Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто любить свій Край. Ми писатимемо тут про це. Будемо розміщувати цікаві фото, обговорювати проблеми сьогодення.

Увага! Учасником співтовариства може стати блогер, який пише на українську тематику.
Вид:
короткий
повний

Ми любимо тебе, Україно!

Об'єднай Україну!

22 січня 2009 року о 7 ранку на мосту Патона відбудеться акція, присвячена Дню соборності. Цього року це свято справді особливе, адже ми відзначаємо 90-річчя з дня підписання Акту злуки УНР і ЗУНР 22 січня 1919 року. Беручи приклад із «живого ланцюга» між двома могутніми містами, Києвом та Львовом, ми станемо в одну шеренгу та, побравшись за руки, символічно об’єднаємо два береги Дніпра на знак усвідомлення себе єдиним, сильним, самосвідомим народом – народом України.

Вадим Васильчук, Отаман Братства козацького бойового Звичаю «Спас»:

Соборність України – це солідарність усіх її громадян, якими б різними вони не були і де б не жили, на шляху до спільної мети.

У програмі заходу:

21 січня

19:00 – Молебень на честь героїв України в Благовіщенській церкві при Києво-Могилянській академії.

22 січня

7.00 – збір;

7.00 – 7.15 – конкурс розмальованих облич «Синьо-жовта посмішка»;

7.15 – 7.25 – початок об’єднання двох берегів по середині Дніпра;

7.25 – 7.35 – беремося за руки, утворюємо живий ланцюг та символічно утворюємо 30 метрового прапора України;

7.35 – 7.50 – співаємо гімн України і робимо хвилю;

7.50 – 8. 00 – акцію завершено – відхід до зупинок транспорту;

8. 00 – 17. 00 – почесна варта біля інформаційного банера та 30-метрового прапора України;

8.00 – 12.00 – спеціальні групи проводять роздачу інформаційних листівок про День соборності України та синьо-жовтих стрічечок (долучись до акції – почепи стрічку);

Контакти:
Братство козацького бойового Звичаю «Спас»

Олександр Пресіч 8(093) 546 39 82

вул.Межигірська 5, м.Київ

[email protected], www.spas.in.ua

"Майдан".

Так хтось може назвати мені ціну на газ для України?

Тимошенко і Путін, Газпром і Нафтогаз підписали якісь угоди терміном на 10 років. Ніде не зазначена ціна на газ для України. А ви її вже знаєте?

Аккаунт Тараса Токаря розблоковано

Так кажуть адміни www.i.ua

Шкода, перевірити зараз це не має можливості, бо Токар зараз ще не в мережі.

Попередньо вітаю Тараса і всіх його однодумців!!!

Борітеся - поборете!!! (Т.Шевченко - не клон Т.Токаря )

Стосунки між адмінами ua й юзером Тарасом Токарем

Якась фантастична епопея відбувається вже впродовж декількох днів між адміністрацією сайту й Тарасом Токарем, модератором нашого товариства.
Якісь незрозумілі претензії з боку  чільників сайту до блогера.
Не знаю в чому річ.
 На мій погляд, ми цілком мирне товариство, зі звичайними ідеями стосовно нашої Батьківщини - України. Ми навіть не запеклі націоналісти, якими, до речі, цілком могли би бути.
Живемо на сайті спокійно, публікуємо свої мирні статті, не закликаємо Народ до боротьби із вітряками, до якихось божевільних акцій, не популяризуємо анархічних ідей вселенського погрому, розмовляємо цензурною мовою, не розповсюджуємо порнографії.
 Так, кому, чи чому став на заваді модератор нашого співтовариства Тарас Токар?

Листування між Тарасом Токарем і адмінами I.UA

Питання

оновлений 20.01.09 08:18 [закрити ], розділ: Інші питання
Я зареєстрований користувач. Я не можу користуватися жодним вашим сервісом. Чому мені закритий доступ до мого блогу, скриньки і т. і.?
[email protected]
Додати коментар
Обговорення

Admin
1

19.01.09 12:16
Вы получили от нас уведомление о том, что должны самостоятельно удалить двух своих клонов. Одного вы удалили, второго оставили, при этом вы ничего нам не написали на этот счет, и видимо решили, что на этом проблема исчерпана. Но, мы не считаем, что проблема закрыта, поэтому, заблокировали ваш аккаун и ждем от вас объяснений.

Відповісти | з цитатою | видалити

Тарас Токар
2

20.01.09 08:18

Відповідь на [1] від Admin

Моє пояснення

20.01.09

Я дійсно отримував від вас повідомлення про закриття двох [нібито моїх] клонів. Хочу сказати, що вашого листа я отримав і прочитав ввечері, а відповідь на нього я хотів дати наступного ранку, так як мусив залишити мережу Інтернет. Наступного ранку, коли я відкрив ваш сайт, то я вже не зміг зайти на свою скриньку, щоб дати вам відповідь – вхід до неї вже був заблокований.

