хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Маразміус....




Маразміус – рід грибів. Ці гриби зазвичай характеризуються невеликим розміром і часто мають ніжні та тонкі плодові тіла. Багато видів Marasmius є сапрофітами, тобто розкладають мертву органічну речовину. Їх зазвичай можна знайти в лісових районах, на гниючих листках та в інших подібних середовищах. Деякі види цього роду також відомі своєю здатністю відновлюватися та відроджуватися після висихання – ознака, відома як «ресупінація».

Павло Кузьмин


Незвичайні Водні Чудасіїї...

Сукня_Човен
в сусіднєє Село на Дискотеку...?


Ресторан Морський


"А ви змогли зіграть Ноктюрн 
на Флейті водостічних Ринв ?"

WarpDriveRWA прибув до Ганновера

  • 23.04.24, 09:56
Привіт Гоновер!
WarpDriveRWA прибув до Ганновера, представити передові технології на передньому плані!
Ганновер, Німеччина (22-26 квітня 2024 р.) - WarpDriveRWA, піонер у галузі новаторських досліджень електромагнітного поля та гравітації, з радістю повідомляє про успішне прибуття двох лабораторних установок VS TEMP на виставку Hannover Messe. Ці ультрасучасні установки тепер з гордістю представлені в павільйоні 17, стенд B84, з нетерпінням чекаючи на нагоду поспілкуватися з шановними відвідувачами виставки.

Ця значна віха знаменує собою кульмінацію самовідданих зусиль і непохитної прихильності команди WarpDriveRWA. Ретельне планування, ретельне тестування та дбайливе транспортування установок VS TEMP підкреслюють їхнє прагнення продемонструвати свої новаторські дослідження та налагодити значущі зв'язки зі світовою науковою спільнотою.
Ми неймовірно раді представити наш проєкт WarpDriveRWA та установки VS TEMP на Hannover Messe. Ця платформа надає неоціненну можливість розповісти про наші досягнення широкій аудиторії та поспілкуватися з колегами-новаторами, які поділяють нашу пристрасть до розширення меж наукових досліджень.
Інсталяції VS TEMP слугують відчутним представленням новаторських досліджень WarpDriveRWA в галузі другої складової електромагнітного поля і його взаємодії з гравітаційними силами. Ці дослідження мають величезний потенціал для відкриття революційних досягнень у галузі виробництва екологічно чистої енергії, управління гравітацією і навіть подорожей швидше за швидкість світла.
На виставці Hannover Messe компанія RWA Railwayautomatic запрошує відвідувачів зануритися в захоплюючий світ наукових відкриттів. У відвідувачів буде можливість поспілкуватися з нашою командою ентузіастів, яка просуває проєкт WarpDriveRWA, отримати уявлення про дослідницьку діяльність компанії та взяти участь у стимулюючих дискусіях про майбутнє електромагнітних полів і гравітаційних досліджень.
Ми впевнені, що наша присутність на Hannover Messe не тільки викличе цікавість і надихне на нові ідеї, а й сприятиме співпраці, що просуне нашу галузь уперед. Ми прагнемо до спілкування з людьми та організаціями, які поділяють наше бачення майбутнього, перетвореного революційними науковими відкриттями.
Участь WarpDriveRWA у виставці Hannover Messe підкреслює їхню непохитну прихильність до формування майбутнього наукових досліджень. Продовжуючи заглиблюватися в таємниці електромагнітного поля і гравітації, компанія залишається непохитною у своїй місії - зробити революцію в розумінні цих фундаментальних сил і розкрити їхній перетворювальний потенціал.
Завдяки своїм новаторським дослідженням і передовим технологіям вони прагнуть перевернути наше уявлення про ці фундаментальні сили і прокласти шлях до революційних досягнень у галузі виробництва екологічно чистої енергії, управління гравітацією і навіть подорожей швидше, ніж швидкість світла.
Більш детальна інформація про технологію знаходиться тут:


Секрет п"ятого таймінгу. )


  Коли ви купуете оперативну пам"ять для компютера , чи ноута, ви сподіваєтесь , що виробник все добре зробив, і зовнішній вигляд, і радіатори гарні, і ніби таймінги хороші. Тільки от чомусь п"ятого таймінгу не написали. Чотири є , наприклад 9-9-9-24 , а от п"ятого нема, а може і не треба його знати взагалі. В Вікіпедіїї дочитались, що він знаходиться по формулі :

