хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 43-55 років

Пошук

Стрічка заміток за місяць

Конкурс аякжеж майже казошний

Раз така справа..
Нарід прагне розваг і зрєліщ umnik
 А тут і рік такий, підходящий (альо, де смайл свиня, ну не буду ж я фотку гонтарєвої справді..) 
 Оголошується новорічний конкурс на найглибший зализ ПОПи і найкрасивіше її оформлення shedevr
Приз  -  путьовка на Мальдіви ! dance
Формат нічим не обмежений, окрім власного сумління wakeup
Впірйот! 

Організатори зобов'язані повідомити потенційного переможця, що коли його фаміліє не Педро Инкогнито, то після повернення (а може і до) він буде позбавлений громадянства і висланий з країни і ніхто за це не відповідатиме, та то таке(с)

Але головне - це конкурс і шоу!draznilka
Егеж, друзяки ?podmig
lol

33%, 2 голоси

17%, 1 голос

17%, 1 голос

0%, 0 голосів

33%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Ожидания и мечты.

  «От 2019 года я жду…» Дверь тихонько скрипнула и спутала все мысли в голове у Лесной Феи. Она была ещё молода, поэтому желаний у неё было много. И сейчас было самое время их разложить по полочкам в своей голове. Да, феи тоже имеют свои желания, ибо своё волшебство могут применять только во благо другим. А сами частенько грустят от лесного одиночества.

– Кто там дверью скрипит? Входите, если уж стали на порог.

  В дверном проёме появился Лесовик и в нерешительности мял в руках шапку. Густая его борода была покрыта инеем, но в глазах просматривалась веселая хитринка.

– Не впустишь погреться? А то я совсем озяб, обходя свои владения. Морозно нынче.

– Заходите, дедушка и садитесь за стол. Я вас чаем угощу. Вам какое варенье, земляничное, или черничное?

  Лесная Фея была рада любому гостью, а старенького Лесовика она по-особому уважала. Поэтому для неё он всегда был желанным гостем. Старик был мудрым и любил рассказывать интересные истории. А Лесная Фея любила их слушать.

– Чего у тебя такой озабоченный вид? Небось, желания загадываешь в канун Нового года?

– Да какие там желания. Так, скромные ожидания.

  Лесная Фея смутилась, и даже немного покраснела. А Лесовик только понимающе улыбнулся.

– Слушай, расскажу я тебе одну историю. А может просто быль. Время прошло много и сейчас точно и не скажешь, как на самом деле всё было. Повадился в наш лес молодой парень ходить за грибами. Всё было бы ничего, но Злой Дух запутал ему лесные дорожки и парень не смог выбраться из леса. Долго он искал дорогу домой, пока силы его не покинули. Сел он на пенек, вздохнул, и превратился в молодого ясеня. Так и растет он в лесу. Легенда гласит, что если его отыщет какая нибудь фея и обнимет этот ясень, то парень снова превратится в молодого красивого юношу. Он будет ей верен, и они будут вдвоем жить долгой счастливой жизнью. Как люди, но только в волшебной сказке.

  Лесная Фея слушала старого Лесовика, а улыбка на её лице светилась, словно весеннее солнышко. Она уже наверняка знала, чего ждать от Нового года, и что самой делать, чтобы отыскать своё счастье. 

  Говорят, что если лесные феи обретают счастье, то они им делятся со всеми, кто по какой либо причине приходит в лес. И я схожу в Новом году в лес. И буду там ждать встречи с Лесной Феей. А вдруг и мне повезет раздобыть кусочек счастья.

Все, що буде, уже колись збулося

Все, що буде, уже колись збулося:

Кохання, розпач, пустка та думки,

І стрічки райдуг небу у волосся,

І по землі розсипані роки.

І гомін вулиць у буденних датах,

І феєрверки у святкових днях,

І пошуки в своїх координатах,

І втрати у реаліях та снах.

Розбурхані й приборкані стихії,

І, в першу чергу, у самих собі,

Овації й каміння у подіях,

Що у великій селяться юрбі.

Морозні ночі, сонце у колоссях,

Безглузді вчинки, читана мораль –

Все, що буде, уже колись збулося,

А нам – долати заново спіраль.


20.06.2016

Новорічно-кулінарне.

