей спине всем телом прижимают девушку с офигенной грудью и ее дыхание нежно щекочет тебе ухо. Это возбуждает... А подвох в том, что твой член встает и упирается в жопу впереди стоящего и прижатого к тебе мужика... !

- Какая разница между грудью белой женщины и грудью черной?
- Грудь белой можно увидеть в журнале
"Плейбой", а черной - в журнале "Вокруг света".

Когда Кате было 3 года, она бегала голышом по пляжу. Сейчас ей 30 и две бутылки шампанского помогают вернутся ей в детство...

Иногда в ней было столько страсти, азарта, желания и фантазии, а иногда она была тихой, молчаливой и неподвижной. Угадайте, когда она просила денег, а когда мы занимались сексом?

Идет съемка исторического фильма. Недовольный режиссер кричит на актеров:
- Петров... Ну кто так играет султана? Ты же владыка империи! Сорви с нее одежду, возьми ее!
- Курочкина, мать твою! Ну кто так играет наложницу? Ты лежишь, как бревно, а должна двигаться и стонать!
Ассистентка -режиссеру:
- Виктор Иванович, у Сидорова оттопырены штаны!
Режиссер:
- Да пошла ты на хрен со своим Сидоро... Что??? Оттопырены штаны?!
- Сидоров!!! твою мать... . Ну кто так играет евнуха! ?!

Тебе больше блондинки нравятся или брюнетки?
- Мне сиськи нравятся.
- Ну, а цвет волос?
- Я не люблю, когда на сиськах волосы.

- Девушка шепчет, отдаваясь на заднем сидении шестисотого мерса:
- Мне плевать на эту роскошь! Мне плевать на эти деньги! Мне плевать на эту машину! Мне плевать, что ты богатый, а я из Урюпинска!
Мужик пыхтя:
- И мне плевать! Я - водитель!

- Представляешь, Светк,- он запомнил ЦВЕТ... МОИХ... ГЛАЗ!!!
- Если парень помнит цвет твоих глаз после первого свидания, значит, у
тебя маленькие сиськи!

Магнітний двигун "ТРИЗУБ"

  • 25.04.24, 13:58
Проєктування магнітного двигуна "ТРИЗУБ" в програмі FreeCAD
Потрібно підсилювати статор, редагувати місця посадкові під підшипники, а також змінювати місця під магніти!
Натисни на картинку!



Українська музика 2526







100%, 2 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Війна війні

  • 24.04.24, 18:11
Почнемо з мови. Верховна Рада прийняла поправки до якогось там закону про колгоспи, кооперативи, і тому подібне, де повикидала з колишнього закону слово пай і залишила слово частка. Причина на яку вони посилаються: іноземці не розуміють слова пай. В англійській є тільки слово "частка", немає слова "пай". Для чого англічанам наше законодавство це ще те питання. Хочуть знать - хай вчать мову, будуть розуміть що пай від "спаяти", "паяти", "спаяно - з'єднано", "розпаєно - роз'єднано". "Паяти - палити" - це різні слова, але вони підводять до одного і того самого процесу, тої самої пайки. Речі необхідно називати своїми іменами, інакше починається плутаниця. В 2014 році на офіційному рівні ніхто не назвав війну війною. Застосування Збройних Сил було надзвичайно обмежено, або приданням певних підрозділів до сил АТО, або так званим блокуванням військовими силами певної территорії. Військові високого рангу розуміли, що якщо немає підстав юридичних, а держава їх не надавала, то застосування власне всієї потуги армії для охорони того ж кордону і так далі призведе до їхньої юридичної відповідальності, тому старалися уникати цього. На нижчому рівні відповідальність наздоганяла простих солдат, офіцерів, котрі при потребі навіть евакуювать когось пораненого могли позичить машину, і за це на них могли завести кримінальну справу. Це при тому всьому, що юридичні підстави для називання війни війною були. Крейсер Москва, на якого були затрачені ракети, дрони, час для того, щоб він пішов на дно в 2022 році, мав уже там лежать з 2014, оскільки він перегородив вихід з бухти нашому флоту. Якби був наказ його там і потопить - це було б зроблено. І юридично виправдано. Тим більше, що Російська Федерація тоді ще всюди кричала, що їх там нема, і не було навіть неконситуційного референдуму в Криму. Це був прямий акт російської агресії навіть з їхньої точки зору. Тому юридичні питання необхідно врегульовувати.  І Україна, і РФ виконували в тій чи іншій мірі договір по обмеженню звичайних озброєнь в Європі, росія останнім часом його порушувала, а формально з літа того року з нього вийшла, а НАТО вийшло восени. А що ж ми? Якщо ми знаходимося в данному договорі, то можливо в якісь мірі є підстави для наших союзників і обмежувать постачання нам зброї до тих розмірів, які були в нас раніше, не перевищуюючи їх. А Російська Федерація мало-помалу пробує їх нарощувати. Якщо під час повномасштабної війни на це можливо з нашої сторони і мало хто дивиться, то якщо настане колись мир, а нам потрібно все-таки розуміть, що мир - це час який дається на підготовку до нової війни, то ми будемо обмежені юридиично у підготовці до війни. А хочеш миру - готуйся до війни. Будеш готовий до війни - то цілком можливо, що й буде мир. На це слід звернути увагу нашим законодавцям.