   Тобто CL=9 , Trcd=9 , Trp=9 , Tras= 24 ? ... Хоча мало б бути Tras=CL+Trcd+Trp , тобто Tras= 27, але будем це рахувати за підказку, що пам"ять зможе працювати з таймінгами 8-8-8-24, як правило так воно і є.  А от який мав би бути Row Cycle Time, або, повна назва Row Refresh Cycle Time ? , або час циклу оновлення рядка, або час регенераціїї рядка, і яким він має бути ? - мінімально допустимим, чи максимально достатнім ? Згідно формули Trc=Tras+Trp --- 24+9=33 , 24+8=32  Розглянем на приклиді реально знятих характеристик памяті:

   В стандартних профілях з математикою все добре 24+9=33  22+8=30  16+6=22 , а от в Extreme профілі з математикою зовсім все не так, певно щось там пороблено. )

  Тобто 27+9=36 але не 47, 27+9+9=45 ? , 27+9+9+9=54 ? Довелось займатись експериментами і от що виявилось:
- час регенераціїї рядка має бути максимально можливим, але не більшим ніж сума чотирьох попередніх таймінгів, тобто Trc<Tras+CL+Trcd+Trp.
  Найкращі характеристики виявились з такими таймінгами 7-8-7-21-40, на 1600 МГц. BIOS автоматично завантажує профіль на 848 МГц , в таблиці таймінгів п"ятий таймінг максимальний 42, при пониженні чотирьох перших до 7-7-7-21 він так і лишається - 42, а не 37 і є можливість Trc ще збільшити . Якщо пробити математику то 21+7+7+7=42, але так не може бути , бо час регенераціїї і час зчитування даних не повинні співпадати, це приводить до збоїв, але максимальний час регенерації дає можливість рідше поновлювати дані в ОЗП, що в свою чергу менше завантажує процесор, мости , дискову підсистему для оновлення даних і забезпечує максимальну швидкість ОЗП. Тобто пам"ять спроектована по стандартній формулі Trc=Tras+Trp ніколи не покаже реальних високих результатів . Тобто для  DDR4 16-16-16-32-48 - не найкращий вибір, і DDR5 по тій же формулі в тому числі.    
   Всім удачі ! )


Атомные войны до нашей эры.

ЯДЕРНАЯ ВОЙНА НАЧАЛАСЬ ЗДЕСЬ. 

Тяжелый уровень радиоактивного пепла в Раджастане, Индия, покрывает территорию площадью три квадратных мили, в десяти милях к западу от Джодхпура. Ученые исследуют участок, где строился жилой комплекс. За некоторое время было установлено, что в строящемся районе очень высокий уровень врожденных дефектов и технологий. По обвинениям следователей уровень радиации там был настолько высоким, что индийское правительство теперь оцепило этот регион. Ученые раскопали древний город, свидетельства которого показывают, что атомный взрыв, произошедший тысячи лет назад, от 8 000 до 12 000 лет назад, уничтожил часть больших зданий и, вероятно, полмиллиона человек. По требованию одного исследователя, использованная ядерная бомба была примерно такого же размера, как и я, которые были сброшены в Японию в 1945 году.

Махабхарата ясно описывает катастрофический взрыв, потрясший континент.

«Один слой, наделенный всей силой вселенной… Раскаленный столб дыма и пламени, памятный, как 10 000 солнечных, поднялся во всей своей великолепии… это было неизвестное оружие, железная молния, гигантский вестник смерти, который превратился в пепел целой расы… Трупы» были настолько обожжены, что их невозможно было узнать. У них выпали волосы и ногти, без всякой видимой причины разбилась керамика, а птицы продукты побелели... Через несколько часов все продукты питания были трупы. Спасаясь от этого пожара, солдаты бросились в реку».

Когда раскопки Хараппы и Мохенджо-Даро соответствовали уровню улиц, они обнаружили скелеты, разбросанные по городам, многие из которых держались за руки и растягивались на улицах, как это происходило какая-то мгновенная ужасная гибкость. Люди просто лежат непогребённые на улицах города. И этим скелетам тысячи лет даже по консервативным археологическим меркам. Что могло вызвать такое? Почему тела не разложились и не были съедены дикими животными? Кроме того, не существует очевидной причины физической насильственной смерти.

Эти скелеты являются одними из самых радиоактивных из когда-либо найденных, аналогичных скелетам в Хиросиме и Нагасаки. В одном из участков советских учёных нашли скелет, уровень радиации которого был в 50 раз выше нормы. На севере Индии были обнаружены силы и другие города, в которых наблюдаются следы сильных взрывов. Один из таких городов, расположенный между Гангом и горами Раджмахал, по-видимому, разжигал независимость в жаре. Огромные массы стен и фундаментов древнего города срослись единообразно, буквально застеклились! А поскольку нет никаких признаков извержения вулкана в Мохенджо-Даро или в других городах, сильного жара, расплавляющих глиняные сосуды, можно объяснить только атомным взрывом или каким-то другим неизвестным оружием. Города были полностью уничтожены.