Щодо вашої вимоги закрити двох моїх клонів скажу наступне. IP-адресою, яку ви бачите коли я входжу до вашого сайту, користується не один Тарас Токар, а ряд людей. На ту IP-адресу задіяно 6 (шість) комп’ютерів, які всі через внутрішню мережу мають єдиний вихід в Інтернет. Не буде секретом ні для вас, ні для мене, що з нашої адреси зареєстровано не три профілі, а трохи більше. Але це не означає, що всі вони належать мені. Я це можу довести, навіть, наявністю фотографій у фотоальбомах. Свої профілі на вашому сайті мають мої колеги і друзі, як жіночої, так і чоловічої статі. Дивно, адже ВИ ЗАБЛОКУВАЛИ НЕ ВСІ АККАУНТИ З НАШОЇ IP-АДРЕСИ, а тільки два – які є самими рейтинговими у співтоваристві «Ми любимо тебе, Україно!» і які є модераторами цього співтовариства. А це вже про щось говорить…

Щодо закриття якогось профілю. Я не закривав свого профілю, якого ви мені приписуєте. Можливо, це хтось зробив з моїх друзів чи колег. Але не я. «Стукати» на них я не збираюся. ))

І останнє. Я маю один аккаунт-клон, бо маю на це дозвіл згідно з абзацем 7 пункту 3.7 «Пользовательского соглашения».

Враховуючи вищевикладене, пропоную вам розблокувати аккаунти «Тарас Токар» і «SecurityUA».

Тарас Токар.
[email protected]

Джерела:
http://help.i.ua/question/4036/
http://help.i.ua/question/4036/?c=1825760509
http://tarastokar.uaforums.net/www-i-ua-vt65.html

Обережно, новий вірус

Вірусна програма, відома як Conficker, Downadup або Kido, з'явилася в жовтні 2008 року і заразила уже близько 3,5 млн. комп'ютерів. Загроза знищення залишається високою, незважаючи на зусилля Microsoft.

Експерти попереджають, що число заражених комп'ютерів може багаторазово зрости, і закликають скористатися останніми антивірусними програмами та заплаткою Microsoft MS08-067.

Фахівці Microsoft стверджують, що вірус проникає в систему через файл Windows services.exe, стаючи частиною його коду.

Опинившись в системі, вірус присвоює собі розширення *. DLL і назву, що складається з 5-8 букв, наприклад, piftoc.dll.

Потім активізований вірус створює сервер HTTP, перевантажує всю систему, що робить дуже складним її подальше відновлення, і починає завантажувати файли з хакерських сайтів.

Більш того, експерти з компанії F-Secure, що спеціалізується на комп'ютерних антивірусах, впевнені, що можливості вірусу поширюються набагато далі.

F-Secure: Програма використовує такий складний алгоритм, що в змозі створювати сотні різних доменних імен в день

На їхню думку, програма використовує такий складний алгоритм, що в змозі створювати сотні різних доменних імен в день.

Фахівці поки не знайшли ефективного методу боротьби з цим явищем, проте, завдяки останнім розробкам, можуть встановити кількість заражених комп'ютерів.

"На даний момент ми бачимо, що зареєстровані нами вірусні домени сидять в програмах сотень тисяч комп'ютерів, - говорить експерт з F-Secure Тоні Ковунен. - Ми їх бачимо, але видалити не можемо".

Найбільше число користувачів, що зазнали поширення вірусу, зареєстровано в Китаї, Бразилії, Росії та Індії.

За матеріалами BBC, Korespondent.net

Між адмінами I.UA і Тарасом Токарем потрібні переговори

Знищити акаунт чи то забанити Токаря - не є виходом для сайту, навіть, якщо він щось і порушив. Хоча попереджень він, дійсно, не отримував.

Думаю, що виходом для обох сторін може бути наступне:
1) відкрити Токарю доступ до його поштової скриньки;
2) написати йому туди листа;
3) дати можливість на нього відповісти.

І все стане на свої місця. А як думаєте ви?

На сайті www.i.ua розпочалася боротьба з українськими патріотами

Днями закритий доступ до цього сайту засновнику співтовариства блогерів "Ми любимо тебе, Україно!" Тарасу Токарю. Закритий доступ до цього сайту і мені. Також кудись подівся відомий на тому сайті блогер Хмара.

На жаль, ні я, ні Тарас Токар не маємо можливості сперечатися на тому сайті з адмінгрупою. Адмінгрупа розуміє, що днями вигадає нам купу звинувачень, а довести їх не зможе. Бо матиме розмову з мережевими професіоналами. Саме через це вони закрили нам доступ, щоб у нас не було можливості сперечатися з ними.

Але на www.i.ua Світ не зупинився. Ми знаємо, що у нашій групі є зрадник-фантазер (а точніше зрадниця-фантазерка). Незабаром ми розповімо правду і про неї, і про її клонів, з якими вона не встигає впоратися.

Попри все, ми продовжуємо боротьбу за повернення нам доступу на сайт www.i.ua. Ми закликаємо адмінгрупу цього сайту проявити мужність і дати нам можливість говорити з ними в режимі діалогу. На одному IP Світ не зупинеться...

securityua

Тимошенко розмовляє з Путіним у вузькому колі

У Москві, в Будинку уряду РФ, проходить двостороння зустріч прем`єр-міністрів України і Росії Юлії ТИМОШЕНКО і Володимира ПУТІНА.

Як передає кореспондент УНІАН, зустріч проходить у вузькому колі.