хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Дегустація ерзац-продуктів

Бажання спробувати ерзац-продукти виникло спонтанно, як тільки розпочалась повномасштабна війна. Причиною цього було очікування економічної кризи та суттєвого зниження купівельної спроможності, через що довелося б споживати дешевші замінники дорогої їжі. Однак, на щастя, цього не трапилось і ціни зростали поступово. Проте подорожчання все ж відчутне — і по вартості, й по зменшенню ваги. Ще й зарплата топчеться на місці. Тому все одно в родині змушені економити на харчах. Особливо, напередодні чергового здорожчання енергоносіїв. Тож частіше замислюєшся: чи не замінити молочні жири на рослинні, а каву на цікорій або ячмінь? Відповідно, дегустація ерзац-продуктів напросилась сама по собі.

Правда, перелік продуктів-замінників довелось розробляти самому, оскільки ніхто не підказав. Та й здешевлені аналоги в магазинах треба було ще пошукати.

1. На роль ерзац-продуктів вибрав паштет печінковий "Домашній з грудинкою" (замість ліверної ковбаси), ікру червону імітовану, суміш рослинно-вершкову, продукт молоковмісний сирний плавлений "Дружба", крабові палички, морозиво молочно-рослинне, напій ячмінно-цикорієвий "Галка" і продукт молоковмісний згущений з цукром. Ці продукти заміняють ковбасу, ікру лососеву, масло вершкове, сир плавлений, м'ясо краба, морозиво вершкове або пломбір, каву та згущене молоко.

Звичайно, ідеальний варіант огляду — зробити порівняння ерзац-продуктів зі справжніми. Але така дегустація була би дороговартісною, а зйомки довгими. Тому обмежився лише замінниками. І, як виключення, порівняв деякі з них. А головне — порівняв за вартістю з оригінальними продуктами.
[ Читати більше (+39 фото)... ]

Час не чекає на людину....



Дерево – віяло.
"Равенала мадагаскарська" є національним символом Мадагаскару та одним із самих красивих дерев у природі. Росте на Мадагаскарі, Мальдівах, Сейшельських островах.
Красота природи


[ Читати далі ]

Додаток до психіатрии. Та сатанізму?

Лише 20% психів лікуються, та на обліку у відповідній лікарні. А інші бродять по містам та вулицям та псують життя усім нормальним людям.
От ви вважаєте террористів нормальними?
Але ще гірше, коли вони при владі, як Лукашенко чи Куйло, Сталін та Гітлер, Саддам Хуссейн та Гальтєри. Як то кажуть, ім"я таким - легіон демонів, іще більше дрібних бісів на підспівках. Отакі й розпочинають війни або теракти. Бєсноватиє фюрери, мля.
............
В Сиднее неизвестный напал на посетителей торгового центра с ножом. Сообщается о пяти погибших и восьми раненых, пишет The Sydney Morning Herald.

Нападавшего застрелила полиция. Раненых, в том числе ребёнка, госпитализировали. Один из свидетелей, с которым поговорила газета, сообщает, что нападавший выглядел "рассеянным и хаотичным" и "просто бегал вокруг с ножом".
.......
В Чите десятиклассницу отправили в СИЗО из-за постов в телеграме и граффити «Смерть режиму!».
Плять они уже десятиклассниц в СИЗО сажают, совсем чердак течет.
..............
в среде истинно-православных христиан задолго до 2014 года существовало богословское мнение, что антихрист придет в мир в отрекшейся от Бога России. СССР - царство зверя. Как и сказано в Откровении св. Иоанна Богослова, зверь этот будет ранен, но, ко всеобщему удивлению, его раны исцелятся.
Подвижники ИПЦ трактовали это в том смысле, что Советский Союз, после своего распада (нанесенных ран) удивительным образом восстановится (исцеление). И станет престолом для антихриста.

 первые лет 15 пуйло было заметно вменяемее своего народа, пока моча не ударила в голову.

аз есмь альфа и омега, и c2h5oh
....................
Профессиональный сатанист проведёт обряды изгнания из Вашего дома Бога, ангелов и содержимого холодильника.




І ось тут якась іллюстрація.

У світі кловунів

Факт, который замалчивается в сми: Куклачева бригада скорой нашла уже зарытым в горшке под слоем наполнителя. Подробности инцидента выясняются.
- Коты его замочили, по тому,что он их током бил

Не смійтеся, але це - прапор Оренбурга. Я от просто не можу стримати сміх від усього цього символізму.


Якщо простіше, чи знайдуть цензори рашки заборонене співпадіння кольорів?

А чи є колективний психоз та фактичний сатанізм (щось одразу Гундяєв згадавсь із закликами до війни, православний ІГІЛ проти браццького наріду)?

А если взять, и уничтожить...

  • 14.04.24, 16:57
А если взять, и уничтожить всех плохих людей на земле, как думаете, сколько людей останется?


22%, 2 голоси

11%, 1 голос

0%, 0 голосів

11%, 1 голос

22%, 2 голоси

33%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Фотопрогулки. За закатом

Заключительная часть моей вечерней прогулки по урочищу Горбачиха


[ Читать дальше ]

Українська музика 2515







0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

... і про Волхвів

  • 14.04.24, 01:53
https://blog.i.ua/user/3331272/2406810/
Вчора в мене був день На родження, чомусь згадала сон, який мені наснився десь рік тому назад