Холодець. Мабуть, років 15 тому я би навіть за майстер-клас заплатила, щоб хтось поділився отаким досвідом. Мама, бабуся - так, варили, але трохи не те. Бабуся взагалі робила із свинячої голови, і я років до 28 думала, що байдужа до холодцю, поки не навчилася його варити так, як сама люблю. 
Отже, почнемо!
М'ясо. Спробувано багато варіацій, тепер знаю, що найкраще купити яловичу гомілку, мясненьких кілька шматків з  колінним сулобчиком. Принесли яловичину додому, миємо та замочуємо у питній водиці на добу, бажано за цей період хоча би двічі поміняти воду. 
Далі - в мультиварку! Так, я колись давно варила на звичайній газовій плиті, але тепер розумію, що мультиварку варто придбати лишедлля того, щоб кілька разів на рік варити холодець. Тож складаємо м'ясце в мультиварку, покриваємо водичкою на 1 см вище твердої фракції, вмикаємо режим "томлєніє", виставляємо 6 годин і йдемо щось інше робити. Прийшли після вимкнення девайсу, вкинули цибулину, сіль, перчик горошком, знову на той самий режим на 3 години. Приходимо, коли маємо час, готуємо собі робоче місце: обдаємо окропом судки та інвентар, ретельно миємо руки. Слід пам'ятати, що холодець - епідеміологічно небезпечна їжа, тому чистота має бути стерильна під час розбирання. Нарешті відкриваємо чашу мультиварки...

Витягаємо чашу, переносимо на стіл, знімаємо кілька ложок жирку.
Далі беремо глибоченьку каструльку з міленьким друшлячком, починаємо ополоником діставати м'ясо, розбирати його на волокна, подрібнювати та розкладати по лотках.



Показником правильно звареного холодцю буде прозора юшка, липкі пальці та ось такі голі кістки з вивареними хрящиками.


Коли м'ясце все розкладено по лоточках - рівномірно заливаємо процідженою юшечкою м'ясо. Дехто ще любить прикрашати холодці зеленню, морквою, горошком, але у мене різносмакова сім'я, тому нічого такого не роблю.


Тепер трохи чекаємо, поки страва набуде кімнатної температури, закриваємо судочки і до холодильника їх. І не чіпаєм годин 5. Далі дістаємо й дивимося, що вийшло. Я результатом задоволена!


Ще запишу тут власного винаходу рецепт  майонезу, просто щоб не забути, бо майонез використовуємо нечасто. 
Яйце з холодильника, додаємо по пів-ложечки сухої гірчиці та солі, збиваємо на турбо до пінки, туди цівкою додаємо рафінованої олії (я люблю "Щедрий дар"), десь 300 грамів, тепер майонез набув властивого йому кольору та став щільнішим. Додаємо ложечку меду, по столовій ложці гарбузової олії та лимонного соку, склянку ряжанки для зменшення жирності, ще раз збиваємо вінчиком - і вуаля! Один "мінус" - структура рідкувата, не можу додуматися, чим корисним загустити.

Тих, хто сюди дочитав, з прийдешнім Новим роком, збуття задумів, миру, перемог, збільшення статків!

Замітку писала більше години з нового телефону, бо світлини зроблено саме на нього. Не пристосований наш сайтик до мобільної версії. Побажаємо програмерам вдосконалення нашого кубельця ura



5%, 1 голос

16%, 3 голоси

79%, 15 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Мульт в тему (не про новый Год))


В общем, за то, что бы каждый был молодцом! bokali elka ura

Поздравление с наступающим Новым 2019 годом

Мандарины, оливье
И шампусик на столе!
Что же празднует народ?
Да, конечно, Новый год!
Пусть подарит он нам всем
Жизнь без бед и без проблем!
Пусть карьера вверх растет,
Ну а вместе с ней доход!
Пусть здоровье будет крепким,
А жизнь — сладкой, как конфетка!
Счастье к вам пускай придет
В яркий праздник, в Новый год!

З грядущим!!!

Шановні колеги!

Поки ще тверезий, як гірський кришталь, напишу коротке привітаннячко всім вам (і собі за компанію).

По-перше, оскільки прийдешній Новий Рік — 2019-й, то цілком природно розмістити тут трохи ялиночок. hammer

elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka elka elkaelka elkaelka elkaelka elkaelka elka

2019 не вмістилося, на жаль. Сайт жадібний трапився...

Оскільки Новий 2019 Рік — це рік Свині, то цілком допустимим вважаю не поголитися, а після цього нажертися drunk і живописно впасти мордою в салат. crazy

Ну а завтра... fingal  А завтра можна піти погуляти в гастроном. Купити кілька ампул цілющого пива. beer

Отже, зичу всім колегам міцного здоров'я, аби пережити перший і наступні дні Нового Року. Також зичу приємних сімейних подій, сприятливої ситуації з цінами на світових сировинних ринках, здобути справедливий мир і правильний Томос і... І не лише прогрівати сідницею диван, як роблю зараз я, а щось замутити корисне для себе та людства. За це і вип'єм! tost

P. S. А, і картинка з інтернету!